Evet detaylı çeken doktor yanlış söylemiş doktor imkansız o haftada öle bir boy ölçümü dedicanım senin bir önceki ölçümünde bebek baya uzun çıkmamış mıydı ? soruyorum acaba doktorlar bazen yanlış ölçüyorlar mı diye bir şüphe oluştu ben de.
Aldiklarini kargolasinlar canim, zor bisey degilkisende guzelce yikar utulersin istersen yeni seylerde alirsin eksiklere bakip. Yazik aldiklari ellerinde kalmasin hem sende baska eksiklerinalirsin bosuna para harcamamis olursun. İkiz birde senin ihtiyacin iki kat yani
Lcw, hm, koton candir ama zara heyecandirlcw nin urunleri cidden hm ile yarisir ben cok memnunum 3 senedir kullaniyorum
Kizima. Ogluma da siparis verdim, begenmediklerimi kenara ayirip magazalar acilinci iade edicem☺ Bazen cok guzel indirimde oluyorBeyaz zibin yani ic badinicin ise ebebek yeterli hemde 6 alana 1i bedava oluyo cok uyguna geliyo. Mutlaka ic zibinlari ordan alin atlet niyetine giydirmek icin
Aldiklarini kargolasinlar canim, zor bisey degilkisende guzelce yikar utulersin istersen yeni seylerde alirsin eksiklere bakip. Yazik aldiklari ellerinde kalmasin hem sende baska eksiklerinalirsin bosuna para harcamamis olursun. İkiz birde senin ihtiyacin iki kat yani
En son onu yapacağız canım 32. Haftaya kadar yol izni çıkmazsa yollayın diyeceğim. Kayınvalidemin aldıkları yolda kargo ile gelirde. Annem pike takımı yaptırdı kadın bugün teslim edecek o ne olur onu düşünüyorum. Annem aldıklarımı yıkarım hurca koyarım korkma bir şey olmaz diyor ama ne bilim özel araçla gelecekler normalde. Yok canım onların aldıklarından almam zaten düz dünya para gitti vallahibeşli takım, alt üst takım, tulum, ince battaniye alacağım şuan bir doğum olursa çocukları saracak şey olsun. korkuyorum erken doğum olur diye
Lcw, hm, koton candir ama zara heyecandirlcw nin urunleri cidden hm ile yarisir ben cok memnunum 3 senedir kullaniyorum
Kizima. Ogluma da siparis verdim, begenmediklerimi kenara ayirip magazalar acilinci iade edicem☺ Bazen cok guzel indirimde oluyorBeyaz zibin yani ic badinicin ise ebebek yeterli hemde 6 alana 1i bedava oluyo cok uyguna geliyo. Mutlaka ic zibinlari ordan alin atlet niyetine giydirmek icin
Doktorunu ara canım hiç bekleme. Bende pazartesi günü ishal oldum öyle böyle değil. Geçen haftaki kontrolde iki takviye ilaç daha eklemişti fazla geldi sanırım. Dün hepsini kestim içmedim ishal durdu. Sabah aradım. Magvital 365 mg diye içtiğim saşe ilac yapabilir onu kes dedi. Tekrar ederse ara dedi. Benimde değerlerim maşallah çok iyi kan demir fazla geldi.Kızlar bu gynoferon beni mahfetti ya. Kabızdan da beter resmen tıkandım kaldım. Çok düşük değildi zaten kanım sınırın altıydı biraz bırakıcam valla böyle olacak gibi değil.
Benim de ilk zamanlar öyle gitti baya ama magnezyum verince doktor dengeledi bir tık diyebilirim. Magnezyum kullanmaya başladınız mı sizdeKızlar bu gynoferon beni mahfetti ya. Kabızdan da beter resmen tıkandım kaldım. Çok düşük değildi zaten kanım sınırın altıydı biraz bırakıcam valla böyle olacak gibi değil.
Evet ben yaşamaya başladım düşme olarak değil ama herşeyi düşüyorum. Dün sabah sabah bir şişe krem kırdım birde bir şişe tahin mutfakta sinir krizi geçircektim. Dengesizleşti hareketler zaten saklardım iyiceBu ara denge sorunu yasayan oluyor mu.. dun ben dustum yaneyseki dizlerimin uzerine dustum cok sert olmadan .. annelik duygusumu bilmem direk elimle karnimi kavradim korumak icin
Yok magnezyum kullanmıyorum. Şimdiye kadar ihtiyaç duymadığım için vermedi doktor. Maden suyu içmeye çalışıyorum hergün bir tane bir tek o. Magnezyum dengeliyor mu demir ilacını?Benim de ilk zamanlar öyle gitti baya ama magnezyum verince doktor dengeledi bir tık diyebilirim. Magnezyum kullanmaya başladınız mı sizde
Pentinin gömlek tipli düğmeli olan geceliğinden aldım ama o daha çok evde giymek için gibi. Hastanede biraz daha şık bişey istiyorum en azından biraz danteli olabilir ama gelinlik gibi olanlardan ve çok uzun olanlardan olmamalı çoğu besleme gibi. Doğum da yapsak biraz göze hoş gelen ve çekici olmalı benceTrendyolda vardi önden düğmeli yarım kollu falan. O gecelik sabahlık takımları gercekten guzel degil ben de beğenmedim
Evet dengeliyor düşünün ben günde iki defa içiyorum kan ilacını ona rağmen baya rahatladım magnezyum la. Verir doktorunuz bu haftalarda kasılmalara iyi gelsin diye kullanılıyor magnezyum aslında ama kan ilacının kabızlık etkisine iyi geliyor.Yok magnezyum kullanmıyorum. Şimdiye kadar ihtiyaç duymadığım için vermedi doktor. Maden suyu içmeye çalışıyorum hergün bir tane bir tek o. Magnezyum dengeliyor mu demir ilacını?
Son gidişinde tekrar mı bakılmıştı? Benimkiye bakmamıştı ya. Az mı fazla mı nasıl bilmiyorum. Hamileliğin ilk zamanları d vitaminim üst sınırda hatta biraz geçik çıkmıştı mesela ama d vitamini almaya devam ediyorum. Acaba zararlı mıdır yoksa zaten iki kişiyiz bölüşüyoruz diye sıkıntı olmaz mı? Güneş de gördüğüm çok nadir zaten.Doktorunu ara canım hiç bekleme. Bende pazartesi günü ishal oldum öyle böyle değil. Geçen haftaki kontrolde iki takviye ilaç daha eklemişti fazla geldi sanırım. Dün hepsini kestim içmedim ishal durdu. Sabah aradım. Magvital 365 mg diye içtiğim saşe ilac yapabilir onu kes dedi. Tekrar ederse ara dedi. Benimde değerlerim maşallah çok iyi kan demir fazla geldi.
5. Ay da benim de kan değerlerim çok iyiydi d vitamini dışında takviye kullanmıyordum. Son gidişimde sınırın biraz altı diye hem demir hem b12 verdi. Asıl bundan sonra başlar demir eksikliği hatta emzirirken bile ihtiyaç duyabilirsin dediDoktorunu ara canım hiç bekleme. Bende pazartesi günü ishal oldum öyle böyle değil. Geçen haftaki kontrolde iki takviye ilaç daha eklemişti fazla geldi sanırım. Dün hepsini kestim içmedim ishal durdu. Sabah aradım. Magvital 365 mg diye içtiğim saşe ilac yapabilir onu kes dedi. Tekrar ederse ara dedi. Benimde değerlerim maşallah çok iyi kan demir fazla geldi.
Magnezyum ilacın olsa dengeler belki. Benim demir ilacı, magnezyum, d vitamini damla 23. Hafta bitiminde verdi. Benim normalde kabızlık problemim vardi gebelik öncesi. Bu ilaçlar çok rahat ettirdi. Geçen hafta 27. Haftam bitince de balık yağı ile kalsiyum almaya başladım. Orda olan oldu. Benim değer 12.9 olunca demir ilacını gün aşırı alıyorum. Bir hafta önce baktı kana hergün alma dedi.5. Ay da benim de kan değerlerim çok iyiydi d vitamini dışında takviye kullanmıyordum. Son gidişimde sınırın biraz altı diye hem demir hem b12 verdi. Asıl bundan sonra başlar demir eksikliği hatta emzirirken bile ihtiyaç duyabilirsin dedi
Evet şeker yüklemem oldu geçen hafta. Kan tahlili istedi değerlerime bakmış. 12.9 bir hafta önce çıkan. 23.haftaya kadar hiçbir takviye ilacım olmadı benim. İkiz olunca yavaş yavaş değerler düşer diye demir, d vitamini, magnezyum verdi. 5 hafta onları içtim. Bir haftadır daSon gidişinde tekrar mı bakılmıştı? Benimkiye bakmamıştı ya. Az mı fazla mı nasıl bilmiyorum. Hamileliğin ilk zamanları d vitaminim üst sınırda hatta biraz geçik çıkmıştı mesela ama d vitamini almaya devam ediyorum. Acaba zararlı mıdır yoksa zaten iki kişiyiz bölüşüyoruz diye sıkıntı olmaz mı? Güneş de gördüğüm çok nadir zaten.
Evet şeker yüklemem oldu geçen hafta. Kan tahlili istedi değerlerime bakmış. 12.9 bir hafta önce çıkan. 23.haftaya kadar hiçbir takviye ilacım olmadı benim. İkiz olunca yavaş yavaş değerler düşer diye demir, d vitamini, magnezyum verdi. 5 hafta onları içtim. Bir haftadır da balık yiyemiyorum virüs nedeniyle almıyoruz dedim. Kemik ağrım var deyince ikisini ekledi. Fazla gelse bence vücut tepki veriyor canım. Kalsiyum ilacının içindede 250 mg magnezyum var birde ayrı saşe içince o fazla oldu galiba hemen ishal oldum. Birgün içmedim durdu.
Ben de sağa sola yalpalanma oluyor farkında bile olmuyorumBu ara denge sorunu yasayan oluyor mu.. dun ben dustum yaneyseki dizlerimin uzerine dustum cok sert olmadan .. annelik duygusumu bilmem direk elimle karnimi kavradim korumak icin
Beni de kabız yapıyor her gün tüketmiyorum o yüzden kanımda 10lu bişeydi. Hangi vakit almak kabız yapmaz acaba böyle bişey var mıKızlar bu gynoferon beni mahfetti ya. Kabızdan da beter resmen tıkandım kaldım. Çok düşük değildi zaten kanım sınırın altıydı biraz bırakıcam valla böyle olacak gibi değil.
Mesaj yarım kaldı. Altta devamına bakarsın canım.Son gidişinde tekrar mı bakılmıştı? Benimkiye bakmamıştı ya. Az mı fazla mı nasıl bilmiyorum. Hamileliğin ilk zamanları d vitaminim üst sınırda hatta biraz geçik çıkmıştı mesela ama d vitamini almaya devam ediyorum. Acaba zararlı mıdır yoksa zaten iki kişiyiz bölüşüyoruz diye sıkıntı olmaz mı? Güneş de gördüğüm çok nadir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?