- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
aldım ben kıyafet eksiğimiz yok hatta ilk aldıklarımız onlardıYazlık kıyafet aldın mı benim bi onlar kaldı
Bende diyorum sülük gibiler MaşaAllah bide 2 tane olunca o kadar takviye alıyorum yiyorum içiyorum iyi ve organik besleniyorum 12 kg aldım düşünÇünkü bebekler büyüyor kemiklerimizi kırıyorbende de oldu bebişlerin büyüyor kalsiyum da yazayım azaltır dedi. Kafamızı kırsalar büyüyorlar çok şükür diyecek durumdayız
Boyutu ne olur kestiremiyorum ya yazın alacam herhalde 40'ı çıkacana kadar giyeceği var yine de birkaç kısa kol tulum bulsam iyi olurdualdım ben kıyafet eksiğimiz yok hatta ilk aldıklarımız onlardı
Tuhaf geldi bana. Bana dr. 14 falana yükselirse sıkıntı olabilir demisti canim. 12 bence de normal deger moralini bozma. Bi de kendini nasil hissediyorsun o da onemli. Bazilari dusuk tansiyona alismis olduğundan 12 onalr icin yüksek gibi seyredebiliyor.Bugün tetanozun 2. Dozu ve kilo tansiyon takibi için izlemim vardı asmde . Tansiyon 12 /8 cıktı hemşire yüksek dedi baş agrım olursa hemen hastaneye git dedi dün vardı bugun de var idrarda protein var mı bakılsın dedi. Doktorumu aradım 1 hafta takip et şuan sınırda dedi yükselirse gel hemen dedi. Sizce yüksek mi 12/8 normal insanlar için ideal değermiş ama hamile de bilemedim korktum moralsiz yatıyorum
Benim de bi gece öyle oldu parmağım. Baktım karpal tünel sendromuna doğru gidiyomuş sonu. Belirtiler uyuyodu. Ben bi tırstım. Dikkat etmeye çalıştım falan. Bi daha olmadı. İnternet beni yanlış mı yönlendirmişMerhaba canım bende de aynı hatta 1 aydan fazladır başladı ve gittikçe daha kötü oluyor doktoruma sordum (prof bu arada) bu aslında iyiye işaret bebekler sağlıkla büyüyor demekmiş
Geçmiş olsun canım bu senin bünyene bağlı benim normaldede gebeliktede hep düşük olduğu için (10/6 10/5 çıkıyor genelde) 11/7 olunca bile kötü oluyorum 12/8 çok yüksek değil aslında ama gerçekten takipte olmalısın ve yükseltecek hiç bir şey tüketme inşAllah düzelir merak etmeBugün tetanozun 2. Dozu ve kilo tansiyon takibi için izlemim vardı asmde . Tansiyon 12 /8 cıktı hemşire yüksek dedi baş agrım olursa hemen hastaneye git dedi dün vardı bugun de var idrarda protein var mı bakılsın dedi. Doktorumu aradım 1 hafta takip et şuan sınırda dedi yükselirse gel hemen dedi. Sizce yüksek mi 12/8 normal insanlar için ideal değermiş ama hamile de bilemedim korktum moralsiz yatıyorum
Canım benimde karnımı çok ağrıtıyor o yüzden 2 günde 1 alıyorum .Kızlar bu gynoferon beni mahfetti ya. Kabızdan da beter resmen tıkandım kaldım. Çok düşük değildi zaten kanım sınırın altıydı biraz bırakıcam valla böyle olacak gibi değil.
Unuttuklarindan degil kötülüklerinden. Maksat sana yardımcı olmasınlar işte.. Kiskancliklarindan..benim de yok canım, sorduklarımda ne hikmetse geçen sene doğurmalarına rağmen unutmuş oluyorlar. doktoruma o kadar saçma sorular soruyorum ki artık resmen kendimi çekiyorum soru sormamak için.. ama üzme kendini her şeyi hissediyor bıdıklar.. çok ehvamlanınca 86 yaşındaki ananemi düşünüyorum 7 tane doğurmuş maşallah. ne yedi ne içti Allah bilir. ama bulup öyle keyfine göre yiyemediği kesin. dedim cahillik mutluluk takmamaya çalış.
Benim hamileliğimin başından beri 12/8 11/7 arası gidiyo .pazartesi baktırdım 12/8 di normal dedi hemşire .Allah Allah sana niye yüksek dedi ki acabaBugün tetanozun 2. Dozu ve kilo tansiyon takibi için izlemim vardı asmde . Tansiyon 12 /8 cıktı hemşire yüksek dedi baş agrım olursa hemen hastaneye git dedi dün vardı bugun de var idrarda protein var mı bakılsın dedi. Doktorumu aradım 1 hafta takip et şuan sınırda dedi yükselirse gel hemen dedi. Sizce yüksek mi 12/8 normal insanlar için ideal değermiş ama hamile de bilemedim korktum moralsiz yatıyorum
Doğrudur canım yengem daha 2 hafta önce doğurdu 3. Bebeğini normal doğum yapıyor bebeğin 4 kg doğuramazsın gel sezaryen ol ordan çıkıp başka doktora gitti oda normal başlattı akşama doğurdu çok şükür yani normal olacaksa normal yapın işte ne gerek var herkese ameliyat masasına yatırmayaKızlar özellikle son haftalarınızda bebegin kilosu 3800 iri olcak zor doğum yaparsın gel sezeryanla alalım diyen doktorlar olabilir. Dikkatli olun. Bebek doğuyor 3200 sonra anne diyor ki acaba normal mi doğursaydım. Ben bazi doktorların da ultrosonda gördükleri kiloyu sezeryan yapmak icin yalan soylediklerini düşünüyorum. Normal dogum yapmak isteyenler 1 2 ayrı doktora gitsin. Tabi insan güvenmek istiyor o an herşeyden önce bebeğini düşünüyor ama bu ihtimali unutmayın.. sonsuz güvenmeyin doktorlara. Suan ortam boyle çünkü. Çatı muayenesi yapmadan senin çatın dar diyen doktor biliyorum.
Degil mi canım. Allah iyilerle karşılaştırsın gercekten. Doktor diye canımızı emanet ediyoruz ama ha ben sezeryan olcam planlı benim tup bebek cok rezalet çektim oyle kavuştum ama normal dogum yapmak isteyen birine gel sezeryana demek hic hoş bisey degil yani.. doktorlara cok güvenmiyorum ben özellikle kadin dogum olunca..Doğrudur canım yengem daha 2 hafta önce doğurdu 3. Bebeğini normal doğum yapıyor bebeğin 4 kg doğuramazsın gel sezaryen ol ordan çıkıp başka doktora gitti oda normal başlattı akşama doğurdu çok şükür yani normal olacaksa normal yapın işte ne gerek var herkese ameliyat masasına yatırmaya
Sarımsak ve limon düşürür tansiyonu tuzlu ve tatlı çok tüketmezsen düzelir canım çok yüksek değil çünküNormalde başka asme gidiyordum orda 10 4 falan çıkmıştı. Bu öncekini bilmiyordu ama yüksek dedi gerçekten de baş agrım vardıhamilelik öncesi hep 12/7 olurdu ama çalıştığım dönemler 10 civarı.peki yükselmemesi için ne yemeliyim
Aynen öyle bu arada yengemin bebişi 3700 doğduDegil mi canım. Allah iyilerle karşılaştırsın gercekten. Doktor diye canımızı emanet ediyoruz ama ha ben sezeryan olcam planlı benim tup bebek cok rezalet çektim oyle kavuştum ama normal dogum yapmak isteyen birine gel sezeryana demek hic hoş bisey degil yani.. doktorlara cok güvenmiyorum ben özellikle kadin dogum olunca..
Uyusma bendede cok oluyor
Sey konuyla alakasi yok ama nickin ilgimi cekti esimin bebise koymak istedigi isim
Canım bir de tansiyonum yüksek diye dert etme kendine asıl tansiyonu yükselten üzüntü zaten. Bir ara şu coronayı kafama çok takınca sürekli yüksek çıkıyordu tansiyonum ki normalde hiç tansiyon problemim olmamıştı ne gebelikte ne öncesinde. Kaldı ki seninki çok yüksek de değil. Benim normalde büyük hep 12 küçük 6 ile 8 arasında değişiyor ne doktorum ne asm hemşiresi tek kelime etmedi bu konuda.Normalde başka asme gidiyordum orda 10 4 falan çıkmıştı. Bu öncekini bilmiyordu ama yüksek dedi gerçekten de baş agrım vardıhamilelik öncesi hep 12/7 olurdu ama çalıştığım dönemler 10 civarı.peki yükselmemesi için ne yemeliyim
Valla bencede çok sakınan göze çöp batar benim bir tanısıgım sürekli tatlı yemiş çocuk sağlıklı gayet sadece çocukta tatlıyı çok seviyor bu kadar takılmayalım bencecanım alınma sakın ama ben senin yazdıklarını okuyorum, sen genelde üzülmek için sebep arıyorsun gibi. ben de çok detaycıyım ama sıkma kendini. üzülmeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?