2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

12/8 hamileler için sınır değer canım onu geçmediği sürece sorun yok diye biliyorum ben. Banada riskli tansiyon yazmıstı doktorum ama brn hergin ölçüyorum hep 9/6 çıkıyor bazen anlıkta yğkselebiliyor tansiyon malesef stres falan yapmamak gerek

Kızlar burdan haftalık kilo takibi yapabilirsiniz :)

Evet canim karpal tünel sendromu bu malesef yüzde bir ya da binde bir di kalici olma ihtimali varmış bende kalıcı olmasından korkuyorum benim 3. aydan beri bu tür şikayetlerim var

hosgeldin aramiza dostum
Aboo seninki ikizmis ama, ee seni tutan ne oldu. Sen niye almiyosun
H.buldumm Bende yurtdisina geldim esimin yanina 2 ay kalip doncektim suan donemiyorum. Konsolosluga basvurduk haber bekliyoruz giden ucaklardan biriyle donmek icin. Burdan esimle doncektik i zman beraber herseyi aliriz gorerek alisverisimizi yapariz dedik ama hersey bildiginiz gibi oldu zaten. Ben hâlâ bekliyorum bi umut giderim Turkiyeye diye. Anneanne almis birsuru birsey

Ya isim ne olursa olsun o ismi begensem de mudahale edildigi icin vee guzel bir dille soylenmedigi icin kabul etmem asla koymam. Yoo yanlis anladiniz benim ucuzdu birini aldirmak zorunda kaldik. Yani aldrmadan hepsine kiz demislerdi. Birini aldrdktan sonra bir hafta sonra hepsini erkek oldugunu ogrendik. Degisik birsey oldu. Smdi de isimlerini ne koycaksiniz diye sordu bizde Kutay ve Kuzey olcak dedik onlari begenmiyor beyimiz. Kendisi bi arastirip haber verecekmis

Yani ben ilk kez ana oluyorum. Oda tup bebek

Peki uyuşma için neler yapıyorsun?

Allah'ım bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip.etsin ismimin anlamı temiz, saf demek. Sağlıkla gelsin prenses
Ya hic bise yapamiyorum
Bi caresi varmi bilmiyorumki
Ama gecici durumdur buyuk ihtimal
Anlami cok guzel, esimin annannesinin adi cok istiyo ama ben biturlu alisamiyorum bu isime
Basindan beri baska isimde karar kilmistik kendiside oyle seviyodu hep
Ama 2 3 haftadir nazife olsun diye tutturdu
Isime karsi degilim cunku anlami cok guzel, arastirdim. Esimi kirmayim koyalim diye dusundum ama kendi kendime bu isime alisamiyorum
Nolacak bilmiyorum

merhaba Hamiş Kızlar İnşAllah Sağ salim alən kuçağınıza belirtileriniz neydi adete yakın? Akıntınız varmıydı ? Benm bu gün ovülasyon gununden sonra 12nci günüm yarn adet olmam lazm kasık karn ağrım var batma var akıntım var ama beyaz değilde çok acık pembemsi

Doktorun bakış açısı benimki de geç verdi. Ayaklarım ağrıyor dedim magnezyum yazdı, kemikler ağrıyor dedim kalsiyum yazdı. Yani şikayetim olmasa demesem yazmayacaktı

Ay rehine kaldin buralarda
Insallah bir an once donersin cnm
Annemler haziranda Turkiyeye gideceklerdi bisuru seyler alindi ama turkiyeye gidis yasak
Sizin durumunuz farkli gidisinize izin verilir buyuk ihtimal ama biz turistik amacli oldugu icin izin verilmiyo

Bende diyorum sülük gibiler MaşaAllah bide 2 tane olunca o kadar takviye alıyorum yiyorum içiyorum iyi ve organik besleniyorum 12 kg aldım düşün değerlerim buna rağmen sınırda
Eşim yetişemiyo beni yiyeceksiniz diyor annem seni kemirir onlar iki tane olunca diyor. Olsun minnoşlar kıyamam ya dalga geçiyorlar yavrularımla ben 9 kilo aldım. Bende senin gibi iyi yiyorum fazla iyi o kadar yemeyi hamile değilken yesem kesin 20 kilodan fazla almıştım. Yarasın kuzulara

Kaç kilo aldın. ben yemeyince( ki böyle bir durum üç beş defa olmuştur en fazla ) bebeklerim içerde bayılmışlardır gibi bir his oluyor

A pardon ben tamamen yanlis anlamisim.
Simdi dedigin gibi soyleme var soyleme var
Kaynanam sagolsun oyle beklenti icinde degil, ama umuyo sanirim bunuda dile getiremiyor
Valla isim secmeden once olsaydi kesinlikle kabul ederdim
Ama isim sectik oyle sevdik hep
Bide benim kizla esimin kizinin ismine uygun oldugu icin bu isimi secmistik

Ayy dertleselim vallahiii Benim en uyuz oldugum seydir boyle herseyime burun sokulmasi Kova burcuyum bu arada yani deliririm bildigin. Senin kaynanada masallah alttan alttan is cevirmeler. Kocalara soz yok zaten ana kuzulari bizler bu kadar anacil degiliz. Mesela benim annem bi dunya sey almis ama asla bana sormadan gostermeden almaz yapmaz. Ama tabi birda şu var benim kaynanam harika birsey şirinem benim o kolay kolay birseye karismaz. Yorum yaptigi seyler de cahilliginden olur bende cok umursamam. Bi tane gorumcem varki tam bir kaynana Benimkini de hep o buyutmus o yuzden ha anasi ha ablasi. Bende mesela internetten bir kac birsey begenirdim yanina ilk geldigim zaman alalim edelim e askim bekleyelim deyip dururdu. Bigun ablasi aradi goruntulu konusuyoruz korona da cikti tabi bu zmanda aa daha niye alisveris yapmadiniz bide sizinki ikiz soyle boyle dedi. Benimki basladi haklisin abla demeye benim tepem atti. Kizdim bende saydrdim birsuru inat degil mi yine almadim Ya benim yaşım 24 ve hic birsey bilmiyormusum gibi davraniyorlar uyuzzz oluyorum. 2 cocugu sen nasil buyuteceksin buyuturum abi size ne yaaa. Ayrica ben yenidogan yogunbakim hemsiresiydim o kadar anneye ben egitim verdim. Iste insanlarin hep ben bilirim ben cok bilirim halleri olunca deliriyorum resmen Bende cok dertliymisim cenem acildi kapanmadi vla

Kızlar bu gynoferon beni mahfetti ya. Kabızdan da beter resmen tıkandım kaldım. Çok düşük değildi zaten kanım sınırın altıydı biraz bırakıcam valla böyle olacak gibi değil.
bırak canım bende de öyleydı doktor bırak olmazsa damar yoluyla verırız demıstı ama şimdi onun yerıne moltofer verdı yıne de ne olur olmaz dıye ben ıkı gune bı içiyorum. sabahları huru kayısı ve ılık su tuketıyorm şuan ıyıyım çok sukur

Burda daha önce siz söylemiştiniz instagramda bir bayan vardı öğretmen bi bayan. O bayanın sayfasına bakınca bunalıma giriyorum. Benden sadece 2 haftaya yakın önde herşeyi bitmiş şimdi yıkıyor ütüleyip yerlestirecekmis . Ama herşey aşırı fazla alinmiş gibi mesela 5 hastane çıkışı almış. Ben söyle bi denk geldi baktım ve bunalıma girdim bizde yarısı bile yok o bayan mi çok abartıyor yoksa bizim mi az anlamadım sanki herşey çok abartılmış erkenden gibi ama

Hepimizde durum aynu bir dokun bin ah işit hayırlısı ile doğuralım şu Minnaklarimızı. Yaşın küçük değil normal. Ben 31 yaşındayım. Bunun yaşla alakası yok kendine güvendin mi tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…