- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Evet bende de var yavastanSizinde göbüşlerdw dikine çizgi olusmaya basladi mi? Genelde acik tenlilerde belli oluyor, benim ilkinde de olmustu yine olustu
12/8 hamileler için sınır değer canım onu geçmediği sürece sorun yok diye biliyorum ben. Banada riskli tansiyon yazmıstı doktorum ama brn hergin ölçüyorum hep 9/6 çıkıyor bazen anlıkta yğkselebiliyor tansiyon malesef stres falan yapmamak gerekBugün tetanozun 2. Dozu ve kilo tansiyon takibi için izlemim vardı asmde . Tansiyon 12 /8 cıktı hemşire yüksek dedi baş agrım olursa hemen hastaneye git dedi dün vardı bugun de var idrarda protein var mı bakılsın dedi. Doktorumu aradım 1 hafta takip et şuan sınırda dedi yükselirse gel hemen dedi. Sizce yüksek mi 12/8 normal insanlar için ideal değermiş ama hamile de bilemedim korktum moralsiz yatıyorum
Evet canim karpal tünel sendromu bu malesef yüzde bir ya da binde bir di kalici olma ihtimali varmış bende kalıcı olmasından korkuyorum benim 3. aydan beri bu tür şikayetlerim varArkadaşlar merhaba,
Özellikle bir kaç haftadır ellerimde inanılmaz derecede uyuşma oluyor, geceleri uyandığımda resmen parmaklarımı kipirdatamiyorum aşırı ağrı, şişlik ve uyuşma oluyor, sabah uyandığımda ise ellerimi bir süre aç kapa yapamıyorum, benim gibi bu şikayetleri yaşayan var mı?
H.buldummhosgeldin aramiza dostum
Aboo seninki ikizmis ama, ee seni tutan ne oldu. Sen niye almiyosun
Ben de sağa sola yalpalanma oluyor farkında bile olmuyorum
Ya isim ne olursa olsun o ismi begensem de mudahale edildigi icin vee guzel bir dille soylenmedigi icin kabul etmem asla koymam. Yoo yanlis anladiniz benim ucuzdu birini aldirmak zorunda kaldik. Yani aldrmadan hepsine kiz demislerdi. Birini aldrdktan sonra bir hafta sonra hepsini erkek oldugunu ogrendik. Degisik birsey oldu. Smdi de isimlerini ne koycaksiniz diye sordu bizde Kutay ve Kuzey olcak dedik onlari begenmiyor beyimiz. Kendisi bi arastirip haber verecekmisEylul yine guzelmis canim ya, banada boyle bi isimle gelseler basim gozum ustune
Hos kaynanam oyle mudehale etmez
Bizimki tamamen annanesinin adi olsun yani adini yasatalim istiyo
Ay hayirlisi olsun isim cok kotu demiyorum ama kizimi severken hep dusundugumuz isimle sevdim
Ay sende simdi ucuz vardi birde ikizmi oluyo
Ne guzel ya iki ikinmada 5ledin cocuklari
Yani ben ilk kez ana oluyorum. Oda tup bebekEylul yine guzelmis canim ya, banada boyle bi isimle gelseler basim gozum ustune
Hos kaynanam oyle mudehale etmez
Bizimki tamamen annanesinin adi olsun yani adini yasatalim istiyo
Ay hayirlisi olsun isim cok kotu demiyorum ama kizimi severken hep dusundugumuz isimle sevdim
Ay sende simdi ucuz vardi birde ikizmi oluyo
Ne guzel ya iki ikinmada 5ledin cocuklari
Ya hic bise yapamiyorumPeki uyuşma için neler yapıyorsun?
Allah'ım bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip.etsinismimin anlamı temiz, saf demek. Sağlıkla gelsin prenses
Doktorun bakış açısı benimki de geç verdi. Ayaklarım ağrıyor dedim magnezyum yazdı, kemikler ağrıyor dedim kalsiyum yazdı. Yani şikayetim olmasa demesem yazmayacaktıHaklısın canım.Minnaklarimm Benim de bi buçuk aylıkken bakıldı. Onda da tiroid hapı verildi. 13.hafta dolunca folik asiti kestirdi. Başka bişeye devam edecek miyim diye sorunca regenesisi tavsiye etti. Sonra 3.ay dolunca dr değiştirdim direkt demir d vitamini yazdı.
Neyse ya bi dahaki gidişimde zaten 7 ay dolmuş olcak. Bunlarla gelmişim bu zamana kadar iyidir heralde
Yalnız aranızda magnezyum kullananları görüyorumBen kullanmadım daha. Bi dahaki sefere unutmamak için yazayım bi kenara. Bana da bi baksın magnezyumluk bi durumum varsa versin bana da:)
Ay rehine kaldin buralardaH.buldummBende yurtdisina geldim esimin yanina 2 ay kalip doncektim suan donemiyorum. Konsolosluga basvurduk haber bekliyoruz giden ucaklardan biriyle donmek icin. Burdan esimle doncektik i zman beraber herseyi aliriz gorerek alisverisimizi yapariz dedik ama hersey bildiginiz gibi oldu zaten. Ben hâlâ bekliyorum bi umut giderim Turkiyeye diye. Anneanne almis birsuru birsey
Eşim yetişemiyo beni yiyeceksiniz diyorBende diyorum sülük gibiler MaşaAllah bide 2 tane olunca o kadar takviye alıyorum yiyorum içiyorum iyi ve organik besleniyorum 12 kg aldım düşündeğerlerim buna rağmen sınırda
Kaç kilo aldın. ben yemeyince( ki böyle bir durum üç beş defa olmuştur en fazlaUnuttuklarindan degil kötülüklerinden. Maksat sana yardımcı olmasınlar işte.. Kiskancliklarindan..
Bir de bu beslenme olayi aşırı abartılıyor senin için demiyorum yanlis anlama ☺☺ saglik ocağına gitmiştim bu korona dan önce ordaki hemşire bana hamilelikte beslenme cok önemli dünyaya sağlıklı bir cocuk getirmek falan dedi hahahaha ay ne alaka millet açlıktan ölüyor mu ki? Bir de ben hipotiroid hastasiyim bana diyor ki bünye zayıf olunca... ben zayıfım fizik olarak beni oyle görünce bünyemin zayıf olduğu kanısına varmış yaniben hic düzgün beslenmedim yumurta süt peynir yoğurt gibi seyler tükettim ama illa bugün yiyeyim şunu demedim bebegin gelişimi de iyi hersey normal yani . Bir de meyve gibi bir zehiri de cok matah biseymis gibi öneren doktorlar yok mu ha belki 1 muz yenebilir rahim kasilmalari için o yani. Mesela ben her gun çikolata yiyorum çünkü hep tatlı aserdim hala öyle simdi pastaneden siparis verdim ve kahvaltı etmedim henüz. Acikinca da salata ,dünden pilav var,yanina biseyler yaparım köfte tarzı tamam işte.. abartmamak lazim kimse açlıktan ölmüyor ama doktor ve hemşireler cok berbat yani bazen
A pardon ben tamamen yanlis anlamisim.Ya isim ne olursa olsun o ismi begensem de mudahale edildigi icin vee guzel bir dille soylenmedigi icin kabul etmem asla koymam. Yoo yanlis anladiniz benim ucuzdu birini aldirmak zorunda kaldik. Yani aldrmadan hepsine kiz demislerdi. Birini aldrdktan sonra bir hafta sonra hepsini erkek oldugunu ogrendik. Degisik birsey oldu. Smdi de isimlerini ne koycaksiniz diye sordu bizde Kutay ve Kuzey olcak dedik onlari begenmiyor beyimiz. Kendisi bi arastirip haber verecekmis
Gel bacım biz birlikte dertleşelimşimdi diyeyim siz diyin haksızsın. Bebişler tuttu çok şükür yarabbim. Kayınvalidem tutturdu 6 ayı çıkmadan bir şey almayın benim canııımm kocamda aaa evet allah korusun ya bir şey olursa 6 aya bir girelim dedi. Ya sabır ya Allah neyse şubat tatilinde eşim ailesinin yanına gitti annemler bize geldi. Annem iki parça pijama almış birde mama önlüğü anneannem bizi çok seviyor yazanlardan. Eşim geldi annemler bir hafta daha kaldı. Annemler daha gitmeden bir baktım fotolar geliyor ben şok bu ney bize alma dedi sen git civilden al gel. Onlu takım, battaniye, reflü yatağı, ağız bezi, alt açma bezi hepsi çok minnoş o ayrı bana pijama alacakmış, daha önceden eşime demiş. Allah razı olsun eşim, kendi istediğini alır sen onu alma demiş annem ondan gördü durur mu o da eve gider gitmez ertesi gün gidip almış. Havlularını pike takımını kadına yapsın diye vermiş biz kaldık mı böyle. Hayır sonra yine kayınvalidem diyor ki almayın erken annemde biz aldık siz üç beş şey alın tamam yeter korona çıktı şimdi aldıkları ile oturup evcilik oynasınlar haftaya kontrol günümde gidip alıp geleceğim. Onlarda yollar açılır gelince getirirler ya heran doğarsa korkusu var zaten. Ben erken gelmeye karşı önlem alayım onlarınki ile bayağı bir şey oluyor. Zaten kişisel bakım falan onları aldık.
Ayy dertleselim vallahiiiGel bacım biz birlikte dertleşelimşimdi diyeyim siz diyin haksızsın. Bebişler tuttu çok şükür yarabbim. Kayınvalidem tutturdu 6 ayı çıkmadan bir şey almayın benim canııımm kocamda aaa evet allah korusun ya bir şey olursa 6 aya bir girelim dedi. Ya sabır ya Allah neyse şubat tatilinde eşim ailesinin yanına gitti annemler bize geldi. Annem iki parça pijama almış birde mama önlüğü anneannem bizi çok seviyor yazanlardan. Eşim geldi annemler bir hafta daha kaldı. Annemler daha gitmeden bir baktım fotolar geliyor ben şok bu ney bize alma dedi sen git civilden al gel. Onlu takım, battaniye, reflü yatağı, ağız bezi, alt açma bezi hepsi çok minnoş o ayrı bana pijama alacakmış, daha önceden eşime demiş. Allah razı olsun eşim, kendi istediğini alır sen onu alma demiş annem ondan gördü durur mu o da eve gider gitmez ertesi gün gidip almış. Havlularını pike takımını kadına yapsın diye vermiş biz kaldık mı böyle. Hayır sonra yine kayınvalidem diyor ki almayın erken annemde biz aldık siz üç beş şey alın tamam yeter korona çıktı şimdi aldıkları ile oturup evcilik oynasınlar haftaya kontrol günümde gidip alıp geleceğim. Onlarda yollar açılır gelince getirirler ya heran doğarsa korkusu var zaten. Ben erken gelmeye karşı önlem alayım onlarınki ile bayağı bir şey oluyor. Zaten kişisel bakım falan onları aldık.
bırak canım bende de öyleydı doktor bırak olmazsa damar yoluyla verırız demıstı ama şimdi onun yerıne moltofer verdı yıne de ne olur olmaz dıye ben ıkı gune bı içiyorum. sabahları huru kayısı ve ılık su tuketıyorm şuan ıyıyım çok sukurKızlar bu gynoferon beni mahfetti ya. Kabızdan da beter resmen tıkandım kaldım. Çok düşük değildi zaten kanım sınırın altıydı biraz bırakıcam valla böyle olacak gibi değil.
Ayy dertleselim vallahiiiBenim en uyuz oldugum seydir boyle herseyime burun sokulmasi Kova burcuyum bu arada yani deliririm bildigin. Senin kaynanada masallah alttan alttan is cevirmeler. Kocalara soz yok zaten ana kuzulari bizler bu kadar anacil degiliz. Mesela benim annem bi dunya sey almis ama asla bana sormadan gostermeden almaz yapmaz. Ama tabi birda şu var benim kaynanam harika birsey şirinem benim o kolay kolay birseye karismaz. Yorum yaptigi seyler de cahilliginden olur bende cok umursamam. Bi tane gorumcem varki tam bir kaynana Benimkini de hep o buyutmus o yuzden ha anasi ha ablasi. Bende mesela internetten bir kac birsey begenirdim yanina ilk geldigim zaman alalim edelim e askim bekleyelim deyip dururdu. Bigun ablasi aradi goruntulu konusuyoruz korona da cikti tabi bu zmanda aa daha niye alisveris yapmadiniz bide sizinki ikiz soyle boyle dedi. Benimki basladi haklisin abla demeye benim tepem atti. Kizdim bende saydrdim birsuru inat degil mi yine almadim Ya benim yaşım 24 ve hic birsey bilmiyormusum gibi davraniyorlar uyuzzz oluyorum. 2 cocugu sen nasil buyuteceksin buyuturum abi size ne yaaa. Ayrica ben yenidogan yogunbakim hemsiresiydim o kadar anneye ben egitim verdim. Iste insanlarin hep ben bilirim ben cok bilirim halleri olunca deliriyorum resmen Bende cok dertliymisim cenem acildi kapanmadi vla
Evet ya ince baya kalınlaşıyo mu ki sonradanSizinde göbüşlerdw dikine çizgi olusmaya basladi mi? Genelde acik tenlilerde belli oluyor, benim ilkinde de olmustu yine olustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?