2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aha valla ben de lohusalık döneminde bu yüzden çıldırmaktan korkuyorum
Valla ben Kocam bey'i şimdiden uyardim herkes basimda bi akıl verir şunu yap bunu yapma diye (cnki gorumcemle ayni yerde oturuyoruz en kalt katta o en ust katta ben oturuyorum) herkesi kovarim smdiden hazrlikli ol haberin olsun dedim

Ay benimde ekşi ekşi nasıl portakal yemek istiyor canım ya. Baya da meyve tüketmeme rağmen şekerim normal çıktı ama bilemedim yinede dikkatli olmak lazım galiba

Be
ben de yemek olarak demir içeren besinler tüketince onu nötrlicek şeyler yemiyordum ilaçla da öyle yaptım geçen portakal suyuyla içtim ilacı daha iyi gibi geldi ama aç karnına portakal suyu mide yanması yapabilir. Belki ilacı içip kahvaltıda portakal suyu içmek daha iyi

Temiz çalışma diye birsey var ama eli hafiflik konusu ile ilgili bir bilgim yok inanin. Temiz calisma olayi da bebis ciktiktan sonra sizin icinizi ayrintili bir sekilde temizlenmesinden bahsediliyor. Bizde dikisleri genelde hemsireler atardi doktorlar birakirdi. Tabi bunlar benim gorduklerim bu kadarini bilirim ben Biz bebek hemsiresi oldugumuz icin bebegi alir kendi isimize bakariz Ana bizi ilgilendirmiyor

Kızlar merhaba ben bugün hastahane çantamı hazırladım. Sizlerde yardımcı olması fikir olması açısından yazmak istedim listeyi yazıyorum. Bazı şeyleri fazla koydum malum virüs kolay kolay bitmeyecek gibi azalsa bile hastahaneler temkinli davranışa devam eder eşimi eve göndersem ne alıp geleceğini de bilemez diye düşündüm. Umarım işinize yarar.
Kabin boy valiz kullandım içine bebek ve benim eşyalarımı koydum.
Anne
Penye elbise şeklinde gecelik
Şık gecelik takımı sabahık ile birlikte
Terlik
Depant hasta külodu 3 tane
2 tane iç çamaşırı
1 adet sütyen
Bir yün çorap (doğumhane çok soğuk oluyormuş)
2 tane atlet (fazla ödem atmaya başlıyormuş vucut)
Diş fırçası, tarak, krem, sabun vs bakım çantası kısacası.

Bebek için :
Bir hastahane çıkış seti ayrı bir torbaya battaniyesi ile koydum ki eşim bilsin direk ebeler versin söyledim de içinde 1 tane bez
4 tane bez
Islak mendil
Gögüs pompası
Biberon ve mama (sütün gelmemesi ve ya meme ucu problemi yaşanmasına karşılık bebek ememezse diye)
2tane emzik
1 tulum seti çorap eldiven şapkası ile birlikte
1 tane alt üst set
Pişik kremi
Muslin örtü
Ağız ve omuz mendili müslin
Ana kucağı birde
Umarım işinize yarar

Anladımm yalap şalap öyle kapatadabilir yani rüyamda bile hangisinde doğum yapcam derdindeyim doktorlarımı aldatıyomuşum hissinden kurtulamadm

Sağolasın canım ekran görüntüsü aldım ben ama daha yıkama bile yapmadım gecikiyomuyum acaba

Sağolasın canım ekran görüntüsü aldım ben ama daha yıkama bile yapmadım gecikiyomuyum acaba
Ben normalde bekleyeceksin 35. Haftaya kadar ama erken doğum yaşayanlar olmuş sitede bende hazırlıyım dursun dedim hazırlamak içinde 31.haftaya girmeyi bekledi.

Doktorun bakış açısı benimki de geç verdi. Ayaklarım ağrıyor dedim magnezyum yazdı, kemikler ağrıyor dedim kalsiyum yazdı. Yani şikayetim olmasa demesem yazmayacaktı
Aynı benim doktor o kadar rahat kii kolumda uyuşma var dedim Magnezyum yazdı geçen hala geçmedi ikiye çıkarsak diye ima ettim et ek yeter dedi. Kan değerim b12 sınırda dedim yeter onlar dedi ne yapsam bilmiyorum

bez sayınız az olmuş yanınıza en az 10 tane koyun bence ne olur ne olmaz

Ay kızlar şimdi burda sayfa ismi vermek doğru olmaz sanki ama daha 10. Haftasında herşeyi almış one çıkanlarda bakınca gördüm.

Anladımm yalap şalap öyle kapatadabilir yani rüyamda bile hangisinde doğum yapcam derdindeyim doktorlarımı aldatıyomuşum hissinden kurtulamadm
Ahaha evet oyle kapatanda var tabi Bence hangisi size daha samimi ve hangisi size daha iyi geliyorsa onunla devam edin. Ben tup bebegi beraber calistigim doktoruma yaptirdim tuttu ama sonrasnda cok sorun yasadik. Sonra onu biraktim 3 doktorla gorstm en sonra yine beraber calistigim doktoruma gittim önce kabul edemem dedi cnki diger doktorumla arkadaslar beni kabul etmezsen onu sikayet ederim dedim güldü gel hadi ben onunla konusur cozerim durumu dedi felan oyle karisik birsey oldu

Hatta ben suanki doktorumu calisirken cok severdim. Hep demistim ben evlenip dogum yapana kadar sakin emekli olma diye. Sans iste onunla dogum yapcam insallah

Açıkcası beraber çalışmış olmak büyük şans gözlemleme şansınız oluyor öncesinde mesela ben öğretmenim diyorum çocuğum okula başlamadan gideceği okulda çalışıp öğretmenleri bi tanıyabilsem falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…