2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kız ters nasıl doğdun

Bencede çok yüksek değil

ben de normal ters doğmuşum.. çok çektirmişim anneme 3500 kg doğmuşum.

Bazı doktorlar evet paraci oluyor ozellikle sezeryan yaptrmak istiyor bu cok ayri bir konu. Ama onun haricinde normal dogum oyle herkesin yapabilecegi bir dogum degil bence ozellikle bilincsiz insanlarin. Sadece 2 saniye ıkınmadigi icin 2 hafta yogunbakimda yatan bebeklerimiz vardi. Dediginiz gibi normal dogumu yapmayana sende dogum mu yaptin sanki gozuyle bakiliyor ama inan benim totomda degil yani. O hayat senin o bebek senin herseyin en iyisine karar verecek olan sensin. Onun bunun gònlü hoş olsun diye ben yapamam valla kimse kusura bakmasin. Sende cok dogru konusmussun ve bu arada dunyada olmus olman mucize. Kocana soyle kiymetini bilsin

Valla ben Kocam bey'i şimdiden uyardim herkes basimda bi akıl verir şunu yap bunu yapma diye (cnki gorumcemle ayni yerde oturuyoruz en kalt katta o en ust katta ben oturuyorum) herkesi kovarim smdiden hazrlikli ol haberin olsun dedim
Ben de heyyyt gidin ulan burdan, anladık çok biliyosunuz, ben mağaradan geldim diye zıvanadan çıkarım gibi geliyoNormalde paçalarımdan sakinlik uyumluluk akarama böyle şeylerde sinirleniyorum. Bi de lohusalıkta çok hassas oluyomuşuz. Allah sakin güzel günler nasip eder inşallah :)

Degil mi ama canim hala bu kıyaslamalar var ya ona üzülüyorum cidden isteyen istediği gibi doğurur yani öyle degilmi ve cidden insanlar bilinçlendirilmeli kurslar falan oluyor hastanelerde vs oraya gitmeliler iste egitime falan oyle bilincsiz olunca cahil cesareti oluyor iste..sağlıklı sıhhatli olması önemli bebeklerin sonuçta. Dünyada olmus olmam mucize mi gerçekten ölüm gibi sonuçları da mi var makat dogumun ☹ sanirim rahim tersliği de sebep oluyornus bebegin ters durmasına benim annemin rahmi tersmis güya o zamanlarin bir doktoru annemin rahmini düzeltmiş ben bunu simdi doktoruma sorunca şok oldu o spesifik bisey duzelteni ilk kez duydum dedi bide benimde biraz arkaya donukmus

Onlarin bildigi daha kendilerine yetmiyor bir de o akillariyla başkasına akil vermeye kalkmıyorlar mi gerçekten şakalar sakasi ben normalde hiç sakin uyumlu biri değilimdir aşırı sınırlı agresif im ne yazık ki hamileliğinde biraz oyle geçti benim hamile olduğumu duyan kayinvalidem bana saçını da boyatmican artik dedi. Yooo ilk 3 ay boyanımyor dedim bana diyor ki sen onu bir arastir bende araştırdım dedim sonra dior ki oyle derlerdi bende ona bakacak olursan hamileyken maydanoz da yemezlerdi eskiler dedim hahahaa ses yok. Ben amerika siteleerinden profesörüne kadar araştırdım saç imida 3 ay dolar dolmaz boyattim roflemi de yaptırdım gerci suan korona dan dolayı dipler çıktı ama olsun neyseki küstüm gelemiyor bende gitmiyorum ama cocuk doğunca gelir bunların derisi kalın. Esim de diyor merak etme sendeki bu tavır olduğu sürece sana kimse bise diyemez. Valla bana süt sorsa dicem ki yok ac bırakıyorum cocugu.dedim ben cevabını veririm ona gore. Ha bana hic bisey demez ben asla ağzını bile açmam artik uyarır misin ikaz mi edersin orası sana kalmış kulağına karpuz suyu damlattim kocamın da çünkü erkekler de biraz kafa siz oluyor bazen

Ayy harikasınn Valla cok bilmis insanlar her zmaan sinir bozucudur bana göre Insallah sakin sakin gecirebiliriz..!

Doktorun elin hafifliği diye bir şey var evet.
Doktordan doktora çok şey değişiyor.
Bez çok az. Sezaryense 2 gün kalınıyor genelde. 15 falan en az olmalı. Belki normalde bile 2 gün kalmak gerekebilir. Azıcık kaka yapıyor mesela koyu renkli mekonyum kakasını falan. Bez az almayın arkadaşlar. Yenidoğana günde 8 falan kullanılıyor.
Tamam zaten o alette yanlis ölçüyor hic doğru olceni ve söylenen kiloda doğan bebeği görmedim ama doktorlar da abartıyor sanki biraz
Ortalama değer hesaplıyor doktorlar ölçümle. İşi paraya dökeni muhakkak var evet ama eliyle ölçmüyor doktor da hata payı çok normal. Benim doktorum o konuda çok profesyonel. Dediği kiloda doğmuştu kızım. Yeğenimde öyle.

Yani keske herkes bizim dusundugumuz gibi düşünse egitim konusunda ama yok yani ben yaparim bi inatla basliyorlar sonu hüsran tabi. Eger senin dogumun riskli olmasaydi normal dogum icin bebegin dönmesini beklemezlerdi dimi Cok riskli tabiki ama ben oyle birsey hic yasamadim suan hic oyle birsey olmuyordur diye dusunuyorum Cok garip daha neler duycaz dimi Baksana doktorun bile şok

Arkadaşlar Semo Can ın aldıgı portatif besik vardi onun linkini atmisti fakat ben suan o kadar gezdim dolastim bulamadim. Aceba o link sizlerde varmi yardimci olursaniz cok sevinirim ❤

Keşke öylesi bize de denk gelse kimisi harbiden baya bazı konularda profesyonel oluyor . Ya cok heyecanlandım şimdi boyle konuşunca bir an önce doğum zamanı yaklaşsın ya

Normalde guzellikden anliyo

O kadar büyük bir hata ki şimdi hicbir doktor zannetmiyorum yapmaz bunu ama o zamanlar yapıyorlarmis bunu malesef gerci yasimda cok yok 28 im ama
Canım ınstada ben bi doktor takip ediyorum yusuf olgaç diye ters düz yan her türlü normal doğumu yaptırıyor valla hayretle takip ediyorum onu

Kızlar hastaneye havlu götürüyor muyuz?
Ben çantama koymadım açıkcası kullan at peçete kullanılır kurulama için. Duş da almayız orda herhalde yani öyle bir hastahane değil benim ki en azından çok ödem atarken terlenecek ona belki almak istersin ama ben atlet yeter diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…