2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Demirle magnezyumu aynı anda aldığın oluyor mu?
Hayır canım . Gyneferonu sabah kalktığım gibi bir bardak su ile hemen içiyorum sút ve süt ürünlerini kayvaltıda tüketirsem emilimi olmasın diye . Ayrica sabah su içmekte bağırsakları düzenliyor . Kahvaltıyla birlikte demir ilacı damlayı kullanıyorum kahvaltı sonrası magnezyumu içiyorum . Çok şükür şuana kadar bir problem yasamadım . Yoksa önceden çok çekiyordum gyneferondan

Aynı benim doktor o kadar rahat kii kolumda uyuşma var dedim Magnezyum yazdı geçen hala geçmedi ikiye çıkarsak diye ima ettim et ek yeter dedi. Kan değerim b12 sınırda dedim yeter onlar dedi ne yapsam bilmiyorum
Aslında bana böyle lazım o da heyecanlı olsaydı uçardık beraber

Onların bu tavrı bizde ciddi bir şeye de aman normal dedirtecek ondan korkuyorum

Evet cok buyuk sans yani işini biliyorum adamin ne kadar efsane anlatamam hastalariyla cok guzel ilgilenir. Tabi ben onun bide kizi gibiyim o sevgiyi siz düşünün artk Ayy keşke öyle bir şansiniz olsa ne kadar guzel olur

Kızlar beş dakika sonra İnstagramda Esra Ertuğrul canlı yayını var. Yenidoğan bebek bakımını anlatacak. Bilginiz olsun.

Evet biz belcikada yasiyoruz
Bize giris cikis yasak
Ben zaten gidemicektim dogumdan dolayi
Ama annemler ben dogum yapmadan gidip geleceklerdi siparislerimi getireceklerdi oda kismet olmadi
Hayirlisi olsun artik yapacak bise yok

Simdi arkadasimla yazisiyorum 4gun once dogum yapmis
Cocugun adini daha koyamamislar
Bebek bebek diye seviyolarmis
Dusunsene
bizde oyle oluruz sanirim

İçine sinmiyorsa hiç koyma bence güzellikten anlıyorsa eşin güzellikle, carlamadan anlıyorsa carlayarak konuş. Bunların nene dede ismi koyma sevdası da bu yılın modası herhalde
Hanımkız mı İnstagram abartısı ya 40 ı çıkana kadar giyecek şeyleri niye 40 tane alalım ki israf. Benim iki hastane çıkışım, 3 tane de alt üst takımım var yeter yaz günü yani yıkarım bir ay nolacak sanki
Deterjanım gelse de ben de başlasam ya ne güzel bitirmişsin

Evet o bayan demek sadece bana abartılı gelmemiş herşeyi

Deterjanım gelse de ben de başlasam ya ne güzel bitirmişsin
Umarım sende kısa sürede hepsini yaparsın ki son haftalar oyalıyor da insanı. 2 hafta sonra da evi ayrıntılı temizlik yapıcam eşimle malum ev temizliğine de güvenip kimseyi çağırmam, perdeleri kuru temizlemeye veriicem koltukları yıkatıcam vs. Ondan sonra da beşik kurma faslı Çok heyecanlı

iyide bu ultrason aletinde otomatik çıkan bir şey. mesela boyunu ölçüyor onda oynama yapabilir, uygun olmayan pozisyondan ölçmeye kalkabilir ama kilo için extra bir şey yapmıyor. alet otomatik alıyor.
Tamam zaten o alette yanlis ölçüyor hic doğru olceni ve söylenen kiloda doğan bebeği görmedim ama doktorlar da abartıyor sanki biraz

Evet o bayan demek sadece bana abartılı gelmemiş herşeyi
Hamile fotoğrafları güzel Allah için benim 1 tane bile fotoğrafım yok bakıp bakıp ben de ona iç geçiriyorum. Elbise almıştım bi tane güya onla çekeyim dedim hava 10 gün kapalı

Evet onlarla uğraşması zevkli aldıklarımı üst üste dizmişim gidip gelip onları seviyorum Doktor haziran 20 sinden sonra bekle demişti 2 ay kalmış oluyor öyle çok çok heyecanlı hem de

Evet onlarla uğraşması zevkli aldıklarımı üst üste dizmişim gidip gelip onları seviyorum Doktor haziran 20 sinden sonra bekle demişti 2 ay kalmış oluyor öyle çok çok heyecanlı hem de
Benimde öyle haziran ortasından sonra doğum olacak. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla gelsinler.

Hamile fotoğrafları güzel Allah için benim 1 tane bile fotoğrafım yok bakıp bakıp ben de ona iç geçiriyorum. Elbise almıştım bi tane güya onla çekeyim dedim hava 10 gün kapalı
Ya ama 15 haftalık hamilelikte de elin karnında foto çekilmez o gorsgusuzluktur. Daha çekersin hem baya var koca gobusle daha güzel olur

Canım zaten ben bu konuda aynen boyle düşünüyorum mesela anne adayı nin 40 haftası dolmuş o kişi yüzde 90 sezeryan olacaktır ama Hayir bekliycem yok suni sancı alacam yazik degil mi? Bebek zaten doğacak olsa 37 38 39 da gelir. Benim arkadasim normal dogum yaptı. Zayıf bir kızdı boyu da kısa ama cok hareketliydi suyu geldi 38 de gitti doğurdu. Ama hiç normal doğum yapacam diyip doğuran görmedim. Bir arkadasim da 40 a kadar bekledi dediler ki o bebek kakasini yicek gitsin doğursun yok normali bekliyor ve sonuç sezeryan. Arkadaşımın yengesi normal dogurcam çatır çatır dedi ve o da sezeryan. Bu sitede bir arkadaş en son cocuk kakasini yapti diye sezeryane alındı. Suni sancı da aldı. Yani ben bu ısrar ve hirsi hic anlamıyorum yazik günah ya bebege de. Doktorlar muhtemelen diyorlar gel alalim ama anne adayı ısrar ediyor ve her saniyesi cok önemli tabiki benim esimin bir akrabası bu normal dogum esnasında oluşan bir durumdan ötürü fiziksel engelli. 20 sene once tabi tam je oldu bilmiyorum sıkışmış mi oksijensiz mi kalmış ne. Aynı şekilde ben tersten doğmuşum. Ayaktan. Burda doktor demiski anneme kesinlikle sezeryan. Bebek ters. Benim çok cesur ve cahil annem hayır illa normal dogum demis eskinin de o cesur ve tuhaf doktorları beni o halde normal doğurmuş ki annemle aramda neredeyse 40 yaş var ben ölebilirdim annem ölebilirdi kemikleri kırılabilirdi . Ve 8 dikiş mi ne atılmış o da ben ufak doğmuşum biraz ama 2500..Yani saka gibi simdi de utanmadan sen doğuştan sinirlisin tarzında konuşurlar acaba neden düşünün bakalım yani
Yani doktorlar tabiki sezeryan diyorsa (bir kısmı haric) dinlemekte fayda var. Ama ne dersin iste normal doğurmayan anne sayılmıyor bu memlekette. Oyle bir algı var o yüzden zaten planlı sezeryan lafı cıkmış ne demek ya bir anne nasıl isterse o sekilde doğurur cocugunu. Yalan mi
Mesela esimin teyzesi 40 yasinda doğum yaptı kayinvalideme baksan cahil derim o bile dediki diğer kardeşini arayıp ona soyle sezeryan yaptirsin. Ilk çocuğuydu gec evlenmişti yani o da herhalde tutturmuş normal dogurcam diye tam bilemiyorum ama sezeryan oldu

Aslında bana böyle lazım o da heyecanlı olsaydı uçardık beraber
Aynen ben de öyle düşünüyorum hatta eşim özellikle öyle düşünüyor sen iyice kafayı yerdin diyor bu adam rahatlatıyor beni başka alternatif doktor da yok mecbur buna gidiyorum bi yönden iyi oldu yani

Ben 13/8 sınır diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…