- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
Hayır canım . Gyneferonu sabah kalktığım gibi bir bardak su ile hemen içiyorum sút ve süt ürünlerini kayvaltıda tüketirsem emilimi olmasın diye . Ayrica sabah su içmekte bağırsakları düzenliyor . Kahvaltıyla birlikte demir ilacı damlayı kullanıyorum kahvaltı sonrası magnezyumu içiyorum . Çok şükür şuana kadar bir problem yasamadım . Yoksa önceden çok çekiyordum gyneferondanDemirle magnezyumu aynı anda aldığın oluyor mu?
Aslında bana böyle lazım o da heyecanlı olsaydı uçardık beraberAynı benim doktor o kadar rahat kiikolumda uyuşma var dedim Magnezyum yazdı geçen hala geçmedi ikiye çıkarsak diye ima ettim et ek yeter dedi. Kan değerim b12 sınırda dedim yeter onlar dedi ne yapsam bilmiyorum
Onların bu tavrı bizde ciddi bir şeye de aman normal dedirtecek ondan korkuyorumBiraz daha saysan hepsine birer tane ilaç vermeye devam edecekmiş gibi olmuşBen bi tek bazen şu yanlar ağrıyo dedim ona da normal dedi. Ne sorsam normal diyodu. Ben mi anlamıyorum bilmem acemilikten ama dayanılmıycak ya da enteresan bişey olmadıkça her şeye normal bakmaya başladım galiba. Bi dahaki gidişe kadar ne olcam bakalım.
Evet cok buyuk sans yani işini biliyorum adamin ne kadar efsane anlatamam hastalariyla cok guzel ilgilenir. Tabi ben onun bide kizi gibiyim o sevgiyi siz düşünün artkAçıkcası beraber çalışmış olmak büyük şans gözlemleme şansınız oluyor öncesindemesela ben öğretmenim diyorum çocuğum okula başlamadan gideceği okulda çalışıp öğretmenleri bi tanıyabilsem falan
Evet biz belcikada yasiyoruzAyy insallah donebilirim. Zaten ben ikame degil vize ile geldigimden illaki doncektim Turkiyeye ara ara ucuslar oluyor ulkesine donmek isteyenler icin. O yuzden donebilirim diye dusunuyorum ama cok gec olmadan donmem lazim. Siz sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz zaten o yuzden Turkiyeye git geri gel kabul etmezler. Neredesiniz peki hangi ülkede ?
Simdi arkadasimla yazisiyorum 4gun once dogum yapmisDiyorum ya asla emrivaki konusmalara felan gelemem cok sevsem de kabul etmem. Mesela ogluslarimin birinin ismi Ural digerinin Uras olsun diyordum ben. Esimde hep Kutay Kuzey dedi ama adam hep guzel dille soyledi. Sonra hatta bana birakti sen nasil istersen oyle yap felan. E Kutay Kuzey bende seviyorum cok guzel isimler o yuzdn bunlar olsun dedim. Bence sizde bosverin kimsenin gönlünü hoş etmek zorunda degilsiniz. Eskiden mis o onun bunun ismini koymak
Ay bana yeter gibi gelmişti o zaman bir 5 tane falan daha koyayım ben teşekkür ederimbez sayınız az olmuş yanınıza en az 10 tane koyun bence ne olur ne olmaz
İçine sinmiyorsa hiç koyma bence güzellikten anlıyorsa eşin güzellikle, carlamadan anlıyorsa carlayarak konuş. Bunların nene dede ismi koyma sevdası da bu yılın modası herhaldeYa hic bise yapamiyorum
Bi caresi varmi bilmiyorumki
Ama gecici durumdur buyuk ihtimal
Anlami cok guzel, esimin annannesinin adi cok istiyo ama ben biturlu alisamiyorum bu isime
Basindan beri baska isimde karar kilmistik kendiside oyle seviyodu hep
Ama 2 3 haftadir nazife olsun diye tutturdu
Isime karsi degilim cunku anlami cok guzel, arastirdim. Esimi kirmayim koyalim diye dusundum ama kendi kendime bu isime alisamiyorum
Nolacak bilmiyorum
Hanımkız mıBurda daha önce siz söylemiştiniz instagramda bir bayan vardı öğretmen bi bayan. O bayanın sayfasına bakınca bunalıma giriyorum. Benden sadece 2 haftaya yakın önde herşeyi bitmiş şimdi yıkıyor ütüleyip yerlestirecekmis . Ama herşey aşırı fazla alinmiş gibi mesela 5 hastane çıkışı almış. Ben söyle bi denk geldi baktım ve bunalıma girdim bizde yarısı bile yok o bayan mi çok abartıyor yoksa bizim mi az anlamadımsanki herşey çok abartılmış erkenden gibi ama
Deterjanım gelse de ben de başlasam ya ne güzel bitirmişsinKızlar merhaba ben bugün hastahane çantamı hazırladım. Sizlerde yardımcı olması fikir olması açısından yazmak istedim listeyi yazıyorum. Bazı şeyleri fazla koydum malum virüs kolay kolay bitmeyecek gibi azalsa bile hastahaneler temkinli davranışa devam eder eşimi eve göndersem ne alıp geleceğini de bilemez diye düşündüm. Umarım işinize yarar.
Kabin boy valiz kullandım içine bebek ve benim eşyalarımı koydum.
Anne
Penye elbise şeklinde gecelik
Şık gecelik takımı sabahık ile birlikte
Terlik
Depant hasta külodu 3 tane
2 tane iç çamaşırı
1 adet sütyen
Bir yün çorap (doğumhane çok soğuk oluyormuş)
2 tane atlet (fazla ödem atmaya başlıyormuş vucut)
Diş fırçası, tarak, krem, sabun vs bakım çantası kısacası.
Bebek için :
Bir hastahane çıkış seti ayrı bir torbaya battaniyesi ile koydum ki eşim bilsin direk ebeler versin söyledim de içinde 1 tane bez
4 tane bez
Islak mendil
Gögüs pompası
Biberon ve mama (sütün gelmemesi ve ya meme ucu problemi yaşanmasına karşılık bebek ememezse diye)
2tane emzik
1 tulum seti çorap eldiven şapkası ile birlikte
1 tane alt üst set
Pişik kremi
Muslin örtü
Ağız ve omuz mendili müslin
Ana kucağı birde
Umarım işinize yarar
Canım en son tartılmadım ama sanirim 10 olmusturKaç kilo aldın. ben yemeyince( ki böyle bir durum üç beş defa olmuştur en fazla) bebeklerim içerde bayılmışlardır gibi bir his oluyor
Evet o bayan demek sadece bana abartılı gelmemiş herşeyiİçine sinmiyorsa hiç koyma bence güzellikten anlıyorsa eşin güzellikle, carlamadan anlıyorsa carlayarak konuş. Bunların nene dede ismi koyma sevdası da bu yılın modası herhalde
Hanımkız mıİnstagram abartısı ya 40 ı çıkana kadar giyecek şeyleri niye 40 tane alalım ki israf. Benim iki hastane çıkışım, 3 tane de alt üst takımım var yeter yaz günü yani yıkarım bir ay nolacak sanki
Deterjanım gelse de ben de başlasam ya ne güzel bitirmişsin ☺
Umarım sende kısa sürede hepsini yaparsın ki son haftalar oyalıyor da insanı.Deterjanım gelse de ben de başlasam ya ne güzel bitirmişsin
Tamam zaten o alette yanlis ölçüyor hic doğru olceni ve söylenen kiloda doğan bebeği görmedim ama doktorlar da abartıyor sanki biraziyide bu ultrason aletinde otomatik çıkan bir şey. mesela boyunu ölçüyor onda oynama yapabilir, uygun olmayan pozisyondan ölçmeye kalkabilir ama kilo için extra bir şey yapmıyor. alet otomatik alıyor.
Hamile fotoğrafları güzel Allah için benim 1 tane bile fotoğrafım yok bakıp bakıp ben de ona iç geçiriyorum. Elbise almıştım bi tane güya onla çekeyim dedim hava 10 gün kapalıEvet o bayan demek sadece bana abartılı gelmemiş herşeyi
Evet onlarla uğraşması zevkli aldıklarımı üst üste dizmişim gidip gelip onları seviyorumUmarım sende kısa sürede hepsini yaparsın ki son haftalar oyalıyor da insanı. ❤ 2 hafta sonra da evi ayrıntılı temizlik yapıcam eşimle malum ev temizliğine de güvenip kimseyi çağırmam, perdeleri kuru temizlemeye veriicem koltukları yıkatıcam vs. Ondan sonra da beşik kurma faslı ❤ Çok heyecanlı ❤
Benimde öyle haziran ortasından sonra doğum olacak. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla gelsinler.Evet onlarla uğraşması zevkli aldıklarımı üst üste dizmişim gidip gelip onları seviyorumDoktor haziran 20 sinden sonra bekle demişti 2 ay kalmış oluyor öyle çok çok heyecanlı hem de
Ya ama 15 haftalık hamilelikte de elin karnında foto çekilmez o gorsgusuzluktur. Daha çekersin hem baya var koca gobusle daha güzel olurHamile fotoğrafları güzel Allah için benim 1 tane bile fotoğrafım yok bakıp bakıp ben de ona iç geçiriyorum. Elbise almıştım bi tane güya onla çekeyim dedim hava 10 gün kapalı
Bence iki tarafa da hak vermek gerekiyor. Ben cok fazla normal ve sezeryan doguma girdim. Ayrica sunu soylim doktorlar yanlis kilo soylemiyor. O ultrason cihazi ile alakali bir durum soz konusu. Sen sana soylenen suan ki kiloaya bile inanma arada hep 200 300 gram oynama olur yada daha fazlasi ama fazlasi daha fazla kilosu olan bebeklerde oynar. Bide doktor karsisindaki kisiyle hep bir iletisim halinde bilir onun az cok nasil dogum yapabilcegini. Benim bi kac girdigim normal dogumda kadin bebegin kafasi ciktiktan sonra ikinmayi birakiyor bunun her saniyesi bebek icin o kadar onemli ki. O bebekler hep anneleri yuzunden yogunbakimda yattilar. Bence her onüne gelen ben normal dogum yaparim diyip yaptirilmamali. En azndan egitim almalilar diye dusunuyorum. Cnki asla ama aslaaa kolay birsey degil ve herkesin yapabilecegi birsey degil.
Aynen ben de öyle düşünüyorum hatta eşim özellikle öyle düşünüyor sen iyice kafayı yerdin diyorAslında bana böyle lazım o da heyecanlı olsaydı uçardık beraber
Ben 13/8 sınır diye biliyorum.Bugün tetanozun 2. Dozu ve kilo tansiyon takibi için izlemim vardı asmde . Tansiyon 12 /8 cıktı hemşire yüksek dedi baş agrım olursa hemen hastaneye git dedi dün vardı bugun de var idrarda protein var mı bakılsın dedi. Doktorumu aradım 1 hafta takip et şuan sınırda dedi yükselirse gel hemen dedi. Sizce yüksek mi 12/8 normal insanlar için ideal değermiş ama hamile de bilemedim korktum moralsiz yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?