- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Gercekten mi merak ettim suan bakiyorum hemenCanım ınstada ben bi doktor takip ediyorum yusuf olgaç diye ters düz yan her türlü normal doğumu yaptırıyor valla hayretle takip ediyorum onu
Bebek için de mi almıyoruz?Ben çantama koymadım açıkcası kullan at peçete kullanılır kurulama için. Duş da almayız orda herhalde yani öyle bir hastahane değil benim ki en azındançok ödem atarken terlenecek ona belki almak istersin ama ben atlet yeter diye düşünüyorum
Bebek için havlu aldım küçük sırt havlusu gibi ama başka neye gerek ki bebekte havlu valla o kadarını tecrübeli anneler yazsın lütfenBebek için de mi almıyoruz?
Bende internette ki listelerde 2 tane hastane çıkışı yazdığını gördüm ne gerek var ki zaten 1 tane yaptırdım onun harici de zıbın ve bere eldiven götürürüm diyorum en fazla sinirlerim bozulduBebek için havlu aldım küçük sırt havlusu gibi ama başka neye gerek ki bebekte havlu valla o kadarını tecrübeli anneler yazsın lütfen
Ben de merak ettim kim oldğu söylendi miKim bu ya aşırı merak ettim
Valla bende senin gibiyim ne yalan söyliyim,Bende internette ki listelerde 2 tane hastane çıkışı yazdığını gördüm ne gerek var ki zaten 1 tane yaptırdım onun harici de zıbın ve bere eldiven götürürüm diyorum en fazla sinirlerim bozuldu
ay valla bi hoşsun hoşuma gıttı söyledıklerın:) ben hiç cevap veremem öyle mesela benım kaynanam da bazen benı arayıp eşine karışma gıbısınden bıseler söyluyo şakalaşmama kızıyo öyle denmez kocaya falan dıye. ben hıc bıse dıyemıyorumOnlarin bildigi daha kendilerine yetmiyor bir de o akillariyla başkasına akil vermeye kalkmıyorlar mi gerçekten şakalar sakasiben normalde hiç sakin uyumlu biri değilimdir aşırı sınırlı agresif im ne yazık ki hamileliğinde biraz oyle geçti benim hamile olduğumu duyan kayinvalidem bana saçını da boyatmican artik dedi. Yooo ilk 3 ay boyanımyor dedim bana diyor ki sen onu bir arastir bende araştırdım dedim sonra dior ki oyle derlerdi bende ona bakacak olursan hamileyken maydanoz da yemezlerdi eskiler dedim hahahaa ses yok. Ben amerika siteleerinden profesörüne kadar araştırdım saç imida 3 ay dolar dolmaz boyattim roflemi de yaptırdım gerci suan korona dan dolayı dipler çıktı ama olsun neyseki küstüm gelemiyor bende gitmiyorum ama cocuk doğunca gelir bunların derisi kalın. Esim de diyor merak etme sendeki bu tavır olduğu sürece sana kimse bise diyemez. Valla bana süt sorsa dicem ki yok ac bırakıyorum cocugu.dedim ben cevabını veririm ona gore. Ha bana hic bisey demez ben asla ağzını bile açmam artik uyarır misin ikaz mi edersin orası sana kalmış kulağına karpuz suyu damlattim kocamın da çünkü erkekler de biraz kafa siz oluyor bazen
Takip ettiğim hemşire hastaneye sorun diyor. Ben özel hastanede doğum yapacağım. Doğum öncesi yani birkaç gün önceden odanızı gezin, hastane paket fiyat sunuyorsa neler veriyor bunları konuşun dedi. Bazı özel hastaneler memorial gibi kıyafet kendi veriyor. Ben sanmıyorum burda öyle olsun da. Havluyu koronadan dolayı sanırım duş aldırıp aldırmayacaklarını sorup öyle koyacağım. Normalde olsa onların verdiğini kullanırdım da virüs dolasıyla sanırım evden götüreceğim. Bunları önden hastane ile konuşun diyor.Kızlar hastaneye havlu götürüyor muyuz?
Aslında hastanem çok temiz. Pandemim hastanesi de değil. Yaşadığım yerde bir yerde bakılıyor o da bize 20 km uzaklıkta. Ben kadının dediğini mantıklı buldum. Hastane ile konuşacağım o zamanın durumuna göre ekleme çıkarma yaparım.Kızlar hastaneye havlu götürüyor muyuz?
TommyBaby Yuvam Lüx Sepet Beşik Portatif Bebek Beşiği Sallanır Beşik - Tommy Baby buyur canımArkadaşlarSemo Can ın aldıgı portatif besik vardi onun linkini atmisti fakat ben suan o kadar gezdim dolastim bulamadim. Aceba o link sizlerde varmi yardimci olursaniz cok sevinirim ❤
Siz emin misiniz. Benim 3. Bebeğim ilk ikisinde de 28. Haftada ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne oldum. Gittiğim doktorlarda hep sormuştur olup olmadığımı. Bunda da dün oldum. Uyuşmazlık iğnesi 2 doz oluyor. Siz bir araştırın tekrar. Çevremde de olanlar 2 doz oldu.Evet korona çok sıkıntı bende değiştirirdim genel bir hastahaneye gidiyor olsaydım. Ki bende şuan kan uyuşmazlığı aşısı olmam için ege uni. Aşı almam gerekiyor sosyal güvencemle almak istiyorsam ama gitmek istemiyorum doğumdan sonra da yapılabiliyormuş o zamanı bekleyeceğim. Özel hastahaneler de fiyatlar o aşı için fazla bu arada onunda bilgisini vereyim 450 TL dendi bana
Doktorumla konuştum aciliyeti olan bir durum söz konusu değil önlem için yapacaktım negatif sonucunuz doğum sonrası 72 saat içinde yapacağız ozaman dedi. Benim kuzenım de aynı şekilde kan uyuşmazlığı durumunda aciliyeti yoktu doğum sonrası yapıldı. Tabi doktor şuan yapılması lazım deseydı yaptırırdım.Siz emin misiniz. Benim 3. Bebeğim ilk ikisinde de 28. Haftada ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne oldum. Gittiğim doktorlarda hep sormuştur olup olmadığımı. Bunda da dün oldum. Uyuşmazlık iğnesi 2 doz oluyor. Siz bir araştırın tekrar. Çevremde de olanlar 2 doz oldu.
Siz emin misiniz. Benim 3. Bebeğim ilk ikisinde de 28. Haftada ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne oldum. Gittiğim doktorlarda hep sormuştur olup olmadığımı. Bunda da dün oldum. Uyuşmazlık iğnesi 2 doz oluyor. Siz bir araştırın tekrar. Çevremde de olanlar 2 doz oldu.
Iste tam laf söylemelik kaynana onu sen bana yolla ben onu kendine getiririm evirip çevirip bi guzel daha da oyle konuşamaz sana :) az değilmiş ama laf atıyoray valla bi hoşsun hoşuma gıttı söyledıklerın:) ben hiç cevap veremem öyle mesela benım kaynanam da bazen benı arayıp eşine karışma gıbısınden bıseler söyluyo şakalaşmama kızıyo öyle denmez kocaya falan dıye. ben hıc bıse dıyemıyorum
Evet sezeryanda bir gece kalınacak ve refakatçi bir kişi alıyorlarmış. Hasta ve refakatçi hariç içeriye bile almıyor benim gideceğim hastahane. Ve malesef temmuz ortası sonrası için birşey diyemem ama haziran sonu temmuz başına kadar bu şekilde koruma bana göre devam eder gibi geliyor. Umarım etmez aileleri ile olmak isteyen hamilelerin istediği olur ama pek sanmıyorumBir gün bakamadım neler neler konuşulmuş maşallah sanırım 20 sayfa falan okudum
Ozaman size can alıcı soruyu soruyorumm, sizce temmuzda nasipse bizim doğumlarımızda hastane durumları nasıl olur? Normalde sezaryen doğumda 2 gece kalınır 3.gün çıkılırdı. Şimdi 1 gece yatırıyorlar okadar.
Ayrıca odaya sadece 1 refakatçi alıyorlar.
Bebek için 1 tane 10'lu aldım andywawa marka. Düşünenler olursa kalitesi güzeldi beğendim.
1 tane de tulum takım alacağım ne olur ne olmaz diye. Sadece bir gece kalacaksak çok almaya gerek yok diyorum.
Aynı şekilde kendime de güzel bir lohusa pijama takımı bakıyorum ama henüz beğenemedim çok abartılı sevmiyorum.
Bazı hastaneler evet doğumdan sonra ilk kendi kıyafetini giydiriyorlar, geçen sene yiğenime öyle yaptılar (memorial). Ama her özelde böyle değil tabi.
Bugün tetanozun 2. Dozu ve kilo tansiyon takibi için izlemim vardı asmde . Tansiyon 12 /8 cıktı hemşire yüksek dedi baş agrım olursa hemen hastaneye git dedi dün vardı bugun de var idrarda protein var mı bakılsın dedi. Doktorumu aradım 1 hafta takip et şuan sınırda dedi yükselirse gel hemen dedi. Sizce yüksek mi 12/8 normal insanlar için ideal değermiş ama hamile de bilemedim korktum moralsiz yatıyorum
Tuhaf geldi bana. Bana dr. 14 falana yükselirse sıkıntı olabilir demisti canim. 12 bence de normal deger moralini bozma. Bi de kendini nasil hissediyorsun o da onemli. Bazilari dusuk tansiyona alismis olduğundan 12 onalr icin yüksek gibi seyredebiliyor.
Ben de sorayım o zaman canım sağ olAslında hastanem çok temiz. Pandemim hastanesi de değil. Yaşadığım yerde bir yerde bakılıyor o da bize 20 km uzaklıkta. Ben kadının dediğini mantıklı buldum. Hastane ile konuşacağım o zamanın durumuna göre ekleme çıkarma yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?