2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bizdede kan uyuşmazlığı var lakin indirek coombs testiniz pozitif mi çıkıyor o yüzden mi vuruyolar.
Bizimde eşimle uyuşmazlığımız var ben negatif o pozitif. Bana kan uyuşmazlığıyla ilgli ne test yapıldı ne iğneyle ilgili bişey söylendi ilk gebeliğim ondan mı acaba

Bizimde eşimle uyuşmazlığımız var ben negatif o pozitif. Bana kan uyuşmazlığıyla ilgli ne test yapıldı ne iğneyle ilgili bişey söylendi ilk gebeliğim ondan mı acaba

Benim 2.doğumum dr.a bildirmeniz onunda sorması gerekiyodu aslında.ilkinde 28.haftamda dediğim testi yaptılar sonuç negatifti doğumdan sonra bakıcaz tekrar dediler.ama benim oğlum benim gibi kan grubu negatif olduğu için bana 72 saat içinde iğne yapmadılar.sonuç olarak drunuza söyleyin.

Kızlar bu gynoferon beni mahfetti ya. Kabızdan da beter resmen tıkandım kaldım. Çok düşük değildi zaten kanım sınırın altıydı biraz bırakıcam valla böyle olacak gibi değil.
Canım maalesef beni de mahvetti ben çareyi kayısı hoşafı yaparak buldum istersen bir dene baya rahatlattı

Sizde de isim kavgası oluyor mu?Ben 4 ay önce isim buldum baba beğenemdi e iyi kendinden bir isim bul dedim hala bulacak.Bulmadiği gibi onun dediği isim başa gelecekmiş yok canım dedim ben taşiyorum ediyorum niye öyle olacakmiş?Üstüne bir de kayınvalde kayınpeder yorum yapiyor islami isim olsun islami olan başa gelsin diye.En sonunda yazı tura atalim herkes kaderine razi gelsin dicem:)

Iste tam laf söylemelik kaynana onu sen bana yolla ben onu kendine getiririm evirip çevirip bi guzel daha da oyle konuşamaz sana :) az değilmiş ama laf atıyor
aynen kötü olmamak için bişey demıyorum bı de eşimle falan da ağız dalaşına gırmek ıstemıyorum bunun ıcın. ama gerçi sustukça her zaman üzerime gelır onu da bılıyorum ıns patlamam

Evet maalesef ilk gün zor oluyor her kafadan bir ses çıkıyor farkında olmadan kırıyoruz, kırılıyoruz ama insan yine de sevdikleri yanında olsun istiyor bende kimle konuşsam temmuzda zor, toparlanmaz ortalık diyor. hayırlısı, sağlık olsun ne diyelim

Benimde iki ismin var canım önemli olan ikinci isim resmi evraklarda falan ilk ismin baş harfi geçiyor sadece:) bırak ilk ismi istediğini koysunlar

Ben de ayni durumdayim cok fena sağ elim kolum omuzum ağrıyor uyuşuk karincalaniyor uyutmuyor bazen, dr bi krem verdi volteten birde endol fitil verdi ağrı icin

Arkadaşlar sırt ağrısı cekeniniz var mı sağ sirtm inanılmaz ağrıyor hergun at kestanesi kremi surunce geçiyor sizce bı zararı olur mu bebeğe bu kremin

Böyle zamanlarda ben açıkcası işimi kolaylaştıracak hurafelerle korkunç hikayelerle alttan imalı konuşmalar yapmayacak insanlar etrafımda olsun istiyorum annemi bunun içine asla yerleştirmiyorum ama geri kalanlar çoğunlukla böyle oluyor malesef. Keşke her kadın geçtiği zorlu süreçleri unutmadan davransa hemcinslerine. Hadi ya temmuz başına ihtimal veriyordum bende ama temmuz ağustos ayına sarkarsa iyice can sıkar.

Benimde iki ismin var canım önemli olan ikinci isim resmi evraklarda falan ilk ismin baş harfi geçiyor sadece:) bırak ilk ismi istediğini koysunlar
Diyosun.Ben de öğretmenim.Eşime öğremcilerimin genelde ikinci isimleriyle sesleniyorum cocuklar da öyle yapiyor birbirime diyip bi içine kusku düşürmeye calişiyorum belki vazgeçer diye ama nafile:)

Aman yok yok öylelerini bende istemem zaten benim kastettiğim birinci derece olanlar anne baba eş kardeş abla gibi. Neyseki bir gece kalacağız

B Bana 2 doktorda tokluk 1 saat dedi

Bizdede kan uyuşmazlığı var lakin indirek coombs testiniz pozitif mi çıkıyor o yüzden mi vuruyolar.
Böyle bir test 3 gebelikte de yapılmadı. Ben negatif eşim pozitif. Bu seple 2 doz oldum hep. Mesela bu gebeliğimde de 2 ayrı doktor takip ediyor 2 side test falan yapmadan bu hafta iğne olacağız dedi ve dün oldum. Hatta bu 3 tane dışında 10 haftalık bir düşüğüm var onda kürtaj sonrası olmuştum.

Diyosun.Ben de öğretmenim.Eşime öğremcilerimin genelde ikinci isimleriyle sesleniyorum cocuklar da öyle yapiyor birbirime diyip bi içine kusku düşürmeye calişiyorum belki vazgeçer diye ama nafile:)
Benim isimlerimden birini babam birini anneannem koymuş babam diyor ki ikinci isim kullanılacağından kendi istediğimi ikinciye yazdırdım :)) Nitekimde öyle oldu şuanda bizde kızımıza iki isim koyuyoruz ikinciyi kullanacağını düşünüyoruz

Aslında bu durum ilk gebeliği pek etkilemiyor. Sonraki gebelikler için önem taşıyor iğneyide bu yüzden vuruyorlar. Siz doktorunuza sorun isterseniz.

bebişlerin kıyafetını yıkayıp ütülemek için erken mi acaba yaa zaman varken yapsam mı karar veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…