- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Sağol canım MasAllah insAllah yaşamazsın sinir bozucu bı durum ne sancısı tam olarak MaşAllah kuzucuga gücünü topluyor demek ki iyiceGeçmiş olsun canım bir bilgim yok yaşamadım hic bulantı bile ama bende de şancı var uyuyamiyorum bu saat oldu ve bebegin tekmeleri artik acıtıyor cok zayıfım ondan mi ki
Karnına ağrı giriyor bir de belime insan korkuyor uzandım yine bundan evel de tekmesi beni yatağa çaktı resmen nasil ağrıttı ama saka gibi benim çocuğum boyle iri ve güçlü olabilir mi kiSağol canım MasAllah insAllah yaşamazsın sinir bozucu bı durum ne sancısı tam olarak MaşAllah kuzucuga gücünü topluyor demek ki iyicebelki canım zayıflık etkiliyordur benimki de MaşAllah vurdu mu iyi vuruyor artık tuhaf bı şekilde hoşuma gidiyor acısa da manyağım herhalde
Karın ağrısı tam olarak nasıl bilmiyorum ama bende de oluyor böyle baskı gibi gerilme gibi büyüdüğü için artık sanırım bel sırt ağrısı da normal bence endişe etmeKarnına ağrı giriyor bir de belime insan korkuyor uzandım yine bundan evel de tekmesi beni yatağa çaktı resmen nasil ağrıttı ama saka gibi benim çocuğum boyle iri ve güçlü olabilir mi ki☺ ben zaten 20 kiloyum hahahahaha hoşuna mı giduyooor hayiiiir lütfen yapma bunu hamilelik en zoruymus hic boyle tahmin etmezdimmmm senin ilk cocuk mu canimm
Evet canim o sırt ağrısı 21.haftadan beri var zaten bende doktor da normal demişti bendeKarın ağrısı tam olarak nasıl bilmiyorum ama bende de oluyor böyle baskı gibi gerilme gibi büyüdüğü için artık sanırım bel sırt ağrısı da normal bence endişe etmeyok kız irilikten ziyade bence artık güçleniyorlae şu an en fazla bı kilolar belki de ne bilim
Benim ikinci canım bı kızım var ama inan insan unutuyormus ben kızımda ne sıkıntı çektim hatırlamıyormusum bende beklemiyordum bu kadar su haftalar hele hızla geçsin istiyorum zorluyor artık Rabb'im sağlıkla kucağımıza aldırsin insAllah
Ay o tuvalet sıkıntısı hele düşman başına tuvalet kağıdı tüketiminde çığır açacak gibiyimEvet canim o sırt ağrısı 21.haftadan beri var zaten bende doktor da normal demişti bende
senin gibi hızla geçsin diyorum ama günler uzadı aksi gibi bide erken uyanmaya başladım geçmiyor sanki sıkıldımher gun yeni bisey oluyor her gece her dakika tuvaletteyim o da yoruyor Rabbim sağ salim kucağımıza aldırdık sağlıkla insallah canım ☺ amin
Maalesef 2.isime sicak bakmiyorum2. Bı isim koymayı düşünün daha kolay alisirsiniz Nazife ye uygun bı isim olabilir belki hem sizin de içinize sinmiş olur....
Maalesef 2.isime sicak bakmiyorum
Yasadigimiz ulkede bizim isimlerimiz yabanci isim, ileride okulda, iste, sosyal hayatinda zor olur
1 isimle yeri geliyo zor oluyo telafua konusunda 2 isime hic sicak bakmiyorum
Tesekkur ederim oneriniz icin
İki isim koyunca da hangi ismin başa geleceği tartişmasi oluyor tecrübeyle sabit
Bananerken geliyor ben sanirim 34-35 gibi yikar utuler hastane cantami hazirlarim. Tabi herkesin gorusu farkli olabilirbebişlerin kıyafetını yıkayıp ütülemek için erken mi acaba yaa zaman varken yapsam mı karar veremedım
Evet cok komik ama soyuluyor, daha dogrusu deri degisiyor gibi düşün. Bana doktor sezeryandan sonra bir hafta kadar dikis yerlerini keseleme dedi. Bi hafta sonra hafiften keseleyince soyuldularAa soyuluyo mu ilk defa duyuyorum çok şaşırdım
Ben hastaneye normal dogum yatisi yaptim suyum gelmisti. Bana cift onluk verdiler birini onden birini arkadan giydimNormal doğumda gecelik şart oluyor. Sezeryanla mecbur önlük giydiriliyor. Hastaneden hastaneye de değişiyor uygulama...gorumcemin doğumunda yanındaydım.... Normal doğum olmasına rağmen önlük giydirmislerdi...
Bende mide yanmasi yok ama artik uyuyamiyorum geceleri yaaaaa surekli uyaniyorum, hep bi rahatsizlik oluyorİyi geceler kızlar ya beni bu mide yanması öldürecekgece özellikle hiç rahat vermiyor nasıl olacakmış böyle uykular resmen şimdiden haram oldu sizler napyorsunuz öneriniz var mı
Benim de uykum ağırlaşmaya başladı ya ölü gibi yatıyorum bi bakıyorum sabah olmuş ilk üç ay bu kadar derin uyumadım bi bakıyorum bebek benden önce uyanmış kıpırdanıyor. Herhalde benimki de beni uyutmayacak şimdi uyu sen biraz diyor Allah'ımBananerken geliyor ben sanirim 34-35 gibi yikar utuler hastane cantami hazirlarim. Tabi herkesin gorusu farkli olabilir
Evet cok komik ama soyuluyor, daha dogrusu deri degisiyor gibi düşün. Bana doktor sezeryandan sonra bir hafta kadar dikis yerlerini keseleme dedi. Bi hafta sonra hafiften keseleyince soyuldular
Ben hastaneye normal dogum yatisi yaptim suyum gelmisti. Bana cift onluk verdiler birini onden birini arkadan giydimzaten depend giyiyorduk icten, suyum geldiginden ameliyata da cift onluk giydim. Koridorda cift onlukle dolastim hicbiryerim
Acilmadi. Aklinizda olsun vermeselerde cift onluk isteyebilirsinizBen istemeden banandirek vermislerdi
Bende mide yanmasi yok ama artik uyuyamiyorum geceleri yaaaaa surekli uyaniyorum, hep bi rahatsizlik oluyorkizimda son aydanolmustu, bu defa erken basladi 3 ay boyle gecermi ya zaten kizim da buara sirt pirt uyaniyor 3 yas sendromuna girdi galiba, ben de uyayimiyorum katmerli uykusuzluk
Haftamızın getirisi bence. Bende senin gibi sanki ilk başlarda olan uyku hali var. Sanırım vücut güç topluyorBenim de uykum ağırlaşmaya başladı ya ölü gibi yatıyorum bi bakıyorum sabah olmuş ilk üç ay bu kadar derin uyumadım bi bakıyorum bebek benden önce uyanmış kıpırdanıyor. Herhalde benimki de beni uyutmayacak şimdi uyu sen biraz diyor Allah'ım
Sana bi de 2 katı lazım bol bol uyuHaftamızın getirisi bence. Bende senin gibi sanki ilk başlarda olan uyku hali var. Sanırım vücut güç topluyor
Ben de o uykudan istiyorumBenim de uykum ağırlaşmaya başladı ya ölü gibi yatıyorum bi bakıyorum sabah olmuş ilk üç ay bu kadar derin uyumadım bi bakıyorum bebek benden önce uyanmış kıpırdanıyor. Herhalde benimki de beni uyutmayacak şimdi uyu sen biraz diyor Allah'ım
vala Allah kolaylık versin kızın da küçükmüş o dönemler arada bı huysuzluk oluyor Allah tan bnm ki büyük zararı yok bana benimde senin haftalarda uykusuzluk tuvalet sıkıntısından falandı ama şimdi midemden göğsümun ortasına bişey oturmuş gibi oluyor resmen kalkıp oturuyorum yatmak mümkün değil doğumdan sonra ki uykusuzluk süreci nasıl olacak çok merak ediyorum sanrm alıştırma oluyor banaBende mide yanmasi yok ama artik uyuyamiyorum geceleri yaaaaa surekli uyaniyorum, hep bi rahatsizlik oluyorkizimda son aydanolmustu, bu defa erken basladi 3 ay boyle gecermi ya zaten kizim da buara sirt pirt uyaniyor 3 yas sendromuna girdi galiba, ben de uyayimiyorum katmerli uykusuzluk
Ya MaşAllah kız deliksiz uyumayı özledim vala bende bı iki haftaya acaba o evreye gelir miyim ki bende uyu bklm şimdi insAllah bebisinde uslu olur da doğumdan sonra da uyursunz beraberBenim de uykum ağırlaşmaya başladı ya ölü gibi yatıyorum bi bakıyorum sabah olmuş ilk üç ay bu kadar derin uyumadım bi bakıyorum bebek benden önce uyanmış kıpırdanıyor. Herhalde benimki de beni uyutmayacak şimdi uyu sen biraz diyor Allah'ım
İnşallah canımvala Allah kolaylık versin kızın da küçükmüş o dönemler arada bı huysuzluk oluyor Allah tan bnm ki büyük zararı yok bana benimde senin haftalarda uykusuzluk tuvalet sıkıntısından falandı ama şimdi midemden göğsümun ortasına bişey oturmuş gibi oluyor resmen kalkıp oturuyorum yatmak mümkün değil doğumdan sonra ki uykusuzluk süreci nasıl olacak çok merak ediyorum sanrm alıştırma oluyor bana
Ya MaşAllah kız deliksiz uyumayı özledim vala bende bı iki haftaya acaba o evreye gelir miyim ki bende uyu bklm şimdi insAllah bebisinde uslu olur da doğumdan sonra da uyursunz beraber
Kizlar sizlerde çok mu tuvalete cikiyirsunuz Ben nerdeyse hamilleigimin başından beri böyleyim tam 3kez idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım hiç bi değişiklik olmadı hala ayniyim yoruldum artık gece uykusu resmen yok sabaha kadar saat başı lavobadayim gündüz neyse ama gece bıktım artikAy o tuvalet sıkıntısı hele düşman başına tuvalet kağıdı tüketiminde çığır açacak gibiyimben uyuyordum ama bı kaç gündür biraz erken uyanıyorum kötü oluyor hakikaten uyumak lazım tuvalet için uyanıyorum sonra su içiyorum yine geliyor derken uyuyamıyorum amin canım insAllah
Yakınlarda doktora gittin mi bu arada ben pazartesi gidicem acaba nst falan kaçıncı haftada bağlanıyor ki
Ayyy cok tsk ederimm çok sagolun ❤❤
Ben hamileligimin 2.ayından beridr cekiyorum her mide yanmasinda yarim cay bardagi soguk süt. Tabi oda en fazla yarim saat idare ediyorİyi geceler kızlar ya beni bu mide yanması öldürecekgece özellikle hiç rahat vermiyor nasıl olacakmış böyle uykular resmen şimdiden haram oldu sizler napyorsunuz öneriniz var mı
O mideye bir şey oturma bende var canım. Ama bence o yanma değil. Benim midem sıkıntılı bekarkenden tut gebelik öncesine kadar. Rabbim uzak etsin anne tarafımda mide kanseri öyküsü var. Yanmayı çok iyi bilirim. Bu bebeğin kafasını ya da ayağını oraya yaslamasından dolayı oluşan bir baskı. Gögüs altımdan yarım hilal şekli oluşacak şekilde düşün müthiş bir baskı var. Benim genellikle akşam yemeği sonrası oluyor. Gün boyunca mide doluyor akşam yemeği sonrası zirve yapıyor. Ve bebeklerde birkaç gündür yukardalar. Aşağıda olacağına baskı yukarda olsun napayım diyorum. Biraz daha zorlasalar gögüslerden kafaları çıkacak gibi olacak. Bebekler büyüyor canım.İyi geceler kızlar ya beni bu mide yanması öldürecekgece özellikle hiç rahat vermiyor nasıl olacakmış böyle uykular resmen şimdiden haram oldu sizler napyorsunuz öneriniz var mı
Bende de aynısı olduBende hamile olmadığım zamanda bile vardı ince bı çizgi ama şimdi baya bı belirginleşti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?