2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende öyleydi cok acik degildi sanirim kolu kisa bacağı da yarim di gibi bayagi zaman gecti zaten kapaliyim ben disari cikmamis oda da dolanip yerlere yatmistim

Aynı durumdayız canim tuvalet kağıdı dayanmıyor vallahi hahahahaha ama şu icmen iyi bana doktor su iç iç tuvalete git demişti sanirim idrar yolu enfeksiyonu olmamak için olursa da o yolu temizlemek için. Sonra internette de okudum zaten bunu. Ben gitmedim yok mayıs ayının ilk haftası gidicem daha bağlamazlar 34 39 arası sanirim

2 isim konuldugunda 2 sini kullanani hic görmedim.
Annem bize tek ismimizle seslenirdi . Babam da ismimizi hic kullanmadı seslenirken yavrum kızım pişt velet falan bu sekilde.
Bir de aşırı zor oluyor hastane postane işlerinde ben 2 ismi kullanmiyorum çoğu kisi de bilmez izah etmek sınırımı bozuyor randevu falan alırken. Sildircem o yüzden.
Ali Mert gibi kısa olanlar kullanılıyor
Cevremde bir tek 2 ismiyle hitap edilen Ali Mert diyi biri. Diğerleri hep tek ismiyle çağırılıyor

İlk isim aile üyelerinden birinin ismi ise genelde 2. İsim kullanılıyor.... Ablam 3 çocuğuna da 2 isim koydu çocukların isimlerini söylerken 6 çocuk varmış gibi oluyor... Onlar ilk isimlerini kullanıyor.
Bizde bebek 2 tane isimler sayılınca 4 olacak çünkü ben eşime söyledim ya tek isim yada ikisi de kullanılacak diye. Oğluma babası güzel bir isim koydu. H.z Ömer in Müslüman olmasına vesile olan sure Taha suresi. Ömer Taha yı o koydu. Kızımı da Ahsen in anlamı çok çok güzel demek benim kızım çok güzel ahlaklı, yüzlü olacak inşallah yanına ada nerden esti onuda kendi adıma uygun olsun istedim. İki isim istemeyen ben böylece 4 isimle işin içinden çıktık

Biz inşallah kullanacaz yoksa kendimle çeşilmiş olacağım Ömer Taha kısa onu kesin banko da sanki Ahsen Ada birlikte zor kullanılır gibi neyse belki ada yı çıkarırım

Ben de 2. İsimin kısa olmasından yanayım.birbirine uyumlu bı sekilde söyleniyor...uzun iki isim bir de soyadi uzunsa vay o çocuğun haline...1. siniftab

İsimleriniz çok guzel....Ablam da ikinci isimleri kısa koydu... güzel oluyor ilerde hangisini isterse onu kullanırlar.... Bana da kalsaydı kızımın ismini 2 isim koyardım ama kayinpederim izin vermedi kendi koydu isimi. Oğlumun ismini de kendi ismi olduğu için ikinci bı isim koydu... isim konusunda bize söz hakkı vermiyor maalesef....esim de babasının sozu üstüne itiraz edemiyor......Tabi ben 2. Sini kullanicam

Merak etme canım şu illetten dolayı gece 4 te yatıyorum yine 12 ye kadar yatsamda her saat kalkıyorum tabi her tuvalete kalktığımda birde su su içiyorum bir yudum bile olsa tek uykusuz kalan değilsin merak etme

Niye böyle yapıyorlar. Bazen büyükleri anlamıyorum. Kendi çocuklarının isimlerini kim koymuş. Sanırım kendi büyüklerine koydurup, kendi haklarını toruna devretmiş oluyorlar. Hiç gerek yok herkes kendi çocuğuna koysa. O çocuk senin ama torun senin evladının yanında gelinin ya da damadın da çocuğu öyle şey olur mu? Sende torununa koy yapacak bir şey yok böyle gidecekikinci ismini koyup onu kullanırsın. Ailende onu kullanır. Arkadaşlarına çevrene hepsine ikinci ismi alıştır. Protokolde onlar koymuş olsun

Merak etme canım şu illetten dolayı gece 4 te yatıyorum yine 12 ye kadar yatsamda her saat kalkıyorum tabi her tuvalete kalktığımda birde su su içiyorum bir yudum bile olsa tek uykusuz kalan değilsin merak etme
Vallahi artık şüphe ediyordum bende mi tuhaflık tüm türkiyenin kanalizasyon ve su ihtiyacını sanki ben tuketiyorum

Sabah canim istedi diye iki dilim börek yedim, sekerim tavan yapti ilk defa 168 gördüm Gebe olup caninin istedigini yiyememek 2 dilim yahu sanki bi tepsi yedik buara biraz kacamak yapiyorum diye hemen yukseldi seker degerlerim ay 4 yil onceki streslerim geri geldi Gebelik sekeri olmayanlar yiyin gari ya sabah sabah sinirim bozuldu

Bende öyleydi cok acik degildi sanirim kolu kisa bacağı da yarim di gibi bayagi zaman gecti zaten kapaliyim ben disari cikmamis oda da dolanip yerlere yatmistim
O açık birşey ya, odadan çıkamam ben de senin gibi onu giyersem. Biz ameliyata girmiyoruz ki, bence doktorun ile konuş bi şansını dene onu giymemek için
Gerçi ben de doğum yapalı 5 buçuk sene oldu. Bakalım hastane neleri değiştirdi

O açık birşey ya, odadan çıkamam ben de senin gibi onu giyersem. Biz ameliyata girmiyoruz ki, bence doktorun ile konuş bi şansını dene onu giymemek için
Gerçi ben de doğum yapalı 5 buçuk sene oldu. Bakalım hastane neleri değiştirdi

Ben gece en az iki kere net uyanıyorum gündüz de bazen bi bakyıyorum yarım saatte bir bazen de normal seyrinde ama o yarım saatte bir gitmek beni bitiriyor

Dededen babaya Geçen isim koyma geleneği saltanat gibi

Vücudunda bir değişiklik yaratıyor mu peki cnm? Allah kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…