Çok zorlarsa renni Duo içiyorum. Rahatlatıyor...bebeğe bı zararı yok....İyi geceler kızlar ya beni bu mide yanması öldürecekgece özellikle hiç rahat vermiyor nasıl olacakmış böyle uykular resmen şimdiden haram oldu sizler napyorsunuz öneriniz var mı
Bı de yatarken yaptığınızı biraz yükseltebilirsiniz...o da raharlatiyormusİyi geceler kızlar ya beni bu mide yanması öldürecekgece özellikle hiç rahat vermiyor nasıl olacakmış böyle uykular resmen şimdiden haram oldu sizler napyorsunuz öneriniz var mı
Bende öyleydi cok acik degildi sanirim kolu kisa bacağı da yarim di gibi bayagi zaman gecti zaten kapaliyim ben disari cikmamis oda da dolanip yerlere yatmistimBende elbise tarzı olan lohusalık varya onu giy dediler. Onu giydim sancı saatleri esnasında. Sonra sancılar sıklaşınca çıkarttırmadılar onu. Doğumhaneye yetiştirdiler hemen. Şimdi önlük giyilirse onca saat nasıl olacak onunla yürümek. Koridorda sırt kısmı açık önlükle yürünmez ki doğum olana kadar.
Aynı durumdayız canim tuvalet kağıdı dayanmıyor vallahi hahahahahaAy o tuvalet sıkıntısı hele düşman başına tuvalet kağıdı tüketiminde çığır açacak gibiyimben uyuyordum ama bı kaç gündür biraz erken uyanıyorum kötü oluyor hakikaten uyumak lazım tuvalet için uyanıyorum sonra su içiyorum yine geliyor derken uyuyamıyorum amin canım insAllah
Yakınlarda doktora gittin mi bu arada ben pazartesi gidicem acaba nst falan kaçıncı haftada bağlanıyor ki
Bizde bebek 2 tane isimler sayılınca 4 olacakİlk isim aile üyelerinden birinin ismi ise genelde 2. İsim kullanılıyor.... Ablam 3 çocuğuna da 2 isim koydu çocukların isimlerini söylerken 6 çocuk varmış gibi oluyor... Onlar ilk isimlerini kullanıyor.
Biz inşallah kullanacaz yoksa kendimle çeşilmiş olacağım2 isim konuldugunda 2 sini kullanani hic görmedim.
Annem bize tek ismimizle seslenirdi . Babam da ismimizi hic kullanmadı seslenirken yavrum kızım pişt velet falan bu sekilde.
Bir de aşırı zor oluyor hastane postane işlerinde ben 2 ismi kullanmiyorum çoğu kisi de bilmez izah etmek sınırımı bozuyor randevu falan alırken. Sildircem o yüzden.
Ali Mert gibi kısa olanlar kullanılıyor
Cevremde bir tek 2 ismiyle hitap edilen Ali Mert diyi biri. Diğerleri hep tek ismiyle çağırılıyor
Ben de 2. İsimin kısa olmasından yanayım.birbirine uyumlu bı sekilde söyleniyor...uzun iki isim bir de soyadi uzunsa vay o çocuğun haline...1. siniftab2 isim konuldugunda 2 sini kullanani hic görmedim.
Annem bize tek ismimizle seslenirdi . Babam da ismimizi hic kullanmadı seslenirken yavrum kızım pişt velet falan bu sekilde.
Bir de aşırı zor oluyor hastane postane işlerinde ben 2 ismi kullanmiyorum çoğu kisi de bilmez izah etmek sınırımı bozuyor randevu falan alırken. Sildircem o yüzden.
Ali Mert gibi kısa olanlar kullanılıyor
Cevremde bir tek 2 ismiyle hitap edilen Ali Mert diyi biri. Diğerleri hep tek ismiyle çağırılıyor
İsimleriniz çok guzel....Ablam da ikinci isimleri kısa koydu... güzel oluyor ilerde hangisini isterse onu kullanırlar.... Bana da kalsaydı kızımın ismini 2 isim koyardım ama kayinpederim izin vermedi kendi koydu isimi. Oğlumun ismini de kendi ismi olduğu için ikinci bı isim koydu... isim konusunda bize söz hakkı vermiyor maalesef....esim de babasının sozu üstüne itiraz edemiyor......Tabi ben 2. Sini kullanicamBizde bebek 2 tane isimler sayılınca 4 olacakçünkü ben eşime söyledim ya tek isim yada ikisi de kullanılacak diye. Oğluma babası güzel bir isim koydu. H.z Ömer in Müslüman olmasına vesile olan sure Taha suresi. Ömer Taha yı o koydu. Kızımı da Ahsen in anlamı çok çok güzel demek benim kızım çok güzel ahlaklı, yüzlü olacak inşallah yanına ada nerden esti onuda kendi adıma uygun olsun istedim. İki isim istemeyen ben böylece 4 isimle işin içinden çıktık
Merak etme canım şu illetten dolayı gece 4 te yatıyorum yine 12 ye kadar yatsamda her saat kalkıyorum tabi her tuvalete kalktığımda birde su su içiyorum bir yudum bile olsa tek uykusuz kalan değilsin merak etmeKizlar sizlerde çok mu tuvalete cikiyirsunuz Ben nerdeyse hamilleigimin başından beri böyleyim tam 3kez idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım hiç bi değişiklik olmadı hala ayniyim yoruldum artık gece uykusu resmen yok sabaha kadar saat başı lavobadayim gündüz neyse ama gece bıktım artik
Niye böyle yapıyorlar. Bazen büyükleri anlamıyorum. Kendi çocuklarının isimlerini kim koymuş. Sanırım kendi büyüklerine koydurup, kendi haklarını toruna devretmiş oluyorlar. Hiç gerek yok herkes kendi çocuğuna koysa. O çocuk senin ama torun senin evladının yanında gelinin ya da damadın da çocuğu öyle şey olur mu? Sende torununa koy yapacak bir şey yok böyle gidecekİsimleriniz çok guzel....Ablam da ikinci isimleri kısa koydu... güzel oluyor ilerde hangisini isterse onu kullanırlar.... Bana da kalsaydı kızımın ismini 2 isim koyardım ama kayinpederim izin vermedi kendi koydu isimi. Oğlumun ismini de kendi ismi olduğu için ikinci bı isim koydu... isim konusunda bize söz hakkı vermiyor maalesef....esim de babasının sozu üstüne itiraz edemiyor......Tabi ben 2. Sini kullanicam
Vallahi artık şüphe ediyordum bende mi tuhaflık tüm türkiyenin kanalizasyon ve su ihtiyacını sanki ben tuketiyorumMerak etme canım şu illetten dolayı gece 4 te yatıyorum yine 12 ye kadar yatsamda her saat kalkıyorum tabi her tuvalete kalktığımda birde su su içiyorum bir yudum bile olsa tek uykusuz kalan değilsin merak etme
O açık birşey ya, odadan çıkamam ben de senin gibi onu giyersem. Biz ameliyata girmiyoruz ki, bence doktorun ile konuş bi şansını dene onu giymemek içinBende öyleydi cok acik degildi sanirim kolu kisa bacağı da yarim di gibi bayagi zaman gecti zaten kapaliyim ben disari cikmamis oda da dolanip yerlere yatmistim
O açık birşey ya, odadan çıkamam ben de senin gibi onu giyersem. Biz ameliyata girmiyoruz ki, bence doktorun ile konuş bi şansını dene onu giymemek içinBende öyleydi cok acik degildi sanirim kolu kisa bacağı da yarim di gibi bayagi zaman gecti zaten kapaliyim ben disari cikmamis oda da dolanip yerlere yatmistim
Ben gece en az iki kere net uyanıyorum gündüz de bazen bi bakyıyorum yarım saatte bir bazen de normal seyrinde ama o yarım saatte bir gitmek beni bitiriyorKizlar sizlerde çok mu tuvalete cikiyirsunuz Ben nerdeyse hamilleigimin başından beri böyleyim tam 3kez idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım hiç bi değişiklik olmadı hala ayniyim yoruldum artık gece uykusu resmen yok sabaha kadar saat başı lavobadayim gündüz neyse ama gece bıktım artik
Evet youtube da mide yanması olursa duruş pozisyonu diye videolar vardı bakmak lazımBı de yatarken yaptığınızı biraz yükseltebilirsiniz...o da raharlatiyormus
Dededen babaya Geçen isim koyma geleneğiNiye böyle yapıyorlar. Bazen büyükleri anlamıyorum. Kendi çocuklarının isimlerini kim koymuş. Sanırım kendi büyüklerine koydurup, kendi haklarını toruna devretmiş oluyorlar. Hiç gerek yok herkes kendi çocuğuna koysa. O çocuk senin ama torun senin evladının yanında gelinin ya da damadın da çocuğu öyle şey olur mu? Sende torununa koy yapacak bir şey yok böyle gidecekikinci ismini koyup onu kullanırsın. Ailende onu kullanır. Arkadaşlarına çevrene hepsine ikinci ismi alıştır. Protokolde onlar koymuş olsun
Vücudunda bir değişiklik yaratıyor mu peki cnm? Allah kolaylıklar versinSabah canim istedi diye iki dilim börek yedim, sekerim tavan yapti ilk defa 168 gördümGebe olup caninin istedigini yiyememek 2 dilim yahu sanki bi tepsi yedik buara biraz kacamak yapiyorum diye hemen yukseldi seker degerlerim ay 4 yil onceki streslerim geri geldi Gebelik sekeri olmayanlar yiyin gari ya sabah sabah sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?