2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende aynı durumdayım canım çokkkk tatlı çekiyor azıcık sütlü tatlı kaçamağı yapacağım. Şekeri olmayanlar gönlünce yesin bizim yerimize de

Vücudunda bir değişiklik yaratıyor mu peki cnm? Allah kolaylıklar versin ☹
Saol canim. Yok vucudumda ya da hissettiğim bir degisim yok. Sadece ilk 5 ay cok hizli kilo aldim suan kilo alimim Yavasladi. Ama duygusa olarak sinirimi bozdugu kesin
Bende aynı durumdayım canım çokkkk tatlı çekiyor azıcık sütlü tatlı kaçamağı yapacağım. Şekeri olmayanlar gönlünce yesin bizim yerimize de
Neyseki tatli canim istemiyor pek, evde ne tatlilr yapiyorum bi tanecik denemiyorum sadece kendime ozel yaptigim saglikli bir tahinli kurabiye tarifim var onu yiyorum cok isterce canim. Sana da atayim tarifi, canin istediginde kahvenin yanina bi iki tane yersin. Ben sabah kacamak yapip agzimin payini aldim
Sabah aclik sekerin kac cikiyor? Bu ara yine 90-95 arasi gidip geliyor benim yine

Ben karışmam torunumun ismine ne istiyorlarsa onu koysunlar

Taç ve linenste lisanli pike ve nevresim takimlarinda cok guzel indirim var. Ben kizima sirinlerin pike takimini (tek kisilik) 69a ve baska sevimli bir nevresim takimini da 69a aldim. Gercekten cok uygun. Bebek takimlari da var, ihtiyaciniz varsa göz atin derim. Oğluşumun beşik icin takim almiyorum zaten bir yasina kadar yastik kullanmayacak, kizimdan kalan carsaflar var ve de pike battaniye kullanacagindan gereksiz nevresim takimi Ben kizimda yastigi bir yasindan sonra, yorgani ise 1,5 yasindan sonra kullanmaya basladim. Bilgi olsun

İnşallah canım ☺ Gelebilirsin ben birkaç haftadır böyleyim ama uyku bandı da kullanıyorum onun da etkisi oluyor derin uyumada uzun zamandır kullanmıyordum
insAllah bı de ben deneyim bklm uyku bandını
evet canım baştan da çok çıkıyordum tuvalete bı dönem azaldı gibiydi şimdi yine sıklaştı gece uykum bölündüğü için sıkıntı zor dalıyorum uykuya arada bı de huzursuz bacak sendromu oluyor sanırım hiç uyuyamıyorum
Ben hamileligimin 2.ayından beridr cekiyorum her mide yanmasinda yarim cay bardagi soguk süt. Tabi oda en fazla yarim saat idare ediyor
deneyim canım bklm Allah kolaylık versin valla benim yeni başladı baya zorluyor
benim normalde hiç olmazdı canım ya nette de gebelikte mide yanması tanımında öyle yazıyor sırt ağrısı da var bende büyüyorlar elbet insAllah hafifler biraz ya bklm hayırlısı sağlıklı olsunlar da
Çok zorlarsa renni Duo içiyorum. Rahatlatıyor...bebeğe bı zararı yok....
doktor mu yazdı canım onu bakayım bı
Bı de yatarken yaptığınızı biraz yükseltebilirsiniz...o da raharlatiyormus
onu denedim akşam da pek işe yaramadı galiba canım
yaaa iyi bari içtiğim su doğru hareketmis tmm canım bklm kızımda hiç nst girmeden doğuma gitmiştim 36. Haftada doğum oldu zaten

Benim 105 110 arası cıkıyor senin yine iyi

Kizlar bu ürünü kullanan var mı e bebekte görmüştüm baya hoşuma gitmişti hatta o dönem kendime kolonyasini aldım yorumları baya iyi içerikte çok temiz açıkçası sizlerden fe bilen varsa yorumlayabilir mi ona gore sipariş vereyim en azından yerli üretim yabancı ürünlere tonla para vermek istemiyorum kimyager arkadaşlar vardı onlarda bakabilirse sevinirim

Eklentiler

Biz inşallah kullanacaz yoksa kendimle çeşilmiş olacağım Ömer Taha kısa onu kesin banko da sanki Ahsen Ada birlikte zor kullanılır gibi neyse belki ada yı çıkarırım
Kullan canim yoksa cocuk neye uğradığını şaşırıyor okulda Ömer evde Taha akrabalarda inadina gibi Ömer Taha diye 2sini kullanan bi dengesiz illa çıkar çocukta kafa karışır ama anne baba 2 sını kullanırsa herkes oyle kullanır daha iyi olur Ada yi çıkar bence de

Kızlar bir şey soracağım ama nasıl anlatsam bilmiyorum. İki gündür aynı doğrultuda karnımdan başlayıp vajinama inen bir ağrı gibi bi şey oluyor tam tarif edemiyorum oturunca geçiyor bunun doğumla falan bir ilgisi yok değil mi?

Ben baktım şimdi hem trendyol hem taç in kendi sitesine 169 diyor fiyat acaba hangi siteden aldınız bu ürünleri

Bu resimler niye böyle çıkıyor ya düzeltme seçeneği de çıkmıyor tekrar ekleyeyim en iyisi

Eklentiler

• 20200423_161317.webp
    21 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200423_161245.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200423_161303.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 29
Benim 105 110 arası cıkıyor senin yine iyi
Doktorun ne diyor peki? Benim doktorum 90 alti olmasini istiyor, 90-95 arasi sınır diyor ama
90 altina indirmeliyiz diyor israrla Kizimdayken doktorlarim 95 diyordu sinira. Bu şeker ozaman da beni strese sokuyordu, simdise
Yeni mi basladi? Biraz dinlen bakalim gececek mi hic yasamadim amamtekme degil agri diyorsun degil mi?
Ben baktım şimdi hem trendyol hem taç in kendi sitesine 169 diyor fiyat acaba hangi siteden aldınız bu ürünleri
Linensin kendi sitesinden aldim, link atarım simdi.
evet ben de baktım 169 tl hep fiyatları
Link aticam bakayimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…