2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet tekme değil bir noktadan aşağı doğru sancı gibi iniyor oturuyorum hemen

Kızlar bu bebek kıyafetlerini yenidoğan mı 3 ay mı almak lazım yenidoğan çok küçük olur dimi?

Kızlar doğuma yakın saçımın dibine değdirmeden boyatırım diyordum cok berbat oldu cünkü hiç boyatmadim 7 aydır.Zaten kuaför olayı kapandi, hastanede foto moto da olmicak doğurduktan sonra mi boyatsam diyorum.Emzirme sürecinde de boyatmak iyi değilmiş ama bu süreç 1/2 sene sonuçta.Diplere değdirmeden balyaj falan yaptirayım diyorum.Sizler ne yaptiniz, yapacaksınız?

Kızlar jammybaby sitesinden alışveriş yaptım daha önce alan var mı yeri nasıl emin olamadığımdan az şey aldım. Ama çok güzel şeyler vardı gözüm kaldı

Ben uçlarına ombre yaptırıyodum eskiden bu süreç olmasaydı yine yaptırcaktım ama açıcı kullanılmasını istemiyorum kokusu etki edebilir organik kokusuz boyalarla yani. Doğumdan sonra bence boyatılabilinir nasıl bi etki edebilir ki süte geçmez diye düşünüyorum

Kesinlikle dene bana da haber ver tekrar merak ederim. Yani illaki faydasini gorursun ben ya soda iciyorum yada süt bu sekilde idare etmeye calisiyorum. Allah'ım hepimize yardim etsin Analık zormus diyorum hamileligimin başından beridr gercekten çoook zormus..❤

Kızlar bu bebek kıyafetlerini yenidoğan mı 3 ay mı almak lazım yenidoğan çok küçük olur dimi?
Ben 5-6 tane yeni doğan ve bir aylık diye gecen kıyafetlerden aldım.5-6 tane de 1 aylık zıbın aldım.geri kalanların çoğunluğunu 0-3 ay aldım.

Bebeğin gelişimi ile de alakalı bence ne kadar süre giyeceği.ama tüm kıyafetleri bol bol olmasın diye biraz yeni doğan kıyafetler aldım ben.

Kızlar Yardım lütfenn
Ayıptır sòylemesi Bacak aram çok ağrıyor Heleki sol bacağım resmen işlev görmüyor . Otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyoum. Tam vajina girişinin kenar kısımlarında oluyor ağrım ve bacağıma vuruyor Topal yürüyorum hatta bazen Hiç yürüyemiyorum . 2 haftadır oluyor doktora sormayı unuttum son gidişimde hemde bu denli şiddetli de değildi hafifti birkac gündür feci fazlalaştı hareket edemiyorum. Internetten baktım çatı ağrısı diyor ama tanımı da tam uymuyor sanki benim ağrıma. Varmı yaşayan yada nasıl hafifler bilen

Şu suya katılan tozlardanmı kullandın canım bende 4 kere kullandım bendede hiçbir işe yaramadı.Ağızdan alınan antibiyotikte mantar yaptı daha beter oldum.

Şu suya katılan tozlardanmı kullandın canım bende 4 kere kullandım bendede hiçbir işe yaramadı.Ağızdan alınan antibiyotikte mantar yaptı daha beter oldum.
Aynen 3 kez o suya atılan 3 kez de normal antibiyotik suprax azosilin aksef ne olduysa bitmedi 6 haftadır da kontrole gitmedim artık ne durumda bilmiyorum valla

Çatı ağrısı o, iş yapıyor musun ayakta ya da çok yürüyor musun evde bunları yapmamak hafifletiyor sadece, ne kadar ayakta kalırsan o kadar ağrıyor

Ada değilde eda daha çok uyuyor ama benim maksat ikinci isim uydurmak değil kendime uydurmak doğuma kadar ada yı düşünmeyelim

Canım varis olabilir vajinaya vuranların varmış

Çatı ağrısı o, iş yapıyor musun ayakta ya da çok yürüyor musun evde bunları yapmamak hafifletiyor sadece, ne kadar ayakta kalırsan o kadar ağrıyor
Yok canım iş felan yapmıyorum eşim sağolsun bisey bìrakmıyor bana ama Feci bir ağrı Bebeğim için endişeleniyorum erken doğum riski felan yoktur umarım sanki kemiklerimi ayırıyorlar. zaten Dünden beri tansiyonum yükseliyor 13 14 leri gördüm bikac sefer. Gebelikten önce 8 e 4 yada 5 olan tansiyonuma ne olduysa artık 9 u görsem Yüksek diyordum 14 lere cıktı offf acaba doktora gitsemmi Danısacak kimsem yok kızlar ya Anneme soruyorum tansiyon konusunu bilmiyorum risklimi degilmi bana sorma kızım doktora git diyor

Ben de bi akşam çok yedim karnım gerildi dedim. Hareket edeyim dedim biraz. Açtım youtube dan hafif zumba. En az yarım saat sağa sola sallandım bacakları bi o tarafa bi bu tarafa salladım. Sonra biraz yoruldum diye ağrı oldu. Ertesi sabaha o dediğiniz sağ kenarda ağrıyla uyandım. Yastık mastık doldurup uykuyu uzattım biraz daha yattım da öyle geçti. Aman aman bi daha yapmam öyle şeyler

Allah kolaylık versin canım ben daha bişey alamadm ki yıkayım bekliyorum bklm bı siteden biseyler aldım memnun kalırsam devamını da alicam ondan sonra başlarım Ufak ufak hazırlıklara bu virüs çok engel oldu herşeye
bugün bende de var o ağrı nedense bilemedm yorucu bişey de yapmadm aslında ama dogumla alakalı değildir bence
valla ben öyle rahatladım. evet uzun süre yatmak zor oluyo ama şurda az bı zamanımız kaldı idare edcez
haklsn cnm sabır bklm insAllah sağlıkla bebeklerimize kavuşunca unuturuz
tamam cnm saoalsin amin cnm öyle gerçekten eşim de hep aynını diyo boşuna cennet ayağınızın altında değil diyor

Onun için değilse bile tansiyon için gitmelisin bence annen haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…