Sanırım kasılma oluyor artık yaAllah kolaylık versin canım ben daha bişey alamadm ki yıkayım bekliyorum bklm bı siteden biseyler aldım memnun kalırsam devamını da alicam ondan sonra başlarım Ufak ufak hazırlıklara bu virüs çok engel oldu herşeye
bugün bende de var o ağrı nedense bilemedm yorucu bişey de yapmadm aslında ama dogumla alakalı değildir bence
haklsn cnm sabır bklm insAllah sağlıkla bebeklerimize kavuşunca unuturuz
tamam cnm saoalsin amin cnm öyle gerçekten eşim de hep aynını diyo boşuna cennet ayağınızın altında değil diyor
Anladım canım 0-3 ay almak daha mantıklı o zaman yenidoğanla aralarında fark olmaz herhaldeBen 5-6 tane yeni doğan ve bir aylık diye gecen kıyafetlerden aldım.5-6 tane de 1 aylık zıbın aldım.geri kalanların çoğunluğunu 0-3 ay aldım.
Bebeğin gelişimi ile de alakalı bence ne kadar süre giyeceği.ama tüm kıyafetleri bol bol olmasın diye biraz yeni doğan kıyafetler aldım ben.
Bende yasıyorum onu bu ara kızlar baskı oluyor sizde de oluyormuYok göbekten aşağı doğru canım braxton hicks kasılmaları böyle mi oluyor acaba?
Doktorum 32. Hafta randevusuna kadar diyet yapmamı söyledi o zaman tekrar bakacak düzelme yoksa ünsilin başlıcakDoktorun ne diyor peki? Benim doktorum 90 alti olmasini istiyor, 90-95 arasi sınır diyor ama
90 altina indirmeliyiz diyor israrlaKizimdayken doktorlarim 95 diyordu sinira. Bu şeker ozaman da beni strese sokuyordu, simdise
Yeni mi basladi? Biraz dinlen bakalim gececek mihic yasamadim amamtekme degil agri diyorsun degil mi?
Linensin kendi sitesinden aldim, link atarım simdi.
Link aticam bakayimda
Yenidoğan da olacak ilk doğduğunda ne giyecek çocukKızlar bu bebek kıyafetlerini yenidoğan mı 3 ay mı almak lazım yenidoğan çok küçük olur dimi?
Evet bu çatı ağrısı bu kadar şiddetliyse bir an önce doktora görün canımKızlar Yardım lütfenn
Ayıptır sòylemesi Bacak aram çok ağrıyor Heleki sol bacağım resmen işlev görmüyor . Otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyoum. Tam vajina girişinin kenar kısımlarında oluyor ağrım ve bacağıma vuruyor Topal yürüyorum hatta bazen Hiç yürüyemiyorum . 2 haftadır oluyor doktora sormayı unuttum son gidişimde hemde bu denli şiddetli de değildi hafifti birkac gündür feci fazlalaştı hareket edemiyorum. Internetten baktım çatı ağrısı diyor ama tanımı da tam uymuyor sanki benim ağrıma. Varmı yaşayan yada nasıl hafifler bilen
Yok bende baskı olmuyor canımBende yasıyorum onu bu ara kızlar baskı oluyor sizde de oluyormu
Bende tecrübesizim ama araştırmalarım doğrultusunda 0-3 ayı coğunlukta olması mantıklı geldi.Anladım canım 0-3 ay almak daha mantıklı o zaman yenidoğanla aralarında fark olmaz herhalde
valla canım ben 4.ayımda dıp boyası yaptım saçlaımda beyaz cok. bı de o donem işe gıttıgımden doktora da sordum ilk 3 ay boyamamanızı önerırım dedı. aslında hıc boyamasan daha ıyı dedı ama ben boyadım. açıkças gebelik çekımı yaptırmayı dusunuyorm( hala). ondanönce bı kere daha boyıcam sen bılırsın tabıKızlar doğuma yakın saçımın dibine değdirmeden boyatırım diyordum cok berbat oldu cünkü hiç boyatmadim 7 aydır.Zaten kuaför olayı kapandi, hastanede foto moto da olmicak doğurduktan sonra mi boyatsam diyorum.Emzirme sürecinde de boyatmak iyi değilmiş ama bu süreç 1/2 sene sonuçta.Diplere değdirmeden balyaj falan yaptirayım diyorum.Sizler ne yaptiniz, yapacaksınız?
Benim kasıkta başlıyo bir anda alt bölgeye vuruyo sızlamaya dönüşüyo sanki yerimden sıçratıyo acısı böyle mi acaba seninde? Kasılma için göbekte sertleşme olması lazım deniliyor hep. Çatı ağrısıda olabilir o da 30. Haftalarda başlıyo deniliyoYok göbekten aşağı doğru canım braxton hicks kasılmaları böyle mi oluyor acaba?
İşte boyutları nasıl oluyo bilmiyorum bu kez küçük olmasından korkuyorumYenidoğan da olacak ilk doğduğunda ne giyecek çocuk
Uzanınca rahatım ama ayakta zorlanıyorum bu araYok bende baskı olmuyor canım
Aynen bende genelde 0-3 ay alayım diyprum. Bence birkaçtane kısa kol al birkaçtane uzun kollu ben çyle yapcamBende tecrübesizim ama araştırmalarım doğrultusunda 0-3 ayı coğunlukta olması mantıklı geldi.
Birde tabi yaz bebeği olduğu için yarım kollu mu alsam diye düşündüm.onu içimde yarım kollu zıbın aldım.sıcak olursa altına bir pijama ile giydiririm dedim.
Yok hiçbiri değil böyle karnım düğümlenir gibi oluyor aşağı doğru iniyor o hisBenim kasıkta başlıyo bir anda alt bölgeye vuruyo sızlamaya dönüşüyo sanki yerimden sıçratıyo acısı böyle mi acaba seninde? Kasılma için göbekte sertleşme olması lazım deniliyor hep. Çatı ağrısıda olabilir o da 30. Haftalarda başlıyo deniliyo
Ben yeni doğan, 0-3 ay ve 3-6 ay kadar idare edebileceği kıyafetlerini aldım.dışarı çıkamadığımız için internetten hallede bildiğim kadarını hallettim.doğumdan sonra birlikte çıkar alırız bebeğimleAynen bende genelde 0-3 ay alayım diyprum. Bence birkaçtane kısa kol al birkaçtane uzun kollu ben çyle yapcam
Cnm bakayım dedim ama içindekiler kısmını göremedim şampuan falan için.Kizlar bu ürünü kullanan var mı e bebekte görmüştüm baya hoşuma gitmişti hatta o dönem kendime kolonyasini aldımyorumları baya iyi içerikte çok temiz açıkçası sizlerden fe bilen varsa yorumlayabilir mi ona gore sipariş vereyim en azından yerli üretim yabancı ürünlere tonla para vermek istemiyorum kimyager arkadaşlar vardı onlarda bakabilirse sevinirim
Eyüp Sabri Tuncer DoÄal ZeytinyaÄlı Bebek Bakım Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eyüp Sabri Tuncer DoÄal ZeytinyaÄlı Bebek Bakım Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bence muhakkak git cnm. Tansiyonun çok çıkması iyi değilYok canım iş felan yapmıyorum eşim sağolsun bisey bìrakmıyor bana ama Feci bir ağrı Bebeğim için endişeleniyorum erken doğum riski felan yoktur umarım sanki kemiklerimi ayırıyorlar. zaten Dünden beri tansiyonum yükseliyor 13 14 leri gördüm bikac sefer. Gebelikten önce 8 e 4 yada 5 olan tansiyonuma ne olduysa artık9 u görsem Yüksek diyordum 14 lere cıktı offf acaba doktora gitsemmi Danısacak kimsem yok kızlar ya Anneme soruyorum tansiyon konusunu bilmiyorum risklimi degilmi bana sorma kızım doktora git diyor
Bende öylr yapcam canım çok kıyafet almıcam yeterli kadar sonra da zaten büyüdükçe slırızBen yeni doğan, 0-3 ay ve 3-6 ay kadar idare edebileceği kıyafetlerini aldım.dışarı çıkamadığımız için internetten hallede bildiğim kadarını hallettim.doğumdan sonra birlikte çıkar alırız bebeğimle
Artık banyo kısmına geçtim ben.şampuanı, küveti, havlusu gibi şeylerini alıyorum.
Kendimce katagori yaptım öyle ilerliyorum
Canım ben Türkiye’de yaşamıyorum.Bende öylr yapcam canım çok kıyafet almıcam yeterli kadar sonra da zaten büyüdükçe slırızben bugün e benekten küvetini aldım canım indirimdeydi bence bi bak Bunu aldım 90dan 60 tle düşmüştü. Su termometresini, banyo köpüğünü alt açma bezini kulak çöpünü aldık şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?