2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sanırım kasılma oluyor artık ya

Anladım canım 0-3 ay almak daha mantıklı o zaman yenidoğanla aralarında fark olmaz herhalde

Doktorum 32. Hafta randevusuna kadar diyet yapmamı söyledi o zaman tekrar bakacak düzelme yoksa ünsilin başlıcak

Evet bu çatı ağrısı bu kadar şiddetliyse bir an önce doktora görün canım

Anladım canım 0-3 ay almak daha mantıklı o zaman yenidoğanla aralarında fark olmaz herhalde
Bende tecrübesizim ama araştırmalarım doğrultusunda 0-3 ayı coğunlukta olması mantıklı geldi.
Birde tabi yaz bebeği olduğu için yarım kollu mu alsam diye düşündüm.onu içimde yarım kollu zıbın aldım.sıcak olursa altına bir pijama ile giydiririm dedim.

valla canım ben 4.ayımda dıp boyası yaptım saçlaımda beyaz cok. bı de o donem işe gıttıgımden doktora da sordum ilk 3 ay boyamamanızı önerırım dedı. aslında hıc boyamasan daha ıyı dedı ama ben boyadım. açıkças gebelik çekımı yaptırmayı dusunuyorm( hala). ondanönce bı kere daha boyıcam sen bılırsın tabı

Yok göbekten aşağı doğru canım braxton hicks kasılmaları böyle mi oluyor acaba?
Benim kasıkta başlıyo bir anda alt bölgeye vuruyo sızlamaya dönüşüyo sanki yerimden sıçratıyo acısı böyle mi acaba seninde? Kasılma için göbekte sertleşme olması lazım deniliyor hep. Çatı ağrısıda olabilir o da 30. Haftalarda başlıyo deniliyo

Aynen bende genelde 0-3 ay alayım diyprum. Bence birkaçtane kısa kol al birkaçtane uzun kollu ben çyle yapcam

Yok hiçbiri değil böyle karnım düğümlenir gibi oluyor aşağı doğru iniyor o his

Aynen bende genelde 0-3 ay alayım diyprum. Bence birkaçtane kısa kol al birkaçtane uzun kollu ben çyle yapcam
Ben yeni doğan, 0-3 ay ve 3-6 ay kadar idare edebileceği kıyafetlerini aldım.dışarı çıkamadığımız için internetten hallede bildiğim kadarını hallettim.doğumdan sonra birlikte çıkar alırız bebeğimle

Artık banyo kısmına geçtim ben.şampuanı, küveti, havlusu gibi şeylerini alıyorum.

Kendimce katagori yaptım öyle ilerliyorum

Cnm bakayım dedim ama içindekiler kısmını göremedim şampuan falan için.
Bence muhakkak git cnm. Tansiyonun çok çıkması iyi değil

Bende öylr yapcam canım çok kıyafet almıcam yeterli kadar sonra da zaten büyüdükçe slırız ben bugün e benekten küvetini aldım canım indirimdeydi bence bi bakBunu aldım 90dan 60 tle düşmüştü. Su termometresini, banyo köpüğünü alt açma bezini kulak çöpünü aldık şimdilik

Eklentiler

• 28D0D804-B439-4E51-892E-EE9F46755654.webp
    8 KB · Görüntüleme: 85
Canım ben Türkiye’de yaşamıyorum.

Dün bir tane küvet gördüm markette biraz küçük geldi.uzun süre kullanılamaz diye almadım.umarım senin aldığın uzun süre kullanabileceğin kadar büyüktür.

Şimdilik bunları aldım bende.araştırma içerisindeyim

Eklentiler

• CB71BDDF-1CEE-4EF1-AE7A-BEC66F697D87.webp
    140,4 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…