2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya bise dicem benim sol göğüs ucunda sarı ve kahverengiye dönük kabuklar vardi ne zamandır ama ben pek önemsemedim simdi yoldum onlari ıslak mendille ..baktim da internete süt akıp kuruyor yazmışlar o kolostrom sütü ama aksa fark etmedimnmi acaba uyurken falan aktiysa hamilelikte olması normal yazmışlar onu yolunca delik gibi kaldi tam ucu açıkça yazdım kusura bakmayın esim de burda yapma ayy oyy icim fena oluyor diye diye beni stres etti ama acıma falan yok söyle azıcık elleyince hemen geldi topak topak minik bu ne demek ki korkmalı miyim ay kedi kuyruğunu görüp bisey sanmış misali olmasin diğer memede yok bu arada galiba yeniden kabuklancak ilginç ama yumuşak kabuk tıkaç gibi

Burts Bees orda uygundur canım burda sadece 250 ml şampuanı 268 lira o kadar para veremem açıkçası ama güzel seçim olmuş

Burts Bees orda uygundur canım burda sadece 250 ml şampuanı 268 lira o kadar para veremem açıkçası ama güzel seçim olmuş
Bu set mustelanın seti ile aynı fiyattı.mustelayı marketlerde bulamıyorum bunu en azından marketten istediğim zaman alırım diye düşündüm canım.birde içeriği mustelaya göre daha temiz.
Ben bu seti Türk parası ile yaklaşık 200 TL ye aldım.

Hiç bir tehlikesi yok ama sen yine de çok oynama. Benım 25. Haftadan beri hafif akıntılarım oluyor süt gibi. Kuruyor kabul oluyor vs sonra tekrar gidiyor. Normal sıkmada gögüslerini.

Anladım canım umarım bulursun o zaman aynen yavas yavas alınıyor işte cabım arastır iyice

Hiç bir tehlikesi yok ama sen yine de çok oynama. Benım 25. Haftadan beri hafif akıntılarım oluyor süt gibi. Kuruyor kabul oluyor vs sonra tekrar gidiyor. Normal sıkmada gögüslerini.
Ay teşekkür ederim canım ya çok sağol içim rahatladı belki bende de akıyor sonra kabuklaniyor ben göremiyorum aktığını. Yok sıkmadım ama cok ellemicem cok sağol

Kızlar aventin 60cc olan biberonundan aldım yenidoğan için yazıyodu siparişi yeni açtım ben cam zannederek aldım ama cam değil baktım aldığım yerin satışında cam da yok (60cc olanlar için ) başka alan arkadaşlar vardı sizin ki cam mı? Cam olmasa sakıncalı mı olur

ben de badger yağ, pişik kremı ve şampuanı burtsbees. ama losyon almadım gerek olur mu bılemedım yag yeterlı gıbı geldi
Yağ yeterli canim ben aldim ama bir banyoya yağ baska bir banyosuna losyon şeklinde yaparım dedim bence memnun kalacaz bu ürünlerden gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…