2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Karusel canlı ders geliyor. Eba üzerinden. Çalışabilir raporunu artık rahatlıkla alırız sanırım. Ebana gir canlı ders eklenmiş. Arkadaşım ders programını bile attı inşallah resmileşir

Benim de ik i üç gündür var doktora gidecekmisiniz yakında benm randevuya da daha var soramiyorum KaS gevşetici krem bir nebze iyi geliyor sonra yine aynı
Pazartesi gidicem nasip olursa bklm sorucam anormal bı durum var mı bildiğin her işim sıkıntı namaz kılarken falan berbat oluyorum

Y Yavrupisiler canım bu arada yazacaktım unuttum kas gevşetici doktor mu demişti nasıl kullanıyorsun ben güvenemiyorum hiç kullanmyorum Krem falan

Canım ben bir cam bir tane polikarbon mu deniyor ondan aldim sorun olmaz cam zaten ağır olur yenidoğan icin tutması falan biraz büyüyünce daha iyi cam ki cami da yere atabilirler sıkıntı etme bence

Canım ben bir cam bir tane polikarbon mu deniyor ondan aldim sorun olmaz cam zaten ağır olur yenidoğan icin tutması falan biraz büyüyünce daha iyi cam ki cami da yere atabilirler sıkıntı etme bence
Bu zaten 0-6 ay ancak kullanılır güya kendimce en iyisini seçtim görmeden alınca böyle demekki

Bende bir cam bir plastik aldım. Birşey olmaz. Hastanelerde sıradan plastik kullanıyor hemşireler. Seninki en azından avent içeriği belli.

Hadi inşallah Mayıs, haziran gibi okullar açılırsa çalışabilir raporu da almışsak o zaman nasıl olacak ama

Ben doktora gidince unutmazsam sorucam boyatabilir miyim diye.... En kotu lohusalıkta sonra bitkisel boya ile kendim boyadım....tabi benim ki tek renk.....

Ben doktora gidince unutmazsam sorucam boyatabilir miyim diye.... En kotu lohusalıkta sonra bitkisel boya ile kendim boyadım....tabi benim ki tek renk.....

Tek renk de dip yapılıyo dibe değiyo deri emiyo diyolar.Dip yaptirmayip ombre balyaj yaptirsan oryal kokusu.Valla napcaz belli değil.Benim doktorum da ilk 3 ay bitince boyatabilirsin demişti de ben boytmadim

Benim mide yanmam pek olmazdi bu ara sürekli oluyor ya.Akşam mantar sote yemiştim ayçiçek yağı katmiştim zeytinyaği yerine o mu dokundu anlamadim felaket su an.süt mü iyi geliyodu sürekli mantar tadi ve geyirme hissi geliyo

Hadi inşallah Mayıs, haziran gibi okullar açılırsa çalışabilir raporu da almışsak o zaman nasıl olacak ama
Açılmayacak bence iki ay canlı ders verilecek. Eylül Ekim de telafi eğitimi. Biz rapor almaya gidene kadar netleşir. Bakan açıklar birkaç güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…