2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cnaim burst beest i arastirmadim nasildir, esim koronadan sonra yurtdisina sık sık gidip gelecek aldirayim olmadi ona da..

Gunaydin kizlar,

hayirli ramazanlar.. 4 te bir uyandim hala uyuyamadim. 4 e kadar kac kere kalktim bir de... herhalde benim kafadan 2 yil boyle uykusuz gececek

Senin yine iyi ben bi aydır fazladir böyleyim.1 de yattım 3 te kalktim uyuyamiyorum birazdan yabanci damat başlar ona bakarım

Cnaim burst beest i arastirmadim nasildir, esim koronadan sonra yurtdisina sık sık gidip gelecek aldirayim olmadi ona da..
İçeriği %98,9 organik olarak üretilmiş.
Alacağımız bebek şampuanlarının arasında en az zararlı olanı bu diye düşünüyorum.ben nasip olursa bunu deneyeceğim bebeğimde severse devam ederim sevmezse mustela yeni doğana geçerim artık.

Tek renk de dip yapılıyo dibe değiyo deri emiyo diyolar.Dip yaptirmayip ombre balyaj yaptirsan oryal kokusu.Valla napcaz belli değil.Benim doktorum da ilk 3 ay bitince boyatabilirsin demişti de ben boytmadim
Derinin emme gibi bir durumu söz konusu değil krem degil netice de bu doktor doğru demis ilk 3 ay bitince boyanabilir suanki araştırmalar da hep bu yönde . Bende ilk 3 ay bitince hem röfle yaptırdım hem de dip boya en son şubatın sonunda boya yaptim ama bu korona çıkınca malesef kaldı öyle. Oryal kokusu diye bisey yok evdeki çamaşır suyunun kokusu daha kötü. Bir de yeni nesil oryaller kokmuyor hic yumuşak ve sac i da yakmıyor baya acıyor benim kuaförüm alttaki sarı olan yerlere bile değdirerek sürdü hic bir sorun olmadi. Hamileyken saç güvenle boyanabilir canım. Ben kuaför kapalı diye şimdilik bekliyorum bakalım

Kimisi tutuyo hamilelikte de ya helal valla
Yani gunler kisa olsa tamam derim
Ama 15 saat aclik, sussuzluk hadi onuda gectim ben tiroid ilaci aliyorum ve demir ilaci, onlari nasil alayimki
Birde cok istahim yok ama yinede tansiyonum duser halsizlik bilmiyorum
Ben doktoruma sormadim zaten yabanci oldugu icin direk olmaz diyecek ben kendim karar verdim tutmayacagim diye
Hatime basladim onu yaparim namaz, e birde esime iftar hazirladigim icin sevabini alirim insallah

Benimki de ondan bir sorun olmaz canım sağlıklı plastik

Ay teşekkür ederim canım ya çok sağol içim rahatladı belki bende de akıyor sonra kabuklaniyor ben göremiyorum aktığını. Yok sıkmadım ama cok ellemicem cok sağol ☺
Siyah sütyen falan kullanırsan hemen görüyorsun aktığı yeri. Bence güzel birşey süt geldiğini görmek insanın içini rahatlatıyor birde sütüm olmazsa derdi var biliyorsun

Bende aynısından aldım bebek için hafif olması gayet güzel birde onlar sağlıklı plastik diye geçiyor. Camları bende sağlıklı diye aldım ama eline geleni fırlatacağı zamanlar aklıma gelmedi hiç şimdi onu düşünmeye başladım haftada bir biberon harcamayız inşallah

Aventin e bebek mağazasında camı vardı da 60 cc mi 90 cc mi emin değilim. Sanırım 60 tı 75 liraydı. Bende sadece 30 ccliği cam aldım gerisi plastik. Cam öneriliyor ama cc büyüdükçe çocuğun onu kavraması çok zor oluyor diyen arkadaşlarım oldu.

Kizlar ben öğretmen değilim ama memurum bende evde idari izindeyim 32. Hafta raporunu vermem gerek ama idare kabul eder mi ya da hastane verir mi hiç görüşen oldu mu? zaten evde yatıyorsun demezler mi ? Çok endişeliyim

Evet tekme değil bir noktadan aşağı doğru sancı gibi iniyor oturuyorum hemen
Canim hic duymadim ve yasamadim bu tarz bir agriyi, bilemedim gercekten. Ama
Normaldir sanirim
Kızlar bu bebek kıyafetlerini yenidoğan mı 3 ay mı almak lazım yenidoğan çok küçük olur dimi?
2-3 takim yeni dogan alinmai bence, el kadar bebege kocaman kiyafet sevmiyorum ben ki kizimda yenidogan kiyafetleri yani hastane cikis setini felan 2 ay kdar giydirdim. Zaten cok sık bezden taşma oluyor ve gunde 2-3 takim kesin kirleniyor. Ben en az 3-4 takim yenidogan, 6-7 takim 0-3ay alirim yani. Oldum olasi buyuk kiyafet giydirmeyi sevmedim
Ben boyamiyorum ama ilk 3ay disinda boyanabilir diyor doktorlar. Organik boya ile boyat canim istedigin zaman.
Seninki sanirim cati agrisi, bebis dogum posisyonunda olabilir yani bas asagi ama korkcak bisey yok biraz dinlenmeye bak. Buaralar bebekler donmeye basliyor Agirliklarida arttikca baskilari artar. Magnezyum da kullaniyorsan iyi olur.
Canim tansiyonun icin doktora gorunmem iyi olur, bana biraz yuksek geldi. Ödemin var mi?
Doktorum 32. Hafta randevusuna kadar diyet yapmamı söyledi o zaman tekrar bakacak düzelme yoksa ünsilin başlıcak
Genelde 30lu haftalrda seker duzene giriyor, en yiksek oldugu donemler 25-30 haftalar arasi insallah duzene girer seninde Bugun kacamaksiz kahvalti yapinca benim tokluk 100 cikti
İşte boyutları nasıl oluyo bilmiyorum bu kez küçük olmasından korkuyorum bide bazı sitelerde yenidoğan yazmıyor 0-3 yazıyor o kafsmı karıstırdı
Yukarda yazdigim gibi dusunuyorum ben ama herkesinn dusuncesi farkli olabilir Ben hep kizimda tam yasina ayina gore giydirdim, oyle kocaman bol kiyafetler giydirmedim sevmiyorum
Kızlar sırt ağrısı çok fena bir yemek yapıyorum sonra uzanıyorum anca öyle geciyo var mı yasayan
Gecen hafta bende de vardi hatta krnimda cok sertlesmisti. Magnezyum rahatlatti bir de o hafta ogluşum ters duruyordu asagi baski yapiyordu ondandir demisti doktorum. Sanirim döndü bu hafta rahatim. Belin agridiginda dinlen gecer
Normal yani cogumuz yasiyoruz. Bende bazen dayanamayip kabuklari temizliyorum yaaaa eglenceli geliyo sut siziyor azicik iste, sorun yok yani
Hayirli ramazanlar kizlar
Bizlere bu yil oruc nasip olmadi gelecek seneyede emzirme donemi olacak hayirlisi bakalim
Hayirli ramazanlar emzirme donemimizde ek gidaya gectigimiz zaman ramazan geliyor, ben tutarim seneye alllahin izniyle
Kizlar bu takım nasıl hastane için?
Cok guzel bayıldım ben

Kizlar ben öğretmen değilim ama memurum bende evde idari izindeyim 32. Hafta raporunu vermem gerek ama idare kabul eder mi ya da hastane verir mi hiç görüşen oldu mu? zaten evde yatıyorsun demezler mi ? Çok endişeliyim
Demeye hakları yok ki oradaki 5 haftayı doğumdan sonra kullanıp bebeğine bakman yasal hak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…