- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
Cnaim burst beest i arastirmadim nasildir, esim koronadan sonra yurtdisina sık sık gidip gelecek aldirayim olmadi ona da..Bu set mustelanın seti ile aynı fiyattı.mustelayı marketlerde bulamıyorum bunu en azından marketten istediğim zaman alırım diye düşündüm canım.birde içeriği mustelaya göre daha temiz.
Ben bu seti Türk parası ile yaklaşık 200 TL ye aldım.
Gunaydin kizlar,
hayirli ramazanlar.. 4 te bir uyandim hala uyuyamadim. 4 e kadar kac kere kalktim bir de... herhalde benim kafadan 2 yil boyle uykusuz gececek
Kimisi tutuyo hamilelikte de ya helal vallaHayirli ramazanlar kizlar
Bizlere bu yil oruc nasip olmadi gelecek seneyede emzirme donemi olacak hayirlisi bakalim
İçeriği %98,9 organik olarak üretilmiş.Cnaim burst beest i arastirmadim nasildir, esim koronadan sonra yurtdisina sık sık gidip gelecek aldirayim olmadi ona da..
Derinin emme gibi bir durumu söz konusu değil krem degil netice de bu doktor doğru demis ilk 3 ay bitince boyanabilir suanki araştırmalar da hep bu yönde . Bende ilk 3 ay bitince hem röfle yaptırdım hem de dip boya en son şubatın sonunda boya yaptim ama bu korona çıkınca malesef kaldı öyle. Oryal kokusu diye bisey yok evdeki çamaşır suyunun kokusu daha kötü. Bir de yeni nesil oryaller kokmuyor hic yumuşak ve sac i da yakmıyor baya acıyor benim kuaförüm alttaki sarı olan yerlere bile değdirerek sürdü hic bir sorun olmadi. Hamileyken saç güvenle boyanabilir canım. Ben kuaför kapalı diye şimdilik bekliyorum bakalımTek renk de dip yapılıyo dibe değiyo deri emiyo diyolar.Dip yaptirmayip ombre balyaj yaptirsan oryal kokusu.Valla napcaz belli değil.Benim doktorum da ilk 3 ay bitince boyatabilirsin demişti de ben boytmadim
Yani gunler kisa olsa tamam derimKimisi tutuyo hamilelikte de ya helal valla
Ben şu an açlıkla uyandım hayatta dayanamazdım herhalde bebek kordonunu falan kemirmeye başlardıKimisi tutuyo hamilelikte de ya helal valla
Ben de aç uyanip yiyorum sabahi bile beklemiyorum ama bu kilolari nasil vericem diye düşünüyorumBen şu an açlıkla uyandım hayatta dayanamazdım herhalde bebek kordonunu falan kemirmeye başlardı
Yazın ter ata ata veririz yaBen de aç uyanip yiyorum sabahi bile beklemiyorum ama bu kilolari nasil vericem diye düşünüyorum
Benimki de ondan bir sorun olmaz canım sağlıklı plastikKızlar aventin 60cc olan biberonundan aldım yenidoğan için yazıyodu siparişi yeni açtım ben cam zannederek aldım ama cam değil baktım aldığım yerin satışında cam da yok (60cc olanlar için ) başka alan arkadaşlar vardı sizin ki cam mı? Cam olmasa sakıncalı mı olur
Siyah sütyen falan kullanırsan hemen görüyorsun aktığı yeri. Bence güzel birşey süt geldiğini görmek insanın içini rahatlatıyor birde sütüm olmazsa derdi var biliyorsunAy teşekkür ederim canım ya çok sağol içim rahatladı belki bende de akıyor sonra kabuklaniyor ben göremiyorum aktığını. Yok sıkmadım ama cok ellemicem cok sağol ☺
Bende aynısından aldım bebek için hafif olması gayet güzel birde onlar sağlıklı plastik diye geçiyor. Camları bende sağlıklı diye aldım ama eline geleni fırlatacağı zamanlar aklıma gelmedi hiç şimdi onu düşünmeye başladım haftada bir biberon harcamayız inşallahKızlar aventin 60cc olan biberonundan aldım yenidoğan için yazıyodu siparişi yeni açtım ben cam zannederek aldım ama cam değil baktım aldığım yerin satışında cam da yok (60cc olanlar için ) başka alan arkadaşlar vardı sizin ki cam mı? Cam olmasa sakıncalı mı olur
Aventin e bebek mağazasında camı vardı da 60 cc mi 90 cc mi emin değilim. Sanırım 60 tı 75 liraydı. Bende sadece 30 ccliği cam aldım gerisi plastik. Cam öneriliyor ama cc büyüdükçe çocuğun onu kavraması çok zor oluyor diyen arkadaşlarım oldu.Kızlar aventin 60cc olan biberonundan aldım yenidoğan için yazıyodu siparişi yeni açtım ben cam zannederek aldım ama cam değil baktım aldığım yerin satışında cam da yok (60cc olanlar için ) başka alan arkadaşlar vardı sizin ki cam mı? Cam olmasa sakıncalı mı olur
O kaç ml acaba dun baktım 268 yazıyorduben 110 lıraya kozmeladan almıstım ama trendyolda 130 tl
2 li fiyatıymış canım pardonO kaç ml acaba dun baktım 268 yazıyordu
Canim hic duymadim ve yasamadim bu tarz bir agriyi, bilemedim gercekten. AmaEvet tekme değil bir noktadan aşağı doğru sancı gibi iniyor oturuyorum hemen
2-3 takim yeni dogan alinmai bence, el kadar bebege kocaman kiyafet sevmiyorum ben ki kizimda yenidogan kiyafetleri yani hastane cikis setini felan 2 ay kdar giydirdim. Zaten cok sık bezden taşma oluyor ve gunde 2-3 takim kesin kirleniyor. Ben en az 3-4 takim yenidogan, 6-7 takim 0-3ay alirim yani. Oldum olasi buyuk kiyafet giydirmeyi sevmedimKızlar bu bebek kıyafetlerini yenidoğan mı 3 ay mı almak lazım yenidoğan çok küçük olur dimi?
Ben boyamiyorum ama ilk 3ay disinda boyanabilir diyor doktorlar. Organik boya ile boyat canim istedigin zaman.Kızlar doğuma yakın saçımın dibine değdirmeden boyatırım diyordum cok berbat oldu cünkü hiç boyatmadim 7 aydır.Zaten kuaför olayı kapandi, hastanede foto moto da olmicak doğurduktan sonra mi boyatsam diyorum.Emzirme sürecinde de boyatmak iyi değilmiş ama bu süreç 1/2 sene sonuçta.Diplere değdirmeden balyaj falan yaptirayım diyorum.Sizler ne yaptiniz, yapacaksınız?
Seninki sanirim cati agrisi, bebis dogum posisyonunda olabilir yani bas asagi ama korkcak bisey yok biraz dinlenmeye bak. Buaralar bebekler donmeye basliyorKızlar Yardım lütfenn
Ayıptır sòylemesi Bacak aram çok ağrıyor Heleki sol bacağım resmen işlev görmüyor . Otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyoum. Tam vajina girişinin kenar kısımlarında oluyor ağrım ve bacağıma vuruyor Topal yürüyorum hatta bazen Hiç yürüyemiyorum . 2 haftadır oluyor doktora sormayı unuttum son gidişimde hemde bu denli şiddetli de değildi hafifti birkac gündür feci fazlalaştı hareket edemiyorum. Internetten baktım çatı ağrısı diyor ama tanımı da tam uymuyor sanki benim ağrıma. Varmı yaşayan yada nasıl hafifler bilen
Canim tansiyonun icin doktora gorunmem iyi olur, bana biraz yuksek geldi. Ödemin var mi?Yok canım iş felan yapmıyorum eşim sağolsun bisey bìrakmıyor bana ama Feci bir ağrı Bebeğim için endişeleniyorum erken doğum riski felan yoktur umarım sanki kemiklerimi ayırıyorlar. zaten Dünden beri tansiyonum yükseliyor 13 14 leri gördüm bikac sefer. Gebelikten önce 8 e 4 yada 5 olan tansiyonuma ne olduysa artık9 u görsem Yüksek diyordum 14 lere cıktı offf acaba doktora gitsemmi Danısacak kimsem yok kızlar ya Anneme soruyorum tansiyon konusunu bilmiyorum risklimi degilmi bana sorma kızım doktora git diyor
Genelde 30lu haftalrda seker duzene giriyor, en yiksek oldugu donemler 25-30 haftalar arasiDoktorum 32. Hafta randevusuna kadar diyet yapmamı söyledi o zaman tekrar bakacak düzelme yoksa ünsilin başlıcak
Yukarda yazdigim gibi dusunuyorum ben ama herkesinn dusuncesi farkli olabilirİşte boyutları nasıl oluyo bilmiyorum bu kez küçük olmasından korkuyorumbide bazı sitelerde yenidoğan yazmıyor 0-3 yazıyor o kafsmı karıstırdı
Gecen hafta bende de vardi hatta krnimda cok sertlesmisti. Magnezyum rahatlatti bir de o hafta ogluşum ters duruyordu asagi baski yapiyordu ondandir demisti doktorum. Sanirim döndü bu hafta rahatim. Belin agridiginda dinlen gecerKızlar sırt ağrısı çok fena bir yemek yapıyorum sonra uzanıyorum anca öyle geciyo var mı yasayan
Normal yani cogumuz yasiyoruz. Bende bazen dayanamayip kabuklari temizliyorum yaaaa eglenceli geliyoYa bise dicem benim sol göğüs ucunda sarı ve kahverengiye dönük kabuklar vardi ne zamandır ama ben pek önemsemedim simdi yoldum onlari ıslak mendille ..baktim da internete süt akıp kuruyor yazmışlar o kolostrom sütü ama aksa fark etmedimnmi acaba uyurken falan aktiysa hamilelikte olması normal yazmışlar onu yolunca delik gibi kaldi tam ucu açıkça yazdım kusura bakmayın esim de burda yapma ayy oyy icim fena oluyor diye diye beni stres ettiama acıma falan yok söyle azıcık elleyince hemen geldi topak topak minik bu ne demek ki korkmalı miyim ay kedi kuyruğunu görüp bisey sanmış misali olmasin diğer memede yok bu arada galiba yeniden kabuklancak ilginç ama yumuşak kabuk tıkaç gibi
Hayirli ramazanlarHayirli ramazanlar kizlar
Bizlere bu yil oruc nasip olmadi gelecek seneyede emzirme donemi olacak hayirlisi bakalim
Cok guzelKizlar bu takım nasıl hastane için?
Demeye hakları yok ki oradaki 5 haftayı doğumdan sonra kullanıp bebeğine bakman yasal hakKizlar ben öğretmen değilim ama memurum bende evde idari izindeyim 32. Hafta raporunu vermem gerek ama idare kabul eder mi ya da hastane verir mi hiç görüşen oldu mu? zaten evde yatıyorsun demezler mi ? Çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?