Canim hic duymadim ve yasamadim bu tarz bir agriyi, bilemedim gercekten. Ama
Normaldir sanirim
2-3 takim yeni dogan alinmai bence, el kadar bebege kocaman kiyafet sevmiyorum ben ki kizimda yenidogan kiyafetleri yani hastane cikis setini felan 2 ay kdar giydirdim. Zaten cok sık bezden taşma oluyor ve gunde 2-3 takim kesin kirleniyor. Ben en az 3-4 takim yenidogan, 6-7 takim 0-3ay alirim yani. Oldum olasi buyuk kiyafet giydirmeyi sevmedim
Ben boyamiyorum ama ilk 3ay disinda boyanabilir diyor doktorlar. Organik boya ile boyat canim istedigin zaman.
Seninki sanirim cati agrisi, bebis dogum posisyonunda olabilir yani bas asagi ama korkcak bisey yok biraz dinlenmeye bak. Buaralar bebekler donmeye basliyor☺ Agirliklarida arttikca baskilari artar. Magnezyum da kullaniyorsan iyi olur.
Canim tansiyonun icin doktora gorunmem iyi olur, bana biraz yuksek geldi. Ödemin var mi?
Genelde 30lu haftalrda seker duzene giriyor, en yiksek oldugu donemler 25-30 haftalar arasi
insallah duzene girer seninde
Bugun kacamaksiz kahvalti yapinca benim tokluk 100 cikti☺
Yukarda yazdigim gibi dusunuyorum ben ama herkesinn dusuncesi farkli olabilir☺ Ben hep kizimda tam yasina ayina gore giydirdim, oyle kocaman bol kiyafetler giydirmedim sevmiyorum
Gecen hafta bende de vardi hatta krnimda cok sertlesmisti. Magnezyum rahatlatti bir de o hafta ogluşum ters duruyordu asagi baski yapiyordu ondandir demisti doktorum. Sanirim döndü bu hafta rahatim. Belin agridiginda dinlen gecer☺
Normal yani cogumuz yasiyoruz. Bende bazen dayanamayip kabuklari temizliyorum yaaaa eglenceli geliyo
sut siziyor azicik iste, sorun yok yani
Hayirli ramazanlar
emzirme donemimizde ek gidaya gectigimiz zaman ramazan geliyor, ben tutarim seneye alllahin izniyle
Cok guzel
bayıldım ben