2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sağll canım öyle yapayım bende o zamann

Evet setleri varmış daha yeni gördüm bende toplu ve hızlı bi internet alışverişi yapmıştım tutma yerli olanları var çok sevimli onlardan mı aldın

30 cc hiç görmedim internette aventin ben 60cc olanını 60 aldım trendyoldan inşallah memnun kalırız:)

Kizlar ben öğretmen değilim ama memurum bende evde idari izindeyim 32. Hafta raporunu vermem gerek ama idare kabul eder mi ya da hastane verir mi hiç görüşen oldu mu? zaten evde yatıyorsun demezler mi ? Çok endişeliyim
Bu konuda hiç vicdan yapma canım. Doğum sonrası tatilimiz yazın ölüyor. Onun için doktorun verdikten sonra yan gelip yatıyorsuna kulağını tıka doktorlara evden çalışıyorum dediğinde veriyormuş. Bunu mutlaka belirt. Ben haftaya pazertesi rapor için gideceğim.

30 cc hiç görmedim internette aventin ben 60cc olanını 60 aldım trendyoldan inşallah memnun kalırız:)
Kızlar ben de bu biberonlr var eşim hamile oldğumu öğrenince almıştı indirimdeyken yani aslında ben hiç araştırmadım biberon işini. Söyledikleriniz bunlardan mı?

Kizlar anne sütünü icirmek icin cam biberon önerilmez bi kac nedeni var ama hatırlayamadım ama cam almayın daha saglikli gibi geliyor ama oyle degil
Dr browns almistim ben icinde gaz olmamasi icin vs bi aparatı oluyor

O durum bende de oldu sadece benim kabuklanma yoktu sabah kalktığımda atletimde sarı lekelenme olmuştu bu dönemde normalmiş canım yavaş yavaş göğüsler süt üretimine giriyorlar

Kizlar ben öğretmen değilim ama memurum bende evde idari izindeyim 32. Hafta raporunu vermem gerek ama idare kabul eder mi ya da hastane verir mi hiç görüşen oldu mu? zaten evde yatıyorsun demezler mi ? Çok endişeliyim
Canım sürecin ne kadar süreceği belli değil niye alıyorsun şuanda rapor anlamadım.mesela 34. Haftada karantina bitse o haftada alamazmisin raporu

O durum bende de oldu sadece benim kabuklanma yoktu sabah kalktığımda atletimde sarı lekelenme olmuştu bu dönemde normalmiş canım yavaş yavaş göğüsler süt üretimine giriyorlar
Ayy bende oyle okudum bu siteden eski konulara baktim ama google amcaya bakınca felaket seyler yazıyordu :)

Evet setleri varmış daha yeni gördüm bende toplu ve hızlı bi internet alışverişi yapmıştım tutma yerli olanları var çok sevimli onlardan mı aldın
Yok yahu normal düz olanlarından aldım. O tutmalı olanlar daha büyük bebişler için 6 ay sonrası diye biliyorum. Ama evet tutmalı olanlar cok cok sevimli

Bende memurumda niçin rapor için gidiyorsunuz canım anlamadım şuan zaten idari izinli degilmiyiz.yani karantina devam ederse 32 de rapor almak zorunda mıyız.

Bende memurumda niçin rapor için gidiyorsunuz canım anlamadım şuan zaten idari izinli degilmiyiz.yani karantina devam ederse 32 de rapor almak zorunda mıyız.
Canım o raporu her türlü haftamızda almak zorundayız. Çalışabilir ya da çalışamaz diye verecek raporu. 27. Haftada gitmiştim doktorum 30. Haftadan da gel raporu verelim dedi. Ben çalışabilir istiyorum. Canlı ders sistemi gelecek. Evden dersi anlatacağız. Böylelikle doğum sonrasına aktarmış olurum. Nisan ortasında 32. Haftasında öğretmen arkadaşa mesela vermedi çalışabilir raporu. Ya birden kalkarsa tedbirler diye çalışamaz raporu verdi. İdareye teslim etti. Doğum iznine çıkmış oldu.

Gunaydin kizlar,

hayirli ramazanlar.. 4 te bir uyandim hala uyuyamadim. 4 e kadar kac kere kalktim bir de... herhalde benim kafadan 2 yil boyle uykusuz gececek
Ben de uyandım sahurda sonra uyuyamadım. Sabah 7ye doğru uyudum galiba. Yarım yamalak 11e kadar uyudum şimdi başım manyak gibi

Eki Görüntüle 2624673 Kızlar ben de bu biberonlr var eşim hamile oldğumu öğrenince almıştı indirimdeyken yani aslında ben hiç araştırmadım biberon işini. Söyledikleriniz bunlardan mı?
Ben 2 numarayı aldım sadece biberon olarak. Ne çok şey almışsın güle güle kullan Ben de lazım oldukça alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…