- 12 Şubat 2020
- 223
- 208
- 23
- 36
Yani böyle birşey deme durumları yok aslında bu yasal hakkımız ama öyle bir dönem ki çalışır raporu alsak devlet idari izinli saydı e idari izinler 37. Haftaya kadar kalkarsa şu ortamda nasıl ise gideceğiz ben de bunları düşünür dururumKizlar ben öğretmen değilim ama memurum bende evde idari izindeyim 32. Hafta raporunu vermem gerek ama idare kabul eder mi ya da hastane verir mi hiç görüşen oldu mu? zaten evde yatıyorsun demezler mi ? Çok endişeliyim
32 de rapor almak zorundayız ya çalışır ya da çalışamaz diyeBende memurumda niçin rapor için gidiyorsunuz canım anlamadım şuan zaten idari izinli degilmiyiz.yani karantina devam ederse 32 de rapor almak zorunda mıyız.
Evet canım bunun küçüm boyu benim bahsettiğimEki Görüntüle 2624673 Kızlar ben de bu biberonlr var eşim hamile oldğumu öğrenince almıştı indirimdeyken yani aslında ben hiç araştırmadım biberon işini. Söyledikleriniz bunlardan mı?
Zaten 6 ay kadar ben tutarım eğer kullanırsak evhamlıyım bayaYok yahu normal düz olanlarından aldım. O tutmalı olanlar daha büyük bebişler için 6 ay sonrası diye biliyorum. Ama evet tutmalı olanlar cok cok sevimli
Canım bu iyi düşünülmesi gereken bir durum. Siz 32 de ben 30 da çalıştığımız kuruma bu raporu vermek durumundayız. İki ihtimali düşünmek lazım. Senin dediğin gibi de olabilir. Ben 30 da raporu aldım çalışabilir diye 33 te birden okulları açtılar gitmek zorundayım ya da para ile rapor veren bir yerden başka şeyden rapor alıp gitmeyeceğim. Çalışabilir raporunu aldıktan sonra normal raporu kadın doğumcun veremez artık. Para ile veriyor benim takip için gittiğim hastane. Benim şöyle bir artım var 4 Mayıs ta rapor almak için gideceğim o zamana kadar okullar açılacak mı açılmayacak mı netleşmiş olacak. Nisan sonuna kadar bunu netleştiritler. Ben ona göre açacağız derse çalışamaz raporunu alacağım. Şuan İnternet üzerinden ders işlenecek deniliyor. Bizimki biraz daha diğer memurluklara göre daha belirgin oluyor ne olacağı.Canım sürecin ne kadar süreceği belli değil niye alıyorsun şuanda rapor anlamadım.mesela 34. Haftada karantina bitse o haftada alamazmisin raporu
Zaten meme kanseri falan gibi seyler yazıyordu sinirlerim bozuldu meme basında kanser turu falan diyorduGoogle a başım neden ağrıyor diye sorsan tümörsün o yüzden asla bakma oralara
Yani böyle birşey deme durumları yok aslında bu yasal hakkımız ama öyle bir dönem ki çalışır raporu alsak devlet idari izinli saydı e idari izinler 37. Haftaya kadar kalkarsa şu ortamda nasıl ise gideceğiz ben de bunları düşünür dururum
Başka bir yerden rapor alma ihtimali var. Oradaki doktora bakar. Vermeyebilirde bence en garanti para verip almak. Yaşadığım yerde iki özel hastane veriyor. Şimdiye kadar çok şükür gerek duymadım da olurda birden okulu açacağım haziran başı derse iki hafta öyle idare edeceğim.
32 de rapor almak zorundayız ya çalışır ya da çalışamaz diye
Valla kendim aldığım henüz bişey yok desemBen 2 numarayı aldım sadece biberon olarak. Ne çok şey almışsın güle güle kullanBen de lazım oldukça alırım artık.
Bunları paket satın aldık biz yani internette bu şekildeydi, inşaallah memnun kalırızEvet canım bunun küçüm boyu benim bahsettiğim
Deneyeceğim ben de kaslarım birkaç gündür çok ağrıyor sanki yerimden kalkmak istemiyorum bazenBunu yaptım canım ☺
Ne güzel maşallahValla kendim aldığım henüz bişey yok desemeşimin özenip almaları oda araştırmadan bişey almadığı için bişey de diyemiyorum heves ediyor herşeye Sanırım biraz da youtube dan beraber video izlemenin etkisi oluyor. Geçen baktım gümüş kapak soruyor alsak mı yara olmasnı engelliyomış falan die
Evet ya avent in özellikle dinozor şekline sulukları özellikle mükemmelZaten 6 ay kadar ben tutarım eğer kullanırsak evhamlıyım bayatutmalılardan su içiyo ya bebişler kendileri bayılıyorum onlara
Hahaha töbe hamile kadına yazdıklarına bak.Zaten meme kanseri falan gibi seyler yazıyordu sinirlerim bozuldu meme basında kanser turu falan diyordu
Neden 30. Haftanda alıyorsun ikiz diye mi? Beniim de 32. Haftam 7 mayıs oluyor bakalım o zamana ne olacakCanım bu iyi düşünülmesi gereken bir durum. Siz 32 de ben 30 da çalıştığımız kuruma bu raporu vermek durumundayız. İki ihtimali düşünmek lazım. Senin dediğin gibi de olabilir. Ben 30 da raporu aldım çalışabilir diye 33 te birden okulları açtılar gitmek zorundayım ya da para ile rapor veren bir yerden başka şeyden rapor alıp gitmeyeceğim. Çalışabilir raporunu aldıktan sonra normal raporu kadın doğumcun veremez artık. Para ile veriyor benim takip için gittiğim hastane. Benim şöyle bir artım var 4 Mayıs ta rapor almak için gideceğim o zamana kadar okullar açılacak mı açılmayacak mı netleşmiş olacak. Nisan sonuna kadar bunu netleştiritler. Ben ona göre açacağız derse çalışamaz raporunu alacağım. Şuan İnternet üzerinden ders işlenecek deniliyor. Bizimki biraz daha diğer memurluklara göre daha belirgin oluyor ne olacağı.
Yap valla çok iyi geldi banaDeneyeceğim ben de kaslarım birkaç gündür çok ağrıyor sanki yerimden kalkmak istemiyorum bazenyapayım da uçayım
Raporu 32. Haftada vermemiz gerekiyor canım. Şuan 29 oldum 3 hafta sonra alıp vericem. Yoksa 8 haftalık iznin başlıyor.Canım sürecin ne kadar süreceği belli değil niye alıyorsun şuanda rapor anlamadım.mesela 34. Haftada karantina bitse o haftada alamazmisin raporu
Hii çalışabilir raporu için diyorsun bende izne ayrılmak için olan rapor sandımRaporu 32. Haftada vermemiz gerekiyor canım. Şuan 29 oldum 3 hafta sonra alıp vericem. Yoksa 8 haftalık iznin başlıyor.
Ama çok saçma değilmi belki ben 32 de çalışabilir durumdayım ama 35 te acil birşey olsa çalışılması gerekse ne olucak? Ben buna istediğin zaman ayrılabilir sin diye biliyordumCanım bu iyi düşünülmesi gereken bir durum. Siz 32 de ben 30 da çalıştığımız kuruma bu raporu vermek durumundayız. İki ihtimali düşünmek lazım. Senin dediğin gibi de olabilir. Ben 30 da raporu aldım çalışabilir diye 33 te birden okulları açtılar gitmek zorundayım ya da para ile rapor veren bir yerden başka şeyden rapor alıp gitmeyeceğim. Çalışabilir raporunu aldıktan sonra normal raporu kadın doğumcun veremez artık. Para ile veriyor benim takip için gittiğim hastane. Benim şöyle bir artım var 4 Mayıs ta rapor almak için gideceğim o zamana kadar okullar açılacak mı açılmayacak mı netleşmiş olacak. Nisan sonuna kadar bunu netleştiritler. Ben ona göre açacağız derse çalışamaz raporunu alacağım. Şuan İnternet üzerinden ders işlenecek deniliyor. Bizimki biraz daha diğer memurluklara göre daha belirgin oluyor ne olacağı.
32. Haftada çalışabiliri almalısın ha baktın çalışmıyorsun 37. Haftaya kadar istediğin zaman o raporu çalışamaza çevirebilirsin. 37.haftada mecburi çalışamaz alıyorsun zaten. 32. Haftada çalışabilir aldın diyelim 34. Haftada erken doğum oldu kalan haftalar doğum sonrasına otomatik aktarılıyor.Ama çok saçma değilmi belki ben 32 de çalışabilir durumdayım ama 35 te acil birşey olsa çalışılması gerekse ne olucak? Ben buna istediğin zaman ayrılabilir sin diye biliyordum
Kabul etmek zorundalarmis ben aratistirdim idari izin daha önce verilmemiş bişi ama çalışabilir raporu alırsak aktaricaklarmisKızlar çalışabilir raporu ile ilgili bir yanlışlık var bence ya da ben mi yıllardır yanlış biliyorum.
Diyelim 32. Haftanız çalışabilir raporu aldınız. Bu raporu aldınız diye 37'e kadar kesin çalışmak zorundasınız diye bir şey yok. 32'de çalışabilir raporu almış olsanız bile 33'te gidip çalışamaza çevirebilirsiniz. Böyle bir durumda doğum sonrasına 1 hafta aktarmış olursunuz.
Netice itibariyle hamilelik bu 32 de kendini iyi hisseden 33 te çalışamaz durumda olabilir sürekli değişen bir süreç.
Ben de devlet memuruyum, öğretmen değilim. Çalışabilir raporu alıcam 32 de ama büyük ihtimal benim kurum kabul etmeyecek zaten izindesin diye. Öğretmenlerin durum farklı onlar evde çalışabildikleri için büyük ihtimal kabul eder okulları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?