2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya benim kız genelde sağ tarafta. Ayakları mı kafası mı ayırt edemiyorum tam. Neyse bazen o kadar sağdaki en sağda tam yan tarafta Orda nerde yer buluyo da kıpırdanıyo bilmiyorum. Bazen yukarda bazen solda bazen ortada bazen aşağıda ama genelde sağda hissediyorum. Normaldir değil mi?

Kizlar yemek yiyemiyorum hiç zorla iki kaşık sokusturuyo ağzıma annem midem zaten aşırı yaniyo gaviskonla duruyorum ondan mı bilemedim ama iştah sıfır sadece süt icebiliyorum ya da sütlü filtre kahve çikolatalı süt falan bisiler yemek istemiyorum zorluyorum ama olmuyo benim gibi iştah sorunu olan var mi

Kanunda tam bu şekilde yazıyor memur sitelerine de baktım 32 de çalışabilir raporu sunduktan sonra çalışamayacak gb olursak ayrılıyoruz ama şöyle de bir durum var doğum sonrasına o çalışılan haftaların aktarılması için fiili çalışmak şart biz idari izinliyken fiili çalışmamış olacağız ya aktaramazsak doğum sonrasına o zaman nolcak

Kurumumuzla görüşün bence ben daha üst mercimelerden de görüş aldm aktarılacağını soylediler idari izin mecburi bı izin biz zaten kurumda calisiyo gibiyiz sadece görev listelerinde idari izin diye belirtiliyo benim kurumdan dün aradılar evden çıkmamam gerektigi il dışına çıkamayacağımi tebliğ ettiler eve gelip kontrol bile edebilirler idari izinler diğer izinlerden farklı aktaracaklardir öncesinden konuşun isterseniz

Öyle çok yanda ben de hissediyorum bazen. Bebiş karın bölgesinde hareket edince yanda vücut seğiriyor falan diye düşünmüştüm.

Çok şık bunu ben de düşünmüştüm ama bedenine denk gelemedim galiba. Bazı Lohusa pijamaları yerine böyle salaş şeyler daha kullanışlı ve hoş geliyo gözüme
Ben de sabah erken saattte denk geldim sabahlığıyla kaliplari geniş dediler diye s aldim ama bakalim xs vardi bi de s olur herhalde ya

Bu biraz kurumun takdiri ile de alakalı olabilir. Aslında vermeleri lazım ama bazısı yokuş yapıyor dava açılsa mahkeme büyük ihtimal bizi haklı görür. En güzeli raporu alıp sunmak doğum izni bitene kadar zaten netleşir durum.

Kizlar ben öğretmen değilim ama memurum bende evde idari izindeyim 32. Hafta raporunu vermem gerek ama idare kabul eder mi ya da hastane verir mi hiç görüşen oldu mu? zaten evde yatıyorsun demezler mi ? Çok endişeliyim
aynı şeyı ben de düşünüyorum inşallah sıkıntı olmaz

Anladım canım bende böyle biliyordum da yanlış anladım heralde yazılanları

Kizlar ben memur degilim ama bizde evden calisma var zaten hafta 2 gun. Koronadan dolayi simdi full eve donduk. Ben en fazla 37 ye kadar mi calisabilirim, eger her sey yolunda giderse.. diyelim ki 40. Haftada dogurdum. 39 a kadar gayet iyiyim, 39 a kadar evden calisabilir miyim? Hic bakmadim is kanunlarina, yonetmeliklerine..

Kızlar merhaba. Bebek arabası aldınız mı?
Biz şimdi netten alalım diye Bi bakalım dedik ama hiç Bi fikrim tecrübem yok. Hangisi iyidir değildir bilmiyorum tavsiyeleriniz var mı

kurum neden kabul etmez kı bızım elımızde olan bısey degıl bu korona. olmasaydı da bız bu raporu alacaktık şahsen ben son ana kadar çalışmak ıstıyordum hepımız ıcın sonrası onemlı sonucta. benı de korkuttunuz ınşallah kurumum kabul eder raporu

Kızlar merhaba. Bebek arabası aldınız mı?
Biz şimdi netten alalım diye Bi bakalım dedik ama hiç Bi fikrim tecrübem yok. Hangisi iyidir değildir bilmiyorum tavsiyeleriniz var mı
Ben YouTube dan inceledim ilk sonra gittim ebebekte inceledim ve içime çok sinerek aldım. Casual Cadillac Air travel sistem ismi rüzgarlığı yağmurluğu sinekliği her aparatı var içinde. Beni açıkcası çeken kolay katlanması ve alt sepet kısmının fermuarlı olması oldu birde anakucağının içinde yeni doğan bel destek süngeri var çıkartılıyor takılıyor tekrar. Tente kısmında ki kumaş kalın ve baya kaliteli duruyor ayak kısmının denk geldiği yerler aşınması zor deri. Ve dün mü ne bakmıştım e bebek e indirim vardı. Aynı ürünü kuzenim kullanmıştı tavsiye ederken şu cümleyi kullandı sahilde çakıl ve kumda çok rahat kullandım dedi.

Benimde enn solda ya soluma yatıyorum kıpır kıpır üstüne mi yatmış oldum diye rüyalarıma giriyo nerdeyse belimden sırtıma geçcek gibi hissediyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…