2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim bildiğim yasal izinin maksimum 37. Haftaya kadar olduğu sonrası mecbur izne ayrıldığın.

Bende pp plastik aldım. Normal dandik plastiklerden değil bunun türü, kaliteli.
Benim oğlan da sağdan sağdan kıpırdıyor daha çok. Gayet normal. Orası daha rahat demek ki

Raporun ismi çalışabilir olması. Fiili olarak çalışılmamasını sorun eden kurumlar var. Bakın kesin böyledir demiyorum yorum yapıyorum sadece yoksa ben de bu mesele olmasa 37 e kadar çalışmayı düşünüyordum. Kurumunuzla konuşun belki de hiçbir sorun yapmayacaklar neticede en net bilgiyi onlar verir.

Gidip incelemek çok çok isterdim ama maalesef herseyini İnternet ten almak durumunda kaldık bu süreçte. Hemen incelıyorum teşekkürler öneriniz için

Ama çok saçma değilmi belki ben 32 de çalışabilir durumdayım ama 35 te acil birşey olsa çalışılması gerekse ne olucak? Ben buna istediğin zaman ayrılabilir sin diye biliyordum
Yok canım. Mesela ben şimdi benim doğum tarihim 11 Temmuz görünüyor yani bu tarihe göre beni izne çıkarıyor ama benim bebekler ikiz 15 Haziran doktor tarih koydu. 4 hafta oynuyor neredeyse

İnşallah ben yanlış biliyorumdur. senin dediğin gibi olsa. Benim arkadaşım 32 de çalışabilir raporu aldı. Sonra tam bir hafta sonra sancısı oldu raporu iptal edip çalışamaz alamadı hatta kendi doktoru bile veremem rapor dedi. Tanıdık bir doktor bulup bir hafta başka bir hastalıktan rapor aldı. Serumla iğne ile sancıyı kesitler 6 hafta daha götürdü onu.

O zaman boşuna almış oluruz. Hepimizin derdi sonrasına kalsın. Kalmayacaksa boşuna

Evet bu çatı ağrısı bu kadar şiddetliyse bir an önce doktora görün canım
2 hafta sonra kontrolüm var Ozaman sorarım canım şu virüste hastaneye gitmek istemiyorum Rutin kontrole gitmisken sorarım . çatı ağrısı ise normal diyor internette
Bence muhakkak git cnm. Tansiyonun çok çıkması iyi değil
Bugün 12 nin üstüne çıkmadı şükürki. tuzu yağı felan kestim Hic yemiyorum bakalım nasıl olur yükselirse giderim canım sağol

Seninki sanirim cati agrisi, bebis dogum posisyonunda olabilir yani bas asagi ama korkcak bisey yok biraz dinlenmeye bak. Buaralar bebekler donmeye basliyor☺ Agirliklarida arttikca baskilari artar. Magnezyum da kullaniyorsan iyi olur
Ishal yapıyor diye bırakmıstım magnezyumu ama baslıycam canım. normal sanırım insallah dinleniyorum geçer

Nasıl ya? Çalışamaz durumda olmasına rağmen rapor vermedi mi doktor? Yalnız burda doktoru zora sokacak olan raporu vermesi değil tam aksine vermemesi. Öyle saçmalık mı olur geçen hafta iyiydim belki bu hafta durumum kötü. Ölecek olsan gidicen yani işe demiş doktor gerçekten çok ilginç.
6 ay kadar önce benim de çalışma arkadaşım 32 de çalışabilir aldı 35 de iyice ağırlaştım artık gidemiycem dedi aynı doktordan çalışamaz raporu aldı. Zaten raporda da yazıyordu şu kadar haftası doğum sonrasına aktarıldı diye.
Sizin arkadaşın doktorunun mantığıyla ya 32 de ya da 37 de ayrılabilirsin doğum iznine. E aradaki haftalarda ayrılan bir yığın insan var onlar nasıl yapıyor?

Bencede ya çok saçma yani öyle ise eğer.bence kurumun zaten izinlisin diyip kabul etmemesi de saçma çünkü diyelim tam 33 te bitti idari izin ozaman ben boşu boşuna ise gidebilcekken gidememis Olcam kafam karisti

Bu arkadaşımın hafif hafif sıkıntıları 25. Haftada başlamıştı. Sonra kendi çalışabilir izni istedi ertesi haftaya terslik yaşadı. Sonra gidip başka bir alandan rapor aldı. Geçen gidişimde doktor sanki çalışabilir şu şartlarda veremem der gibi oldu. Aynı haftada olan arkadaş var. Diğer topikte ikiside öğretmen haftaları aynı birinin doktoru çalışabilir verirken diğeri veremem demiş. Doktorlar sonradan çalışamaz oluyorsa neden ayrı bir fikre düşüyorlar. Ben 4 Mayıs ta gideceğim. Sorarım

Is kanununa göre çalışabilecek durumda bile olsanız yasal olarak 37. Haftadan sonra çalışılıyor. Yoksa benim de durumum aynı normal süreç devam etseydi 32den sonra ayrılmayı düşünüyordum ama evden çalışmaya gecince 37ye kadar devam etmeyi planlıyorum suan

Bencede ya çok saçma yani öyle ise eğer.bence kurumun zaten izinlisin diyip kabul etmemesi de saçma çünkü diyelim tam 33 te bitti idari izin ozaman ben boşu boşuna ise gidebilcekken gidememis Olcam kafam karisti
Vallahi benim hep karışık. Virüs olmasabile yine karışık.

Benimde aynı genelde en sağda belime doğru hareketleri bazende mesaneme vuruyor gibi anlamadım

Benimde enn solda ya soluma yatıyorum kıpır kıpır üstüne mi yatmış oldum diye rüyalarıma giriyo nerdeyse belimden sırtıma geçcek gibi hissediyorum bazen
Benim de öyle ya, uyumadan önce bi iki dk sağa dönük yatıyorum. Kıpırdanıyo. Eşim de nerde şu an diye elini koyuyo bazen. Diyorum göbeğimin altında kaldı galiba
Senin de öyleyse normaldir heralde

Benim de öyle ya, uyumadan önce bi iki dk sağa dönük yatıyorum. Kıpırdanıyo. Eşim de nerde şu an diye elini koyuyo bazen. Diyorum göbeğimin altında kaldı galiba
Senin de öyleyse normaldir heralde
Çok tatlılar ya o küçücük yerde mücadele ediyolar normaldir canım

Ayy babalara üzülüyorum bu aralar. Geçen eşime sarılmışım arkadan uyurken karnım sırtına denk gelmiş. Bebeğin hareketlerini hissedince öyle mutlu oldu ki. Ertesi gün diyor yine sarılsana arkadan çok güzel oluyor tekmelerini hissetmek. Bi üzüldüm haline birden. Anneler için artık olağan hale gelmiş bir şeyi onlar hissedince nasıl mutlu oluyorlar. Soruyor günün hangi saatleri daha hareketli o saatlerde karnımı okşuyor aksi gibi bizim kızın babası dokununca hareket etmeyeceği tutuyor. Diyorum bu daha doğmadan sana gıcık haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…