Benim bildiğim yasal izinin maksimum 37. Haftaya kadar olduğu sonrası mecbur izne ayrıldığın.Kizlar ben memur degilim ama bizde evden calisma var zaten hafta 2 gun. Koronadan dolayi simdi full eve donduk. Ben en fazla 37 ye kadar mi calisabilirim, eger her sey yolunda giderse.. diyelim ki 40. Haftada dogurdum. 39 a kadar gayet iyiyim, 39 a kadar evden calisabilir miyim? Hic bakmadim is kanunlarina, yonetmeliklerine..
Bende pp plastik aldım. Normal dandik plastiklerden değil bunun türü, kaliteli.Kızlar aventin 60cc olan biberonundan aldım yenidoğan için yazıyodu siparişi yeni açtım ben cam zannederek aldım ama cam değil baktım aldığım yerin satışında cam da yok (60cc olanlar için ) başka alan arkadaşlar vardı sizin ki cam mı? Cam olmasa sakıncalı mı olur
Benim oğlan da sağdan sağdan kıpırdıyor daha çok. Gayet normal. Orası daha rahat demek kiYa benim kız genelde sağ tarafta. Ayakları mı kafası mı ayırt edemiyorum tam. Neyse bazen o kadar sağdaki en sağda tam yan taraftaOrda nerde yer buluyo da kıpırdanıyo bilmiyorum. Bazen yukarda bazen solda bazen ortada bazen aşağıda ama genelde sağda hissediyorum. Normaldir değil mi?
Raporun ismi çalışabilir olması. Fiili olarak çalışılmamasını sorun eden kurumlar var. Bakın kesin böyledir demiyorum yorum yapıyorum sadece yoksa ben de bu mesele olmasa 37 e kadar çalışmayı düşünüyordum. Kurumunuzla konuşun belki de hiçbir sorun yapmayacaklar neticede en net bilgiyi onlar verir.kurum neden kabul etmez kı bızım elımızde olan bısey degıl bu korona. olmasaydı da bız bu raporu alacaktık şahsen ben son ana kadar çalışmak ıstıyordum hepımız ıcın sonrası onemlı sonucta. benı de korkuttunuz ınşallah kurumum kabul eder raporu
Gidip incelemek çok çok isterdim ama maalesef herseyini İnternet ten almak durumunda kaldık bu süreçte. Hemen incelıyorum teşekkürler öneriniz içinBen YouTube dan inceledim ilk sonra gittim ebebekte inceledim ve içime çok sinerek aldım. Casual Cadillac Air travel sistem ismi rüzgarlığı yağmurluğu sinekliği her aparatı var içinde. Beni açıkcası çeken kolay katlanması ve alt sepet kısmının fermuarlı olması oldu birde anakucağının içinde yeni doğan bel destek süngeri var çıkartılıyor takılıyor tekrar. Tente kısmında ki kumaş kalın ve baya kaliteli duruyor ayak kısmının denk geldiği yerler aşınması zor deri. Ve dün mü ne bakmıştım e bebek e indirim vardı. Aynı ürünü kuzenim kullanmıştı tavsiye ederken şu cümleyi kullandı sahilde çakıl ve kumda çok rahat kullandım dedi.
Canım hangi siteden bakıyorsun.ben çok beğendim diğer klasiklere göre daha güzel duruyorKizlar bu takım nasıl hastane için?
Yok canım. Mesela ben şimdi benim doğum tarihim 11 Temmuz görünüyor yani bu tarihe göre beni izne çıkarıyor ama benim bebekler ikiz 15 Haziran doktor tarih koydu. 4 hafta oynuyor neredeyseAma çok saçma değilmi belki ben 32 de çalışabilir durumdayım ama 35 te acil birşey olsa çalışılması gerekse ne olucak? Ben buna istediğin zaman ayrılabilir sin diye biliyordum
İnşallah ben yanlış biliyorumdur. senin dediğin gibi olsa. Benim arkadaşım 32 de çalışabilir raporu aldı. Sonra tam bir hafta sonra sancısı oldu raporu iptal edip çalışamaz alamadı hatta kendi doktoru bile veremem rapor dedi. Tanıdık bir doktor bulup bir hafta başka bir hastalıktan rapor aldı. Serumla iğne ile sancıyı kesitler 6 hafta daha götürdü onu.Kızlar çalışabilir raporu ile ilgili bir yanlışlık var bence ya da ben mi yıllardır yanlış biliyorum.
Diyelim 32. Haftanız çalışabilir raporu aldınız. Bu raporu aldınız diye 37'e kadar kesin çalışmak zorundasınız diye bir şey yok. 32'de çalışabilir raporu almış olsanız bile 33'te gidip çalışamaza çevirebilirsiniz. Böyle bir durumda doğum sonrasına 1 hafta aktarmış olursunuz.
Netice itibariyle hamilelik bu 32 de kendini iyi hisseden 33 te çalışamaz durumda olabilir sürekli değişen bir süreç.
Ben de devlet memuruyum, öğretmen değilim. Çalışabilir raporu alıcam 32 de ama büyük ihtimal benim kurum kabul etmeyecek zaten izindesin diye. Öğretmenlerin durum farklı onlar evde çalışabildikleri için büyük ihtimal kabul eder okulları.
O zaman boşuna almış oluruz. Hepimizin derdi sonrasına kalsın. Kalmayacaksa boşunaKanunda tam bu şekilde yazıyor memur sitelerine de baktım 32 de çalışabilir raporu sunduktan sonra çalışamayacak gb olursak ayrılıyoruz ama şöyle de bir durum var doğum sonrasına o çalışılan haftaların aktarılması için fiili çalışmak şart biz idari izinliyken fiili çalışmamış olacağız ya aktaramazsak doğum sonrasına o zaman nolcak
Bizde 10 / 10 muş iznimiz bebişler iki hafta öne çekti.Neden 30. Haftanda alıyorsun ikiz diye mi? Beniim de 32. Haftam 7 mayıs oluyor bakalım o zamana ne olacak
Yap valla çok iyi geldi bana
2 hafta sonra kontrolüm var Ozaman sorarım canım şu virüste hastaneye gitmek istemiyorum Rutin kontrole gitmisken sorarım . çatı ağrısı ise normal diyor internetteEvet bu çatı ağrısı bu kadar şiddetliyse bir an önce doktora görün canım
Bugün 12 nin üstüne çıkmadı şükürki. tuzu yağı felan kestim Hic yemiyorum bakalım nasıl olur yükselirse giderim canım sağolBence muhakkak git cnm. Tansiyonun çok çıkması iyi değil
Ishal yapıyor diye bırakmıstım magnezyumu ama baslıycam canım. normal sanırım insallah dinleniyorum geçerSeninki sanirim cati agrisi, bebis dogum posisyonunda olabilir yani bas asagi ama korkcak bisey yok biraz dinlenmeye bak. Buaralar bebekler donmeye basliyor☺ Agirliklarida arttikca baskilari artar. Magnezyum da kullaniyorsan iyi olur
Nasıl ya? Çalışamaz durumda olmasına rağmen rapor vermedi mi doktor? Yalnız burda doktoru zora sokacak olan raporu vermesi değil tam aksine vermemesi. Öyle saçmalık mı olur geçen hafta iyiydim belki bu hafta durumum kötü. Ölecek olsan gidicen yani işe demiş doktor gerçekten çok ilginç.İnşallah ben yanlış biliyorumdur. senin dediğin gibi olsa. Benim arkadaşım 32 de çalışabilir raporu aldı. Sonra tam bir hafta sonra sancısı oldu raporu iptal edip çalışamaz alamadı hatta kendi doktoru bile veremem rapor dedi. Tanıdık bir doktor bulup bir hafta başka bir hastalıktan rapor aldı. Serumla iğne ile sancıyı kesitler 6 hafta daha götürdü onu.
Bencede ya çok saçma yani öyle ise eğer.bence kurumun zaten izinlisin diyip kabul etmemesi de saçma çünkü diyelim tam 33 te bitti idari izin ozaman ben boşu boşuna ise gidebilcekken gidememis Olcam kafam karistiNasıl ya? Çalışamaz durumda olmasına rağmen rapor vermedi mi doktor? Yalnız burda doktoru zora sokacak olan raporu vermesi değil tam aksine vermemesi. Öyle saçmalık mı olur geçen hafta iyiydim belki bu hafta durumum kötü. Ölecek olsan gidicen yani işe demiş doktor gerçekten çok ilginç.
6 ay kadar önce benim de çalışma arkadaşım 32 de çalışabilir aldı 35 de iyice ağırlaştım artık gidemiycem dedi aynı doktordan çalışamaz raporu aldı. Zaten raporda da yazıyordu şu kadar haftası doğum sonrasına aktarıldı diye.
Sizin arkadaşın doktorunun mantığıyla ya 32 de ya da 37 de ayrılabilirsin doğum iznine. E aradaki haftalarda ayrılan bir yığın insan var onlar nasıl yapıyor?
Bu arkadaşımın hafif hafif sıkıntıları 25. Haftada başlamıştı. Sonra kendi çalışabilir izni istedi ertesi haftaya terslik yaşadı. Sonra gidip başka bir alandan rapor aldı.Nasıl ya? Çalışamaz durumda olmasına rağmen rapor vermedi mi doktor? Yalnız burda doktoru zora sokacak olan raporu vermesi değil tam aksine vermemesi. Öyle saçmalık mı olur geçen hafta iyiydim belki bu hafta durumum kötü. Ölecek olsan gidicen yani işe demiş doktor gerçekten çok ilginç.
6 ay kadar önce benim de çalışma arkadaşım 32 de çalışabilir aldı 35 de iyice ağırlaştım artık gidemiycem dedi aynı doktordan çalışamaz raporu aldı. Zaten raporda da yazıyordu şu kadar haftası doğum sonrasına aktarıldı diye.
Sizin arkadaşın doktorunun mantığıyla ya 32 de ya da 37 de ayrılabilirsin doğum iznine. E aradaki haftalarda ayrılan bir yığın insan var onlar nasıl yapıyor?
Is kanununa göre çalışabilecek durumda bile olsanız yasal olarak 37. Haftadan sonra çalışılıyor. Yoksa benim de durumum aynı normal süreç devam etseydi 32den sonra ayrılmayı düşünüyordum ama evden çalışmaya gecince 37ye kadar devam etmeyi planlıyorum suanKizlar ben memur degilim ama bizde evden calisma var zaten hafta 2 gun. Koronadan dolayi simdi full eve donduk. Ben en fazla 37 ye kadar mi calisabilirim, eger her sey yolunda giderse.. diyelim ki 40. Haftada dogurdum. 39 a kadar gayet iyiyim, 39 a kadar evden calisabilir miyim? Hic bakmadim is kanunlarina, yonetmeliklerine..
Vallahi benim hep karışık. Virüs olmasabile yine karışık.Bencede ya çok saçma yani öyle ise eğer.bence kurumun zaten izinlisin diyip kabul etmemesi de saçma çünkü diyelim tam 33 te bitti idari izin ozaman ben boşu boşuna ise gidebilcekken gidememis Olcam kafam karisti
Benimde aynı genelde en sağda belime doğru hareketleri bazende mesaneme vuruyor gibi anlamadımYa benim kız genelde sağ tarafta. Ayakları mı kafası mı ayırt edemiyorum tam. Neyse bazen o kadar sağdaki en sağda tam yan taraftaOrda nerde yer buluyo da kıpırdanıyo bilmiyorum. Bazen yukarda bazen solda bazen ortada bazen aşağıda ama genelde sağda hissediyorum. Normaldir değil mi?
Benim de öyle ya, uyumadan önce bi iki dk sağa dönük yatıyorum. Kıpırdanıyo. Eşim de nerde şu an diye elini koyuyo bazen. Diyorum göbeğimin altında kaldı galibaBenimde enn solda ya soluma yatıyorum kıpır kıpır üstüne mi yatmış oldum diye rüyalarıma giriyonerdeyse belimden sırtıma geçcek gibi hissediyorum bazen
Benim oğlan da sağdan sağdan kıpırdıyor daha çok. Gayet normal. Orası daha rahat demek ki
İyi o zaman iyi olsun da istediği yerden vursun napalımBenimde aynı genelde en sağda belime doğru hareketleri bazende mesaneme vuruyor gibi anlamadım
Çok tatlılar ya o küçücük yerde mücadele ediyolarBenim de öyle ya, uyumadan önce bi iki dk sağa dönük yatıyorum. Kıpırdanıyo. Eşim de nerde şu an diye elini koyuyo bazen. Diyorum göbeğimin altında kaldı galiba
Senin de öyleyse normaldir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?