- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Bizde de durum aynı eşim dokununca korkuyorlar mı acaba farklı mı geliyor anlamıyoruzAyy babalara üzülüyorum bu aralar. Geçen eşime sarılmışım arkadan uyurken karnım sırtına denk gelmiş. Bebeğin hareketlerini hissedince öyle mutlu oldu ki. Ertesi gün diyor yine sarılsana arkadan çok güzel oluyor tekmelerini hissetmek. Bi üzüldüm haline birden. Anneler için artık olağan hale gelmiş bir şeyi onlar hissedince nasıl mutlu oluyorlar. Soruyor günün hangi saatleri daha hareketli o saatlerde karnımı okşuyor aksi gibi bizim kızın babası dokununca hareket etmeyeceği tutuyor. Diyorum bu daha doğmadan sana gıcık haberin olsun
bizde de aynı durum var deli gibi hareketli mesela çağırıyorum adamı elini koyuyor hop kesiyor gıcıklığına yapıyor resmen her seferinde aynıAyy babalara üzülüyorum bu aralar. Geçen eşime sarılmışım arkadan uyurken karnım sırtına denk gelmiş. Bebeğin hareketlerini hissedince öyle mutlu oldu ki. Ertesi gün diyor yine sarılsana arkadan çok güzel oluyor tekmelerini hissetmek. Bi üzüldüm haline birden. Anneler için artık olağan hale gelmiş bir şeyi onlar hissedince nasıl mutlu oluyorlar. Soruyor günün hangi saatleri daha hareketli o saatlerde karnımı okşuyor aksi gibi bizim kızın babası dokununca hareket etmeyeceği tutuyor. Diyorum bu daha doğmadan sana gıcık haberin olsun
Aynısı bende de oldu eşim elini koyunca duruyo sanki anlıyorbizde de aynı durum var deli gibi hareketli mesela çağırıyorum adamı elini koyuyor hop kesiyor gıcıklığına yapıyor resmen her seferinde aynıbende kaş gözle çağırıyorum artık
Sen ilkokul muydun canım, ben ortaokulun bütün sınıflarına giriyorum. Neler var içeriği ne formun?Karusel idareden şimdi bir form geldi. Çocuklar ile anket çalışması yapıp Müdür yardımcısına göndereceğiz. Uzaktan eğitimle ilgili maddeler var. 29 Nisan a kadar e posta yoluyla idareye göndermemizi istemişler. 27 Nisan da 3. 4. Sınıflar canlı derse başlıyor. Sen kaçıncı sınıfsın. Raporu şimdi rahatlıkla alırım
4. Sınıfım :) 7 soru var. 3 tanesini biz 4 tanesini çocuklar cevaplayacağı şekilde. Bize canlı ders yaptırıp yaptırmadığımız sorulmuş ve gönüllü yaptırmak ister misiniz? Online seminere katılıp katılmadığımız. Çocuklarla nasıl iletişim kurduğumuz WhatsApp grubu olup olmadığını.Sen ilkokul muydun canım, ben ortaokulun bütün sınıflarına giriyorum. Neler var içeriği ne formun?
Hayır Malesef. Evden de çalışsan turp gibide olsan 41 de de doğursan en fazla 37. Hafta. Bu haftada çalışamaz almak zorundasın. Almasanda bu haftadan sonrası boşuna çalışmış olacaksın. Yine 37 haftaya kadar sayılacak. 37+0Kizlar ben memur degilim ama bizde evden calisma var zaten hafta 2 gun. Koronadan dolayi simdi full eve donduk. Ben en fazla 37 ye kadar mi calisabilirim, eger her sey yolunda giderse.. diyelim ki 40. Haftada dogurdum. 39 a kadar gayet iyiyim, 39 a kadar evden calisabilir miyim? Hic bakmadim is kanunlarina, yonetmeliklerine..
O farklı bir durum. Çalışabilir raporu sonrası normal sağlık raporu alamazsın. Alırsan çalışamaz raporuna döner.İnşallah ben yanlış biliyorumdur. senin dediğin gibi olsa. Benim arkadaşım 32 de çalışabilir raporu aldı. Sonra tam bir hafta sonra sancısı oldu raporu iptal edip çalışamaz alamadı hatta kendi doktoru bile veremem rapor dedi. Tanıdık bir doktor bulup bir hafta başka bir hastalıktan rapor aldı. Serumla iğne ile sancıyı kesitler 6 hafta daha götürdü onu.
Arkadaşın bahsettiği çalışabilir sonrası normal hastalık raporu. Bu zaten yasal değil. Doktorun vermemesi normal. Sonraki aldığı doktor muhtemelen detayı bilmediği için vermiştir hastalık raporunu. Aslında suç.Nasıl ya? Çalışamaz durumda olmasına rağmen rapor vermedi mi doktor? Yalnız burda doktoru zora sokacak olan raporu vermesi değil tam aksine vermemesi. Öyle saçmalık mı olur geçen hafta iyiydim belki bu hafta durumum kötü. Ölecek olsan gidicen yani işe demiş doktor gerçekten çok ilginç.
6 ay kadar önce benim de çalışma arkadaşım 32 de çalışabilir aldı 35 de iyice ağırlaştım artık gidemiycem dedi aynı doktordan çalışamaz raporu aldı. Zaten raporda da yazıyordu şu kadar haftası doğum sonrasına aktarıldı diye.
Sizin arkadaşın doktorunun mantığıyla ya 32 de ya da 37 de ayrılabilirsin doğum iznine. E aradaki haftalarda ayrılan bir yığın insan var onlar nasıl yapıyor?
hayırlı ramazanlar canım ben tutuyorum bklm kızımda da tutmuştum zorlanrsam bırakırım tabi şu anda kadar normal bı sıkıntı olmadıHayirli ramazanlar kizlar
Bizlere bu yil oruc nasip olmadi gelecek seneyede emzirme donemi olacak hayirlisi bakalim
Yaaa aynı durum bizde de var adam elini koyunca tık kesiyor hareketi resmenAyy babalara üzülüyorum bu aralar. Geçen eşime sarılmışım arkadan uyurken karnım sırtına denk gelmiş. Bebeğin hareketlerini hissedince öyle mutlu oldu ki. Ertesi gün diyor yine sarılsana arkadan çok güzel oluyor tekmelerini hissetmek. Bi üzüldüm haline birden. Anneler için artık olağan hale gelmiş bir şeyi onlar hissedince nasıl mutlu oluyorlar. Soruyor günün hangi saatleri daha hareketli o saatlerde karnımı okşuyor aksi gibi bizim kızın babası dokununca hareket etmeyeceği tutuyor. Diyorum bu daha doğmadan sana gıcık haberin olsun
Ya benim kız genelde sağ tarafta. Ayakları mı kafası mı ayırt edemiyorum tam. Neyse bazen o kadar sağdaki en sağda tam yan taraftaOrda nerde yer buluyo da kıpırdanıyo bilmiyorum. Bazen yukarda bazen solda bazen ortada bazen aşağıda ama genelde sağda hissediyorum. Normaldir değil mi?
ya da babalarından hoşlanmıyorlarHerkesin eşi elini koyunca bebeler donup kalıyor bende de aynı, ya elin farklı olduğunu anlıyorlar ya da bizim o anki heyecan yapışımızı bunlar hissedip duruyor başka fikri olan?
Aynen pentinin bu.Diğerleri alli pullu yeni gelin gibiCanım hangi siteden bakıyorsun.ben çok beğendim diğer klasiklere göre daha güzel duruyor
Bizde daha ses yok bakalım ne olacak4. Sınıfım :) 7 soru var. 3 tanesini biz 4 tanesini çocuklar cevaplayacağı şekilde. Bize canlı ders yaptırıp yaptırmadığımız sorulmuş ve gönüllü yaptırmak ister misiniz? Online seminere katılıp katılmadığımız. Çocuklarla nasıl iletişim kurduğumuz WhatsApp grubu olup olmadığını.
Hepsi erkek bebekler mi acaba anket yapmak lazım erkekler anneci oluyorya da babalarından hoşlanmıyorlar
Benimki bazen gün içinde az oynuyor yada ben çok hareketli oluyorum. Gece yatıyorum eşim benden geç yatmış oluyor, sabah da eşime diyorum ki dün az hareket etti galiba diye. Eşim de diyor ki olur mu hiççAyy babalara üzülüyorum bu aralar. Geçen eşime sarılmışım arkadan uyurken karnım sırtına denk gelmiş. Bebeğin hareketlerini hissedince öyle mutlu oldu ki. Ertesi gün diyor yine sarılsana arkadan çok güzel oluyor tekmelerini hissetmek. Bi üzüldüm haline birden. Anneler için artık olağan hale gelmiş bir şeyi onlar hissedince nasıl mutlu oluyorlar. Soruyor günün hangi saatleri daha hareketli o saatlerde karnımı okşuyor aksi gibi bizim kızın babası dokununca hareket etmeyeceği tutuyor. Diyorum bu daha doğmadan sana gıcık haberin olsun
Çok mu sert geldi ki?Kızlar az önce nevresim değiştirirken eşimle eli bir anlık karnıma geldi birşey olmaz demi
Normal bence zaten degisil yerlere girmeyo seviyo bu bebisler ben anladimmesela ben saga yatiyorum ya gitsene cocuk solda bi suru bosluk var takil orda ama yok rn saga giriyo en bosluga boyle bi gidiklama tarzi biseyler yasiyorum sanki cocugu eziyomusum.gibi ben tedirgin olup donuyorum hadi bu sefer de sola geliyor oyle yapiyor dun mesaneme bi baski yapiyodu tuvaletten cikarmadi beni bugunde mide gobek arasi geziniyo bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?