2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Karusel idareden şimdi bir form geldi. Çocuklar ile anket çalışması yapıp Müdür yardımcısına göndereceğiz. Uzaktan eğitimle ilgili maddeler var. 29 Nisan a kadar e posta yoluyla idareye göndermemizi istemişler. 27 Nisan da 3. 4. Sınıflar canlı derse başlıyor. Sen kaçıncı sınıfsın. Raporu şimdi rahatlıkla alırım

Bizde de durum aynı eşim dokununca korkuyorlar mı acaba farklı mı geliyor anlamıyoruz bir dakika önce göbekten çıkacak kadar sert vururken biranda kaybolup gidiyorlar bazen eşime ağlıyasım geliyor. Çocukların bezlerini pamuklarını iyice sildim. Kendi odalarına götürüp dolabın en üst kısmına koymasına istedim. Dolabın içindeki üste değil. Açmış paketleri bir tane ona ıslak mendil çıkarmış bir tane diğerine. Pamuktan da yine aynı şekilde gerisini dediğim yere koymuş. Bu kadarını bile düşünmesi yetiyor.

bizde de aynı durum var deli gibi hareketli mesela çağırıyorum adamı elini koyuyor hop kesiyor gıcıklığına yapıyor resmen her seferinde aynı bende kaş gözle çağırıyorum artık

Sen ilkokul muydun canım, ben ortaokulun bütün sınıflarına giriyorum. Neler var içeriği ne formun?

Sen ilkokul muydun canım, ben ortaokulun bütün sınıflarına giriyorum. Neler var içeriği ne formun?
4. Sınıfım :) 7 soru var. 3 tanesini biz 4 tanesini çocuklar cevaplayacağı şekilde. Bize canlı ders yaptırıp yaptırmadığımız sorulmuş ve gönüllü yaptırmak ister misiniz? Online seminere katılıp katılmadığımız. Çocuklarla nasıl iletişim kurduğumuz WhatsApp grubu olup olmadığını.

Hayır Malesef. Evden de çalışsan turp gibide olsan 41 de de doğursan en fazla 37. Hafta. Bu haftada çalışamaz almak zorundasın. Almasanda bu haftadan sonrası boşuna çalışmış olacaksın. Yine 37 haftaya kadar sayılacak. 37+0

O farklı bir durum. Çalışabilir raporu sonrası normal sağlık raporu alamazsın. Alırsan çalışamaz raporuna döner.

Arkadaşın bahsettiği çalışabilir sonrası normal hastalık raporu. Bu zaten yasal değil. Doktorun vermemesi normal. Sonraki aldığı doktor muhtemelen detayı bilmediği için vermiştir hastalık raporunu. Aslında suç.

Hayirli ramazanlar kizlar
Bizlere bu yil oruc nasip olmadi gelecek seneyede emzirme donemi olacak hayirlisi bakalim
hayırlı ramazanlar canım ben tutuyorum bklm kızımda da tutmuştum zorlanrsam bırakırım tabi şu anda kadar normal bı sıkıntı olmadı
Yaaa aynı durum bizde de var adam elini koyunca tık kesiyor hareketi resmen

Normal bence zaten degisil yerlere girmeyo seviyo bu bebisler ben anladim mesela ben saga yatiyorum ya gitsene cocuk solda bi suru bosluk var takil orda ama yok rn saga giriyo en bosluga boyle bi gidiklama tarzi biseyler yasiyorum sanki cocugu eziyomusum.gibi ben tedirgin olup donuyorum hadi bu sefer de sola geliyor oyle yapiyor dun mesaneme bi baski yapiyodu tuvaletten cikarmadi beni bugunde mide gobek arasi geziniyo bakalim

Bizde daha ses yok bakalım ne olacak

Benimki bazen gün içinde az oynuyor yada ben çok hareketli oluyorum. Gece yatıyorum eşim benden geç yatmış oluyor, sabah da eşime diyorum ki dün az hareket etti galiba diye. Eşim de diyor ki olur mu hiçç gece sen uyurken öyle tekmeliyordu ki bir sağdan bir soldan hiç durmadı diye. Gece babasına gösteri yapıyor benim sıpam gece 2 sonrası fena zaten tam uyanış vakti

Doğum zamanı gelse de o hallerini izlesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…