2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maşallah senin kiz da baya elastik çıktı canim balerin gibi bence normaldir benimki hep aşağıda sanki vajinama tekme atıyor gibi karnım top gibi sivri hafif aşağıda duruyor. Kursak kısmım boş benim oğlum boksör ama bende ayırt edemiyorum kafa mi ayak mi ama diş fırçalarken hafif eğiliyorum ya baskı oluyor agri. Kafası yukarda bence. Zaten benim rahmim biraz arkaya donukmus anneminki de öyleydi bence ters duruyor cocuk önemi yok zaten sezeryan olacağım icin

Sendemi mesanede hissediyorsun bazenleri

Allah kolaylik versin canim
Kac saat tutmus oluyosunuz orada?
Biz 16saat onuda gectimde tiroid beni etkiliyo oyuzden tutamiyorul

Ayni durum bendede var ya
Suana kadar 2 kez hissetti
Icerde dans yapiyo benim kiz ama babasi dokununca bi sesizlik, tik demiyo
Demekki cekiniyolar

Daha varmış yaa benim gibi burada. Sırta doğru geçmeye çalışan var karındeşen var mesanede zıplayan var her model var aramızda demek

İkiz annecikleri sizlere sorum var bana yardimci olur musunuz ?. Benim beybilerin biri sag alt digerini hep sol üstte hissediyorum fakat sol üstteki bebegimde hic hareket tekme felan hissetmiyorum tek hissettigim sertlesme. Sag alttaki bebegim ohooo ne oyunlar ne hareketler anlatamam. O yuzden sol ustteki bebis icin korkuyorum sizde var midr bi sknti ?

Canım bebişlerimiz aynı yere konuşlanmışar kızım sol üstte, oğlum sağ altta bende durum bu haftaya kadar seninkinin tersi. Kızımın hareketi çok net oğlum sadece meseneye tekme atıyor ve beni sarsıyordu. Hatta doktora bazen çok az hissediyorum dedim. Canım benim iki plesanta da göbeğin ön yüzünde onun için ben genel olarak tamamen hıçkırık vurma gibi sert hareketlerini 22. Hafta içinde hissettim. Doktor alttaki hep mi böyle dedi evet dedim. Plesantan önünde ama o daha iyi kilo alıyor. Hatta gülüyoruz yiyip yatıyor ondandır diye. Bu hafta içi canım değişim var sağ üst tarafım boş kimse oraya uğramazdı şuan göbeğimin her tarafı kullanılıyor. Yani sanırım oğlumda yukarı doğru çıktı. Altta da üstte de şuan hareket var. Doktor mutlaka hisset demişti alttakini vurma olur hıçkırık olur fark etmez ama az hissettiğinde olsun demişti dikkatin. Çok şükür gerek kalmadı üç gün çok taktım bunu hissetti galiba oğluş.

Yani dün gündüz mesela sag alttaki uste sol ustteki alt a indi bi ara bunlari hissettim. Fakat soldaki bebegim hic vurmuyor hareket yok yani hissetmiyorum. Acayip merak ediyorum yavrucugumu. Benimde gobegin heryeri oynuyordu ama smdi sadece sag alt baska da yok

Kontrol günüm ne zaman doktoruna sorsan mı?? benim doktor gün içinde ne yap et hisset onuda dedi. onun için çok gerilmiştim. Acaba yer mi değişti?? İkiside alttaysa o hareketler ikisinindir belki.

Nerdeyse yüzde 80 mesanede hissediyorum acıyor bi de var ya
Benimde aşağıdaki bebek bayılıyor oraya vurmaya gıdıklanıyorum ben birde afedersiniz lavabodan kalkıyorum odaya gelip oturuyorum dalga geçer gibi bir tane daha git gel çok yaptım geçen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…