2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde aşağıdaki bebek bayılıyor oraya vurmaya gıdıklanıyorum ben birde afedersiniz lavabodan kalkıyorum odaya gelip oturuyorum dalga geçer gibi bir tane daha git gel çok yaptım geçen hafta
Sen yine odaya gelip oturuyormussun ben lavabodan kalkiyorum elimi yıkıyorum. Dur dışımı de fircalayim diyorum toplam bunlar 5 dk sürmüyor bile. Hoop yeniden :) beni çıldırttı arttik. Gece zaten 2 kez kalkıyorum uyanana kadar.

Göğsüm catlamiş kirmizili alti inşallah geçer ya beyazlaşmadan hayır hiçbi yerim catlamayip neden göğsüm bir de sağ göğsüm

15 saat canım burda da.. ya belli bı rahatsızlık varsa zor tabi ki telafi edersin insAllah sağlık olsun da beni açlık çok zorlamıyor bklm zaten normalde de iki öğün yiyordum pazartesi doktor randevusundski durumda göre devam ederim hayırlısı

Farklı el hissediyorlar herhalde ya ya da biz mi heyecan yapıyoruz ki eşler hissetsinler diye çocuk tedirgin oluyor bilemiyorum kızım gelip karnımı dürtüyor uyansn diye ona tepki veriyor

Kizlar 11 mayista yasadigim ulkede butun magazalar aciliyo, cok sukur
Ozaman 30 hafta olucam Allah izin verirse
Gidip cilginlarca alisveris yapmam lazim nolur nolmaz yeniden kapanirsa hazir olayim bari
Ne güzel canım nerde yasıyodunumarım burda da açılır ya

Ben de tuttum bugün Allah kabul etsin hepimizin inşaallah:) zorlanmadım bugünlük bakalm yarına nasip

Kontrol günüm ne zaman doktoruna sorsan mı?? benim doktor gün içinde ne yap et hisset onuda dedi. onun için çok gerilmiştim. Acaba yer mi değişti?? İkiside alttaysa o hareketler ikisinindir belki.
Off bilmiyorum kii. Gecen ay'ın 18'inde gitmistm. Bu ay daha gidemedik benim oldugum ulkede full sokaga cikma yasagi var. Benim cikabilmem icin izin almaya ugrasiyoruz

Şükür ya ben geri uyuyorum. Hemen uykuya dalıyorum geri. Sanki geceleri beslemeye hazırlık gibi geliyor bu süreç. Uykuya çok düşkün biriyim kpss sınavına çalışırken bile 8 saat uykumdan ödün vermedim onun için gece uyanmak bana iyi geliyor şoka girmem

Off bilmiyorum kii. Gecen ay'ın 18'inde gitmistm. Bu ay daha gidemedik benim oldugum ulkede full sokaga cikma yasagi var. Benim cikabilmem icin izin almaya ugrasiyoruz
Biran önce bu beladan kurtulalım tatlı falan denedin mi? Stres yapma bebeklerde etkileniyor gerçi kendine bak önce derler adama, insanın elinde değilde belki seninde plesanta arada olduğu için o hareket etsede sana etkisi gelmiyordur. Bana doktor bunu da demişti.

Hersey denedim Umarim kotu birsey yoktur doktora gidip biran once bebisleri gormek istiyorum. Acayip merak etmeye basladim yaa

Hersey denedim Umarim kotu birsey yoktur doktora gidip biran once bebisleri gormek istiyorum. Acayip merak etmeye basladim yaa
Yoktur canım iyi düşün. Biraz uzun olmuş görmeyeli o da biraz sıkıyor insanı. Farkında olmadan geriyor. Geçen ay bende öyle olmuştum. Güzel düşün izni çabucak alırsın da bebişlerini görürsün canım

Benim kizimada tepki veriyo o hissetti ama esime gelince cocuk sessiz sakin uyuma takliti yapiyo gibime geldi

Kizlar 11 mayista yasadigim ulkede butun magazalar aciliyo, cok sukur
Ozaman 30 hafta olucam Allah izin verirse
Gidip cilginlarca alisveris yapmam lazim nolur nolmaz yeniden kapanirsa hazir olayim bari
Çok sevindim senin adına cnm. Burda da bugün iyi haberler vardı. İyileşen sayısı ilk kez daha çoktu. İnşallah güzel günler görelimmm
Benimde aşağıdaki bebek bayılıyor oraya vurmaya gıdıklanıyorum ben birde afedersiniz lavabodan kalkıyorum odaya gelip oturuyorum dalga geçer gibi bir tane daha git gel çok yaptım geçen hafta
Bu bende de oluyor çok sinir bozucu

Çok tsk ederim ❤ Insallah senin söyledigin gibidr eşim bakalim yarın tekrar bi ugrascak. Umarım gider ve güzel haberle gelirim Rabbimin izniyle ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…