2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım benimde öyleydi şimdiye kadar soldakinde Sertleşme daha çok olurdu hareket olurda ama çok az 28. Girdiğim an işler değişti şuan ikiside çok aktif hissedebiliyorum ikiside şuan başaşağı eller mesaneye sağa sola yukarıya tekmeler maşaAllah karnım eğri büğrü

Amin canım insAllah aynen tutabildigimiz kadar tutarız artık
Allah kabul etsin ben de tuttum bana doktor bir gün tut bir gün tutma dedi ama ben tutabilirsem hep tutmak istiyorum şuan ikilemdeyim yarın tutsam mı tutmasam mı çünkü bugün hiç zorlanmadım eşim de tutma diyor doktoru dinle diyor ama sonradan tutması daha zor olacak gelecek yıl da allah nasip eder de emzirirsek yine tutamayız

Yaa öylemii sayenizde birazda olsa rahatladim. Yani sertlesme hep oluyor onu hissediyorum fakat hareketini hissetmiyorum. Ayy insallah benim sıpa anneye oyun oynuyordur Cok tsk ederim ❤ Allahim esirgesin bebislerimizi

Yaa öylemii sayenizde birazda olsa rahatladim. Yani sertlesme hep oluyor onu hissediyorum fakat hareketini hissetmiyorum. Ayy insallah benim sıpa anneye oyun oynuyordur Cok tsk ederim ❤ Allahim esirgesin bebislerimizi
Aminnnnnn sertleşiyorsada iyidir merak etme bir iki hafta cirit atacaklar İnşAllah artık durun diyeceksin

Bence iftardan sahura kadar su ihtiyacını karşılıyorsanız ara vermeden deneyin derim:) Zahide küçük diye bi doktor var o sayfasında paylaştı tansiyon şeker vs yoksa tutmanızda sıkıntı yok diye

Biri daha demişti iftardan sonra kötü oldum diye sebebi ne ola ki
Tansiyonum yükseldi ölçtüm aslında doktorum tutma dedi ikiz olduğu için erken doğum riski var bi deniyim dedim iftarla sahur arası telafi ederim dedim kendimce ama dengem altüst oldu. kandillerde tuttuğumda bu kadar kötü olmamıştım sanırım bebeklerde daha büyük olduğu için şuan 9 aylık gibiyim yani diyebilirim

Aa kendini zorlama o zaman sağlık önce gelir

amin cnm cumlemizinkini insAllah ben doktora sormadjm henüz genelde fikir beyan etmez aslında doktorlar bak sasirdim emzirme dönemini hiç bilmiorum ben bklm o zmn ne olacak iyi hissediyorsan tut ama eşin illa tutma diyorsa da risk alma olmaz inşAllah bişey ama olursa da eşin söylenir
Biri daha demişti iftardan sonra kötü oldum diye sebebi ne ola ki
Uzun süreli açlık sonrası yedikleri tansiyon ya da şekeri yüksek ya da düşmüş olabilir bünye meselesi ben gayet iyiydim çok şükür

Allah kabul etsin canım Bende tuttum iftara kadar daha iyiydim iftardan sonra pert Galiba devam edemiyecem ama çok üzülüyorum da
Ben tutmadım ama eşime Allah rızası için güzel bir iftar hazırlayayım dedim öyle sevaba dahil olayım dedim. 1- 2 saat ayakta durdum. İftar yaptık sanki orucu ben tutmuş gibi oldum oturduğum yerde uyumuşum eşim diyor sana ne oldu benden önce bayıldın. Tutmadığım halde böyle oldum içimde hiç şüphe kalmadı. İnşallah bebeklerim 6 aylarını geçtiklerinde kazalarımı tutarım. Çok şükür önden birikmiş kazam yok

Canım senin haftan benden geride diye aklımda kalmış. Tek bebekler gibi değil bizim durumumuz. Haftam 29 ama şuan karnımdaki ağırlık 34. - 35. Haftasında olan gebe ile aynı. Eşime diyorum 29. Hafta gibi bakma yüküm iki kat doğuma girecekmiş gibi düşün. Ben gün içinde çok fazla öğün yapıyorum. Ayakta durmak bile yordu üstüne aç olsaydım dün ölmüştüm galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…