Ben tutmadım ama eşime Allah rızası için güzel bir iftar hazırlayayım dedim öyle sevaba dahil olayım dedim. 1- 2 saat ayakta durdum. İftar yaptık sanki orucu ben tutmuş gibi oldum oturduğum yerde uyumuşum eşim diyor sana ne oldu benden önce bayıldın. Tutmadığım halde böyle oldum içimde hiç şüphe kalmadı. İnşallah bebeklerim 6 aylarını geçtiklerinde kazalarımı tutarım. Çok şükür önden birikmiş kazam yok
Canım senin haftan benden geride diye aklımda kalmış. Tek bebekler gibi değil bizim durumumuz. Haftam 29 ama şuan karnımdaki ağırlık 34. - 35. Haftasında olan gebe ile aynı. Eşime diyorum 29. Hafta gibi bakma yüküm iki kat doğuma girecekmiş gibi düşün. Ben gün içinde çok fazla öğün yapıyorum. Ayakta durmak bile yordu üstüne aç olsaydım dün ölmüştüm galiba.
Evet canım 1 hafta var aramızda 28 im bende. Benim bu ikinci gebelik olunca ilkinde sadece 7-8 kilo alarak çok rahat bir gebelik geçirdim oğlumda 40 haftayı tamamlayarak doğuma gittim şuanki göbeğim daha büyük diyebilirim 2 ay sonra kendimi düşünemiyorum bugün oruçlu değilim dediğin gibi eşime iftar hazırlarım diğer ibadetlerimi yaparım Ramazan da oruç tutamamak zor geliyor bana ama buda Allah’ın emri Allah yardımcımız olsun yavrularında hakkına girmeyelim kıyamam yaptığım sahur ikindiye kadar idare etti sanırım onları ikindiden sonra ses sedaları çıkmadı iftar yediğim gibi coştular
Evet canım 1 hafta var aramızda 28 im bende. Benim bu ikinci gebelik olunca ilkinde sadece 7-8 kilo alarak çok rahat bir gebelik geçirdim oğlumda 40 haftayı tamamlayarak doğuma gittim şuanki göbeğim daha büyük diyebilirim 2 ay sonra kendimi düşünemiyorum bugün oruçlu değilim dediğin gibi eşime iftar hazırlarım diğer ibadetlerimi yaparım Ramazan da oruç tutamamak zor geliyor bana ama buda Allah’ın emri Allah yardımcımız olsun yavrularında hakkına girmeyelim kıyamam yaptığım sahur ikindiye kadar idare etti sanırım onları ikindiden sonra ses sedaları çıkmadı iftar yediğim gibi coştular
İçin rahat olsun canım. Bende garip oldum ama çok şükür dinimiz mantığa açık kolaylık sunan bir din Banu Çifçi hem dinen hem ilmen bir yazı kalem almış. Senin dediğin gibi bebişlere hareket azlığı oluyormuş. Rabbim gelecek ramazan ı görmeyi nasip etsin. Tutarız Allahın izniyle ikinci gebeliğine güvendin ama bu sefer içerde iki minnoş var rabbim sağlık versin
Kizlar evde sütyen falan takıyor musunuz?Malum göğüslerimiz kocaman oldu.Takmasak sarkma yapar mi?En azından emzirme atleti ya da spor bralet tarzı hafif tutucu bişey falan.Hoş sıcakta kimsenin bunu isteyeceğini de sanmiyorum
Benim hic gecmedi, sabah mide bulantisiyla uyanip lavanoya kosup ac karna kusuyorum. Hemen kahvalti yapmazsam da bulantim gecmiyo Kizimda da boyleydi malesef
Kizlar evde sütyen falan takıyor musunuz?Malum göğüslerimiz kocaman oldu.Takmasak sarkma yapar mi?En azından emzirme atleti ya da spor bralet tarzı hafif tutucu bişey falan.Hoş sıcakta kimsenin bunu isteyeceğini de sanmiyorum
Ben hala kullaniyorum sutyenlerimi, okadar asiri buyumuyor benimkiler cok sukur daha dolgunlar evet ama ben sutyensiz duramam aliskinim. Sadece sirtim genisledigi icin sutyene takilan sirt genisleten aparatlarimdan taktim. Ilk gebelikten tedarikliyim
Benim hic gecmedi, sabah mide bulantisiyla uyanip lavanoya kosup ac karna kusuyorum. Hemen kahvalti yapmazsam da bulantim gecmiyo Kizimda da boyleydi malesef
Ben hala kullaniyorum sutyenlerimi, okadar asiri buyumuyor benimkiler cok sukur daha dolgunlar evet ama ben sutyensiz duramam aliskinim. Sadece sirtim genisledigi icin sutyene takilan sirt genisleten aparatlarimdan taktim. Ilk gebelikten tedarikliyim
Selam kizlar. Prima premium care 1 numara alacagim yenidogan için . Kacli almam gerekir ne zaman genelde 2 numaraya geçiyolar tecrübelerinizden faydalanalim
Aynen bencede ben sürekli acıkıyorum mesela tutanlar da acıkma hissi olmuyormu bebek acıkıyor sonucta bebek için tutulmamalı bence almanız gerek sıvı miktarı var birde
Selam kizlar komik gelebilir belki ama merak ediyorum Benim mide kısmında sivri bı çıkıntı var Yumurtanın sivri ucu gibi yataktan kalkıp dogrulurken daha da çok sivrilesiyor. en son kafası yukarda mide kısmına yakın durduğunu söylemişti doktorum Sizinde öyle mi acaba ???
Selam kizlar. Prima premium care 1 numara alacagim yenidogan için . Kacli almam gerekir ne zaman genelde 2 numaraya geçiyolar tecrübelerinizden faydalanalim
Benim buyumediler ya yani aynilarini kullaniyorum ama evde kullanmiyorum zaten oncesinde de cok daralirdim evde kullanmaya gece falan asla kullanamam astimda var cok bunaltiyo beni iste disarida mecbur