2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Selam kizlar. Prima premium care 1 numara alacagim yenidogan için . Kacli almam gerekir ne zaman genelde 2 numaraya geçiyolar tecrübelerinizden faydalanalim
Arkadaşım bana ilk zamanlar ortalama 8 tane gidiyor dedi günlük, ben de primanın 92'lisinden 2 paket aldım o yüzden bu hesaba göre 20 küsür gün gider o bez diye düşündüm

Arkadaşlar inek sütünün bana ve bebege hic bir faydası olmadığını biliyorum normalde cocugum doğduktan sonra yani anne sütünden kesilince de inek sütü ile tanıştırmayı düşünmüyorum. Ama hamileyken ne yazık ki yani içtim her gun olmasa da su 200 ml lil cilekli muzlu sütler var ya hani hazır. Acaba kansızlık mi oldu bende biraz üşüme falan oluyor gerçi havalarda serin gibi. Ama o kadar miktar beni kansiz yaomaya yeter mi hergun icmesem de hahtafa 4 5 ictim ☹☹Ya bir de doktor bana kan hapı vermedi. Ocean mummy kullanıyorum bir tek. Hepiniz kan hapı kullanıyor musunuz? Hic bir doktor vermedi 3 ayrı doktora gittim yani. Randevuma az kaldi ama yine de sormak istedim.

Ben doğumdan hemen sonra vücudumuz eskisi gibi atik olabiliyor mu çok merak ediyorum ya yoksa belli bir süre daha böyle hantal mı oluyor insan
Çok enteresan ama vücut lohusalıktan sonra eski haline dönüyor cnm. Benim midem son ay ejderha gibi yapmıştı beni çok korkuyordum geçmezse diye, doğum yaptım bitti. Bir de tuvalet konusu. Doğumdan bir miktar sonra eskisi gibi tutabilmeye başlamıştım ve hareketli halime geri dönmüştüm.
Arkadaşlar din kolaylık dini, Allah hamilelere sonra tutmaları için izin veriyor, lütfen kendinizi ve bebeğinizi riske atmayın
Aynen böyle düşünüyorum cnm.
Benim aşiri büyüdü niye acaba?Sütle dolmuştur diyolar inşallah öyledir
Benim de büyüyor hem de yaklaşık 2 beden çok normal bu.

Sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor şu an ya, az önce bulaşık yıkıyordum tencere atmam makineye elimde yıkarım son parçayı yıkamaya dayanamadım artık karnım sertleşti sanki aşağı doğru da batmalar oldu bıraktım onu uzanmaya geçtim

Ağırlaştık artık cnm bende de başladı zorlanmalar ama inşallah geçecek. En olmadı doğum sonrası yine takviye vitaminler ile hallolur yani. Kuş gibi hafifleyeceğiz inşallah

Ben takmıyorum ama sütyeni sürekli takmanın asıl göğüs sarkmasına sebep olabileceğini okumuştum yani sütyenle sürekli dik durmaya alışıyor sonra daha kolay sarkabiliyormuş. Belki sporcu tarzda takmak daha iyi olabilir doğumdan sorna evde onlardan kullanmayı düşünüyorum. Bilemiyorum tabi ama benim göğüslerim baya büyüdü sütyenlerim sıkıyor yeni aldım bitane onuda dışarı çıkarken takıyorum

Canım süt yapsa beni kurutmuş olması lazımdı. Süt, yoğurt, ayran ne varsa bardak bardak içtim. Ve bende kan ilacına 23. Haftada gün aşırı alacak şekilde başladım. Gebelik öncesi kan değerimdeyim halen düşmedi çok şükür sen o kadar içmeye ne yapacak. Yani belki kan değerin düşüyordur ama nedeni süt değildir. Çok az tüketiyorsun.

Az mı cidden bu oran? Ayran yoğurt bunlar da sıkıntı yok ama mesela her gun 500 ml kadar süt mu içtin?

Az mı cidden bu oran? Ayran yoğurt bunlar da sıkıntı yok ama mesela her gun 500 ml kadar süt mu içtin?
İki aydır hemen hemen evet doktoruma sormuştum ne yapayım kilo için. Süt, muz, kaşar muhteşem üçlüyü söyledi. 200 ml pınar süt alıyoruz. Hergün iki tane içiyorum. Yoğurt ta haftada 7 litre yapıyorum. 10 gün gidiyor. Yemeklerin yanına kola falan içmeyince ayran da yapıyorum.

O zaman 400 ml iciyorsun süt canım.Ne bilim nefret ediyorum aslinda süt ten. Kokan koyun peynirinden. Omletten de. Yumurta yiyorum haşlama. Ogun yumurta kokusundan terör estirdim adam mutfağa girmeye korkuyor ay suan icim rahatladı. Bende ayran falan tüketirim ama süt cidden ne gereksiz bu doktorları anlamıyorum ben yaaa . Kan ilacı verilmesi lazim yazdılar da yok kan olmazsa sezeryan yapmıyorlarmış falan. E ben saglik ocağına gittim orda da bisey demediler bana
Sınır oldum iyice . Ocean mummy yeter heralde ya

Ben bu kadar içmeye yemeye rağmen kemiklerim ağırdı. 27. Hafta bitiminde kalsiyum hapı verdi. İki bebiş yediler beni
Şimdi 2 bebek olunca daha zor tabi sen yiceksen içeceksen kendine yicem onlar zaten her türlü yolunu buluyor kalsiyum eksikliği kemik ağrırsa mi belli oluyor ay ben tam eski usul hamilelik geçiriyorum sanirim

Şimdi 2 bebek olunca daha zor tabi sen yiceksen içeceksen kendine yicem onlar zaten her türlü yolunu buluyor kalsiyum eksikliği kemik ağrırsa mi belli oluyor ay ben tam eski usul hamilelik geçiriyorum sanirim
Kemik ağrım vardı . Ellerimi, bileklerim, diz kapağım. Hele şu sol elin baş parmak kemiği sanki çıkmış gibi ağrıyordu. Direkt tamam kalsiyum yazalım dedi. Kan değerime bakmıştı da keşke bunlarıda isteseydi. Virüs öncesi tam kan tahlili yapmıştım o zaman normaldi. 1.5 ay geçti

Aynen bencede ben sürekli acıkıyorum mesela tutanlar da acıkma hissi olmuyormu bebek acıkıyor sonucta bebek için tutulmamalı bence almanız gerek sıvı miktarı var birde
Ben de sürekli acıkıyorum ve de su tabi ki, bir de yemek öncesi bazen de sonrası başıma ağrı giriyor, riske atmak istemem yani sonuçta bir mazeretimiz var sonrasında kazasını yaparız

Belki senin içtiğin normaldir ben seviyorum canıma minnet duydum İyimiş içiyorum tahlil verirsin çok düşük olursa kan veriliyor diye yazmıştı burdan bir arkadaş. Doğuma kadar doktor öyle bırakmaz canım önlemi alır. 12.9 kanım gebelik öncesi o kadar tedavi süreci falan o zamanlarda çok şükür eksilmedi. 13. 5 ti ocakta çok az oynama var. Bu değerle gün aşırı içiyorum kan ilacını

Bu kan testi ac karnına mi veriliyordu canim? Unuttum ne zamandır vermediğim icin gittiğimde soyleyim doktora. Gun aşırı icmen daha iyi demek ki cok yuksek seviye de degil yani. Ismi ne bu arada ilacın?

Bide canıma minnet duydum iyimis içiyorum ne demek bu sözü ilk defa duydum güzelmiş

Bu kan testi ac karnına mi veriliyordu canim? Unuttum ne zamandır vermediğim icin gittiğimde soyleyim doktora. Gun aşırı icmen daha iyi demek ki cok yuksek seviye de degil yani. Ismi ne bu arada ilacın?
Tok karna vermiyorum canım. 5 hafta feramat kullandım. On gündür Ferrum kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…