2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar hamur mayaladım cok kabarmadı fırına da koydum yine olmuyor iftara pizza yapacaktım bu sekilde yapsam olur mu

Bana vermisti doktor folic asit bitince vitamin verdi once sonrasinda da bi sonraki kontrolde kan ilaci Verdi. Hap seklinde cok midem bulandi 3 tane ictim hicbiride vucudumda kalmadi yaramadi yani. Sonra annemlerin oraya gittim 23cu haftamda orda kaldik bi sure orada da herkesin tabsiye ettigi bi doktora gittim o bana tam tersine en onemlisi kan ilaci vitaminlar benim gozumde bos yani kesinlikle icmelisin hap icemiyosan surup.seklinde yazayim dedi onu kullaniyorum. Yalniz 18ci hafta da tetenoz icin gittigimde saglik ocagindaki ebeler de kullanip kullanmadigimi sordu kullanmadiyaan yazabiliriz biz sana dediler. Yani onemsiyolar kan ilacini sanirim sen yinede bi sor bebisler artik buyuyo belki simdiden sonra lazm olabilir sana❣

Valla ben takmıyom hem göğsümde silikon var hemde rahat edemiyom büyüdüler iyice sarkarsada sarksın napıyım

Selam kizlar. Prima premium care 1 numara alacagim yenidogan için . Kacli almam gerekir ne zaman genelde 2 numaraya geçiyolar tecrübelerinizden faydalanalim
Valla ben kullananlardan söylediklerini hesaba katarak 68 li 3 paket aldım 204 adet sonrasına bakıcam

Valla canımcım ben hiç kan ilacı kullanmadım d vitamini ve kalsiyum kullandım gebelik sürecinde birde öncesinde folikasit tabi devam ettil ilk 3 ay

Kızlar benim biraz ağrılarım vardı birkaçgğndür meltem hastanesini aradım pandemi hastanesi değillermiş nöbetçi doktoruna gidicem sanırım ben akşam. 1 aydan fazladır kontrole gitmiyordum gitmek istiyorum. Polisler çevirse belgelerimi göstersem yeterli olur herhalde değilmi

benım kocaman oldu göğüsler. ama şu sporcu yarım atletlerı var ya ondan giyiyorum. şuan bı çatlak da olmadı çok şükür ama her banyoda çatlak kremı suruyorum mutlaka.

Tetanoz aşısı icin de gittim yine bana bisey demediler simdi iste 30.haftaya denk gelcek gittiğimde verir belki doktor bana tup bebegi yapan doktora gidicem doktorların bu anlamda bile görüş ayrılığına girmesi o kadar saçma ki. Daha once bende hap seklinde kullanmistim ferro sanal di galiba sende ondan mi kullandın?

Tecrübeli annelere bir sorum var hemşireye vereceğimiz ilk hastane çıkışı çok kapsamlı ya mesela hem alt üst takım var hem tulum var içinde ikisinden birini giydirecek sonuçta? Bu bazı parçaları içinden çıkartıp mı hazırlayalım nasıl olacak?

İç zıbın, dışına uzun kollu üst alt takımı, battaniyesi, bir de bez koyuyorsun. Bazıları ne istediğini de söylüyor. Sen tulum giydirmek istersen onu koyarsın. Ama tulum yerine alt üst giydiriliyor genelde.

Bana da o mantıklı geldi tulumu çıkartayım ordan yine bavulda kalsın lazım olursa biz giydiririz. Hemşireye sadece giydireceği kadarını veriyoruz değil mi

Fotoğraf çektireceğimiz kıyafetini vermeyelim değil mi direkt?

Ben doğum sonrası için aldığım emzirme sütyenini takmaya başladım penye olan. Çok rahat

Ne diyolar o aparatlara? Ben genişletme işini bilmediğimden aldığım emzirme sütyenini kullanmaya başladım

Kızlar yeni doğan bebeğe kimlik randevüsü alınıyor mu ? Bilgisi olan var mı. ? Malum biz istanbuldayız yoğunluk var merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…