2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben doğum sonrası için aldığım emzirme sütyenini takmaya başladım penye olan. Çok rahat
Ay geçen bir anda söküp attım sütyeni sonra atlatime sürtme oldu uç kısmı zedelendi kızlar dikkat edin sizede olmasın . Banyo yaptım masaj yaptım acı sürmüş gibi acıdı sonra sporcu atleti giydim rahatladı geçti

Yok benim kullandigim ferrozinc di cok agir geldi cok bitkin dustum cok bulanti yasadim. Sonra maltoFer tek icimlik surup seklinde olana gectim onu rahat kullaniyorum

Emzirme sütyeni de öyle oh be dedim niye işkence çekiyomuşum ben sıkan sütyeni giymeye çalışıp. Penye diye göğüs ucu falan meydanda kalıyo biraz ama evdeyim zaten alttan tutsun yeter

Bana da o mantıklı geldi tulumu çıkartayım ordan yine bavulda kalsın lazım olursa biz giydiririz. Hemşireye sadece giydireceği kadarını veriyoruz değil mi
Aynen sadece giydirileceği veriyoruz. Bez takıyorlardı sanırım ama yine de konuluyor. Battaniyeye de sarıyorlar.
Fotoğraf çektireceğimiz kıyafetini vermeyelim değil mi direkt?
Hemen çekim olacak mı? İlk doğduğunda da çok güzel kareler hatıra kalıyor annesi, en beğendiklerinden giydir. Kanını genelde siliyorlar. Bazıları komple yıkıyor bebişi. Benim hastane üzerindeki sıvısı vücuduna faydalı diye yıkamadan veriyordu, prosedür olarak. ama kanlı değildi kızım.
Kızlar yeni doğan bebeğe kimlik randevüsü alınıyor mu ? Bilgisi olan var mı. ? Malum biz istanbuldayız yoğunluk var merak ettim
Randevuya gerek yok. Hastane çıkış işlemleri yaparken ne yapacağını anlatıyorlar zaten. Kısa sürede elinde oluyor kimlik. Ama net hatırlamıyorum

Benim aşiri büyüdü niye acaba?Sütle dolmuştur diyolar inşallah öyledir
Buyumesi de normal canim, benim yeterince dolgundu bira daha doldu iste. Ilk gebeligimde de boyleydi. Ama bikac beden buyuyen gogusler oluyor genelde
Hemsireler zaten soyluyor, yanindako refakatciye anlatirsin. Ben ayri bi paket yapil jastane cikisini koymustum, hensire alt ust takim, zibin, sapka ve eldiven istemia birde battaniye. Ablam paketten cikarip vermis kizimi tertemiz silmislerdi yani kiyafetleri nis giviydi bir bulasma olmadi
Ne diyolar o aparatlara? Ben genişletme işini bilmediğimden aldığım emzirme sütyenini kullanmaya başladım
Bilmemki adimi pentinin magazasindan almistim. Gugil amca bilir bence adini süten kopcasi uzatmasi felan yazarsan bulursun illaki

Peki alt kıyafeti patikli ayrıyeten çorap koyulacak mı?

hangısını aldın canım lınk atabılrı msısn bı bakayım ben de
E bebek e gitmiştik ordan aldım. Yarın kutusunu bulup atarım. Öyle araştırarak almadım. Penye sütyen bulunsun diye almıştım. Biraz büyük beden almıştım. Sonra evde bi gün deneyeyim bakayım dedim. Bi giydim oldum kuş gibi Pijama gibi hafif çok rahat. Biraz daha büyüme durumuna karşı esneme potluğu da var göğüslerden:)

Hemen olmaz herhalde benim de bi kendime gelip süslenmem lazım
Ben 12li hastane çıkışı aldım bide 5li sade bi hastane çıkışı aldım doğunca ilk onu vermeyi düşünüyorum Sonra diğeri giydirilir gibi
Bu gidişle hepsini götürüp ortama bakacağım böyle böyle yapılıyor demek ki o devasa hastane çantaları
O ertesi gün canım ilk an değil

Peki alt kıyafeti patikli ayrıyeten çorap koyulacak mı?
Merak ettiğim bir başka soru. Bütün kıyafetler patikli benim, o çorapları napacaz şimdi

Şu an benim gibi uyuyamayan var mı yaBenim bi kaç gündür uyku düzenim bozuldu. Uykum olsa da uyuyamıyorum. Önce sahurdan sonra uyuyamamaya başladım şimdi galiba sahura kadar olan uyku da olmayacak :/ Bi yerim falan da ağrımıyo. Uykum var ama beynim uyumuyo sanki. Gündüz sersem gibi oldum bugün. Banyo yaptım gevşedim de öyle uyudum. Bi çözüm bilen yiyecek içecek olur başka bişey olur bilen var mı?
Hakkaten ya

Ben uyumadim ben bir aydır böyleyim uyuyamiyorum resmen 3/4 saat ya uyuyorum ya uyuyamiyorum.Hatta uyumak için su an rezene yaptim kendime hem şişkinliğimi de aliyo.Arada içiyorum.
İyi geliyo mu? Dr a yazıcam yarın nerdeyse. Belki bi çözümü vardır. Çok gıcık olmaya başladım durumuma. Senin uyuyamama sebebin ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…