- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
Ay geçen bir anda söküp attım sütyeni sonra atlatime sürtme oldu uç kısmı zedelendi kızlar dikkat edin sizede olmasın . Banyo yaptım masaj yaptım acı sürmüş gibi acıdı sonra sporcu atleti giydim rahatladı geçtiBen doğum sonrası için aldığım emzirme sütyenini takmaya başladım penye olan. Çok rahat
O zaman en gözden çıkarılabilir olanı ilk vereceğizİlk verdiğine kan vs bulaşıyormuş diye duydum ben isimli özel takımını kendimiz giydiririz çıkarken diye düşündüm
Aynen öyleO zaman en gözden çıkarılabilir olanı ilk vereceğiz
Tetanoz aşısı icin de gittim yine bana bisey demediler simdi iste 30.haftaya denk gelcek gittiğimde verir belki doktor bana tup bebegi yapan doktora gidicem doktorların bu anlamda bile görüş ayrılığına girmesi o kadar saçma ki. Daha once bende hap seklinde kullanmistim ferro sanal di galiba sende ondan mi kullandın?
Emzirme sütyeni de öyle oh be dedim niye işkence çekiyomuşum ben sıkan sütyeni giymeye çalışıp. Penye diye göğüs ucu falan meydanda kalıyo biraz ama evdeyim zaten alttan tutsun yeterAy geçen bir anda söküp attım sütyeni sonra atlatime sürtme oldu uç kısmı zedelendi kızlar dikkat edin sizede olmasın . Banyo yaptım masaj yaptım acı sürmüş gibi acıdı sonra sporcu atleti giydim rahatladı geçti
hangısını aldın canım lınk atabılrı msısn bı bakayım ben deBen doğum sonrası için aldığım emzirme sütyenini takmaya başladım penye olan. Çok rahat
Aynen sadece giydirileceği veriyoruz. Bez takıyorlardı sanırım ama yine de konuluyor. Battaniyeye de sarıyorlar.Bana da o mantıklı geldi tulumu çıkartayım ordan yine bavulda kalsın lazım olursa biz giydiririz. Hemşireye sadece giydireceği kadarını veriyoruz değil mi
Hemen çekim olacak mı? İlk doğduğunda da çok güzel kareler hatıra kalıyor annesi, en beğendiklerinden giydir. Kanını genelde siliyorlar. Bazıları komple yıkıyor bebişi. Benim hastane üzerindeki sıvısı vücuduna faydalı diye yıkamadan veriyordu, prosedür olarak. ama kanlı değildi kızım.Fotoğraf çektireceğimiz kıyafetini vermeyelim değil mi direkt?
Randevuya gerek yok. Hastane çıkış işlemleri yaparken ne yapacağını anlatıyorlar zaten. Kısa sürede elinde oluyor kimlik. Ama net hatırlamıyorumKızlar yeni doğan bebeğe kimlik randevüsü alınıyor mu ? Bilgisi olan var mı. ? Malum biz istanbuldayız yoğunluk var merak ettim
Ben 12li hastane çıkışı aldım bide 5li sade bi hastane çıkışı aldım doğunca ilk onu vermeyi düşünüyorumO zaman en gözden çıkarılabilir olanı ilk vereceğiz
O ertesi gün canım ilk an değilFotoğraf çektireceğimiz kıyafetini vermeyelim değil mi direkt?
Buyumesi de normal canim, benim yeterince dolgundu bira daha doldu iste. Ilk gebeligimde de boyleydi. Ama bikac beden buyuyen gogusler oluyor geneldeBenim aşiri büyüdü niye acaba?Sütle dolmuştur diyolar inşallah öyledir
Hemsireler zaten soyluyor, yanindako refakatciye anlatirsin. Ben ayri bi paket yapil jastane cikisini koymustum, hensire alt ust takim, zibin, sapka ve eldiven istemia birde battaniye. Ablam paketten cikarip vermisTecrübeli annelere bir sorum var hemşireye vereceğimiz ilk hastane çıkışı çok kapsamlı ya mesela hem alt üst takım var hem tulum var içinde ikisinden birini giydirecek sonuçta? Bu bazı parçaları içinden çıkartıp mı hazırlayalım nasıl olacak?
Bilmemki adimiNe diyolar o aparatlara? Ben genişletme işini bilmediğimden aldığım emzirme sütyenini kullanmaya başladım
Peki alt kıyafeti patikli ayrıyeten çorap koyulacak mı?Buyumesi de normal canim, benim yeterince dolgundu bira daha doldu iste. Ilk gebeligimde de boyleydi. Ama bikac beden buyuyen gogusler oluyor genelde
Hemsireler zaten soyluyor, yanindako refakatciye anlatirsin. Ben ayri bi paket yapil jastane cikisini koymustum, hensire alt ust takim, zibin, sapka ve eldiven istemia birde battaniye. Ablam paketten cikarip vermiskizimi tertemiz silmislerdi yani kiyafetleri nis giviydi bir bulasma olmadi
Bilmemki adimipentinin magazasindan almistim. Gugil amca bilir bence adini süten kopcasi uzatmasi felan yazarsan bulursun illaki
E bebek e gitmiştik ordan aldım. Yarın kutusunu bulup atarım. Öyle araştırarak almadım. Penye sütyen bulunsun diye almıştım. Biraz büyük beden almıştım. Sonra evde bi gün deneyeyim bakayım dedim. Bi giydim oldum kuş gibihangısını aldın canım lınk atabılrı msısn bı bakayım ben de
Hemen olmaz herhalde benim de bi kendime gelip süslenmem lazımAynen sadece giydirileceği veriyoruz. Bez takıyorlardı sanırım ama yine de konuluyor. Battaniyeye de sarıyorlar.
Hemen çekim olacak mı? İlk doğduğunda da çok güzel kareler hatıra kalıyor annesi, en beğendiklerinden giydir. Kanını genelde siliyorlar. Bazıları komple yıkıyor bebişi. Benim hastane üzerindeki sıvısı vücuduna faydalı diye yıkamadan veriyordu, prosedür olarak. ama kanlı değildi kızım.
Randevuya gerek yok. Hastane çıkış işlemleri yaparken ne yapacağını anlatıyorlar zaten. Kısa sürede elinde oluyor kimlik. Ama net hatırlamıyorum
Bu gidişle hepsini götürüp ortama bakacağım böyle böyle yapılıyor demek ki o devasa hastane çantalarıBen 12li hastane çıkışı aldım bide 5li sade bi hastane çıkışı aldım doğunca ilk onu vermeyi düşünüyorumSonra diğeri giydirilir gibi
O ertesi gün canım ilk an değil
Merak ettiğim bir başka soru. Bütün kıyafetler patikli benim, o çorapları napacaz şimdiPeki alt kıyafeti patikli ayrıyeten çorap koyulacak mı?
Hakkaten yaHemen olmaz herhalde benim de bi kendime gelip süslenmem lazım
Bu gidişle hepsini götürüp ortama bakacağım böyle böyle yapılıyor demek ki o devasa hastane çantaları
Merak ettiğim bir başka soru. Bütün kıyafetler patikli benim, o çorapları napacaz şimdi
Yani düşünsene beziydi kıyafetiydi battaniyesiydi kendi pijamandı terliğindi derken kocaman oldu bile çantaPeki alt kıyafeti patikli ayrıyeten çorap koyulacak mı?
Ben uyumadim ben bir aydır böyleyim uyuyamiyorum resmen 3/4 saat ya uyuyorum ya uyuyamiyorum.Hatta uyumak için su an rezene yaptim kendime hem şişkinliğimi de aliyo.Arada içiyorum.Herkes uyudu mu ya? Allahım inşallah ben de uyurum.
İyi geliyo mu? Dr a yazıcam yarın nerdeyse. Belki bi çözümü vardır. Çok gıcık olmaya başladım durumuma. Senin uyuyamama sebebin ne acaba?Ben uyumadim ben bir aydır böyleyim uyuyamiyorum resmen 3/4 saat ya uyuyorum ya uyuyamiyorum.Hatta uyumak için su an rezene yaptim kendime hem şişkinliğimi de aliyo.Arada içiyorum.
Yok canim alt patikli ya gerek olmuyor. Zaten battaniyeye sariyorlar birdePeki alt kıyafeti patikli ayrıyeten çorap koyulacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?