Yüksek mi çıkıyor tansiyonun nasıl durumMerhabalar,agustos annesi olacağım inşallah,bizim guruba da yazdım ama benim durumumu yaşayan pek kimse yok buraya yazmak istedim,aranızda tansiyon problemi yaşayan var mı? Ben 23. Haftama girdim ve böyle bir sorun çıktı malesef
Geçen hafta detaylı ultrasyonda rahim damarlarimda direnç çıkınca doktorum tansiyon aleti almamı söyledi dün tansiyon aletim geldi,ilk ölçüm 138 - 82Yüksek mi çıkıyor tansiyonun nasıl durum
canım gidene kadar sanki varmış gibi davranman senin için daha iyi olur. 12 yi geçtiği zaman tehlikeli olabilir. saatte takibini yap eğer yüksek çıkarsa doktorunla iletişime geç. tansiyon çok önemli. birkaç gün hafif ,yağsız,sebze ağırlıklı beslen. gerçekten varsa durumuna göre diyette uygulatabilir ,ilaçta verebilir. panik yapma buda etkiler. biran önce var mı yok mu bunu anladın mı kontrol altında tutulur.Geçen hafta detaylı ultrasyonda rahim damarlarimda direnç çıkınca doktorum tansiyon aleti almamı söyledi dün tansiyon aletim geldi,ilk ölçüm 138 - 82
Akşam yemekten iki saat sonra ölçüm 15 leri gördü küçük yansiyon 10 lari gordu ama her ölçüm farklı çıktı,ya ben çok stres yaptim ya da eşim beceremedi,yine de yüksek olduğunu düşünüyorum,yarından itibaren eczaneden ölçüm yapmayı düşünüyorum daha net olur belki, ama bu seurecte okuduğum şeyler çok moralimi bozdu bir şeyler duymaya ihtiyacım var,belki bu durumu yaşayanlar vardır diye sormak istedim,nasıl besleniyorlar,diyet uygulanıyor mu ilac kullanımı var mı? Bunları merak ediyorum,haftaici kendi doktoeuma gideceğim ama gidene kadar bir şeyler yaparım en azından
İyi geliyo mu? Dr a yazıcam yarın nerdeyse. Belki bi çözümü vardır. Çok gıcık olmaya başladım durumuma. Senin uyuyamama sebebin ne acaba?
Yok canim alt patikli ya gerek olmuyor. Zaten battaniyeye sariyorlar birde
Beslenme düzenimi değiştirdim son bir kaç gün,ekmek dahil tüm karbonu kestim,şeker ve şekerli tüm yiyecekleri de yürüyüş sağlıklı beslenmeyle düzene girer inşallah çok teşekkür ederim cevaplarınız icincanım gidene kadar sanki varmış gibi davranman senin için daha iyi olur. 12 yi geçtiği zaman tehlikeli olabilir. saatte takibini yap eğer yüksek çıkarsa doktorunla iletişime geç. tansiyon çok önemli. birkaç gün hafif ,yağsız,sebze ağırlıklı beslen. gerçekten varsa durumuna göre diyette uygulatabilir ,ilaçta verebilir. panik yapma buda etkiler. biran önce var mı yok mu bunu anladın mı kontrol altında tutulur.
Canım öncelikle sakin ol çünkü kendimden örnek vereyim panik ve ya tansiyonun yüksek çıkarsa korkusu benim tansiyonumu direk yukseltiyor.bide ben 2 günde 1 falan küçük bir diş sarımsak yutuyorum,neredeyse hergun yarım limon yiyorum.ama sen mutlaka doktoruna danış tavsiye etmeyebilir.benim sadece 1 kere 14 leri gördü ama ben bilerek evime tansiyon aleti almıyorum çünkü korktukca yukseliyo benimki yalniz kontrollerde ollcturuyorum şimdilik normal şükürler olsun inşallah yükselmez.Geçen hafta detaylı ultrasyonda rahim damarlarimda direnç çıkınca doktorum tansiyon aleti almamı söyledi dün tansiyon aletim geldi,ilk ölçüm 138 - 82
Akşam yemekten iki saat sonra ölçüm 15 leri gördü küçük yansiyon 10 lari gordu ama her ölçüm farklı çıktı,ya ben çok stres yaptim ya da eşim beceremedi,yine de yüksek olduğunu düşünüyorum,yarından itibaren eczaneden ölçüm yapmayı düşünüyorum daha net olur belki, ama bu seurecte okuduğum şeyler çok moralimi bozdu bir şeyler duymaya ihtiyacım var,belki bu durumu yaşayanlar vardır diye sormak istedim,nasıl besleniyorlar,diyet uygulanıyor mu ilac kullanımı var mı? Bunları merak ediyorum,haftaici kendi doktoeuma gideceğim ama gidene kadar bir şeyler yaparım en azından
Öncelikle çok geçmiş olsun. Tansiyon aletini bilekten ölçen cihazlardan almanız iyi olurdu en doğru ölçümü onlar veriyor. Bende Philips’in bilekten olanı var hiç sorun yaşamadım. Kendi kendime ölçüm yapabiliyorum. Yağlı tuzlu yiyeceklerden uzak durup (zeytin, peynir de dahil az tuzlu olanları tüketmelisin) bir de egzersiz yaparsan hamile yogası gibi seni rahatlatacaktır.Geçen hafta detaylı ultrasyonda rahim damarlarimda direnç çıkınca doktorum tansiyon aleti almamı söyledi dün tansiyon aletim geldi,ilk ölçüm 138 - 82
Aynen yaptım fena olmadı canım.Bu arada kaç kilo oldum?Senle aynı gidiyorduk.Çatlağin oldu mu hiç?Krem yağ vs kullandin miYok merak etme pizza hamurunun pofidik olması gerekmiyo sen yapmaya devam et
Benim de sanırım bunlar çatlak kirmizi gibi mi?Benim göğüslerim alttan çatladı galiba:/
Aynen eşim tansiyon aletiyle gelince kalbim çok hızlı atmaya başladı,bir anda çok panik yaptım,zaten stres panik tansiyonun düşmanı,sarımsak bende sabah bir tane yuttum ayrıca hun icinde limonlu su tuketiyirum yarın doktora gidince soracağım inşallahCanım öncelikle sakin ol çünkü kendimden örnek vereyim panik ve ya tansiyonun yüksek çıkarsa korkusu benim tansiyonumu direk yukseltiyor.bide ben 2 günde 1 falan küçük bir diş sarımsak yutuyorum,neredeyse hergun yarım limon yiyorum.ama sen mutlaka doktoruna danış tavsiye etmeyebilir.benim sadece 1 kere 14 leri gördü ama ben bilerek evime tansiyon aleti almıyorum çünkü korktukca yukseliyo benimki yalniz kontrollerde ollcturuyorum şimdilik normal şükürler olsun inşallah yükselmez.
Bende sahur sonrası uyuyabildim cnm. Telefonu elime alınca daha stres oluyorum, mavi ışık da etkiliyor. Gerçi uyuyamayınca napsan uyuyamıyorsun.Herkes uyudu mu ya? Allahım inşallah ben de uyurum.
Doktorum koldan olcenler daha iyi dediği için öyle aldık,ama dört beş dk icjnde yapılan tüm ölçümler çok farklı çıktı,hepsinde yükseklik söz konusuydu ama kiminde küçük yansiyon 10 çıktı büyügu 13 kiminde büyüğü 15-16 küçüğü 8,nabzimda 100 üzeri atıyorfu her defasında,yarın gidip eczaneden olcturecegum inşallah,evde tansyon aletine bakarken bile tansiyonum cikiyir sanki.Öncelikle çok geçmiş olsun. Tansiyon aletini bilekten ölçen cihazlardan almanız iyi olurdu en doğru ölçümü onlar veriyor. Bende Philips’in bilekten olanı var hiç sorun yaşamadım. Kendi kendime ölçüm yapabiliyorum. Yağlı tuzlu yiyeceklerden uzak durup (zeytin, peynir de dahil az tuzlu olanları tüketmelisin) bir de egzersiz yaparsan hamile yogası gibi seni rahatlatacaktır.
Ben vermeyecegim sanirim, hastanede dogan bebeklere kendi zibinlarini giydiriyorlar.. sonra degistiririm insallahBen 12li hastane çıkışı aldım bide 5li sade bi hastane çıkışı aldım doğunca ilk onu vermeyi düşünüyorumSonra diğeri giydirilir gibi
Benim uykular hep yalan, gebeligin basindan beri. Zaten calistigim zaman 5.30 da uyaniyordum.. gece en az 3-4 defa wc ye kalkiyorum.. ust kattaki komsumuzun cocugu cok ses yapiyor. Kalabalik aileden geliyorum, kardeslerim kucuktu. Ne bileyim bir mekana gittiigmde herkes aglayan bebege tepki gosterirken ben hep empati yapan insanim ama bir cocuk 30 dk 1 saat elindeki seyi yere vuruyor hadi gormedin, 2 saatte de mi gormezsin.. cocugun dikkatini hic mi bir sekilde dagitmaya calismazsin. Yani seninde cocugun olacak alttan al diyorlar da, bence bunlarinki vurdumduymazlik. 2 gr uykum var o da sagolsun bu cocuk sayesinde gidiyor. Asagi yukari 2 yasinda filandir herhalde, hadi bi de seni gordugunde selam verse guler yuzune katlanirsin. Selamsiz sabahsiz bi de.. of cok doldum.. ya peteklere vuruyor elindekini ya. Da yere.Herkes uyudu mu ya? Allahım inşallah ben de uyurum.
Hoşgeldin aramızaKizlar kuranda geçen telaffuzu güzel erkek ismi önerisi olan var mi?Eşim ille de kuranda geçsin diyor sıkıldım bunun kavgasından.Kuranda geçme zorunluluğu yok anlami güzel olsun ana baba cocuğa güzel anlamli isim koyma sorumluluğunda dedi nihat hatipoğlu geçen de.Çocuk size sorar bana niye bu ismi koydumuz falan filan der dedi.Ben erim ismini sevdiğim için 2. İsim erim olacak zaten.Başina kuranda geçecekmişmiş. Benan i sevdim ben kuranda geçiyor.Ahlas var oda güzel.Bera da cok popüler ama bana feminen geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?