2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

corona olduğunu sanmıyorum ama bu kadar ciddi ne olabilir ki kadının halini düşünemiyorum Allah sabırlar versin
Amin
Evt ben de ilk zamanlar oturma odasında annemle idim uykusuzluk vs durumları için iyi olur
Ateşi çıkardı minicik bebek.
Haklisinz
Bebeklerin cigerlernn daha kuvvetli olduğunu bilmiyordum, doğru korona için de başka belirtiler de var ateş gibi
Evt çok dikkat etmeli Allah korusun

bende onu düşünüyorum haziran annelerinde sayfaları paylasmıslar uygun da aslında
Onları görmüştüm daha önce ama instagramda pahalı ya aynısı trendyolda daha ucuz ama gerekli midir çözemedim kışın da bi almayı düşünmüştüm Hastane için her şeyi bir yerde toplayıp kirletmektense jelatinler oluyor ya onlara mı takım takım koysam diyorum. Badilerini aldığımda hepsini jelatine koymuşlardı atmadım duruyor

Kızlar ya e-bebek sitesine girebilen var mı? Geçen gün 25 parça civarı ürün attım sepete şimdi bir türlü o kısma girip sipariş veremiyorum. Valla bir anda silinecek sepet diye ödüm kopuyor daha da bir araya getiremem onları bütün günümü almıştı.

Valizin içini nasıl düzenlesek ya organizer iyi olur mu gereksiz mi acaba?
Ben yapacağım minik minik hurç alacağım. Adlarını üzerine yapıştırıp eşime göstereceğim. İlk doğduklarında hemşireye vereceklerini o küçük keselere koyarım altına da yedeklerini. Biberon, mama, pompa, bez, ıslak mendil, alt açma bezi koyarım sanırım. Kendime ayrı bir yere koyacağım.

Bence gereksiz bende düşündüm ilkten de sonra dedim yok eşya kalabalığı onun eve gelip yıkanması var boyle cok eşya oldu mu bana haller geliyor zaten kac parca goturecez ki alt tarafı 2 gün zaten sen bilirsin tabi canım

Kızlar benim karnım kaşınıyor. Siz de de oluyor mu. Catlamaktan korkuyorum. Yani çatlaklar siliniyor ama acıyormuş . Tam da araştırmadım ama siliniyor sonuçta ama catlamamak lazim iste. Bio oil kullanıyorum lierac da var evde ama onu deil sabah akşam bio oil i sürüyorum bunlar zayıf mi geliyor acaba baska ne kullansam ki bir daha 2.yi falan doğurmam gibime geliyor hos zaten olmuyor da

Ya alt üstü bir sonuç raporu iyi mi kötü mü diye doktor haber verecek dünden beri haber bekliyorum . İçimden aramakta gelmiyor mesaj atmakta . Yoģun falanda değiller . Unuttuğunuda sanmıyorum 2 kere mesaj attım hatirlat dedi hatırlattım daha ne yapayım . Sesimi hep çıkartmamaya çalışıyorum ama gerçekten sinirleniyorum. Randevülü gittiğimdede hep yarım saat boş boş bekletirler ha çağırcaklar diyene kadar zaman akıp gider yine bir şey demem ne yapmalıyım bilmiyorum . Tepkimi göstersem bu sefer daha sonra ilgilenmezler diye hep içime atıyorum bu kadar ay gittim ona başka doktorada gitmek istemiyorum .

Dondurulmuşun var mı benim 8 tane daha Ankara da bekliyorlar eşim ilk iki daha gider alır geliriz diyordu sanki kuş alıp geleceğiz benim karnım şiştikçe, hareketler azaldıkça demez oldu. Bir dua et bunları sağ salim kucağımıza alalım sonrası Allah kerim. O da biraz susturdu onu. Şimdi diyor üçüncü gelecekse kendiliğinden gelsin rabbim bunlara sağlık versin rabbim bekleyen bu yolda mücadele veren herkese nasip etsin

Yaşadığın yerde korona vakası fazla mı? Eğer sakin bir yerdeysen. Başka bir doktora göstersene. Sen olmasanda eşin baktırsın. Benimde İçim şişiyor böyle olunca

e bebekte benim defalarca sepetim silindi beklemiyor uzun süre maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…