- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
kaşınmaya başladıysan geçmiş olsun bir gece aniden haritaya dönüyorsunKızlar benim karnım kaşınıyor. Siz de de oluyor mu. Catlamaktan korkuyorum. Yani çatlaklar siliniyor ama acıyormuş . Tam da araştırmadım ama siliniyor sonuçta ama catlamamak lazim iste. Bio oil kullanıyorum lierac da var evde ama onu deil sabah akşam bio oil i sürüyorum bunlar zayıf mi geliyor acaba baska ne kullansam ki bir daha 2.yi falan doğurmam gibime geliyorhos zaten olmuyor da
benimde gelmedi mobilyalar kabullendim ve kendi dolabımda yer açtım hurç içinde duruyor kıyafetler eşyalar. bekleyecek vaktim kalmadı hazırlamam gerekiyorduAranızda en şanssız benim galiba. Mobilyam hala gelmedi. Bir de korona dan dolayı 1 hafta uzayabilir demezler mi benim hazırlama isleri 32 ye falan sarkacak galiba. . Neyseki kocam evde
Benim oğlanın corabi bile yok desem tek tuk bi kac takim almistimAranızda en şanssız benim galiba. Mobilyam hala gelmedi. Bir de korona dan dolayı 1 hafta uzayabilir demezler mi benim hazırlama isleri 32 ye falan sarkacak galiba. . Neyseki kocam evde
avm ler 11 mayısta kademeli olarak açılacakmış ama bana sorarsan gitmemek lazım böyle bir risk almaya gerek var mıBenim oğlanın corabi bile yok desem tek tuk bi kac takim almistim
Magazadan almayi bekledim hala bekliyorum bu rahatlik nerden geliyo bilmiyorum
Ayy bir kısmı gitmiş zaten 19 ürün kalmış zar zor onları onaylayabildim. Şimdi işin yoksa silinenleri tespit et. Zaten indirimleri kaçırdım bari hepsini aynı yerden vereyim tek seferde gelsin dedim ömrümü yedi kaç gündür e-bebek daha da uğramam o siteye.e bebekte benim defalarca sepetim silindi beklemiyor uzun süre maalesef
Valla ben de neresi açılırsa açılsın pek çıkma taraftarı değilim ekonomik kaygılar nedeniyle paldır küldür açacaklar her yeri. 1 ölüm varken önlem almaya başladılar şimdi günlük 100 ölüm var önlemleri kaldırmaktan bahsediyorlar.avm ler 11 mayısta kademeli olarak açılacakmış ama bana sorarsan gitmemek lazım böyle bir risk almaya gerek var mı
Duru granül kullandım cnm benDeterjan ne kullandınız peki ?
henüz bende ne gardrop ne beşik almadım anne yani var onu kullanacak gibiyim zaten başlangıçtaAranızda en şanssız benim galiba. Mobilyam hala gelmedi. Bir de korona dan dolayı 1 hafta uzayabilir demezler mi benim hazırlama isleri 32 ye falan sarkacak galiba. . Neyseki kocam evde
benimde kaşınıyor ama yeni çatlağım yok gibi eskiden olanlar snrm yeni olanlar pembe oluyor diye biliyorum bı ara zeytinyağı sürüyordum kaşıntı için catlaktan geçtim artık ben kilo alıp verdim içinde hep çatlak vardı zatenKızlar benim karnım kaşınıyor. Siz de de oluyor mu. Catlamaktan korkuyorum. Yani çatlaklar siliniyor ama acıyormuş . Tam da araştırmadım ama siliniyor sonuçta ama catlamamak lazim iste. Bio oil kullanıyorum lierac da var evde ama onu deil sabah akşam bio oil i sürüyorum bunlar zayıf mi geliyor acaba baska ne kullansam ki bir daha 2.yi falan doğurmam gibime geliyorhos zaten olmuyor da
inanır mısın bende aynı durumdaydim gayet rahat bekliyorduk baktık olmuyor netten sipariş verdim artık napim açılsa da dışarı çıkıp kolay kolay bişey almam snrm kalabalıkta zaten o zmna iyice agirlasicaz şimdi bile iki yürüyüp ayakta kalınca belim sırtım çatlıyor ağrıdan ufaktan yapmaya başla bence sen bilirsin tabi deBenim oğlanın corabi bile yok desem tek tuk bi kac takim almistim
Magazadan almayi bekledim hala bekliyorum bu rahatlik nerden geliyo bilmiyorum
aynen öyle vakalar bitmediği halde her yeri açacaklar sonra hoşgeldin 2. dalgaValla ben de neresi açılırsa açılsın pek çıkma taraftarı değilim ekonomik kaygılar nedeniyle paldır küldür açacaklar her yeri. 1 ölüm varken önlem almaya başladılar şimdi günlük 100 ölüm var önlemleri kaldırmaktan bahsediyorlar.
Kasık ağrısı bende de oluyor cnm hatta bazen yürürken oturup kalkarken falan sızlıyor gibi vajinaya doğru normalmiş akıntım da var ama tam sarı değilKızlar bide sarı akıntısı ve kasık agrısı olan var mı iltihabım yok kaşıntı falanda sabah biraz korktum doğrusu şükür ki kımıldıyor kızım tekmeliyorda
benimde 2 gün ilerde çıkmıştı. sanırım iki hafta kadar fark olmayınca sorun olmuyor amakızlar dun demıstım ya bebegım bı hafta geriden geliyo diye. eşim dedı kı bebeğin karın çevresi bi hafta gerıden gelıyomuş ay ben hiç bişe anlamıyorum doktor konuşurkenkilosu için dememiş yani. bebeginin karın çevresi geriden gelen var mı
Gerçekten can sıkıcı . Ben dakik hiriyimdir ama bekletilince sevmiyorum . Karşılık alamıyorum hiç . Sanırım virüslü bir yer vakası fazlaymış. Eşimde işteYaşadığın yerde korona vakası fazla mı? Eğer sakin bir yerdeysen. Başka bir doktora göstersene. Sen olmasanda eşin baktırsın. Benimde İçim şişiyor böyle olunca
Ben 10 kiloyla devam ediyorum son aylar bebek kilo aliyor daha cok ama salmamak lazim
Bende seker oldugu icin bi de daha da dikkatliyim
Dr 4 kiloyu geçirme sakın dedi
Ben 10 kiloyla devam ediyorum son aylar bebek kilo aliyor daha cok ama salmamak lazim
Bende seker oldugu icin bi de daha da dikkatliyim
Ben 10 kiloyla devam ediyorum son aylar
bebek kilo aliyor daha cok ama salmamak lazim
Bende seker oldugu icin bi de daha da
dikkatliyim
Sarı ama böyle eski kan olur ya öyle sankiKasık ağrısı bende de oluyor cnm hatta bazen yürürken oturup kalkarken falan sızlıyor gibi vajinaya doğru normalmiş akıntım da var ama tam sarı değil
Trendyolda var istediklerin oraya bakabilirsin canımBen yapacağım minik minik hurç alacağım. Adlarını üzerine yapıştırıp eşime göstereceğim. İlk doğduklarında hemşireye vereceklerini o küçük keselere koyarım altına da yedeklerini. Biberon, mama, pompa, bez, ıslak mendil, alt açma bezi koyarım sanırım. Kendime ayrı bir yere koyacağım.
Ay ne bileyim bir şey ararken de valiz bi anda curcuna oluyor ya sevmiyorum onu hele hastanede hiç çekilmez diye düşündümBence gereksiz bende düşündüm ilkten de sonra dedim yok eşya kalabalığı onun eve gelip yıkanması var boyle cok eşya oldu mu bana haller geliyor zaten kac parca goturecez ki alt tarafı 2 gün zatensen bilirsin tabi canım
Benim karnım da bi şeyler sürünce kaşınıyorKızlar benim karnım kaşınıyor. Siz de de oluyor mu. Catlamaktan korkuyorum. Yani çatlaklar siliniyor ama acıyormuş . Tam da araştırmadım ama siliniyor sonuçta ama catlamamak lazim iste. Bio oil kullanıyorum lierac da var evde ama onu deil sabah akşam bio oil i sürüyorum bunlar zayıf mi geliyor acaba baska ne kullansam ki bir daha 2.yi falan doğurmam gibime geliyorhos zaten olmuyor da
Himm doktoruna danış o zmn cnm bilemicem önemli bişey değildir insAllahSarı ama böyle eski kan olur ya öyle sanki
Hamilelik bence de çok güzel bir şey değil ki. Zor, başta bulantılar vs şimdi de ağırlaşma zamanı. Tek güzel yanı tekmelerBen artık cok sıkıldım ve bunaldim ne bilim hamileliğin tadını çıkar yok hamilelik super diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum ki pek cok hamileye gore de rahat geçirdim su ana kadar ama son günlerde 15 dakika yürütüyorum köpeği. Nefesim kesiliyor nefes nefese kalıyorum sancim tutuyor. Cok kilo da almadım karnım da cok büyük değil ama esim diyor sen can taşıyorsun normal. Gerçekten hamileliği ben hic sevmedimevden tek başıma cikmicam artik düşer bayılırım falan kaldırımda Allah Korusun ve benim cocuk cok hareketli acaba sinirli biri mi annesi gibi bir vuruyor kendime gelemiyorum ah vah diyorum
Bebiş de güzel kilo almaya başlıyor ya eğer anne de dikkat etmezse iyice tombiş olunuyor. Gece acıkmaları vs artıyor. Bebek iyi kilo alacak artık. Taşıması iyice zorlaşacakTecrübeli anneler 30. Haftadan doğurana kadar maksimum kaç kilo daha alinir acaba?Kimi artik kilo alimin yavaşlar diyo kimi daha cok şişersin diyor.Uygulamada bebek her hafta 250 gram alir ortalama yarısını da anne alir falan yazmış merak ettim
Sağol cnm.Canım e devletten alan vardı bende haftaya adanaya gıdecem kontrol ıcın e devletten ızın alacam bende bugun aynı şey kaymakamlıga gıtmene gerek yok. Yalnız belge ıstıyorlar doktorum bana kolayca ızın alayım diye kagıt vermıstı onu ekleyeceğim sende bı doktorundan rıca et bence
Teşekkür ederimben e devletten izin alıp gidiyorum yolda kağıdı soruyorlar gösterip geçiyoruz. başvuruma 2 saat içinde onay geldi benim
Bazen napsan da çatlanılıyorKızlar benim karnım kaşınıyor. Siz de de oluyor mu. Catlamaktan korkuyorum. Yani çatlaklar siliniyor ama acıyormuş . Tam da araştırmadım ama siliniyor sonuçta ama catlamamak lazim iste. Bio oil kullanıyorum lierac da var evde ama onu deil sabah akşam bio oil i sürüyorum bunlar zayıf mi geliyor acaba baska ne kullansam ki bir daha 2.yi falan doğurmam gibime geliyorhos zaten olmuyor da
Doktordan bir rapor almıştım işyerine vermek için hamileliği bildirir bir rapor onu e devlette izin alırken ekliyorum tekrar sormuyorlar sonraHamilelik bence de çok güzel bir şey değil ki. Zor, başta bulantılar vs şimdi de ağırlaşma zamanı. Tek güzel yanı tekmeler ☺ sen bir de rahat geçirmişsin düşün
Bebiş de güzel kilo almaya başlıyor ya eğer anne de dikkat etmezse iyice tombiş olunuyor. Gece acıkmaları vs artıyor. Bebek iyi kilo alacak artık. Taşıması iyice zorlaşacak
Sağol cnm.
Teşekkür ederimAyrıca doktordan kağıt gösteriyor musun?
Bazen napsan da çatlanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?