2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kaşınmaya başladıysan geçmiş olsun bir gece aniden haritaya dönüyorsun

Aranızda en şanssız benim galiba. Mobilyam hala gelmedi. Bir de korona dan dolayı 1 hafta uzayabilir demezler mi benim hazırlama isleri 32 ye falan sarkacak galiba. . Neyseki kocam evde
benimde gelmedi mobilyalar kabullendim ve kendi dolabımda yer açtım hurç içinde duruyor kıyafetler eşyalar. bekleyecek vaktim kalmadı hazırlamam gerekiyordu

Aranızda en şanssız benim galiba. Mobilyam hala gelmedi. Bir de korona dan dolayı 1 hafta uzayabilir demezler mi benim hazırlama isleri 32 ye falan sarkacak galiba. . Neyseki kocam evde
Benim oğlanın corabi bile yok desem tek tuk bi kac takim almistim
Magazadan almayi bekledim hala bekliyorum bu rahatlik nerden geliyo bilmiyorum

avm ler 11 mayısta kademeli olarak açılacakmış ama bana sorarsan gitmemek lazım böyle bir risk almaya gerek var mı

e bebekte benim defalarca sepetim silindi beklemiyor uzun süre maalesef
Ayy bir kısmı gitmiş zaten 19 ürün kalmış zar zor onları onaylayabildim. Şimdi işin yoksa silinenleri tespit et. Zaten indirimleri kaçırdım bari hepsini aynı yerden vereyim tek seferde gelsin dedim ömrümü yedi kaç gündür e-bebek daha da uğramam o siteye.

kızlar dun demıstım ya bebegım bı hafta geriden geliyo diye. eşim dedı kı bebeğin karın çevresi bi hafta gerıden gelıyomuş ay ben hiç bişe anlamıyorum doktor konuşurken kilosu için dememiş yani. bebeginin karın çevresi geriden gelen var mı

avm ler 11 mayısta kademeli olarak açılacakmış ama bana sorarsan gitmemek lazım böyle bir risk almaya gerek var mı
Valla ben de neresi açılırsa açılsın pek çıkma taraftarı değilim ekonomik kaygılar nedeniyle paldır küldür açacaklar her yeri. 1 ölüm varken önlem almaya başladılar şimdi günlük 100 ölüm var önlemleri kaldırmaktan bahsediyorlar.

henüz bende ne gardrop ne beşik almadım anne yani var onu kullanacak gibiyim zaten başlangıçta insAllah bebişler gelmeden olur hepsi
benimde kaşınıyor ama yeni çatlağım yok gibi eskiden olanlar snrm yeni olanlar pembe oluyor diye biliyorum bı ara zeytinyağı sürüyordum kaşıntı için catlaktan geçtim artık ben kilo alıp verdim içinde hep çatlak vardı zaten
inanır mısın bende aynı durumdaydim gayet rahat bekliyorduk baktık olmuyor netten sipariş verdim artık napim açılsa da dışarı çıkıp kolay kolay bişey almam snrm kalabalıkta zaten o zmna iyice agirlasicaz şimdi bile iki yürüyüp ayakta kalınca belim sırtım çatlıyor ağrıdan ufaktan yapmaya başla bence sen bilirsin tabi de

Kızlar bide sarı akıntısı ve kasık agrısı olan var mı iltihabım yok kaşıntı falanda sabah biraz korktum doğrusu şükür ki kımıldıyor kızım tekmeliyorda

aynen öyle vakalar bitmediği halde her yeri açacaklar sonra hoşgeldin 2. dalga

Kızlar bide sarı akıntısı ve kasık agrısı olan var mı iltihabım yok kaşıntı falanda sabah biraz korktum doğrusu şükür ki kımıldıyor kızım tekmeliyorda
Kasık ağrısı bende de oluyor cnm hatta bazen yürürken oturup kalkarken falan sızlıyor gibi vajinaya doğru normalmiş akıntım da var ama tam sarı değil

benimde 2 gün ilerde çıkmıştı. sanırım iki hafta kadar fark olmayınca sorun olmuyor ama

Yaşadığın yerde korona vakası fazla mı? Eğer sakin bir yerdeysen. Başka bir doktora göstersene. Sen olmasanda eşin baktırsın. Benimde İçim şişiyor böyle olunca
Gerçekten can sıkıcı . Ben dakik hiriyimdir ama bekletilince sevmiyorum . Karşılık alamıyorum hiç . Sanırım virüslü bir yer vakası fazlaymış. Eşimde işte

Ben 10 kiloyla devam ediyorum son aylar bebek kilo aliyor daha cok ama salmamak lazim
Bende seker oldugu icin bi de daha da dikkatliyim
Dr 4 kiloyu geçirme sakın dedi
Ben 10 kiloyla devam ediyorum son aylar bebek kilo aliyor daha cok ama salmamak lazim
Bende seker oldugu icin bi de daha da dikkatliyim
Ben 10 kiloyla devam ediyorum son aylar
bebek kilo aliyor daha cok ama salmamak lazim
Bende seker oldugu icin bi de daha da
dikkatliyim

Şeker diyetinde neler oluyor?Ben de dikkat etmek istiyorum sona yaklaşirken daha almak istemiyorum.Hazır bu aralar iştahım da kapanmişken

Trendyolda var istediklerin oraya bakabilirsin canım
Ay ne bileyim bir şey ararken de valiz bi anda curcuna oluyor ya sevmiyorum onu hele hastanede hiç çekilmez diye düşündüm
Benim karnım da bi şeyler sürünce kaşınıyor Bende de lierac var banyodan banyoya onu sürüyorum bir de zeytinyağı dene bakalım bazen napsan olmaz

Hamilelik bence de çok güzel bir şey değil ki. Zor, başta bulantılar vs şimdi de ağırlaşma zamanı. Tek güzel yanı tekmeler sen bir de rahat geçirmişsin düşün
Bebiş de güzel kilo almaya başlıyor ya eğer anne de dikkat etmezse iyice tombiş olunuyor. Gece acıkmaları vs artıyor. Bebek iyi kilo alacak artık. Taşıması iyice zorlaşacak
Sağol cnm.
ben e devletten izin alıp gidiyorum yolda kağıdı soruyorlar gösterip geçiyoruz. başvuruma 2 saat içinde onay geldi benim
Teşekkür ederim Ayrıca doktordan kağıt gösteriyor musun?
Bazen napsan da çatlanılıyor

Doktordan bir rapor almıştım işyerine vermek için hamileliği bildirir bir rapor onu e devlette izin alırken ekliyorum tekrar sormuyorlar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…