Baby's Green Organik Aloe veralı Bebek Çamaşır Deterjanı 1 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Baby's Green Organik Aloe veralı Bebek Çamaşır Deterjanı 1 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ben de bugün kendi sitesinden alışveriş yaptım yeni üye olunca 20 tl indirim sağlıyordu. Deterjan mutfak spreyi vs aldım görümcem kullanıyor ürünlerini memnun diğer kimyasalsız ürünlere göre kalitesi daha iyi diyor:) bakalım ne zamana gelir.
Karbonhidrat tatli seker iceren hersey olmayacak ve meyveyi de sınırlı yiyeceksin maalesef bana mesela en dokunan ekmek oldu ekmeği azalttım hatta yemiyorum diyebilirim
Karbonhidrat tatli seker iceren hersey olmayacak ve meyveyi de sınırlı yiyeceksin maalesef bana mesela en dokunan ekmek oldu ekmeği azalttım hatta yemiyorum diyebilirim
kızlar dun demıstım ya bebegım bı hafta geriden geliyo diye. eşim dedı kı bebeğin karın çevresi bi hafta gerıden gelıyomuş ay ben hiç bişe anlamıyorum doktor konuşurken kilosu için dememiş yani. bebeginin karın çevresi geriden gelen var mı
Endişelenmenize gerek yok bence benimkinin de kafası 2 hafta önden gidiyormuş, doktor üstüne basa basa bu bir sorun değil sık karşılaşılan bir durum kafa yapısı beyin gelişimi iyi dedi. Sizinki de normaldir bence.
Yok ya bir hurmadan bisey olmaz, rahim kasilmasini desteklemek icin en az 7-9 hurma diyorlar ben son haftalrimda yemistim ne kadar etkili bilemedim ama 39+1 de gece suyum gelmisti☺
Benekler ilk aylr yan yatirilir, bir saga bir sola sekilde. Gunduz anne denetiminde yuz ustunde yatirin diyenler var ama ben hic yuz ustu yatirmadim kizimi. Zaten donmeye baslayimca artik rahat nefes aliyor olacaklar istedikleri gibi yatacaklr yani 3. Aylardan sonra felan..
Canım bu haftalarda hurma yemeni tavsiye etmem. Ne olur ne olmaz, sancıyı tetikleyebilir. Mesela adaçayı da aynı etkiyi yapıyor. O yüzden ben 37. Haftamda başlıcam. Bide benim ilki 40 hafta dolmasına rağmen gelmedi. O yüzden bu kez birşeyler yapmak istiyorum elimden geldiğince.
Anladm canım bende işte çok severim öyle bi yedimde korktum zaten baya. Doğuma doğru düzenli yerim o zamanda hurma bulmak zor alıp dolaba koysak bozulur mu acaba
Kızlar bu gün moralim bozuldu baya eşimle dışarda yeşillik bi yerde foto çekindik bikaç tane hatıra olsun diye. Sosyal medyada da paylaşmıyorum bikaç bilen kişi gördü sadece fotolardan. Birisi dedi ki ay ne hale gelmişsin falan. Yani 6 kilo aldım 56 kiloyum boyumda 1.67 aynaya bakınca kendimi aşırı bi kötü görmüyodum ama böyle denilince çok moralim bozuldu. Allahtan dışarı çıkıp etmiyomuşum demekki insanlardan neler duyacakmışım.
Kızlar bu gün moralim bozuldu baya eşimle dışarda yeşillik bi yerde foto çekindik bikaç tane hatıra olsun diye. Sosyal medyada da paylaşmıyorum bikaç bilen kişi gördü sadece fotolardan. Birisi dedi ki ay ne hale gelmişsin falan. Yani 6 kilo aldım 56 kiloyum boyumda 1.67 aynaya bakınca kendimi aşırı bi kötü görmüyodum ama böyle denilince çok moralim bozuldu. Allahtan dışarı çıkıp etmiyomuşum demekki insanlardan neler duyacakmışım.
Söyleyenin hadsizliğine küfür edesim geldi yani çok kilo da almış olsan sen hamilesin bir can taşıyorsun kilo olmasa belki şişlik olabilir hamilelik bu her şey olabilir. Ama yaşamayan ve egolu insanlar bunu anlayamaz canım sen sıkma canını değmezzz afkursunlar
Böylelerini alıp boğacaksın ya her halta bir fikri vardır, ne hamile ne çocuğu var süt için ahkam keser salak salak yorumlar yapar doğum şekline burnunu sokar çok biliyor gibi. Keşke boğabilsek
Doktoru şehir dışında olanlar nasıl halletti arkadaşlar? Demin hastanemi aradım ne gerekli doktorun çağırmış olması yeter mi diye? Kaymakamlıktan izin alınmalı dediler. E-devlet yeterli gelmiyor mu? Bilen bilgilendirebilir mi? Kaymakamlığa gitmeden edevletten halledebilmek istiyorum. Edevletten de izin çıkıyor mu hemen, nasıl oluyor acaba?
Söyleyenin hadsizliğine küfür edesim geldi yani çok kilo da almış olsan sen hamilesin bir can taşıyorsun kilo olmasa belki şişlik olabilir hamilelik bu her şey olabilir. Ama yaşamayan ve egolu insanlar bunu anlayamaz canım sen sıkma canını değmezzz afkursunlar