2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de bugün kendi sitesinden alışveriş yaptım yeni üye olunca 20 tl indirim sağlıyordu. Deterjan mutfak spreyi vs aldım görümcem kullanıyor ürünlerini memnun diğer kimyasalsız ürünlere göre kalitesi daha iyi diyor:) bakalım ne zamana gelir.

Kızlar bide sarı akıntısı ve kasık agrısı olan var mı iltihabım yok kaşıntı falanda sabah biraz korktum doğrusu şükür ki kımıldıyor kızım tekmeliyorda
Bende oluyor kremsi bazen sarımsı idrar tahlili vericektim ama kap yokmuş veremedim. Engelsiyon değildir inş

Şeker diyetinde neler oluyor?Ben de dikkat etmek istiyorum sona yaklaşirken daha almak istemiyorum.Hazır bu aralar iştahım da kapanmişken
Karbonhidrat tatli seker iceren hersey olmayacak ve meyveyi de sınırlı yiyeceksin maalesef bana mesela en dokunan ekmek oldu ekmeği azalttım hatta yemiyorum diyebilirim

Endişelenmenize gerek yok bence benimkinin de kafası 2 hafta önden gidiyormuş, doktor üstüne basa basa bu bir sorun değil sık karşılaşılan bir durum kafa yapısı beyin gelişimi iyi dedi. Sizinki de normaldir bence.

Anladım canım peki burun açmak için bir ürün kullanmışmıydın ben henüz almadım gerekli mi emin olamadım

Anladm canım bende işte çok severim öyle bi yedimde korktum zaten baya. Doğuma doğru düzenli yerim o zamanda hurma bulmak zor alıp dolaba koysak bozulur mu acaba

Kızlar bu gün moralim bozuldu baya eşimle dışarda yeşillik bi yerde foto çekindik bikaç tane hatıra olsun diye. Sosyal medyada da paylaşmıyorum bikaç bilen kişi gördü sadece fotolardan. Birisi dedi ki ay ne hale gelmişsin falan. Yani 6 kilo aldım 56 kiloyum boyumda 1.67 aynaya bakınca kendimi aşırı bi kötü görmüyodum ama böyle denilince çok moralim bozuldu. Allahtan dışarı çıkıp etmiyomuşum demekki insanlardan neler duyacakmışım.

Hamile bir kadına öyle denir mi o onun denyoluğu hiç takma kafana nasıl sinir oldum

Söyleyenin hadsizliğine küfür edesim geldi yani çok kilo da almış olsan sen hamilesin bir can taşıyorsun kilo olmasa belki şişlik olabilir hamilelik bu her şey olabilir. Ama yaşamayan ve egolu insanlar bunu anlayamaz canım sen sıkma canını değmezzz afkursunlar

Böylelerini alıp boğacaksın ya her halta bir fikri vardır, ne hamile ne çocuğu var süt için ahkam keser salak salak yorumlar yapar doğum şekline burnunu sokar çok biliyor gibi. Keşke boğabilsek

Canım doktor randevunu al e devletten başvurunun ekine koy. Akşama kadar haber geliyor onay msjı merak etme

Evet ve tüm bunlar için insanlar ne çabalar gösteriyor atıp tutmak kolay kim başına ne gelceğini bilemez sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…