2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Böylelerini alıp boğacaksın ya her halta bir fikri vardır, ne hamile ne çocuğu var süt için ahkam keser salak salak yorumlar yapar doğum şekline burnunu sokar çok biliyor gibi. Keşke boğabilsek
İnsanlar nasıl lohusa sendromu yaşıyor anladım valla o haldeyken kim bilir neler diyecekler

Bugün çok kötü bisey oldu aşırı moralim bozuldu bende dün hastane çantasına koyacağım pijama ve geceliği falan yıkadım. Ütumde biraz kireç yapmış dereceyi yükselmiştim.een sona fotoğraf için aldığım geceliği ütüledim ki onu da aşırı beğenerek almıştım baya da para vermiştim. Ütüledim askıya taktım bi baktım aşırı yüksek gelmiş derecesi parlamış böyle ara ara eşim bile o gecelige ne oldu dedi buna yapılabilecek bisey var mı?

Zaman geçtikten sonrada parlama devam ediyo mu ne renkti

Bu tip olumsuz yorumlarla bir şiddetindeki hisler beşe ona çıkabilir onu kastetmiştim cnm
Tabiki üstüne tuzu biberi olur. Benim zaten doğum anında başladı o söylemler de. Siz haklı olarak ailenizi doğumda istersiniz, sonrasında da istersiniz ama ben hastanelerin aileleri almamasını tercih ederim. Doğum yaptıktan sonra zaten herkesin kafasından bi ses çıkacak. En azından doğum anında rahat olurum
Eşime diyordum annelerimize haber vermeyelim çocuk doğmadan diye. O da küserler diyordu. Ben nasıl bir dua ettiysem artık Rabbim kabul etti böyle giderse gelemicekler hastaneye

İnsanlar bunu demeye nasıl cüret ediyor anlamıyorum hamile birine birde sinir oluyorum. Sen kimseye aldanma koy resmini onlar utansın dediklerinden

İnsanlar nasıl lohusa sendromu yaşıyor anladım valla o haldeyken kim bilir neler diyecekler
Ben uzaktayım çok şükür ama doğumdan bi 10 gün sonra memlekete gitmeyi düşünüyordum ama ciddi ciddi düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi diye

Benim oğlanın corabi bile yok desem tek tuk bi kac takim almistim
Magazadan almayi bekledim hala bekliyorum bu rahatlik nerden geliyo bilmiyorum
Hahahahaha Canım internetten al yaa. Mağazalar Zaten pahalıya satıyor ve terbiyesizler sinir oluyorum. Ben joker e gittim orda kadin beni kandırdı resmen 6 tane müslin örtü sattı ne gerek varsa bide philips in süt sağma makinesini satacaktı almadım tabi. Gittim degistirdim bende elimde simdi değişim seyi var bez alcam bende. Internetten almak daha güzel

benimde gelmedi mobilyalar kabullendim ve kendi dolabımda yer açtım hurç içinde duruyor kıyafetler eşyalar. bekleyecek vaktim kalmadı hazırlamam gerekiyordu
☹ benim hurcum da yok ki eğer gelmezse daha bende oyle yapcam sanırım. Internetten hurç alıp yaparım beşik bile gelmedi cocuk nerede yatacaksa

Amin ecmain insallah canim. Hayir malesef dondurulmuş embriyom da yok. Üstelik pko luyum güya pko da yumurta rezervi cok ya hani o kadar vardi ultrosonda az toplandı ama opu da sönmüşler ☹ sadece 1 tanesi vardi iste o da tuttu geride hic yok.tutmicak diye cok korkmustum bastan tedavi olcam diye buna sağ salim kavusayim dedigin gibi gerisi hic önemli degil olmasin zaten 1 tanesine cok şükür bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…