- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Ne olduğunu anlamadım tam ütü leke mi yaptı?Bugün çok kötü bisey oldu aşırı moralim bozuldubende dün hastane çantasına koyacağım pijama ve geceliği falan yıkadım. Ütumde biraz kireç yapmış dereceyi yükselmiştim.een sona fotoğraf için aldığım geceliği ütüledim ki onu da aşırı beğenerek almıştım baya da para vermiştim. Ütüledim askıya taktım bi baktım aşırı yüksek gelmiş derecesi parlamış böyle ara ara eşim bile o gecelige ne oldu dedi buna yapılabilecek bisey var mı?
Bisey olmaz bi daha yıka. Tersten ve üzerine tülbent koyarak ütüle. Bazi kumaşlar parlama yapar sorun degil. Dediğim sekilde dene canimEvet askıya astım orda gördüm zaten üzülerken hiç bisey yoktu anlamadımvizon gri arası bir renk . Zamanla geçiyor mu ki
Benim öyle oldu bir anda çatladım insallah senin öyle olmaz cnmGercekten mi? Of yaaa.
Canım tekrar yıkasan nasıl olur bazen pantolonlarda parlaklık olunca yıkanınca geçiyor ama emin değilim senin ki için inşallah geçer.Evet askıya astım orda gördüm zaten üzülerken hiç bisey yoktu anlamadımvizon gri arası bir renk . Zamanla geçiyor mu ki
Insallah . Olursa da onun tedavisine giderim de bu korona da cok zor tabi. Cok mu çatladı senin?Benim öyle oldu bir anda çatladım insallah senin öyle olmaz cnm
Ben de evde ekmek yapip yiyordum cok yediriyor artık unonun tahıllı ekmeğini yiyorum sadece valla ben meyveyı cok tüketiyorum günde 2 muz falan şekerli geliyor demekKarbonhidrat tatli seker iceren hersey olmayacak ve meyveyi de sınırlı yiyeceksin maalesef bana mesela en dokunan ekmek oldu ekmeği azalttım hatta yemiyorum diyebilirim
Bende gideceğim tedaviye karnımın sağ ve sol kısmında uzunlamasına 3 4 çizgi şeklinde oluştuInsallah . Olursa da onun tedavisine giderim de bu korona da cok zor tabi. Cok mu çatladı senin?
Benimde boyum 167 ve bu boya o kilo asla asla oyle şişko gözükmez ki bende sanirim suan 55 im tartılmadım ptesi tartilcam. Terbiyesiz kıskanç ve aptal insan o kadar çok ki bende bu yüzden hic kimse ama hiç kimseyle görüşmedim hala görüşmüyorum hamileliğin basından beri .. Foto yükledim bende geçenlerde . Yoruma kapadım ama dm den tebrik edenler falan oldu. BEn bu karara söyle vardım. Esimin gerizekalı teyzesi hamileliğin basında bana iste yoğurt ye şunu ye bunu ye tarzında konuştu beslenmeme dikkat edicek misim onun da kızı cok yemez içmezmiş.ama hamile kalınca yemiş falan. Bir de ben cok zayıf hamile kaldım 45 kilo ile de sanki millet açlıktan ölüyor.Ha bide ayrıca istersem kaka bile yerim demi kime ne?? Dedim yok bunlar beni hasta eder. Hic evden bile çıkmıyorum nerdeyse. Çünkü ben dayanamam birinin saçı elimde kalır. Ondan bunlardan uzak dur canim. Dogum sonrası evine dahi kabul etme terbiyesiz insan çokKızlar bu gün moralim bozuldu baya eşimle dışarda yeşillik bi yerde foto çekindik bikaç tane hatıra olsun diye. Sosyal medyada da paylaşmıyorum bikaç bilen kişi gördü sadece fotolardan. Birisi dedi ki ay ne hale gelmişsin falan. Yani 6 kilo aldım 56 kiloyum boyumda 1.67 aynaya bakınca kendimi aşırı bi kötü görmüyodum ama böyle denilince çok moralim bozuldu. Allahtan dışarı çıkıp etmiyomuşum demekki insanlardan neler duyacakmışım.
CoK değilmiş canim. O tedavi guzel ama eğer o fotolar gerçekse before after şeklinde. Daha fazla olanlar var. Ha bide cok aptal insan var bunlar anneliğin simgesi falanmış. Anne olmak boyle anlaşılıyormuş falan.Bende gideceğim tedaviye karnımın sağ ve sol kısmında uzunlamasına 3 4 çizgi şeklinde oluştu
Ay okudum rahatladım kız herkese senin gibi bi arkadaş şart içimdekileri döktün sankiBenimde boyum 167 ve bu boya o kilo asla asla oyle şişko gözükmez ki bende sanirim suan 55 im tartılmadım ptesi tartilcam. Terbiyesiz kıskanç ve aptal insan o kadar çok ki bende bu yüzden hic kimse ama hiç kimseyle görüşmedim hala görüşmüyorum hamileliğin basından beri .. Foto yükledim bende geçenlerde . Yoruma kapadım ama dm den tebrik edenler falan oldu. BEn bu karara söyle vardım. Esimin gerizekalı teyzesi hamileliğin basında bana iste yoğurt ye şunu ye bunu ye tarzında konuştu beslenmeme dikkat edicek misim onun da kızı cok yemez içmezmiş.ama hamile kalınca yemiş falan. Bir de ben cok zayıf hamile kaldım 45 kilo ile de sanki millet açlıktan ölüyor.Ha bide ayrıca istersem kaka bile yerim demi kime ne?? Dedim yok bunlar beni hasta eder. Hic evden bile çıkmıyorum nerdeyse. Çünkü ben dayanamam birinin saçı elimde kalır. Ondan bunlardan uzak dur canim. Dogum sonrası evine dahi kabul etme terbiyesiz insan çok
Benimde boyum 167 ve bu boya o kilo asla asla oyle şişko gözükmez ki bende sanirim suan 55 im tartılmadım ptesi tartilcam. Terbiyesiz kıskanç ve aptal insan o kadar çok ki bende bu yüzden hic kimse ama hiç kimseyle görüşmedim hala görüşmüyorum hamileliğin basından beri .. Foto yükledim bende geçenlerde . Yoruma kapadım ama dm den tebrik edenler falan oldu. BEn bu karara söyle vardım. Esimin gerizekalı teyzesi hamileliğin basında bana iste yoğurt ye şunu ye bunu ye tarzında konuştu beslenmeme dikkat edicek misim onun da kızı cok yemez içmezmiş.ama hamile kalınca yemiş falan. Bir de ben cok zayıf hamile kaldım 45 kilo ile de sanki millet açlıktan ölüyor.Ha bide ayrıca istersem kaka bile yerim demi kime ne?? Dedim yok bunlar beni hasta eder. Hic evden bile çıkmıyorum nerdeyse. Çünkü ben dayanamam birinin saçı elimde kalır. Ondan bunlardan uzak dur canim. Dogum sonrası evine dahi kabul etme terbiyesiz insan çok
hey Allah'ım ne salaklık anneliğimiz vücut çatlaklarıyla mı ölçülüyorCoK değilmiş canim. O tedavi guzel ama eğer o fotolar gerçekse before after şeklinde. Daha fazla olanlar var. Ha bide cok aptal insan var bunlar anneliğin simgesi falanmış. Anne olmak boyle anlaşılıyormuş falan.
Yok canım hani böyle bazen utu ısısı bi eşyaya yüksek gelir de parlama yapar ya öyle biseyNe olduğunu anlamadım tam ütü leke mi yaptı?
Ayyy inşallah ya canım çok teşekkürler bi denerim yazarım yine burayaBisey olmaz bi daha yıka. Tersten ve üzerine tülbent koyarak ütüle. Bazi kumaşlar parlama yapar sorun degil. Dediğim sekilde dene canim
O boyda o kiloda öyle fit gorunmenizi kıskanıyorlardır. Hiç takmayın.ben napayım.bende o boydayım ama 73 kilo oldum bravo banaBenimde boyum 167 ve bu boya o kilo asla asla oyle şişko gözükmez ki bende sanirim suan 55 im tartılmadım ptesi tartilcam. Terbiyesiz kıskanç ve aptal insan o kadar çok ki bende bu yüzden hic kimse ama hiç kimseyle görüşmedim hala görüşmüyorum hamileliğin basından beri .. Foto yükledim bende geçenlerde . Yoruma kapadım ama dm den tebrik edenler falan oldu. BEn bu karara söyle vardım. Esimin gerizekalı teyzesi hamileliğin basında bana iste yoğurt ye şunu ye bunu ye tarzında konuştu beslenmeme dikkat edicek misim onun da kızı cok yemez içmezmiş.ama hamile kalınca yemiş falan. Bir de ben cok zayıf hamile kaldım 45 kilo ile de sanki millet açlıktan ölüyor.Ha bide ayrıca istersem kaka bile yerim demi kime ne?? Dedim yok bunlar beni hasta eder. Hic evden bile çıkmıyorum nerdeyse. Çünkü ben dayanamam birinin saçı elimde kalır. Ondan bunlardan uzak dur canim. Dogum sonrası evine dahi kabul etme terbiyesiz insan çok
Canım o boya 73 te fazla değil ki dogumdan sonra 10 u gidicek oyle düşün. Dogum sonrası 2 ayda eski kilona bile dönersin zaten bunlar şişkinlik yani bence kilo da degilO boyda o kiloda öyle fit gorunmenizi kıskanıyorlardır. Hiç takmayın.ben napayım.bende o boydayım ama 73 kilo oldum bravo banabu hafta ne olduysa 1 kilo daha aldım mis gibi
Ya ben lazere gitmiştim. 3 sene falan olcak işte bitti yani. Hamilelikte çıkar dediler çıkmadı da. Ha en enteresanı kol bölgem komple bitmemişti. Hani ince ya ordaki tüyler. Bende ağda yapıyordum iste arada bir oraya. Ama öyle cok göze batan bisey de yok. Hamileyken suanda hic çıkmıyor. Ağda yaradı yanihey Allah'ım ne salaklık anneliğimiz vücut çatlaklarıyla mı ölçülüyorbenim lazer yarıda kaldı hem ona hem çatlak tedavisine baslayacagım lohusalık biter bitmez
Ne zaman bunalırsan yaz canim buraya iste. Takma kafana bunlari inan ki seni cook iyi anliyorumAy okudum rahatladım kız herkese senin gibi bi arkadaş şart içimdekileri döktün sanki
Canim aileler de aynısı. Onlar kıskançlıktan söylemiyor sinir etmeye söylüyor iste. Hayret bisey. Tabi bizim hamilelik evde yatmaya denk geldi ben hayatımda 50 kilo olmamış insanım düşün kemiğin üzerine deri geçirilmiş gibi bir vücudum var normalde. Bide millette zayıflık takıntısı çıktı ya hani. Mesela eskiden S beden hep olurdu mağazalarda. Xs de. Simdi internette dahi stokları yok ufak bedenlerin. Insanlar da da boyle algı oluştu kendileri sanki cok zayıfmış gibi. Kafaya takmaya değmez de insan yine de sinir oluyor işte. Benim kardesim de kilo almaya yatkındır mesela bünye olarak. Cidden herkesin bünyesi aynı degil ve hamileyiz ne olcak ti 2 ay sonra olmucak bu kilo sonuçta sanki kendilerinin dogum kilosu duruyor da.Bende aynı seyi kendi ailemden gördüm dün aşrii sinirlendim eşimle yürüyüşe cıktık ilk defa foto cekindik attim bizimkilere yine cok almişsin falan dedi annemler sosyal medyada da paylaştim herkes col tatli olmuşsun cok da almamişsin kilo falan yazdı4/5 kişi bi anda.Anne bi daha kilomla alakali yorum yapmayın allasen ben hamileyim siz evde otururken bi ayda 5 kilo aldiniz dedim ablam 9 kilo aldiği için ben onlara kilolu geliyorum hoş bende aldim 13 kilo aldim ama herkesin bünye farkli ayrica bizim hamilelik evde yatmaya denk geldi çalişsam yorgunluktan almazdim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?