2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hamilelikte çıkmadıysa lohusalıkta hiç çıkmaz

Canım doktor randevunu al e devletten başvurunun ekine koy. Akşama kadar haber geliyor onay msjı merak etme
Benim doktor randevulu çalışmıyor cnm. Ben o yüzden sabah erkenden gidip işimi hallediyordum normalde. Öğlen civarına kalırsan kaç saat bekliyorsun aşırı yoğunluktan. E-devletten izin alacağım ama bu randevu olayı sıkıntı çıkarmaz inşallah. Olmadı yine ararım bir doktoru.

teşekkü ederim inşallah bı sıkıntı olmaz. tecrubesız olunca ınsan bılemıyor

ya bende de yoktu bitmişti özel bölgemde tüylenme oldu tıraşladım napim tekrar gıdcem sanırım özell bölge ıcın

Aynen hırs yapiyorum iyi oluyo aman doğurur doğurmaz aticam bu kilolari inşallah emziriyorum diye deli gibi yemicem virüsten diyetisyenle çalişamadim ama emzirme sürecim farklı olacak ben de hep zayiftim 50 kilo insaniydim ama işte

Civil online siteler içinde en yavaşı sanırım bir haftayı geçti hala hazırlanmayı bekliyor yazıyor

Allah aşkına o nasıl bi saçmalıktır tamam denebilir çok kilo almışsın yada yüzün şişmiş faln denirde ay ne hale gelmişsin nedir bence hiç takma canım boşver salla öyle insanları

Kızlar okullar 1 haziranda açılıyormuş galiba benim haftaya 32. haftamdı çalışabilir raporu alacaktım 35'te okul açılacak 3 haftalık yine alınabilir mi direkt 32'yi alayım mı ya bilen var mı bunları?

Kizlar hazır e bebekte indirim varken şu ıslak mendil işini re kapatayım diyorum ne aldınız ne alayım coklu paket almak istemiyorum denemek istiyorum başta teklilerden prima sleepy uni baby baby me bi sürü var hangilerinden alayım?

okullar açılmaz diyorlar artık

Tekrar yıka geçer o üzme kendini.

32 de çalışabilir alsan da bir sıkıntı olursa istediğin zaman tekrar çalışamaz olarak alırsın 35 de çalışamaza çevirebilirsin mesela

Randevu veren başka hastaneden randevu al. Sonra iptal edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…