Çalışabilir alındıktan sonra 37. Haftaya kadar istediğin zaman onu çalışamaza çevirebilirsin. Bu tamamen senin kararın. Doktor inisiyatifi değil. 3 hafta 3 haftadır. Bizede yıllık izinlerinizin bir haftasını şu dönemde kullanma mecburiyeti getirdiler ama ben itiraz ettim. Bana doğum sonrası izin lazım ozaman idari izin verecekseniz şimdi yıllık kullanayım dedim. Beni istisna tuttular şükür.Kızlar okullar 1 haziranda açılıyormuş galiba benim haftaya 32. haftamdı çalışabilir raporu alacaktım 35'te okul açılacak 3 haftalık yine alınabilir mi direkt 32'yi alayım mı ya bilen var mı bunları?
Benimde 14 mayısta 32 oluyor yinede çalışamaz raporu alacağım açılsa bile onu çevirebiliyoruzOlur öyle değil mi 3 hafta 3 hafta sonuçta
Çalışamaz raporu tekrar çalışabilir raporuna çevrilemiyor. Çalışabilir raporu çalışamaza çevriliyor.Benimde 14 mayısta 32 oluyor yinede çalışamaz raporu alacağım açılsa bile onu çevirebiliyoruz
Ay yanlış yazmışım:) çalışabilir raporu alacağımÇalışamaz raporu tekrar çalışabilir raporuna çevrilemiyor. Çalışabilir raporu çalışamaza çevriliyor.
Çalışabilir alındıktan sonra 37. Haftaya kadar istediğin zaman onu çalışamaza çevirebilirsin. Bu tamamen senin kararın. Doktor inisiyatifi değil. 3 hafta 3 haftadır. Bizede yıllık izinlerinizin bir haftasını şu dönemde kullanma mecburiyeti getirdiler ama ben itiraz ettim. Bana doğum sonrası izin lazım ozaman idari izin verecekseniz şimdi yıllık kullanayım dedim. Beni istisna tuttular şükür.
Teşekkür ederim sağ olunBenimde 14 mayısta 32 oluyor yinede çalışamaz raporu alacağım açılsa bile onu çevirebiliyoruz
Sağol canım şeker riski varmı yokmu anlayamadım onu sadece deSonuçlarımız gayet güzel. Sağlıkla gelsin bebiş.
Yok yok gayet iyi çıkmış şekerler.Sağol canım şeker riski varmı yokmu anlayamadım onu sadece de☺
Tamam canım sağol virüsten dolayı şeker yüklemesi yaptırmadım doktorumda izindeydi bahane oldu biraz zaten istemiyodum pek şeker testiYok yok gayet iyi çıkmış şekerler.
Tabi tabi bende öyle yapmayı düşünüyorumOlur öyle değil mi 3 hafta 3 hafta sonuçta
Calisacakmisin?Ay yanlış yazmışım:) çalışabilir raporu alacağım
1 hazıranda açılacagı belli değilki canım 30 mayısa kadar tatil uzatıldı okul açılacak denmedi henüzKızlar okullar 1 haziranda açılıyormuş galiba benim haftaya 32. haftamdı çalışabilir raporu alacaktım 35'te okul açılacak 3 haftalık yine alınabilir mi direkt 32'yi alayım mı ya bilen var mı bunları?
yok hepimiz beklemedeyiz ☺Kızlar erken doğum yapan oldumu acaba
Evet canim bazısında çıkıyormuş gebelik döneminde ben de duydum bunu. Olsun gidersin daha önceden de gitmis olduğun için bikac seans yeter herhald3ya bende de yoktu bitmişti özel bölgemde tüylenme oldu tıraşladım napim tekrar gıdcem sanırım özell bölge ıcın
Canim zaten emziriyorum ondan yiyorum demek pis bogazligin arkasına sığınmak yani evet emzirmek kalori harcatan birşey belki icin eziliyordur bu anlamda anlayabilirim ama kalkipta yiyip yiyip durmak saçmalık. Kimisi de mahalle dedikodularıyla cocuk büyütüyor iste onu ye sütun olur bunu ye su olur emziriyorsun vs. Halbuki ne alaka hic alakası yok arkadaşım 47 kg hala cocugunu emziriyor. Gıcık ta bir insan bu konularda herseyi yemez içmez yani midesi sorunlu. en iyisi az yemek. Ben şimdiden sıkıldım yemek yemekten esime diyorum cocuk doğsun yemicem yani. Boyle zayıflar a yemek yemekte külfet eskiden bir kahve içerdim yanında 2 sigara güne oyle baslar arkasından bir sandovic belki muz atardım agzima dolanirdim gayette iyiydim yani o günleri özledim ciddenAynen hırs yapiyorum iyi oluyo aman doğurur doğurmaz aticam bu kilolari inşallah emziriyorum diye deli gibi yemicem virüsten diyetisyenle çalişamadim ama emzirme sürecim farklı olacak ben de hep zayiftim 50 kilo insaniydim ama işte
Hamileligin nesinin tadını çıkarıyorsunuz bize de anlatsanıza ağrıyan sırt in mi bulanan midenin mi sancılanan vücudun mu her dakika tuvalete koşmanın mı? Nesi var ,bu hamileliğin tadı çıkacak? Gercekten merakımdan soruyorum. Bu arada 32 kilo almışsınız hamilelik zaten 38 hafta bisey durumunuz hic ama hic normal değilmiş bir hamilelikte 38 kilo almak cok uc bir rakam ki dogumdan çıktıktan sonra 23 kg fazlanız olmus. Siz vermiş olabilirsiniz ama herkes bu sekilde bu kadar kiloyu veremez. Herkeste diyette sebat edemez. Hamile de olsak tabiki kendimize kilomuza,kilomuza dikkat edemiyorsak en azından yediklerimize dikkat etmeliyiz. Biz güzel olmalıyız ve sağlıklı. Biz sağlıklı olalım ki çocuklarımız da oyle olsun degil mi?Kizlar merhaba kiloyu kafaya takmayın ben ilk oğlumda 75 le hamile kaldım 107 ile doğurdum sezeryanla doğurdum çıktığımda 98 geliyordum oğlum 5 aylık olunca diyete başladım ve 62 ye kadar düştüm her gün ağlardım kiloluyum diye ama hicte takmamak gerekiyormuş şimdi de bayag aldım ama hiç takmıyorum emzirirken dikkat edin bol bol su için hemen gidiyor kaç kilo olduğumu bilmiyorum bile nasıl olsa vercem odaklı hamileliğin tadını çıkarıyorum tek düşüncem çocuğumun sağlıklı olması insanlara yaranamazsin zayiflarsin ay nolmussun kilo alırsın ay nolmussun en iyisi mi kendi kafanıza göre takılın
Cnm hayatta olumsuz şeyleri merkeze alırsak hayat geçmez ki zaten. Hamilelik zor evet zorluğu sebebiyle çok çok güzel bir şey sayılmaz belki evet. Ama özü itibariyle harika bir nimet. Hamile olmaya çalışan çok kişi var. Sen de sanırım zor sahip olmuştun... Bebeğimizi taşıyoruz bundan güzel bir şey var mı? Bende olabildiğince pozitif olmaya çalışıyorum. Sancısı, tuvalete sıkışması, ağırlığı, kimimiz iğne vs kullanıyor ben gibi.. Zor olmaz mı? Doğduktan sonra daha kolay olmayacağını da biliyorum. Ama olumsuzlukla bir yere varamayız onu demek istemiş arkadaş ben öyle anladım. (Sağlıkta sıkıntı yoksa) kilo almanız da üzmesin demiş verilir halloluyor demiş. Gerçekten veriliyor. Emzirme dönemi kilo vermek için aşırı iyi bir dönem. Ama iştah açık oluyor, eskiden doyduğunla doyulmuyor, çünkü süt üretmek muazzam bir enerji gerektiriyor. Sağlıklı beslenildikten sonra porsiyon büyüse bile emzikliyken kilo vermek daha kolay. Yanlış anlama mesajımı sende pozitif ol lütfen.Hamileligin nesinin tadını çıkarıyorsunuz bize de anlatsanıza ağrıyan sırt in mi bulanan midenin mi sancılanan vücudun mu her dakika tuvalete koşmanın mı? Nesi var ,bu hamileliğin tadı çıkacak? Gercekten merakımdan soruyorum. Bu arada 32 kilo almışsınız hamilelik zaten 38 hafta bisey durumunuz hic ama hic normal değilmiş bir hamilelikte 38 kilo almak cok uc bir rakam ki dogumdan çıktıktan sonra 23 kg fazlanız olmus. Siz vermiş olabilirsiniz ama herkes bu sekilde bu kadar kiloyu veremez. Herkeste diyette sebat edemez. Hamile de olsak tabiki kendimize kilomuza,kilomuza dikkat edemiyorsak en azından yediklerimize dikkat etmeliyiz. Biz güzel olmalıyız ve sağlıklı. Biz sağlıklı olalım ki çocuklarımız da oyle olsun degil mi?
Ben bazi ınsanların dalga geçtiğini düşünüyorum gercekten. Bazılarının da çocuklarından pişman olduğunu düşünüyorum ondan tadını çıkar diyorlar. Çünkü cocugu uyumuyor yemek yemiyor ne bileyim gazlı falan. E hamilelikte uğraşmıyor tabi bunlarla. Surekli boyle seyler duyunca bende sormak istedimCnm hayatta olumsuz şeyleri merkeze alırsak hayat geçmez ki zaten. Hamilelik zor evet zorluğu sebebiyle çok çok güzel bir şey sayılmaz belki evet. Ama özü itibariyle harika bir nimet. Hamile olmaya çalışan çok kişi var. Sen de sanırım zor sahip olmuştun... Bebeğimizi taşıyoruz bundan güzel bir şey var mı? Bende olabildiğince pozitif olmaya çalışıyorum. Sancısı, tuvalete sıkışması, ağırlığı, kimimiz iğne vs kullanıyor ben gibi.. Zor olmaz mı? Doğduktan sonra daha kolay olmayacağını da biliyorum. Ama olumsuzlukla bir yere varamayız onu demek istemiş arkadaş ben öyle anladım. (Sağlıkta sıkıntı yoksa) kilo almanız da üzmesin demiş verilir halloluyor demiş. Gerçekten veriliyor. Emzirme dönemi kilo vermek için aşırı iyi bir dönem. Ama iştah açık oluyor, eskiden doyduğunla doyulmuyor, çünkü süt üretmek muazzam bir enerji gerektiriyor. Sağlıklı beslenildikten sonra porsiyon büyüse bile emzikliyken kilo vermek daha kolay. Yanlış anlama mesajımı sende pozitif ol lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?