- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
Kizlar hazır e bebekte indirim varken şu ıslak mendil işini re kapatayım diyorum ne aldınız ne alayım coklu paket almak istemiyorum denemek istiyorum başta teklilerden prima sleepy uni baby baby me bi sürü var hangilerinden alayım?
Canım zaten asabi bir insanım diye anlatıyordun ama hamilelik sende galiba daha da asabiyet yapmış. İnsanların üzülme, dert etme diye moral vermeye çalışmasında ne sakınca var ki. Ben bunda herhangi bir artniyet göremiyorum. Sen de okumuşsundur gebeliğe hazırlık bölümünde her ay büyük umutlarla acaba bu sefer oldu mu diye mutlu haberi bekleyen yığınla insan var. Olmayınca tabiki üzülüyor ama aynı yoldan geçmiş birinin anlattıkları çoğunlukla moral oluyor bu insanlara.Ben bazi ınsanların dalga geçtiğini düşünüyorum gercekten. Bazılarının da çocuklarından pişman olduğunu düşünüyorum ondan tadını çıkar diyorlar. Çünkü cocugu uyumuyor yemek yemiyor ne bileyim gazlı falan. E hamilelikte uğraşmıyor tabi bunlarla. Surekli boyle seyler duyunca bende sormak istedim
Evet bende tup bebek yöntemiyle hamile kaldım ve asla geçmişimi unutmadım. Biliyor musun bu sitede dahi çocuğuna zorlukla kavuşan insanlar geçmişini oyle unutmuşlar ki başkasına stres yapma üzülme tarzında akıl veriyorlar. Hamile kalamıyorum diye agliyorlardi oysainsanoğlu kadar kötü ve nankör varlık yok gercekten. Yani ben görmedim hiç. Ben hic unutmuyorum o çektiğim rezaleti iğneleri. Hamile olduktan sonra da devam etti iğneler bir süre..
Evet emzirme döneminde verildiğine şahit oldum canim ben de bir.kac tanıdığımda da mantıklı da zaten kalori harcatan bisey ama hala suanda cocugu 1 yasinda olmak üzere olan ve emziren ve hala diyet yapanlar da var. Bence bu biraz kişi ile alakalı. Yerse veremez yani. Hele de sağlıksız seyler yerse. Genelde şekerli yiyorlar sanırım . Enerji versin diyeymis. Ya da ben emziriyorum bana serbest kafasinda olabilirler.
Maşallah içimden bir his doğum perdesini senin açacağını söylüyorDoktordan çıktım kızlar 2 kilo çıktı nerdeyse bebeğim boyu da 42 cm miş, 10 gün önde şu an korktum topaç olursa normal doğum şansım da azalır değil mi zaten hala poposu aşağıdaydı inat ya döndüremedim bir türlü
Bazıları 4 hatta 4 buçuk kiloyu normal doğurtuyor ama ben cesaret edememDoktordan çıktım kızlar 2 kilo çıktı nerdeyse bebeğim boyu da 42 cm miş, 10 gün önde şu an korktum topaç olursa normal doğum şansım da azalır değil mi zaten hala poposu aşağıdaydı inat ya döndüremedim bir türlü
oy maşallah minnoşaDoktordan çıktım kızlar 2 kilo çıktı nerdeyse bebeğim boyu da 42 cm miş, 10 gün önde şu an korktum topaç olursa normal doğum şansım da azalır değil mi zaten hala poposu aşağıdaydı inat ya döndüremedim bir türlü
Benimde pazartesi günüm. Yani senin şimdiki haftan gibi olacak. 1600 ü inşallah geçmiştir ikisideDoktordan çıktım kızlar 2 kilo çıktı nerdeyse bebeğim boyu da 42 cm miş, 10 gün önde şu an korktum topaç olursa normal doğum şansım da azalır değil mi zaten hala poposu aşağıdaydı inat ya döndüremedim bir türlü
Onlardan biride benim 4350 gr doğmuşumBazıları 4 hatta 4 buçuk kiloyu normal doğurtuyor ama ben cesaret edemem
En az 8 cm daha uzadı mı tamamdır. Kız haziranın 3. Haftasına kalmaz seninki doğar
Senin annen de ne yiyormuş arkadaş. Bütün çocukları tombik doğmuşOnlardan biride benim 4350 gr doğmuşumama 31 yıl önce kardeşim iki yıl küçük o evde 4250 gr normal yine doğmuş
Garibim ne yiyecek. Bende hamilelik süreci stres sıkıntı ile geçmiş doğum yine aynı. Mevlam işte eylerse güzel eyler boşuna dememişler :))) o zaman kimyasal yok ne yeseler yararmış. Şimdi biz dünyayı yiyoruz ama onların zaman gibi olmuyorSenin annen de ne yiyormuş arkadaş. Bütün çocukları tombik doğmuş
Kız bu doğmaz da sanki doktor dürte dürte ne hale geldi inat etti elini çekmedi bi fotoğrafı zor aldıkMaşallah içimden bir his doğum perdesini senin açacağını söylüyorbenimki de baştan beri 1 hafta önden gidiyor popo da aşağıda büyük ihtimal sezeryan yolları görünüyor bana da
1-2 hafta erken doğmasını içten içe çok istiyorumBazıları 4 hatta 4 buçuk kiloyu normal doğurtuyor ama ben cesaret edemem
En az 8 cm daha uzadı mı tamamdır. Kız haziranın 3. Haftasına kalmaz seninki doğar
Umut ışıklarım sönmek üzereoy maşallah minnoşadöner döner daha annesi stres yapma
Muz ye muz ben bi tane yiyorum sen 2 yeBenimde pazartesi günüm. Yani senin şimdiki haftan gibi olacak. 1600 ü inşallah geçmiştir ikisideaman takma bebiş iyi olsun sezeryanda olsa eni sonu ayağı kalkacaksın normalde olsa
Benim eşim de 4,5 kilo doğmuş evde ebe ile. Kayınvalidemin o kadar kanaması olmuş ki bir ay toparlanamamış kadınOnlardan biride benim 4350 gr doğmuşumama 31 yıl önce kardeşim iki yıl küçük o evde 4250 gr yine normal yolla doğmuş
aynen şekeriniz yoksa muza yüklenin çok yarıyormuş bebişe. Bir de kaşar peynirKız bu doğmaz da sanki doktor dürte dürte ne hale geldi inat etti elini çekmedi bi fotoğrafı zor aldık
1-2 hafta erken doğmasını içten içe çok istiyorum
Umut ışıklarım sönmek üzere
Muz ye muz ben bi tane yiyorum sen 2 yeHangisi hayırlıysa o olsun tabii de ben şu hantallığım gitsin sabah yataktan pat diye kalkayım istiyorum artık normal olunca daha hızlı geçiyorsun ya bu aşamaya
36 yada 37den sonra doğsun istiyorum ben de. Çünkü ben 40 haftayı doldurup hala gelmeyen bir bebek doğurdumKız bu doğmaz da sanki doktor dürte dürte ne hale geldi inat etti elini çekmedi bi fotoğrafı zor aldık
1-2 hafta erken doğmasını içten içe çok istiyorum
Umut ışıklarım sönmek üzere
Muz ye muz ben bi tane yiyorum sen 2 yeHangisi hayırlıysa o olsun tabii de ben şu hantallığım gitsin sabah yataktan pat diye kalkayım istiyorum artık normal olunca daha hızlı geçiyorsun ya bu aşamaya
34 e kadar rahatça dönüyorlar diye biliyorum ama son anda dönebileceğini sanmam yeri kalmıyor ki dışardan müdahale ile belkiKızlar ben ilkinde dönmüş dönmemiş problemi yaşamadığım için bilemiyorum. Acaba bebek şimdi baş aşağı dönerse artık geri bi daha popo aşağı dönmez mi ki. Doğum anında bile dönen varmış diye duydum ben.
Ortasını bulan şanslılardan oluruz inşallah ya36 yada 37den sonra doğsun istiyorum ben de. Çünkü ben 40 haftayı doldurup hala gelmeyen bir bebek doğurdumBoşa stres yaşamayalım hiçbirimiz. Ama mutlaka bu konu içinde de 40 haftayı gören olacaktır. Ben sıramı savdım artık o kişi ben olmak istemiyorum
Ay 3 haftam mı kaldı o zaman 3 hafta Tarkan'dan dön bebeğimi mi söylesem ya da daha bilimsel bir çözümü olan var mı34 e kadar rahatça dönüyorlar diye biliyorum ama son anda dönebileceğini sanmam yeri kalmıyor ki dışardan müdahale ile belki
öyle insanlar hep var malesef ya kızımda yeni hamielyken bana da akrabalar bı daha eski kıyafetlerini giyemezsn şimdi giy bklm vs diye yerdiler oylelerini duymamak gerek vala ya da ağzının payını verip susturmak gerek sen zaten çok kilo almamışsn hoş alsan da olabilir yani herkesin farklı vücudu yeter ki sağlıklı olalım ben kilolu hamile kalınca çok dikkat etmeye çalıştım ilk hamileliğimde olumsuz konuşanlar bunda hiç ağzını açmadı çok kilo almayınca hoş artk virüsten görüşmüyoruz daKızlar bu gün moralim bozuldu baya eşimle dışarda yeşillik bi yerde foto çekindik bikaç tane hatıra olsun diye. Sosyal medyada da paylaşmıyorum bikaç bilen kişi gördü sadece fotolardan. Birisi dedi ki ay ne hale gelmişsin falan. Yani 6 kilo aldım 56 kiloyum boyumda 1.67 aynaya bakınca kendimi aşırı bi kötü görmüyodum ama böyle denilince çok moralim bozuldu. Allahtan dışarı çıkıp etmiyomuşum demekki insanlardan neler duyacakmışım.
hay MasAllah cnmDoktordan çıktım kızlar 2 kilo çıktı nerdeyse bebeğim boyu da 42 cm miş, 10 gün önde şu an korktum topaç olursa normal doğum şansım da azalır değil mi zaten hala poposu aşağıdaydı inat ya döndüremedim bir türlü
kızım 36 haftalık doğdu ikinci naisl olacak bklm 40 haftayı beklemeyi sebepsiz bende istemiyorum snrm artık bu haftalar baya zorluyor ondan snrm bı an önce sağlıkla kucağımıza alırız ya insAllah36 yada 37den sonra doğsun istiyorum ben de. Çünkü ben 40 haftayı doldurup hala gelmeyen bir bebek doğurdumBoşa stres yaşamayalım hiçbirimiz. Ama mutlaka bu konu içinde de 40 haftayı gören olacaktır. Ben sıramı savdım artık o kişi ben olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?