- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Annemin kardeşimde on dakika içinde olmuş. Ben hastanede doğmuşum rezaletBenim eşim de 4,5 kilo doğmuş evde ebe ile. Kayınvalidemin o kadar kanaması olmuş ki bir ay toparlanamamış kadın
Yiyorum sonra kaşıntı tutuyorKız bu doğmaz da sanki doktor dürte dürte ne hale geldi inat etti elini çekmedi bi fotoğrafı zor aldık
1-2 hafta erken doğmasını içten içe çok istiyorum
Umut ışıklarım sönmek üzere
Muz ye muz ben bi tane yiyorum sen 2 yeHangisi hayırlıysa o olsun tabii de ben şu hantallığım gitsin sabah yataktan pat diye kalkayım istiyorum artık normal olunca daha hızlı geçiyorsun ya bu aşamaya
Oruç musun canımTünaydın kızlar
Bugün sabahtan acıktım he nedenseiftara ne yapsam diye şimdiden düşünce sardı ev işi yapılacak pofff vala hiç cnm istemiyor nedense sizler napionz
Boyunuz kısa olduğu için mi? Bunun bilimsel bir açıklaması var mıBen hep sezeryan istiyorum. Geçen doktorda boyum kısa oldugu için normal doğumun benim için riskli olabileceğini söyledi işime geldi istemiyorum normal doğum zaten☺
Tarkan en mantıklısı canımAy 3 haftam mı kaldı o zaman 3 hafta Tarkan'dan dön bebeğimi mi söylesem ya da daha bilimsel bir çözümü olan var mı
Evet canımOruç musun canım
Asabi olduğum nereden çıktı mesajı tamamiyle yanlis anlamışsın bence sen. Yaptığı sağlıksız tabiki 32 kilo almak normal mi? Bunu hangi doktor önerir ve ya hangi doktor kabul eder mesela. Tamam almıştır vermiştir onun bünyesi öyledir daha doğrusu o öyle sebat etmiştir diyette veya emzirmistir. Herkez emziriyor mu? Ya da diyet yapabiliyor mu? Hayir..Neden dışardan canımızı sikanlardan farksız olsun? Yaptığı yanlis biseyi neden doğruymuş gibi söylüyor yani. Zayıf olmak sağlıklı olmak anlamına gelmiyor ama kilo kesinlikle hastalıktır.Canım zaten asabi bir insanım diye anlatıyordun ama hamilelik sende galiba daha da asabiyet yapmış. İnsanların üzülme, dert etme diye moral vermeye çalışmasında ne sakınca var ki. Ben bunda herhangi bir artniyet göremiyorum. Sen de okumuşsundur gebeliğe hazırlık bölümünde her ay büyük umutlarla acaba bu sefer oldu mu diye mutlu haberi bekleyen yığınla insan var. Olmayınca tabiki üzülüyor ama aynı yoldan geçmiş birinin anlattıkları çoğunlukla moral oluyor bu insanlara.
Kilo konusunda arkadaş da moral vermek için kendi hamileliğini örnek vermiş evet 32 kilo fazla ama o bile verilebiliyor demek istemiş. İlla sizde 32 alın dememiş :) yaptığın çok sağlıksız o kadar kilo alınır mı demek dışarıdan saçma sapan konuşup canımızı sıkan insanlardan pek de farklı değil. Bana da kalsa senin hamilelik öncesi yaptığın çok sağlıksız. Sigara kahve ile öğün geçiştirmek doğru mu? Zayıf olmak illa sağlıklı olmak anlamına mı geliyor?
Kaldı ki kilo evet çoğunlukla yeme ile alakalıdır ama bünyeden bünyeye çok farklılık gösterir. Mesela bendeki tamamen pisboğaz tatlıyı kesince rahatlıkla kilo verebiliyorum ama kuzenim var kız kuş kadar yiyor hale obezite sınırında. Olmayınca olmuyor yani napsın kız şimdi şişman diye evlenmesin, Anne olmasın mı? Hakkı yok mu buna?
Bazı egzersizler görmüştüm ben bi süre önce bi bak sen de istersen çocuk o hareketlerle doğum pozisyonu alabiliyor yazıyorduAy 3 haftam mı kaldı o zaman 3 hafta Tarkan'dan dön bebeğimi mi söylesem ya da daha bilimsel bir çözümü olan var mı
Hiç sorma canım ya. Yattığım yerden kalkamıyorum. Kasılmalarım da çok oluyor bunda. İlkinde ne kadar da rahatmışım. Şimdi bunda kasılmalar olıyuor ya umutlanıyorum tabi 40ı beklemicek diyeöyle insanlar hep var malesef ya kızımda yeni hamielyken bana da akrabalar bı daha eski kıyafetlerini giyemezsn şimdi giy bklm vs diye yerdiler oylelerini duymamak gerek vala ya da ağzının payını verip susturmak gerek sen zaten çok kilo almamışsn hoş alsan da olabilir yani herkesin farklı vücudu yeter ki sağlıklı olalım ben kilolu hamile kalınca çok dikkat etmeye çalıştım ilk hamileliğimde olumsuz konuşanlar bunda hiç ağzını açmadı çok kilo almayınca hoş artk virüsten görüşmüyoruz da
hay MasAllah cnmsağlıkla gelsin insAllah
kızım 36 haftalık doğdu ikinci naisl olacak bklm 40 haftayı beklemeyi sebepsiz bende istemiyorum snrm artık bu haftalar baya zorluyor ondan snrm bı an önce sağlıkla kucağımıza alırız ya insAllah
Hamilelikte referans alınan değerler değişiyor mu bilmiyorum ama TSH 'ın Yüksek cıkmış. 2,5 altında olmas lazim. Ilacs baslayalim demedi mi doktor?Kızlar benim sonuclarım glukoz falan normal mi anlamadım ben
Valla öyle dedi ilk kez gittiğim bir doktordu kendi doktorum değildi. Anne için riskli olabilir dedi bilmiyorum valla artıkBoyunuz kısa olduğu için mi? Bunun bilimsel bir açıklaması var mı
Nasıl dayanıyorsun ben bütün gün açım sanki bebekler bu zamanda besine daha çok ihtiyaç duyuyorEvet canım
En az 35de bi bakarız. Ben 32 haftayı doldurunca gidicem. İçerse ne oluyor bilmiyorum. Belki dönmüştür benimki. Çünkü hıçkırıkları vajinamın üstünde oluyor34 e kadar rahatça dönüyorlar diye biliyorum ama son anda dönebileceğini sanmam yeri kalmıyor ki dışardan müdahale ile belki
Canım sağlık ocagında yaptırdım doktor sonuclar gayet iyi dedi tsh referans aralıkları uyuyor amaHamilelikte referans alınan değerler değişiyor mu bilmiyorum ama TSH 'ın Yüksek cıkmış. 2,5 altında olmas lazim. Ilacs baslayalim demedi mi doktor?
Bir de bildiğim.kadariyla glukoz da 90 ve altı olması lazım yani o güzel cıkmış canm
Doktorunun bahanesi buBen hep sezeryan istiyorum. Geçen doktorda boyum kısa oldugu için normal doğumun benim için riskli olabileceğini söyledi işime geldi istemiyorum normal doğum zaten
Kız sen nasıl oruç tutuyorsun. Ben tutmamama rağmen her daim açım. Kan şekerim düşüyor benim az beklesem :/Evet canım
2,5 üzerine düşük doz ilaç baslatiliyor canim 25 mg kadar ama bazi doktorlar başlatmıyor takip ediyor sanirim. Öyle yapan da var. Bir de her hastanenin labaratuar i farklı oluyor. O zaman sıkıntı yok. Benim bu değerim koma degeriydi 3 sene once kadarCanım sağlık ocagında yaptırdım doktor sonuclar gayet iyi dedi tsh referans aralıkları uyuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?