2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yiyorum sonra kaşıntı tutuyor

Tünaydın kızlar
Bugün sabahtan acıktım he nedense iftara ne yapsam diye şimdiden düşünce sardı ev işi yapılacak pofff vala hiç cnm istemiyor nedense sizler napionz

Ben hep sezeryan istiyorum. Geçen doktorda boyum kısa oldugu için normal doğumun benim için riskli olabileceğini söyledi işime geldi istemiyorum normal doğum zaten

Asabi olduğum nereden çıktı mesajı tamamiyle yanlis anlamışsın bence sen. Yaptığı sağlıksız tabiki 32 kilo almak normal mi? Bunu hangi doktor önerir ve ya hangi doktor kabul eder mesela. Tamam almıştır vermiştir onun bünyesi öyledir daha doğrusu o öyle sebat etmiştir diyette veya emzirmistir. Herkez emziriyor mu? Ya da diyet yapabiliyor mu? Hayir..Neden dışardan canımızı sikanlardan farksız olsun? Yaptığı yanlis biseyi neden doğruymuş gibi söylüyor yani. Zayıf olmak sağlıklı olmak anlamına gelmiyor ama kilo kesinlikle hastalıktır.
Bu bir gerçek yani.
Benim yaptığım sağlıklı degil belki hamilelik öncesi,hoş zaten konumuz da bu degil,ama madem burdan dem vuruyorsun soyleyim ben de , kalkipta sabah kahvaltı öğlen yemek öğleden sonra tekrardan pasta tatli yiyipte,zaten hamile kalmak zorken bide kilo alip cirkinlesmeyi ve daha da zorlaştırmak istemedim. Onun ici öğün geciktirmek daha iyi. Bu zaten benim beslenme tarzım gunde 2 kez yerim o da acıkınca. Hic bir problem de yaşamadım şimdiye kadar bu beslenme tarzımla.

Senin kuzenin bu arada kuş kadar falan yemiyordur. Doktorlar bile diyor su içsem yarıyor yalan diye :) evlenebilir çocukta yapabilir buna hakkı yok diye bisey demedim ki ben.
Ben sadece boyle pat diye ven 32 kilo aldim verdim bilmemne kafaniza takmayın denmesini doğru bulmuyorum. Sanki cok normal olağan biseymis gibi anlatılıyor.
Ha diğer bir meselede demişsin ya gebeliğe hazırlık bölümünde. Onlar moral vermeye falan çalışmıyor. Ben bu yollardan geçtim. Boyle moral verilmez. Stres yapıp üzülmek,anne olmak isteyen birinin elinde olan seyler degil.
Burda birine dersi rahim filmi çekil,ben su doktora gittim su tedaviyi gördüm tavsiye ediyorum. Bir ilaç var doktora sor sende benim yumurtamama yardımcı olmuştu vs dersin kimse yanlis anlamaz hatta gider yapar da yani. Ama ukala ukala kendi ağlayıp zirladigi stresin daniskasini yaptığı günleri unutupta karşındakine dalga gecer gibi stres yapma olur olur denmesi biraz kendini bilmezlik ve geçmişini unutmak oluyor bence.
Hayırdır sende yapıyordun stres ne çabuk unuttun cocugun olunca. Kadın 50 tane konu açmış cocugu olmuyor diye ama hamile kalınca herkes ahkam kesiyor. Inan bunu gördüm bu sitede. Demek istediğim buydu.

Hiç sorma canım ya. Yattığım yerden kalkamıyorum. Kasılmalarım da çok oluyor bunda. İlkinde ne kadar da rahatmışım. Şimdi bunda kasılmalar olıyuor ya umutlanıyorum tabi 40ı beklemicek diye evrene pozitif enerji gönderiyorum. 37de doğurucam 37de doğurucam tabi biz hakkımızda hayırlı olanı bilemeyiz. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın Allahım Amin.

Kızlar benim sonuclarım glukoz falan normal mi anlamadım ben
Hamilelikte referans alınan değerler değişiyor mu bilmiyorum ama TSH 'ın Yüksek cıkmış. 2,5 altında olmas lazim. Ilacs baslayalim demedi mi doktor?
Bir de bildiğim.kadariyla glukoz da 90 ve altı olması lazım yani o güzel cıkmış canm

34 e kadar rahatça dönüyorlar diye biliyorum ama son anda dönebileceğini sanmam yeri kalmıyor ki dışardan müdahale ile belki
En az 35de bi bakarız. Ben 32 haftayı doldurunca gidicem. İçerse ne oluyor bilmiyorum. Belki dönmüştür benimki. Çünkü hıçkırıkları vajinamın üstünde oluyor tabi yine dönebilir bakalım ultrasonda ne çıkar

Canım sağlık ocagında yaptırdım doktor sonuclar gayet iyi dedi tsh referans aralıkları uyuyor ama

Ben hep sezeryan istiyorum. Geçen doktorda boyum kısa oldugu için normal doğumun benim için riskli olabileceğini söyledi işime geldi istemiyorum normal doğum zaten
Doktorunun bahanesi bu ben de 160ım,gayet de normal ve sağlıklı doğum yaptım. Bebek 50 cm doğdu.

Canım sağlık ocagında yaptırdım doktor sonuclar gayet iyi dedi tsh referans aralıkları uyuyor ama
2,5 üzerine düşük doz ilaç baslatiliyor canim 25 mg kadar ama bazi doktorlar başlatmıyor takip ediyor sanirim. Öyle yapan da var. Bir de her hastanenin labaratuar i farklı oluyor. O zaman sıkıntı yok. Benim bu değerim koma degeriydi 3 sene once kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…