2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hadi ya kendi doktorumada atayım olmadı bu sonucumu o ne dicek bakalım

Valla bana da çok garip geldi doktor bana boyun kısa olduğu için normal doğuramazsın dese böyle kalırım herhalde
Öyle bir şey yok ya. Şu olur, açılma olan kemikler varya onlar uygunsuz değerlendirilir. Anca öyle olabilir yani boy değil, vajina değerlendirilir.

Öyle bir şey yok ya. Şu olur, açılma olan kemikler varya onlar uygunsuz değerlendirilir. Anca öyle olabilir yani boy değil, vajina değerlendirilir.
vajina değerlendirmesi doğum başladığı anda mı yapılıyor? bazı doktorlar son haftalarda muayene sırasında da bakıyor sanırım

bazı doktorlar çok enterasan daha kolayına geliyor herhalde. gözünün üstünde kaşın var seni hemen sezeryana almalıyız
Zaten oyle ki. Bence bazısı yalan da konusuyor. Tabi Allah la onun arasında. Bu bebek iri normal dogum zor olur diyor bebek bir doğuyor yüzü kaşık kadar. Anlıyorum ultroson da her zaman hata payı var. Ama 600 700 gram da mi var doktor bi hastayla 6 8 hatta 10 saat uğraşmak istemiyor . Sezeryan 45 dakika bir gunde 5 sezeryan da yapar. Hasta da bakar. Oh mis. E ben bunlari söyleyince kötü oluyorum ama ha ben planlı sezeryan yapcam o ayrı ama yazik bu kadar normal dogum isteyen pisi pisine sezeryan oluyor.

vajina değerlendirmesi doğum başladığı anda mı yapılıyor? bazı doktorlar son haftalarda muayene sırasında da bakıyor sanırım
Yok çatı muayenesi dedikleri sırada bakıyorlar. Bu gidişinde çatı muayenesini bi sor doktoruna ne zaman yapacak diye.
Bana hiç çatı muayenesi yapılmadı.

benim doktor ölümüne normal doğumcu ilk başlarda artistlik yaptım ne var sanki yaparım aslan gibi doğururum falan verdim kendime gazı ama son haftalara geldik tırsmaya başladım happy mom forumunda kadının biri sancı sırasında camdan atlamayı düşündüm yazmış ciddi ciddi. Önümüzdeki hafta randevum var konusacağım gözünü seveyim beni sezeryana al diye zaten boyum da kısa diye eklerim

bende aynı valla son bı haftadır gelir yatakta sağdan sola dönmek baya meşakkatli bı iş olmaya başladı amin cnm Rabbim sağlıkla kavuştursun
Nasıl dayanıyorsun ben bütün gün açım sanki bebekler bu zamanda besine daha çok ihtiyaç duyuyor
normalde çok sıkıntı olmuyor canım bugün sahurda ekmeği biraz az yemişim snrm acıktım norma zamanda hamilr değilken nasılsa aynı oluyor açlığım doktor zaten hamilelik oruç tutmaya engel değil dedi
Kız sen nasıl oruç tutuyorsun. Ben tutmamama rağmen her daim açım. Kan şekerim düşüyor benim az beklesem :/
çok şükür öyle sıkıntım olmuyor cnm ya Rabbim sabrını veriyor bebeğimde sağlıklı bende engel görmüyorum tutuyorum sonrası zor oluyor geri tutması
Helal olsun sana valla gözümü öyle bir açlıkla açıyorum ki kahvaltıyı ağlayarak hazırlıcam nerdeyse
Allah seni kız sahur yapmasam bende sabah dediyin gibi çok aç uyaniyordm normalde ama şimdi sahur yapıp yatıyorum kalkmam zaten 11 buçuk 12 buluyor sonrasjnda ev işi kızım yemek hazırlığı derken birden akşam oluyor

Merhaba arkadaslar.yeni uye oldum da herkesin adinin altinda cikan hamilelik haftasini nasil ekliyoruz?
Merhaba, profilinize tıklayın, hesap detaylarına girin. orda aşağı inince göreceksiniz bebeğinizin doğacağı tahmini tarih yazıyor onu doldurup tamam a basın gelir

Ay öyle kötü şeyler yazanları da hiç anlamıyorum korkutuyorlar doğum yapacaklari da ben size çok olumlu seyelr yazayim bari kızlar normal doğum o kadar da korkulacak bişey değil herkesin hikayesi kendine tabi de ben mesela kızımda çok rahat bı doğum yaptım iki üç ikinmada kızım doğdu beni de hep dikiş kısmı geriyor mesela kesik atmışlardı o bı kaç dikişin atılmasını beklemek doğumdan zor geldi o an zaten kucağına aldigin anda bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…