- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Valla bana da çok garip geldi doktor bana boyun kısa olduğu için normal doğuramazsın dese böyle kalırım herhaldeDoktorunun bahanesi buben de 160ım,gayet de normal ve sağlıklı doğum yaptım. Bebek 50 cm doğdu.
Ben 160 bile değilimDoktorunun bahanesi buben de 160ım,gayet de normal ve sağlıklı doğum yaptım. Bebek 50 cm doğdu.
Hadi ya kendi doktorumada atayım olmadı bu sonucumu o ne dicek bakalım2,5 üzerine düşük doz ilaç baslatiliyor canim 25 mg kadar ama bazi doktorlar başlatmıyor takip ediyor sanirim. Öyle yapan da var. Bir de her hastanenin labaratuar i farklı oluyor. O zaman sıkıntı yok. Benim bu değerim koma degeriydi 3 sene once kadar
Helal olsun sana valla gözümü öyle bir açlıkla açıyorum ki kahvaltıyı ağlayarak hazırlıcam nerdeyseEvet canım
Bende anlayamadım başta ama umursamadım zaten istemiyorum normal doğumValla bana da çok garip geldi doktor bana boyun kısa olduğu için normal doğuramazsın dese böyle kalırım herhalde
Öyle bir şey yok ya. Şu olur, açılma olan kemikler varya onlar uygunsuz değerlendirilir. Anca öyle olabilir yani boy değil, vajina değerlendirilir.Valla bana da çok garip geldi doktor bana boyun kısa olduğu için normal doğuramazsın dese böyle kalırım herhalde
evet kesinlikle danış doktoruna 2,5 üstü sıkıntı olabiliyor ilaç baslanıyorHadi ya kendi doktorumada atayım olmadı bu sonucumu o ne dicek bakalım☺
Aman boşver kendi doktorun dışındaki kimse ilgilenmiyor zaten. Senin isteğin ve kendini hazırlaman önemli tabi.Ben 160 bile değilimzaten kendi doktorum değildi canım virüsten dolayı pandemi olmayan bir hastaneye gittim doktor izinli oldugu için takmadım
vajina değerlendirmesi doğum başladığı anda mı yapılıyor? bazı doktorlar son haftalarda muayene sırasında da bakıyor sanırımÖyle bir şey yok ya. Şu olur, açılma olan kemikler varya onlar uygunsuz değerlendirilir. Anca öyle olabilir yani boy değil, vajina değerlendirilir.
O ne ki benim arkadaşım zayıf diye daha muayne bile etmeden senin çatın dar dedi doktorValla bana da çok garip geldi doktor bana boyun kısa olduğu için normal doğuramazsın dese böyle kalırım herhalde
bazı doktorlar çok enterasan daha kolayına geliyor herhalde. gözünün üstünde kaşın var seni hemen sezeryana almalıyızO ne ki benim arkadaşım zayıf diye daha muayne bile etmeden senin çatın dar dedi doktor
Bu degerim derken sende çıkan deger degil ha TSH degeri onu kastettim. Tedirgin etmek istememHadi ya kendi doktorumada atayım olmadı bu sonucumu o ne dicek bakalım☺
Benim ilkinde 37 haftalikken bakilmisti cati muayenesinevajina değerlendirmesi doğum başladığı anda mı yapılıyor? bazı doktorlar son haftalarda muayene sırasında da bakıyor sanırım
Zaten oyle ki. Bence bazısı yalan da konusuyor. Tabi Allah la onun arasında. Bu bebek iri normal dogum zor olur diyor bebek bir doğuyor yüzü kaşık kadar. Anlıyorum ultroson da her zaman hata payı var. Ama 600 700 gram da mi varbazı doktorlar çok enterasan daha kolayına geliyor herhalde. gözünün üstünde kaşın var seni hemen sezeryana almalıyız
Yok çatı muayenesi dedikleri sırada bakıyorlar. Bu gidişinde çatı muayenesini bi sor doktoruna ne zaman yapacak diye.vajina değerlendirmesi doğum başladığı anda mı yapılıyor? bazı doktorlar son haftalarda muayene sırasında da bakıyor sanırım
benim doktor ölümüne normal doğumcu ilk başlarda artistlik yaptım ne var sanki yaparım aslan gibi doğururum falan verdim kendime gazıZaten oyle ki. Bence bazısı yalan da konusuyor. Tabi Allah la onun arasında. Bu bebek iri normal dogum zor olur diyor bebek bir doğuyor yüzü kaşık kadar. Anlıyorum ultroson da her zaman hata payı var. Ama 600 700 gram da mi vardoktor bi hastayla 6 8 hatta 10 saat uğraşmak istemiyor . Sezeryan 45 dakika bir gunde 5 sezeryan da yapar. Hasta da bakar. Oh mis. E ben bunlari söyleyince kötü oluyorum ama ha ben planlı sezeryan yapcam o ayrı ama yazik bu kadar normal dogum isteyen pisi pisine sezeryan oluyor.
bende aynı valla son bı haftadır gelir yatakta sağdan sola dönmek baya meşakkatli bı iş olmaya başladı amin cnm Rabbim sağlıkla kavuştursunHiç sorma canım ya. Yattığım yerden kalkamıyorum. Kasılmalarım da çok oluyor bunda. İlkinde ne kadar da rahatmışım. Şimdi bunda kasılmalar olıyuor ya umutlanıyorum tabi 40ı beklemicek diyeevrene pozitif enerji gönderiyorum. 37de doğurucam 37de doğurucam tabi biz hakkımızda hayırlı olanı bilemeyiz. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın Allahım Amin.
normalde çok sıkıntı olmuyor canım bugün sahurda ekmeği biraz az yemişim snrm acıktım norma zamanda hamilr değilken nasılsa aynı oluyor açlığım doktor zaten hamilelik oruç tutmaya engel değil dediNasıl dayanıyorsun ben bütün gün açım sanki bebekler bu zamanda besine daha çok ihtiyaç duyuyor
çok şükür öyle sıkıntım olmuyor cnm ya Rabbim sabrını veriyor bebeğimde sağlıklı bende engel görmüyorum tutuyorum sonrası zor oluyor geri tutmasıKız sen nasıl oruç tutuyorsun. Ben tutmamama rağmen her daim açım. Kan şekerim düşüyor benim az beklesem :/
Helal olsun sana valla gözümü öyle bir açlıkla açıyorum ki kahvaltıyı ağlayarak hazırlıcam nerdeyse
Merhaba, profilinize tıklayın, hesap detaylarına girin. orda aşağı inince göreceksiniz bebeğinizin doğacağı tahmini tarih yazıyor onu doldurup tamam a basın gelirMerhaba arkadaslar.yeni uye oldum da herkesin adinin altinda cikan hamilelik haftasini nasil ekliyoruz?
Ay öyle kötü şeyler yazanları da hiç anlamıyorum korkutuyorlar doğum yapacaklari da ben size çok olumlu seyelr yazayim bari kızlar normal doğum o kadar da korkulacak bişey değil herkesin hikayesi kendine tabi de ben mesela kızımda çok rahat bı doğum yaptım iki üç ikinmada kızım doğdu beni de hep dikiş kısmı geriyor mesela kesik atmışlardı o bı kaç dikişin atılmasını beklemek doğumdan zor geldi o an zaten kucağına aldigin anda bitiyorbenim doktor ölümüne normal doğumcu ilk başlarda artistlik yaptım ne var sanki yaparım aslan gibi doğururum falan verdim kendime gazıama son haftalara geldik tırsmaya başladım happy mom forumunda kadının biri sancı sırasında camdan atlamayı düşündüm yazmış ciddi ciddi. Önümüzdeki hafta randevum var konusacağım gözünü seveyim beni sezeryana al diye zaten boyum da kısa diye eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?