- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Hahahahahaha. Orda surekli dogum hikayeleri oluyor bende görüyorum bazen aynen. Allah gönlüne göre versin canım. Ama bencede sezeryan olbenim doktor ölümüne normal doğumcu ilk başlarda artistlik yaptım ne var sanki yaparım aslan gibi doğururum falan verdim kendime gazıama son haftalara geldik tırsmaya başladım happy mom forumunda kadının biri sancı sırasında camdan atlamayı düşündüm yazmış ciddi ciddi. Önümüzdeki hafta randevum var konusacağım gözünü seveyim beni sezeryana al diye zaten boyum da kısa diye eklerim
10 dakikada şipşak doğuracaksak bana uyar ama günlerce sancı çekemem herhalde o an bir güç geliyor diyorlar da ne kadar gelecek ki mal belliHahahahahaha. Orda surekli dogum hikayeleri oluyor bende görüyorum bazen aynen. Allah gönlüne göre versin canım. Ama bencede sezeryan olbenim bilmiş Esim normal doğur devlet hastanesinde doğur diyordu bana :) şimdi bu korona çıktı ya ağzını açmıyor. Normal dogum olursa 17 saat falan da olsa beni hastanede beklermiş. aman ne normal doğumu anneme bile konuştuğumuz zaman sezeryan demistim bana tabiki sezeryan demişti hahahaha kendisi normal dogum yapmis biri. Belli olmaz kiz belki 10 dakika da doğururuz 2mizde normal dogum
Sordum canım doktoruma ilaca gerek yok dedievet kesinlikle danış doktoruna 2,5 üstü sıkıntı olabiliyor ilaç baslanıyor
Doktordan çıktım kızlar 2 kilo çıktı nerdeyse bebeğim boyu da 42 cm miş, 10 gün önde şu an korktum topaç olursa normal doğum şansım da azalır değil mi zaten hala poposu aşağıdaydı inat ya döndüremedim bir türlü
Aynen doktorum ne diyorsa o daha önemli. Ben evliliğimde vajinismus sorunu yaşadıgım için bana rapor verildi vajinal doğuma zorlanmamalı diye aynı psikolojiye dönebiliyormusum zor atlattım zaten. O yuzden cesaretim yok malesefAman boşver kendi doktorun dışındaki kimse ilgilenmiyor zaten. Senin isteğin ve kendini hazırlaman önemli tabi.
Anladım canım doğrudur benim hiç tsh sorunum olmadı kanımda falan normal çıkıyordu doktorumda ilaca gerek yok dedi zaten sordum şimdiBu degerim derken sende çıkan deger degil ha TSH degeri onu kastettim. Tedirgin etmek istememsen bana bakma . Ben bu illetten cok çektim hala da çekiyorum. Ameliyat ta edilmiyor bendeki türü.
Valla benim bebekte acıkınca beni rahat bırakmıyor tepiniyor bende öyle bu hafta hele iştahım çok açıldıbende aynı valla son bı haftadır gelir yatakta sağdan sola dönmek baya meşakkatli bı iş olmaya başladı amin cnm Rabbim sağlıkla kavuştursun
normalde çok sıkıntı olmuyor canım bugün sahurda ekmeği biraz az yemişim snrm acıktım norma zamanda hamilr değilken nasılsa aynı oluyor açlığım doktor zaten hamilelik oruç tutmaya engel değil dedi
çok şükür öyle sıkıntım olmuyor cnm ya Rabbim sabrını veriyor bebeğimde sağlıklı bende engel görmüyorum tutuyorum sonrası zor oluyor geri tutması
Allah seni kız sahur yapmasam bende sabah dediyin gibi çok aç uyaniyordm normalde ama şimdi sahur yapıp yatıyorum kalkmam zaten 11 buçuk 12 buluyor sonrasjnda ev işi kızım yemek hazırlığı derken birden akşam oluyor
Hahahahahaha canim aklın yolu 1 zaten bence bi bebek doğacaksa 38 39 da doğar. 40 haftası bitmek üzere doktor diyor bak gelmezse seni sezeryana alcaz e dinleyen kim bekliyor. Burda bi kadının gebelik takvimi silindi10 dakikada şipşak doğuracaksak bana uyar ama günlerce sancı çekemem herhalde o an bir güç geliyor diyorlar da ne kadar gelecek ki mal bellibenim canım çok tatlıdır zaten. ne kadar hurafe varsa uygulayacağım bakalım fatma ana otum bile hazır doğum başladığında suya koyulup dua okunacakmış ama kim okuyacak onu bulamadım
Çok şükür canım sevindim.Anladım canım doğrudur benim hiç tsh sorunum olmadı kanımda falan normal çıkıyordu doktorumda ilaca gerek yok dedi zaten sordum şimdi ☺
Ben demir ilacı kullanıyorum canım 20.haftadan beri baş dönmelerim olmustu ilaca basladım rahatladım maltofer kullanıyorum bence sende kullan bebek vücuttaki demiri emiyormus sanırım. Magnezyum kullanıyorum birde bu hafta decavit diye bir vitamine basladımKızlar demir ilacı ve vitaminleri kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum bı süredir yeniden başladım biraz değerler düşük çıkıncaayaklarımin üşümesinden belliydi biraz kansızlık olduğu gerçi
Aynen internet daha çok korkutuyor direkt doktoruna danıscaksın en güzeli. Kasıntı nerde oluyor benim göbekte oluyorÇok şükür canım sevindim.bende pazartesi gidicem bakalim sabaha kadar uyumadım kaşıntı dan. Internette karaciger kolestoz biseler diyor. Canim sıkıldı. Aslinda bu internete hic bakmamak lazim canim
iftara doğru benimki de halay çekiyorValla benim bebekte acıkınca beni rahat bırakmıyor tepiniyor bende öyle bu hafta hele iştahım çok açıldı
Kız benimde boyum 159 normal doğum yaptım ablam 155-56 falan herhalde oda normaldi boyla alakalı değildir sankiHahahahahaha canim aklın yolu 1 zaten bence bi bebek doğacaksa 38 39 da doğar. 40 haftası bitmek üzere doktor diyor bak gelmezse seni sezeryana alcaz e dinleyen kim bekliyor. Burda bi kadının gebelik takvimi silindisuni sancı da aldı. Hırsa bak sonuç sezeryan. Günlerce 5 gun bağırdı bir arkadaş sonuç sezeryan. Doğacak cocuk kendini belli eder annesi. Hurafe mi bilimsel mi bilmem arkadaşım 45 kg ile hamile kaldi. Boyu da kısa 155 falan hatta daha az olabilir. 60 ile doguma girdi. Normal dogum. Hic bir epidural falan alması. Doğurdu haftası da 38. Hurma yedi hahha
doğru diyorsun aslında doğum şeklini ne biz ne doktor belirliyor bebiş seçiyor nasıl geleceğiniHahahahahaha canim aklın yolu 1 zaten bence bi bebek doğacaksa 38 39 da doğar. 40 haftası bitmek üzere doktor diyor bak gelmezse seni sezeryana alcaz e dinleyen kim bekliyor. Burda bi kadının gebelik takvimi silindisuni sancı da aldı. Hırsa bak sonuç sezeryan. Günlerce 5 gun bağırdı bir arkadaş sonuç sezeryan. Doğacak cocuk kendini belli eder annesi. Hurafe mi bilimsel mi bilmem arkadaşım 45 kg ile hamile kaldi. Boyu da kısa 155 falan hatta daha az olabilir. 60 ile doguma girdi. Normal dogum. Hic bir epidural falan alması. Doğurdu haftası da 38. Hurma yedi hahha
Anladım o zaman başka tabi. O da dertli bi olayAynen doktorum ne diyorsa o daha önemli. Ben evliliğimde vajinismus sorunu yaşadıgım için bana rapor verildi vajinal doğuma zorlanmamalı diye aynı psikolojiye dönebiliyormusum zor atlattım zaten. O yuzden cesaretim yok malesef
Kızlar demir ilacı ve vitaminleri kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum bı süredir yeniden başladım biraz değerler düşük çıkıncaayaklarımin üşümesinden belliydi biraz kansızlık olduğu gerçi
[/QUOT
Bebek iyiyse sorun yok canımiftara doğru benimki de halay çekiyorbana zaten doktorum çok kilo almamaya bak dedi oruç bı nevi iyi geliyor dizginliyorum kendimi bebeğin gelişimi iyi şükür
Kız benimde boyum 159 normal doğum yaptım ablam 155-56 falan herhalde oda normaldi boyla alakalı değildir sanki
Aynen canım hayırlısı artık bakalımAnladım o zaman başka tabi. O da dertli bi olayçok şükür atlamışsın. Riske atma o zaman
Duzenli kullaniyorum dr verdiginden beri sukur degerlerim normalKızlar demir ilacı ve vitaminleri kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum bı süredir yeniden başladım biraz değerler düşük çıkıncaayaklarımin üşümesinden belliydi biraz kansızlık olduğu gerçi
Gyno Ferro sanol demir ilacım cnm içinde folik asit B12 falan da var decavit bı de devit damla kullanıyorum bende yenidenBen demir ilacı kullanıyorum canım 20.haftadan beri baş dönmelerim olmustu ilaca basladım rahatladım maltofer kullanıyorum bence sende kullan bebek vücuttaki demiri emiyormus sanırım. Magnezyum kullanıyorum birde bu hafta decavit diye bir vitamine basladım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?