2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hahahahahaha. Orda surekli dogum hikayeleri oluyor bende görüyorum bazen aynen. Allah gönlüne göre versin canım. Ama bencede sezeryan ol benim bilmiş Esim normal doğur devlet hastanesinde doğur diyordu bana :) şimdi bu korona çıktı ya ağzını açmıyor. Normal dogum olursa 17 saat falan da olsa beni hastanede beklermiş. aman ne normal doğumu anneme bile konuştuğumuz zaman sezeryan demistim bana tabiki sezeryan demişti hahahaha kendisi normal dogum yapmis biri. Belli olmaz kiz belki 10 dakika da doğururuz 2mizde normal dogum

10 dakikada şipşak doğuracaksak bana uyar ama günlerce sancı çekemem herhalde o an bir güç geliyor diyorlar da ne kadar gelecek ki mal belli benim canım çok tatlıdır zaten. ne kadar hurafe varsa uygulayacağım bakalım fatma ana otum bile hazır doğum başladığında suya koyulup dua okunacakmış ama kim okuyacak onu bulamadım

Benimki de 1700 Gr çok hızlı kilo almaya başladılar Gün içinde neler tuketiyorsunuz Artık canım hiçbir şey yemek istemiyor Aç kalmamak için yiyorum ...

Benimki de donmuyordu ters duruyordu Hatta kasıklarıma ağrı yapıyordu baskıdan şimdi donmus Poposunu mideme yaslamış ve mide yanmasıyla uğraşıyorum ,Çok yedirmiyor bide ha bu arada çok iyi hissediyorum artık sanirim Eliyle kasıklarıma baskı yapıyor yine kasıklarımda baskı hafif ağrı gittikçe agirlasiyorlar haspamlar

Aman boşver kendi doktorun dışındaki kimse ilgilenmiyor zaten. Senin isteğin ve kendini hazırlaman önemli tabi.
Aynen doktorum ne diyorsa o daha önemli. Ben evliliğimde vajinismus sorunu yaşadıgım için bana rapor verildi vajinal doğuma zorlanmamalı diye aynı psikolojiye dönebiliyormusum zor atlattım zaten. O yuzden cesaretim yok malesef

Bu degerim derken sende çıkan deger degil ha TSH degeri onu kastettim. Tedirgin etmek istemem sen bana bakma . Ben bu illetten cok çektim hala da çekiyorum. Ameliyat ta edilmiyor bendeki türü.
Anladım canım doğrudur benim hiç tsh sorunum olmadı kanımda falan normal çıkıyordu doktorumda ilaca gerek yok dedi zaten sordum şimdi

Kızlar demir ilacı ve vitaminleri kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum bı süredir yeniden başladım biraz değerler düşük çıkınca ayaklarımin üşümesinden belliydi biraz kansızlık olduğu gerçi

Valla benim bebekte acıkınca beni rahat bırakmıyor tepiniyor bende öyle bu hafta hele iştahım çok açıldı

Hahahahahaha canim aklın yolu 1 zaten bence bi bebek doğacaksa 38 39 da doğar. 40 haftası bitmek üzere doktor diyor bak gelmezse seni sezeryana alcaz e dinleyen kim bekliyor. Burda bi kadının gebelik takvimi silindi suni sancı da aldı. Hırsa bak sonuç sezeryan. Günlerce 5 gun bağırdı bir arkadaş sonuç sezeryan. Doğacak cocuk kendini belli eder annesi. Hurafe mi bilimsel mi bilmem arkadaşım 45 kg ile hamile kaldi. Boyu da kısa 155 falan hatta daha az olabilir. 60 ile doguma girdi. Normal dogum. Hic bir epidural falan alması. Doğurdu haftası da 38. Hurma yedi hahha

Anladım canım doğrudur benim hiç tsh sorunum olmadı kanımda falan normal çıkıyordu doktorumda ilaca gerek yok dedi zaten sordum şimdi ☺
Çok şükür canım sevindim. bende pazartesi gidicem bakalim sabaha kadar uyumadım kaşıntı dan. Internette karaciger kolestoz biseler diyor. Canim sıkıldı. Aslinda bu internete hic bakmamak lazim canim

Ben demir ilacı kullanıyorum canım 20.haftadan beri baş dönmelerim olmustu ilaca basladım rahatladım maltofer kullanıyorum bence sende kullan bebek vücuttaki demiri emiyormus sanırım. Magnezyum kullanıyorum birde bu hafta decavit diye bir vitamine basladım

Çok şükür canım sevindim. bende pazartesi gidicem bakalim sabaha kadar uyumadım kaşıntı dan. Internette karaciger kolestoz biseler diyor. Canim sıkıldı. Aslinda bu internete hic bakmamak lazim canim
Aynen internet daha çok korkutuyor direkt doktoruna danıscaksın en güzeli. Kasıntı nerde oluyor benim göbekte oluyor

Valla benim bebekte acıkınca beni rahat bırakmıyor tepiniyor bende öyle bu hafta hele iştahım çok açıldı
iftara doğru benimki de halay çekiyor bana zaten doktorum çok kilo almamaya bak dedi oruç bı nevi iyi geliyor dizginliyorum kendimi bebeğin gelişimi iyi şükür
Kız benimde boyum 159 normal doğum yaptım ablam 155-56 falan herhalde oda normaldi boyla alakalı değildir sanki

doğru diyorsun aslında doğum şeklini ne biz ne doktor belirliyor bebiş seçiyor nasıl geleceğini Fazla kasmamak lazım

Anladım o zaman başka tabi. O da dertli bi olay çok şükür atlamışsın. Riske atma o zaman

Bebek iyiyse sorun yok canım

Gyno Ferro sanol demir ilacım cnm içinde folik asit B12 falan da var decavit bı de devit damla kullanıyorum bende yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…