- 25 Temmuz 2019
- 139
- 310
- 33
- 34
Senin ilk doğum muHamileligin nesinin tadını çıkarıyorsunuz bize de anlatsanıza ağrıyan sırt in mi bulanan midenin mi sancılanan vücudun mu her dakika tuvalete koşmanın mı? Nesi var ,bu hamileliğin tadı çıkacak? Gercekten merakımdan soruyorum. Bu arada 32 kilo almışsınız hamilelik zaten 38 hafta bisey durumunuz hic ama hic normal değilmiş bir hamilelikte 38 kilo almak cok uc bir rakam ki dogumdan çıktıktan sonra 23 kg fazlanız olmus. Siz vermiş olabilirsiniz ama herkes bu sekilde bu kadar kiloyu veremez. Herkeste diyette sebat edemez. Hamile de olsak tabiki kendimize kilomuza,kilomuza dikkat edemiyorsak en azından yediklerimize dikkat etmeliyiz. Biz güzel olmalıyız ve sağlıklı. Biz sağlıklı olalım ki çocuklarımız da oyle olsun degil mi?
Evet.Senin ilk doğum mu
Sana ne oldu kız normal doğum diyordun hepbenim doktor ölümüne normal doğumcu ilk başlarda artistlik yaptım ne var sanki yaparım aslan gibi doğururum falan verdim kendime gazıama son haftalara geldik tırsmaya başladım happy mom forumunda kadının biri sancı sırasında camdan atlamayı düşündüm yazmış ciddi ciddi. Önümüzdeki hafta randevum var konusacağım gözünü seveyim beni sezeryana al diye zaten boyum da kısa diye eklerim
çok şükür canmBebek iyiyse sorun yok canım☺
MaşAllah kız ben kızımda hiç aksatmadan kullanmıştım bunda bı bıkkınlık geldi ilaçlardan sanırım ben bırakmıştım yeniden başladımDuzenli kullaniyorum dr verdiginden beri sukur degerlerim normal
Canim göbek. Öldürdü beni. Ama dün sırt da kaşındı. Saga dön sola dön. Gerci uykum da pek yoktu sanirim. Yağ sürüyorum yine kaşınıyor ay sinir geldi. Lierac sürdüm 9 buçuk gibi gece 2 buçuk gibi de bio oil. Hani nemli de. Sonra öğlen 12 bucuga kadar 4 defa falan tuvalete kalktım ay isyan etmek istemiyorum ama cok sıkıldım ve yoruldumAynen internet daha çok korkutuyor direkt doktoruna danıscaksın en güzeli. Kasıntı nerde oluyor benim göbekte oluyor
Aynen bazı kadınlar çok abartıyor kızımda beklerken ben biri doğumda ebeye tekme atmış bı bagris çığlık sorma noldu ki dedimSana ne oldu kız normal doğum diyordun hepbelli ki keyfi sezeryana dönmüş fikrin
Öyle sancı işi kolay değil ama camdan atlamak hiç aklıma gelmemişti benimo kişi biraz psikopatmış herhalde. Öyle bağıran falan da oluyor saçma sapan. Sadece doğum anı sancılar sık geliyor ya oraya girene kadar sancılar öyle sık değil. Abartıyorlar. Öyle olsa ölürsünüz o sancıyla inanın camdan atlamanıza gerek kalmaz
Kiz tabi hic alakası yokiftara doğru benimki de halay çekiyorbana zaten doktorum çok kilo almamaya bak dedi oruç bı nevi iyi geliyor dizginliyorum kendimi bebeğin gelişimi iyi şükür
Kız benimde boyum 159 normal doğum yaptım ablam 155-56 falan herhalde oda normaldi boyla alakalı değildir sanki
Oha ya yaşamasam öldürüyor dicem. Yok öyle birşey ya, ebeye tekme atmak nedir artık. Ebe gelip sürekli açıklık kaç cm diye bakıyor mecbur napsın. Bi an önce 10 cm olsun da doğumhaneye gidelim diye hem ebe bekliyor hem de doğum yapacak kadın. Arkadaşlar o an en çok doğumhaneye gitmek isticeksiniz emin ol. Bi an önce doğurmak içinAynen bazı kadınlar çok abartıyor kızımda beklerken ben biri doğumda ebeye tekme atmış bı bagris çığlık sorma noldu ki dedim
Çocuğun doğunca hamileliğin tadını çıkarma olayını anlarsın şu an bunun neyinin tadını çıkaracağım dersin çocuk hastalanıp acilde sıra beklerken ateşinin düşmesini beklerken kusup da temizlenecek bı halin olduğunda geceleri viyak viyak ağlayan bı bebeğin olduğunda hem sukredersin haline hemde hamileliğin tadini cikartmaliymisim dersin ve de ayrıca arkadaşım o kadar kiloyu keyfimizden almadık düşük ilacı kullandım ve 9 ay boyunca yattigim yerden kalkmadim bunyemde almaya müsait olunca aldım progestani günde 3 defa 200 Luk kullanıyordum bence de herşeyin başı sağlık ama kilolu bir şekilde doğum yapan insan sayısı genellikle fazla ben diyorum ki eninde sonunda kilo veriliyor kilo bı yere kadar kalıyor sizde önemli olan akıl sağlığı psikolojiniz takmayın insanları sizi bozmaya çalışan insanları diyorum
Sonra da var efendim devlette doğum yaptım ebeler hep azarladı diyen var bana gelen tatlım canım diye konuşmuştuOha ya yaşamasam öldürüyor dicem. Yok öyle birşey ya, ebeye tekme atmak nedir artık. Ebe gelip sürekli açıklık kaç cm diye bakıyor mecbur napsın. Bi an önce 10 cm olsun da doğumhaneye gidelim diye hem ebe bekliyor hem de doğum yapacak kadın. Arkadaşlar o an en çok doğumhaneye gitmek isticeksiniz emin ol. Bi an önce doğurmak için
O dizilerde bağıran kadınlara da inanmayın. Boş naz.
Bir tane biliyorum ben emekler gibi bi pozisyon hatta yogada da var yapalım bakalım olacak mıBazı egzersizler görmüştüm ben bi süre önce bi bak sen de istersen çocuk o hareketlerle doğum pozisyonu alabiliyor yazıyordu
Heveslenme çok benimkinin hıçkırığı da vajinamın üstündeydi döndü sandım ya da benimki ara ara dönüyor bizi trollüyor doktor günüEn az 35de bi bakarız. Ben 32 haftayı doldurunca gidicem. İçerse ne oluyor bilmiyorum. Belki dönmüştür benimki. Çünkü hıçkırıkları vajinamın üstünde oluyortabi yine dönebilir bakalım ultrasonda ne çıkar
Günde 1 yumurta ve muzu yiyorum mutlaka canım onun dışında elma yiyorum günlük diğerleri serbest valla ne gelirseBenimki de 1700 Gr ♥ çok hızlı kilo almaya başladılar Gün içinde neler tuketiyorsunuz Artık canım hiçbir şey yemek istemiyor Aç kalmamak için yiyorum ...
Benimki de donmuyordu ters duruyordu Hatta kasıklarıma ağrı yapıyordu baskıdanşimdi donmus Poposunu mideme yaslamış ve mide yanmasıyla uğraşıyorum ,Çok yedirmiyor bide ha bu arada çok iyi hissediyorum artık sanirim Eliyle kasıklarıma baskı yapıyor yine kasıklarımda baskı hafif ağrı gittikçe agirlasiyorlar haspamlar
O sürekli dönüyordur sen merak etme. 35e gelince değerlendirir doktorun dönmüş mü dönmemiş miBir tane biliyorum ben emekler gibi bi pozisyon hatta yogada da var yapalım bakalım olacak mı ☺
Heveslenme çok benimkinin hıçkırığı da vajinamın üstündeydi döndü sandım ya da benimki ara ara dönüyor bizi trollüyor doktor günü
Günde 1 yumurta ve muzu yiyorum mutlaka canım onun dışında elma yiyorum günlük diğerleri serbest valla ne gelirseBenimki ayaklarını kafasına kadar getirmişti keşke bana da çok yedirmese
Damla ne için canım? Magnezyum kullanmıyormusunGyno Ferro sanol demir ilacım cnm içinde folik asit B12 falan da var decavit bı de devit damla kullanıyorum bende yeniden ☺
Kalıntı da çok sinir bir durum ama bence normal hamileşikte artarmıs kasıntı. Ya sorma bende her yerim tutulmus uyanıyorum sanki hiç uyumamıs gibi zorlanmaya basladım bende fazlasıylaCanim göbek. Öldürdü beni. Ama dün sırt da kaşındı. Saga dön sola dön. Gerci uykum da pek yoktu sanirim. Yağ sürüyorum yine kaşınıyor ay sinir geldi. Lierac sürdüm 9 buçuk gibi gece 2 buçuk gibi de bio oil. Hani nemli de. Sonra öğlen 12 bucuga kadar 4 defa falan tuvalete kalktım ay isyan etmek istemiyorum ama cok sıkıldım ve yoruldum
Valla benim ebeler bi harikaydı. Bi sabırlı bi anlayışlı bi ilgili... Ne desek istesek de yaptılar. Zaten doğum sürecini ebeler yürütüyor. Doktor doğumhaneye girince geldi bende. Bide bi aksilik olursa geliyor tabi. Bende çocuğun kalp atımı yavaşlayınca geldi suyu patlattı.Sonra da var efendim devlette doğum yaptım ebeler hep azarladı diyen var bana gelen tatlım canım diye konuşmuştuhayır yani ebe zorla mı yaptırdı o çocuğu günahı ne niye tekme yiyor kesinlikle ya bı an önce nolacaksa olsa da doğursam bitse diyor insan
Döner daha erken bizler için.Ya ben pazartesi günü doğum pozisyonunda mi sormak hiç aklıma gelmedi ama göbek deliğinin altında ultrason cihazını tutarken yüzünü gördük herhalde baş aşağıdr dimi gerçi daha dönebilir sanırım
aynen canım bı sıkıntı olmazsa bı ebe yaptırıyor doğumu zaten hayırlısı bklm Rabb'im hepimize kolay doğumlar nasip etsin insAllahValla benim ebeler bi harikaydı. Bi sabırlı bi anlayışlı bi ilgili... Ne desek istesek de yaptılar. Zaten doğum sürecini ebeler yürütüyor. Doktor doğumhaneye girince geldi bende. Bide bi aksilik olursa geliyor tabi. Bende çocuğun kalp atımı yavaşlayınca geldi suyu patlattı.
Bebeğin kalp atışlarına ara ara baktırın arkadaşlar sancılar sırasında. Bazen nedense çocuk sıkıntıya girebiliyor.
Demi ondan bişey söylemedi büyük ihtimal doktorum genel itibariyle baya ilgili çünkiDöner daha erken bizler için.
Yukardaki mesajlarımı okuduysan zaten bu yüzden söylediğin belli ortada. Diyorum ya kimi insan çocuğundan pişman cocuk uyumuyor gazlı veya yemiyor içmiyor iste ondan hamileliğin tadını çıkar diyorlar tam tahmin ettiğim gibiÇocuğun doğunca hamileliğin tadını çıkarma olayını anlarsın şu an bunun neyinin tadını çıkaracağım dersin çocuk hastalanıp acilde sıra beklerken ateşinin düşmesini beklerken kusup da temizlenecek bı halin olduğunda geceleri viyak viyak ağlayan bı bebeğin olduğunda hem sukredersin haline hemde hamileliğin tadini cikartmaliymisim dersin ve de ayrıca arkadaşım o kadar kiloyu keyfimizden almadık düşük ilacı kullandım ve 9 ay boyunca yattigim yerden kalkmadim bunyemde almaya müsait olunca aldım progestani günde 3 defa 200 Luk kullanıyordum bence de herşeyin başı sağlık ama kilolu bir şekilde doğum yapan insan sayısı genellikle fazla ben diyorum ki eninde sonunda kilo veriliyor kilo bı yere kadar kalıyor sizde önemli olan akıl sağlığı psikolojiniz takmayın insanları sizi bozmaya çalışan insanları diyorum
Zor oluyor gercekten bir de havalar da ısındı napcaz bilmem bide normalde de uykum sorunlu benim . Neyseki az kaldi kizKalıntı da çok sinir bir durum ama bence normal hamileşikte artarmıs kasıntı. Ya sorma bende her yerim tutulmus uyanıyorum sanki hiç uyumamıs gibi zorlanmaya basladım bende fazlasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?