Çocuğun her saniyesi şükür tabii de ben bu sabah uyanırken dedim ki hamileliğin tadı da bu herhalde malak gibi uyuyorum hatta son 1 aydır çok güzel uyuyorum yani o derece ya dedim şimdi bebek uyanıp ağlasa uyuyamazdım biraz daha uyuyayım şimdiYukardaki mesajlarımı okuduysan zaten bu yüzden söylediğin belli ortada. Diyorum ya kimi insan çocuğundan pişman cocuk uyumuyor gazlı veya yemiyor içmiyor iste ondan hamileliğin tadını çıkar diyorlar tam tahmin ettiğim gibibaska bir arkadaşa yazmıştım yukarıda. Allah pişman etmesin hazır olmadan hamile kalininca bu sekilde oluyor demek ki. Seni de anlıyorum. Bende progestan fitil arti iğne kullandım çünkü ben tup bebek yöntemiyle hamile kaldım ve ilk 3 ay kullandım onlar kilo aldırmaz . Kimseye yanlis bilgi vermeyelim simdi yattığın icin almışsın işte . Ben kimseyi takmıyorum zaten şahsıma fit bir anneyim cok şükür ve cocuk doğuruyorum diye anayim ben amaaa diyip fil gibi gezemem yani ortalıkta .
Cocugun da her saniyesi şükür sebebi bence varsın uyumasın günlerce ya da kussun ben temizlemezsem kocam temizler
Hahahahahahahaha uyu canım uyu uyuyan insanlara hep imrenmisimdir bir de güzel uyuyana :)) aynen dediğin gibi tadı ancak odur yoksa elle tutulur tarafı yokÇocuğun her saniyesi şükür tabii de ben bu sabah uyanırken dedim ki hamileliğin tadı da bu herhalde malak gibi uyuyorum hatta son 1 aydır çok güzel uyuyorum yani o derece ya dedim şimdi bebek uyanıp ağlasa uyuyamazdım biraz daha uyuyayım şimdi
Şimdiye kadar multivitamin ve d vitamini kullanıyordum ben. Pazartesi kan tahlili yaptırdım kan sayımım baya düşük gelmis doktor acilen başlamamız lazım tedaviye, takviye alırken bu kadar düşmesini beklemezdim dedi. Aynı vitaminlerle ek günde 2 tane gyno ferro aliyorum simdi. Belki yorgunluk hallerim iyi gelir biraz :)Kızlar demir ilacı ve vitaminleri kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum bı süredir yeniden başladım biraz değerler düşük çıkıncaayaklarımin üşümesinden belliydi biraz kansızlık olduğu gerçi
Sıcakta daha da zor vallaZor oluyor gercekten bir de havalar da ısındı napcaz bilmem bide normalde de uykum sorunlu benim . Neyseki az kaldi kiz
Şuanda 31 mayısa kadar uzatıldı okullar sonrasına bakarım artıkCalisacakmisin?
Oy maşallah ya tosunaDoktordan çıktım kızlar 2 kilo çıktı nerdeyse bebeğim boyu da 42 cm miş, 10 gün önde şu an korktum topaç olursa normal doğum şansım da azalır değil mi zaten hala poposu aşağıdaydı inat ya döndüremedim bir türlü
bende aynı moddayım gece uyanıyorum ne güzel uyuyoruz yaaa şuna bak diyip tekrar yatıyorumÇocuğun her saniyesi şükür tabii de ben bu sabah uyanırken dedim ki hamileliğin tadı da bu herhalde malak gibi uyuyorum hatta son 1 aydır çok güzel uyuyorum yani o derece ya dedim şimdi bebek uyanıp ağlasa uyuyamazdım biraz daha uyuyayım şimdi
Bir tüp bebek annesi olmaniza ragmen nasıl bu cumleleri kuruyorsunuz gerçekten aklım almiyor.cogumuzdan daha çok tadını cikarmanizi beklerdim hamileliğinizin.ben her sabah midem bulandikca şükürler olsun iyi bebeğim demekki diye uyandım yataktan.midemin bulanmadigi günler koşturarak doktora giderdim iyi mi acaba bebeğim diye.o yüzden ben çıkarıyorum hamileliğimin tadını şükürler olsun hayatımın en guzel bulantilarini en guzel uykusuzluklarini yavrum için çektim cekiyorumda.yeterki iyi olsun yeterli sağlıkla hayirla gelsin yuvamiza.buyuyen karnım oluşan çatlaklar uykusuz gecelerim feda olsun yavruma.ve söz veriyorum Rabbime o iyi oldukça hep güzel anacagim hamilelegimi.Hamileligin nesinin tadını çıkarıyorsunuz bize de anlatsanıza ağrıyan sırt in mi bulanan midenin mi sancılanan vücudun mu her dakika tuvalete koşmanın mı? Nesi var ,bu hamileliğin tadı çıkacak? Gercekten merakımdan soruyorum. Bu arada 32 kilo almışsınız hamilelik zaten 38 hafta bisey durumunuz hic ama hic normal değilmiş bir hamilelikte 38 kilo almak cok uc bir rakam ki dogumdan çıktıktan sonra 23 kg fazlanız olmus. Siz vermiş olabilirsiniz ama herkes bu sekilde bu kadar kiloyu veremez. Herkeste diyette sebat edemez. Hamile de olsak tabiki kendimize kilomuza,kilomuza dikkat edemiyorsak en azından yediklerimize dikkat etmeliyiz. Biz güzel olmalıyız ve sağlıklı. Biz sağlıklı olalım ki çocuklarımız da oyle olsun degil mi?
Bir tüp bebek annesi olmaniza ragmen nasıl bu cumleleri kuruyorsunuz gerçekten aklım almiyor.cogumuzdan daha çok tadını cikarmanizi beklerdim hamileliğinizin.ben her sabah midem bulandikca şükürler olsun iyi bebeğim demekki diye uyandım yataktan.midemin bulanmadigi günler koşturarak doktora giderdim iyi mi acaba bebeğim diye.o yüzden ben çıkarıyorum hamileliğimin tadını şükürler olsun hayatımın en guzel bulantilarini en guzel uykusuzluklarini yavrum için çektim cekiyorumda.yeterki iyi olsun yeterli sağlıkla hayirla gelsin yuvamiza.buyuyen karnım oluşan çatlaklar uykusuz gecelerim feda olsun yavruma.ve söz veriyorum Rabbime o iyi oldukça hep güzel anacagim hamilelegimi.
Canım raporu naptın.? Elbet bir şeye kullanılır canım almışsın artık.Kızlar ben reflü yatağı almıştım babynest'e gerek duyar mıyım acaba?
Yiyorum sonra kaşıntı tutuyor
Ahahah o kadını bende okudumbenim doktor ölümüne normal doğumcu ilk başlarda artistlik yaptım ne var sanki yaparım aslan gibi doğururum falan verdim kendime gazıama son haftalara geldik tırsmaya başladım happy mom forumunda kadının biri sancı sırasında camdan atlamayı düşündüm yazmış ciddi ciddi. Önümüzdeki hafta randevum var konusacağım gözünü seveyim beni sezeryana al diye zaten boyum da kısa diye eklerim
İlaç kullanmana rağmen düşmesi kötü olmuş normalde de düşük mü olurdu hep acaba ben 3-3.5 aydır hemen hemen kullanmıyorum çok fazla düşmemişŞimdiye kadar multivitamin ve d vitamini kullanıyordum ben. Pazartesi kan tahlili yaptırdım kan sayımım baya düşük gelmis doktor acilen başlamamız lazım tedaviye, takviye alırken bu kadar düşmesini beklemezdim dedi. Aynı vitaminlerle ek günde 2 tane gyno ferro aliyorum simdi. Belki yorgunluk hallerim iyi gelir biraz :)
Ne alaka? Bedenimizde çektiğimiz acılar veya rezaletler bizi daha iyi anne mi yapar ? Ya da çocuğunuzu daha sağlıklı?Bir tüp bebek annesi olmaniza ragmen nasıl bu cumleleri kuruyorsunuz gerçekten aklım almiyor.cogumuzdan daha çok tadını cikarmanizi beklerdim hamileliğinizin.ben her sabah midem bulandikca şükürler olsun iyi bebeğim demekki diye uyandım yataktan.midemin bulanmadigi günler koşturarak doktora giderdim iyi mi acaba bebeğim diye.o yüzden ben çıkarıyorum hamileliğimin tadını şükürler olsun hayatımın en guzel bulantilarini en guzel uykusuzluklarini yavrum için çektim cekiyorumda.yeterki iyi olsun yeterli sağlıkla hayirla gelsin yuvamiza.buyuyen karnım oluşan çatlaklar uykusuz gecelerim feda olsun yavruma.ve söz veriyorum Rabbime o iyi oldukça hep güzel anacagim hamilelegimi.
Canım dün felaket bir kaşıntıda bende oldu göbek ve göğüslerimde ama benim polen alerjimde var ılık bi duş aldım yine nemlendirdim baya iyi geldi sıcak su da yapabiliyor kaşıntıCanim göbek. Öldürdü beni. Ama dün sırt da kaşındı. Saga dön sola dön. Gerci uykum da pek yoktu sanirim. Yağ sürüyorum yine kaşınıyor ay sinir geldi. Lierac sürdüm 9 buçuk gibi gece 2 buçuk gibi de bio oil. Hani nemli de. Sonra öğlen 12 bucuga kadar 4 defa falan tuvalete kalktım ay isyan etmek istemiyorum ama cok sıkıldım ve yoruldum
Bende şimdi dusa gircem kargom var ben duştayken gelir melir diye girmedim ama gircem. Bende de alerjik rinit var ve dun yeşilliklere gittim foto çekilmeye acaba ondan mi oldu bak hic aklıma gelmedi. Evet göğsümde kaşıntı göğüs göbek sırt.. Bende deneyim simdiCanım dün felaket bir kaşıntıda bende oldu göbek ve göğüslerimde ama benim polen alerjimde var ılık bi duş aldım yine nemlendirdim baya iyi geldi sıcak su da yapabiliyor kaşıntı
Kız dün bende yeşilliklerde çekimdeydim işteBende şimdi dusa gircem kargom var ben duştayken gelir melir diye girmedim ama gircem. Bende de alerjik rinit var ve dun yeşilliklere gittim foto çekilmeye acaba ondan mi oldu bak hic aklıma gelmedi. Evet göğsümde kaşıntı göğüs göbek sırt.. Bende deneyim simdi
Raporu haftaya alacam canım haftaya 32 oluyorumCanım raporu naptın.? Elbet bir şeye kullanılır canım almışsın artık.
Muza alerjinin olmasına üzüldüm ya neyse yumurta, yoğurt ye olmadıKarusel pszartesl alerji testi isteyeceğim. Ben fazla abarttım yeme işini dediğin gibi öyle zaman olduki günde iki tane yedim . 1.5 aydır ne zaman yesem kaşıntı tutuyor biraz azalttım. Dün yedim çıldıracak gibi oldum. Deneyeceğim bugün de olacak mı? Pazartesi de alerji testi yaptıracağım.
Bu alaycı konuşma tarzı herşeyi ben bilirimcilik ne kadar da basit geliyor bir bilseniz bana.eski mesajlarınızdan beri uslubunuzun asla benlik olamayacağının zaten farkindayim o yüzden de sizin uslubunuzla konuşmayacağım.yok emzirmek Lemi anne olunur soylemleriniz, yok midem bulanmayinca hastaneye gitmek çok garip soylemleriniz, bu hamileliğin tadını nasıl çıkarabiliyorsunuz anlayamiyorum soylemleriniz ve daha bir çoğu .... Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı acaba .nedir bu çok bilmişlik? Her konuda en iyisi benim düşüncem tavırları ? Alaycı bir konuşma tarzı ? Neyse anneniz ve kayinvalidenizle küstünüz sanırım .şimdi daha iyi anlayabiliyorum .herşeyi çok bilmeye devam ozaman!! Ben kaçar malum hamileligimin tadini cikaricam .hiii sizde madem hamileliginizin tadını cikarmayacaksiniz bari benim tadımı kaçırmayınNe alaka? Bedenimizde çektiğimiz acılar veya rezaletler bizi daha iyi anne mi yapar ? Ya da çocuğunuzu daha sağlıklı?Mide bulantısı olmadığında doktora gitmeniz de oldukça garip geldi bana. Ben 1 kez bile kusmadım. 1 hafta 10 gun kadar midem bulandı ve sonra kesildi hiçte bebegim kötü müdür diye düşünmedim. Buldumcuklugu pek sevmem de . Bir de malum elimizin altında internet var kitaplar var herşey var hani,mide bulantısı nin bir sıhhat belirtisi olmadığı ortada. Hic te çatlaklar falan feda olmasin ne münasebet ben şimdiden çatlak tedavisi araştırıyorum bünyem çatlamaya müsait diye. Çok çatlarsak uykusuz kalırsak falan super anne olmayız sadece çirkin bir anne oluruz bu da hic hoşuma gitmez şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?