2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çocuğun her saniyesi şükür tabii de ben bu sabah uyanırken dedim ki hamileliğin tadı da bu herhalde malak gibi uyuyorum hatta son 1 aydır çok güzel uyuyorum yani o derece ya dedim şimdi bebek uyanıp ağlasa uyuyamazdım biraz daha uyuyayım şimdi

Hahahahahahahaha uyu canım uyu uyuyan insanlara hep imrenmisimdir bir de güzel uyuyana :)) aynen dediğin gibi tadı ancak odur yoksa elle tutulur tarafı yok

Şimdiye kadar multivitamin ve d vitamini kullanıyordum ben. Pazartesi kan tahlili yaptırdım kan sayımım baya düşük gelmis doktor acilen başlamamız lazım tedaviye, takviye alırken bu kadar düşmesini beklemezdim dedi. Aynı vitaminlerle ek günde 2 tane gyno ferro aliyorum simdi. Belki yorgunluk hallerim iyi gelir biraz :)

Kızlar ben reflü yatağı almıştım babynest'e gerek duyar mıyım acaba?

bende aynı moddayım gece uyanıyorum ne güzel uyuyoruz yaaa şuna bak diyip tekrar yatıyorum

Bir tüp bebek annesi olmaniza ragmen nasıl bu cumleleri kuruyorsunuz gerçekten aklım almiyor.cogumuzdan daha çok tadını cikarmanizi beklerdim hamileliğinizin.ben her sabah midem bulandikca şükürler olsun iyi bebeğim demekki diye uyandım yataktan.midemin bulanmadigi günler koşturarak doktora giderdim iyi mi acaba bebeğim diye.o yüzden ben çıkarıyorum hamileliğimin tadını şükürler olsun hayatımın en guzel bulantilarini en guzel uykusuzluklarini yavrum için çektim cekiyorumda.yeterki iyi olsun yeterli sağlıkla hayirla gelsin yuvamiza.buyuyen karnım oluşan çatlaklar uykusuz gecelerim feda olsun yavruma.ve söz veriyorum Rabbime o iyi oldukça hep güzel anacagim hamilelegimi.

çok haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum, belim ağrıdığında, sırtım ağrıdığında, burnum kanadığında şükrediyorum bugünlerime. Allah her isteyene çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yiyorum sonra kaşıntı tutuyor
Karusel pszartesl alerji testi isteyeceğim. Ben fazla abarttım yeme işini dediğin gibi öyle zaman olduki günde iki tane yedim. 1.5 aydır ne zaman yesem kaşıntı tutuyor biraz azalttım. Dün yedim çıldıracak gibi oldum. Deneyeceğim bugün de olacak mı? Pazartesi de alerji testi yaptıracağım.

Ahahah o kadını bende okudum aynı başlarda yaparım ederim diyodum geldim 30 lu haftalara bi stres basmaya başladı

İlaç kullanmana rağmen düşmesi kötü olmuş normalde de düşük mü olurdu hep acaba ben 3-3.5 aydır hemen hemen kullanmıyorum çok fazla düşmemiş

Ne alaka? Bedenimizde çektiğimiz acılar veya rezaletler bizi daha iyi anne mi yapar ? Ya da çocuğunuzu daha sağlıklı? Mide bulantısı olmadığında doktora gitmeniz de oldukça garip geldi bana. Ben 1 kez bile kusmadım. 1 hafta 10 gun kadar midem bulandı ve sonra kesildi hiçte bebegim kötü müdür diye düşünmedim. Buldumcuklugu pek sevmem de . Bir de malum elimizin altında internet var kitaplar var herşey var hani,mide bulantısı nin bir sıhhat belirtisi olmadığı ortada. Hic te çatlaklar falan feda olmasin ne münasebet ben şimdiden çatlak tedavisi araştırıyorum bünyem çatlamaya müsait diye. Çok çatlarsak uykusuz kalırsak falan super anne olmayız sadece çirkin bir anne oluruz bu da hic hoşuma gitmez şahsen.

Canım dün felaket bir kaşıntıda bende oldu göbek ve göğüslerimde ama benim polen alerjimde var ılık bi duş aldım yine nemlendirdim baya iyi geldi sıcak su da yapabiliyor kaşıntı

Canım dün felaket bir kaşıntıda bende oldu göbek ve göğüslerimde ama benim polen alerjimde var ılık bi duş aldım yine nemlendirdim baya iyi geldi sıcak su da yapabiliyor kaşıntı
Bende şimdi dusa gircem kargom var ben duştayken gelir melir diye girmedim ama gircem. Bende de alerjik rinit var ve dun yeşilliklere gittim foto çekilmeye acaba ondan mi oldu bak hic aklıma gelmedi. Evet göğsümde kaşıntı göğüs göbek sırt.. Bende deneyim simdi

Kız dün bende yeşilliklerde çekimdeydim işte ondan olmuş benimki inşallah seninde ondandır

Canım raporu naptın.? Elbet bir şeye kullanılır canım almışsın artık.
Raporu haftaya alacam canım haftaya 32 oluyorum
Muza alerjinin olmasına üzüldüm ya neyse yumurta, yoğurt ye olmadı

Bu alaycı konuşma tarzı herşeyi ben bilirimcilik ne kadar da basit geliyor bir bilseniz bana.eski mesajlarınızdan beri uslubunuzun asla benlik olamayacağının zaten farkindayim o yüzden de sizin uslubunuzla konuşmayacağım.yok emzirmek Lemi anne olunur soylemleriniz, yok midem bulanmayinca hastaneye gitmek çok garip soylemleriniz, bu hamileliğin tadını nasıl çıkarabiliyorsunuz anlayamiyorum soylemleriniz ve daha bir çoğu .... Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı acaba .nedir bu çok bilmişlik? Her konuda en iyisi benim düşüncem tavırları ? Alaycı bir konuşma tarzı ? Neyse anneniz ve kayinvalidenizle küstünüz sanırım .şimdi daha iyi anlayabiliyorum .herşeyi çok bilmeye devam ozaman!! Ben kaçar malum hamileligimin tadini cikaricam .hiii sizde madem hamileliginizin tadını cikarmayacaksiniz bari benim tadımı kaçırmayın selametleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…