- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
ne yapacağız bakalımAhahah o kadını bende okudumaynı başlarda yaparım ederim diyodum geldim 30 lu haftalara bi stres basmaya başladı
Vay be daha dün burda hcg konuştuk şimdi doğum şekline geldi sırane yapacağız bakalımbir şekilde gelecek bu bebeler dünyaya içimizde kalacak değil ya
Yaaa dimi heyecanlar hep değişiyorVay be daha dün burda hcg konuştuk şimdi doğum şekline geldi sıra ☺
Aynen bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum dünyada milyarlarca kadın öyle ya da böyle doğuruyor sende yaparsın diyorum ama inşallah en kolay şekilde atlatırızne yapacağız bakalımbir şekilde gelecek bu bebeler dünyaya içimizde kalacak değil ya
Taştan yumuşak her şeyi yiyorum canımRaporu haftaya alacam canım haftaya 32 oluyorum ☺
Muza alerjinin olmasına üzüldüm ya neyse yumurta, yoğurt ye olmadı ☺
Evet ya o ilk ayların bi şey olur mu korkusu, haftası 30'larda olanlara gıptayla bakmam Allah isteyen herkese nasip etsin içimde nasıl yer ettiğini çamaşırımdaki bir damla kanla anlamıştım ağlayarak doktora giderkenYaaa dimi heyecanlar hep değişiyor
Ahaha hayırlı haberlerleTaştan yumuşak her şeyi yiyorum canımbakalım üç gün sonra gideceğiz
2.ler de bi bikkinlik soz konusu oluyo benceçok şükür canm
MaşAllah kız ben kızımda hiç aksatmadan kullanmıştım bunda bı bıkkınlık geldi ilaçlardan sanırım ben bırakmıştım yeniden başladım
Pofuduk alt açma bezi bende aldım 12liKızlar ebebek indiriminden babu&me alt temizleme pamuğu ve ıslak mendilinden stpk yaptım☺ Pofuduk alt acma da aldım ama indirim yoktu yinede fiyatı iyiydi☺ Tavsiye edilirBence unibaby den cok daha şyi bir ıslak mendil baby&me yenidoğan ıslak mendili hemde çok daha uygun ❤
Normalde de arada demir takviyesi almam gerekirdi onun da etkisidir belki bünyem böyle galiba. Basladim bugun demire de mide bulantısı fln çarpacak galiba birazİlaç kullanmana rağmen düşmesi kötü olmuş normalde de düşük mü olurdu hep acaba ben 3-3.5 aydır hemen hemen kullanmıyorum çok fazla düşmemiş
Canım lierac kullandigim dönem aşırı kaşıntım oldu hatta doktorum karaciğer safra düzeyine falan baktı ama şükür bisey cikmadi kaşıntıyı ihmal etme ama. Ben lieraci bıraktım ve geçtiCanim göbek. Öldürdü beni. Ama dün sırt da kaşındı. Saga dön sola dön. Gerci uykum da pek yoktu sanirim. Yağ sürüyorum yine kaşınıyor ay sinir geldi. Lierac sürdüm 9 buçuk gibi gece 2 buçuk gibi de bio oil. Hani nemli de. Sonra öğlen 12 bucuga kadar 4 defa falan tuvalete kalktım ay isyan etmek istemiyorum ama cok sıkıldım ve yoruldum
amin cnm yerleşme kanaması mi yaşamıştın senEvet ya o ilk ayların bi şey olur mu korkusu, haftası 30'larda olanlara gıptayla bakmam Allah isteyen herkese nasip etsin içimde nasıl yer ettiğini çamaşırımdaki bir damla kanla anlamıştım ağlayarak doktora giderken ☺
herhlde aynen öyle bı folik asit düzenli kullandm bu hamileligimde onu da herhdle devletin karşılamadığı biraz pahalı olan ilaç olunca snrm2.ler de bi bikkinlik soz konusu oluyo benceben de basta folik asit kullanmayi unutuyordum duzensiz kullandim ilkine gore.
Himm yaa amanın bulantı mi yaptı bende de afedersin snrm ishal yaptıNormalde de arada demir takviyesi almam gerekirdi onun da etkisidir belki bünyem böyle galiba. Basladim bugun demire de mide bulantısı fln çarpacak galiba biraz
Kız benimde kısa doktor bana öle birşey demedi senin boyun kaç ki tek kısa benimdir dedim amaBen hep sezeryan istiyorum. Geçen doktorda boyum kısa oldugu için normal doğumun benim için riskli olabileceğini söyledi işime geldi istemiyorum normal doğum zaten☺
Bende bavul organizerlerinden aldım çok kaliteli ve gerçekten düzenli olcak geceliğim iç çamaşırım bebek kıyafetleri sadece ilk doğduğunda giyilecekleri bile tek organizer yapcam bizimkilerde o heyecanla Çorba etmesin herşeyihastane çantası için organizere alternatif olarak koroplast kilitli poşetlerini kullanan olmuş diğer topiklerde bende bir bakacağım büyük boyuna
Ben herseyi bilirim demiyorum zira bu mümkün degil olamaz da annem ve kayinvalidemle küs olmam bilmisligimden degil doğruları söylediğimden. Görüyorum ki sizde doğruları söyleyince baya bir rahatsız oldunuzBu alaycı konuşma tarzı herşeyi ben bilirimcilik ne kadar da basit geliyor bir bilseniz bana.eski mesajlarınızdan beri uslubunuzun asla benlik olamayacağının zaten farkindayim o yüzden de sizin uslubunuzla konuşmayacağım.yok emzirmek Lemi anne olunur soylemleriniz, yok midem bulanmayinca hastaneye gitmek çok garip soylemleriniz, bu hamileliğin tadını nasıl çıkarabiliyorsunuz anlayamiyorum soylemleriniz ve daha bir çoğu .... Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı acaba .nedir bu çok bilmişlik? Her konuda en iyisi benim düşüncem tavırları ? Alaycı bir konuşma tarzı ? Neyse anneniz ve kayinvalidenizle küstünüz sanırım .şimdi daha iyi anlayabiliyorum .herşeyi çok bilmeye devam ozaman!! Ben kaçar malum hamileligimin tadini cikaricam .hiii sizde madem hamileliginizin tadını cikarmayacaksiniz bari benim tadımı kaçırmayınselametleee
Valla yataktan gözlerini aç açan bir benmiyim diyordumKız sen nasıl oruç tutuyorsun. Ben tutmamama rağmen her daim açım. Kan şekerim düşüyor benim az beklesem :/
Canim lierac normalde kullanmıyorum yani 10 gündür falan sadece bio oil kullanıyordum bio oil alınca onu bıraktım dün bir sürdüm. Ama ondan once kaçınıyordu ondan değil bence ben dün ota yeşilliğe girdim alerjim var benim simdi bir arkadaş söyleyince bende farkettim büyük ihtimal ondan oldu bir de askılı elbise giymiştim simdi daha iyiyimCanım lierac kullandigim dönem aşırı kaşıntım oldu hatta doktorum karaciğer safra düzeyine falan baktı ama şükür bisey cikmadi kaşıntıyı ihmal etme ama. Ben lieraci bıraktım ve geçtibende o kaşıntı yapıyor yani diyeceğim o ki belki de lierac yapıyordur.1 hafta bir bırak başka bisey dene bakalım geçecek mi?
Evet canim ılık duş aldim nemlendirici sürdüm geçti suan cok iyiyim sağol kesin ondan oldu benimdeKız dün bende yeşilliklerde çekimdeydim işteondan olmuş benimki inşallah seninde ondandır
İşte ben bunaaa gulerimmmBen herseyi bilirim demiyorum zira bu mümkün degil olamaz da annem ve kayinvalidemle küs olmam bilmisligimden degil doğruları söylediğimden. Görüyorum ki sizde doğruları söyleyince baya bir rahatsız oldunuzevet çünkü neden midem bulanmıyor diye doktora gidilmez hahahaha. Bana da bu buldumcukluk basit geliyor ama hak veriyorum bazısı sadece hamileyken kocadan falan ilgi görüyor ya da temizlik yapmıyor yemek yapmıyor falan normal yani tadını çıkarın bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?