2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ne yapacağız bakalım bir şekilde gelecek bu bebeler dünyaya içimizde kalacak değil ya
Aynen bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum dünyada milyarlarca kadın öyle ya da böyle doğuruyor sende yaparsın diyorum ama inşallah en kolay şekilde atlatırız

Yaaa dimi heyecanlar hep değişiyor
Evet ya o ilk ayların bi şey olur mu korkusu, haftası 30'larda olanlara gıptayla bakmam Allah isteyen herkese nasip etsin içimde nasıl yer ettiğini çamaşırımdaki bir damla kanla anlamıştım ağlayarak doktora giderken

Kızlar ebebek indiriminden babu&me alt temizleme pamuğu ve ıslak mendilinden stpk yaptım Pofuduk alt acma da aldım ama indirim yoktu yinede fiyatı iyiydi Tavsiye edilir Bence unibaby den cok daha şyi bir ıslak mendil baby&me yenidoğan ıslak mendili hemde çok daha uygun

Pofuduk alt açma bezi bende aldım 12li

İlaç kullanmana rağmen düşmesi kötü olmuş normalde de düşük mü olurdu hep acaba ben 3-3.5 aydır hemen hemen kullanmıyorum çok fazla düşmemiş
Normalde de arada demir takviyesi almam gerekirdi onun da etkisidir belki bünyem böyle galiba. Basladim bugun demire de mide bulantısı fln çarpacak galiba biraz

Canım lierac kullandigim dönem aşırı kaşıntım oldu hatta doktorum karaciğer safra düzeyine falan baktı ama şükür bisey cikmadi kaşıntıyı ihmal etme ama. Ben lieraci bıraktım ve geçti bende o kaşıntı yapıyor yani diyeceğim o ki belki de lierac yapıyordur.1 hafta bir bırak başka bisey dene bakalım geçecek mi?

amin cnm yerleşme kanaması mi yaşamıştın sen vala hamile kalmak için çabalarken hiç olmayacaj gibiydi şimdi hayal gibi geliyor resmen ya Rabbim kimseye aratmasın
2.ler de bi bikkinlik soz konusu oluyo bence ben de basta folik asit kullanmayi unutuyordum duzensiz kullandim ilkine gore.
herhlde aynen öyle bı folik asit düzenli kullandm bu hamileligimde onu da herhdle devletin karşılamadığı biraz pahalı olan ilaç olunca snrm
Normalde de arada demir takviyesi almam gerekirdi onun da etkisidir belki bünyem böyle galiba. Basladim bugun demire de mide bulantısı fln çarpacak galiba biraz
Himm yaa amanın bulantı mi yaptı bende de afedersin snrm ishal yaptı

hastane çantası için organizere alternatif olarak koroplast kilitli poşetlerini kullanan olmuş diğer topiklerde bende bir bakacağım büyük boyuna
Bende bavul organizerlerinden aldım çok kaliteli ve gerçekten düzenli olcak geceliğim iç çamaşırım bebek kıyafetleri sadece ilk doğduğunda giyilecekleri bile tek organizer yapcam bizimkilerde o heyecanla Çorba etmesin herşeyi

Ben herseyi bilirim demiyorum zira bu mümkün degil olamaz da annem ve kayinvalidemle küs olmam bilmisligimden degil doğruları söylediğimden. Görüyorum ki sizde doğruları söyleyince baya bir rahatsız oldunuz evet çünkü neden midem bulanmıyor diye doktora gidilmez hahahaha. Bana da bu buldumcukluk basit geliyor ama hak veriyorum bazısı sadece hamileyken kocadan falan ilgi görüyor ya da temizlik yapmıyor yemek yapmıyor falan normal yani tadını çıkarın bakalim

Canim lierac normalde kullanmıyorum yani 10 gündür falan sadece bio oil kullanıyordum bio oil alınca onu bıraktım dün bir sürdüm. Ama ondan once kaçınıyordu ondan değil bence ben dün ota yeşilliğe girdim alerjim var benim simdi bir arkadaş söyleyince bende farkettim büyük ihtimal ondan oldu bir de askılı elbise giymiştim simdi daha iyiyim

İşte ben bunaaa gulerimmm şükürler olsun mükemmel bir ailem ve mükemmel bir eşim var . 3 yılın içindeyim evliligimde hem hamileyken hem de önceden eşim hep kıymet bilen mükemmel bir adam oldu.sukurler olsun o yüzden sukrettikce sukredicek şeylerim artıyor sende böyle isyana devam kim bilir belki bir gün sende sukretmeye başlarsın da Allah'ım çok daha iyilerini verir sanada sukrettikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…