2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Seni bekleyen annen kayınvaliden falan olur heralse sen sancıya başlarken suya atsın kavanoz içinde okusun tamam işte inşallah o ot işe yarar bende aldım bir umut :))

Nerden biliyorsun sukretmedigimi yanimda misin 24 saat ? kaldı ki isyan ettiğim nerden çıktı sen ve senin gibi birkaç tanesiyle aynı fikirde olmak zorunda degilim ve olmicam Fikrimde de sebat etmekteyim. Hani boyle kibar kibar yazınca kibar olunmuyor bil istedim. Diyosun Ya aynı düşünmek zorunda miyiz yok değiliz bana kalkipta daha cok tadını çıkarman lazim diyemezsin. Ben karar veririm ona benim zaten yeterince iyi hayatım var. Olmaz diyenlere inat cocugum da oldu Allah bana vermiş zaten dualarımı yaşıyorum niye bu kadar takildin? Hem ben seni hiç bilmiyorum ama iyi takip etmişsin yorumlarımı. Ettiğine göre de az cok biliyorsundur biri bana bisey dedigin de cevap vereceğimi. En iyisi benle polemiğe girme zira bunla uğraşmak istemiyorum. Kendi doğrunu yaşa. Ben oyle yapiyorum.

Selametle bayan ordinaryüs profesör selametleeee

Valla yataktan gözlerini aç açan bir benmiyim diyordum
bi ben varım herhlde çok açılmayan bı buçuk iki senedir sürekli diyette olduğum için psikolojik mi acıkmiyorum ki
Evet canim ılık duş aldim nemlendirici sürdüm geçti suan cok iyiyim sağol kesin ondan oldu benimde
Sevindim kaşıntının geçmesine cnm dikkat et bı daha neden olduğunu da anlamış oldun

Ya ben kullandım baya bitti doktor bu sefer yine verdi kabuzlık mahvetti beni bıraktım sütle sabah akşam keçi boynuzu özü dediler bire birmiş demire onu içicem bakalım magnezyum dışında ilaç kullanmıyorum

Magnezyum hangisi oluyor ya ben kullanmıyorum herhlde beni de tam tersi ishal yaptı snrm bugün karnım gurul guruldu sabah süt bende içeyim diyorum unutuyorum hep

Linkini atar mısın bende arıyorum.

Evet canim benim cok sağol Hic aklima gelmedi var ya . Yeşilliğe girdim bende var bu şubat ayında dahi olur bahar alerjisi . Dermatit de var ellerimin geçmesi lazım ama hala üzeri kırmızı ve kuru yordu beni vallahi . Kortizonsuz bir krem kullanıyorum. Ve doktorlar hic ilgilenmiyor bilmiyor en son bulaşık yıkayamayacak ne bilim el yikayamiyacak duruma gelcem oyle bilecekler heralde hangi ilacı vereceklerini.

Seni çok iyi anlıyorum. Bende seninkinden de çok kanama olmuştu, söylemiştim sana. Hiçbir şey olmıcak demiştim. Çok şükür haklı çıktım. Ama benim başıma geldiğinde ikinci bebeğim olmasına rağmen çok ağlamıştım annemle telefonda konuşurken. Anamın da moralini çok bozmuştum ama tutamadım kendimi.
Çok şükür bugünlere geldik...

Dermatit ne egzema mi cnm bende de var o ya stresten herhalde karantinadan sonra ellerim kollarimda falan oldu geçmiyor sürekli krem sürüyorum da geçecek gibi değil ellerim hep kuru kesik kesik gibi oluyor her suya sabuna girdiğinde yanıyor resmen

Evet canim egzama. Bir egzama turu. Benim karantinadan önce de vardi. Surekli el yıkamaktan. Aklına gelebilcek her türlü kremi kullandım. Netrugena ürederm lipo, vazelin, bepanthol asla bana misin demedi. Bende senelerdir var ama bu. Yazın gecer ama . Hani soğuk sudan el yikamaktan. Sana bir krem o nerden bi tek o iyi geldi sürdükten sonra rahatlıyorum ben zaten egzama icin üretilmiş fiyatı biraz yüksek ama bana dua ediceksin.
Ismi dexyane med. 10 numara.

Bakayım bı cnm netten benim annemde de var yazık kadının elleri mahfoluyor ya geçmiyor iğne falan oldu hatta bı kaç ay idare ediyor sonra yine aynı geçer insAllah senin de cnm çok zor oluyor insan elini yıkamaya korkuyor

Yok canım 16,17 haftalıktı
Evet hatırlıyorum seninkini de, çok şükür☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…