2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Insallah canim. Gercekten cok zor oluyor.asiri soğuk havalarda da kanıyor bir de. Benim kizkardesimde de var ama annemde babamda boyle bisey yok anlamadım gitti. O iğneler kortizonludur muhtemelen. Bu krem kortizonsuz eczacı kullanabilirsin dedi.

Plânlı sezeryan yapcak olanlar doktorunuz herhangi bir tarih söyledi mi? 38 39 gibi?

Aynen cnm kortizonlu iğne tamam cnm saolasin

Kızlar ben sağlık ocagına gitmek istemediğim için kayınvalidem ilacımı yazdırmaya gitmişti demir ilacımı yazdırmaya. Doktor gitmiş başka bir demir ilacı yazmış ferro sanol duodenal yazmış sinir oldum eczaneden de almışlar napıcam şimdi deli oldum bir ilaç yazmayı beceremiyorlar

Ferrum ferro aynı canım birsey olmaz

Farketmez canım. Ferro sanol da demir ilacım hepsinin içeriği ayni oluyor genelde zaten. Iç onu

Doktorum başka ilaç demişti bunun yan etkisi çok diyorlar başka ilaca geçmek istemiyordum
Yok yaaa eğer burda okuduysan yan etki olayını doğru değildir emin ol çünkü bu sitede hamilelige bağlı mide yanmasini folik asitten zanneden var mesela . Folik asitin oyle bi etkisi yok Ama bak bakalım sinmediyse icine baska alsın canim esin eczaneden.

Canım ben maltofer kullanıyorum 2 aya yakındır zaten bu ilacı yazdırttım ama doktor başka ilaç yazmış ben kullandıgım ilacı kullanmak istiyprum ama eczaneye ilaç isdesi yapılıyormu iki tane yazmıs birde sinir oldum bu doktorların aklıda beş karıs havada valla

Bildigim kadarıyla ilaç iadesi yapılmıyor canim. Değiştirebilir belki ama. Pahali bir ilaç mi ki? Bildiğim reçeteyle de satılmıyor değiştirsin esin. Evet cok oluyor bu farklı ilaç yazma olayi haklısın gerçekten.

Hey maşşallah 2 haftaya kadar normal değil mi?

Daha ilk gün bakalim bende neler neler yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…