2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Havlu konusunda kararsız kaldım aynı hastaneye giden arkadaşım hiç duş almayı düşünecek vaktim olmadı dedi Ne olur ne olmaz diye ekleyebilirim yine de

Bu da benim güncel 3G kocaman olduk psikolojim bozuluyor ☹ ama sanki ben şişiyorum bebek büyümüyor gibi 8 haftadır doktora gitmedim en son 22 haftada gitmiştim 500 grmdi inşallah 1 kg olmuştur bari

Eklentiler

• 202004232843671724690877387.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 90
Bu da benim güncel 3G kocaman olduk psikolojim bozuluyor ☹ ama sanki ben şişiyorum bebek büyümüyor gibi 8 haftadır doktora gitmedim en son 22 haftada gitmiştim 500 grmdi inşallah 1 kg olmuştur bari
Hiç kilo almamışsın maşallah bir bebiş var 1 kg geçmiştir çoktan merak etme

Havlu konusunda kararsız kaldım aynı hastaneye giden arkadaşım hiç duş almayı düşünecek vaktim olmadı dedi Ne olur ne olmaz diye ekleyebilirim yine de
Ama bebek için olmalı. Yıkıyorlar sonuçta bebişi. Şimdi yıkamıyorlar falanda diyorlar ama ne olur ne olmaz sen en azından bebek için bulundur.

Kizlar nasılsınız ben nefes nefeseyim çok uykum geliyor göbeği taşıma artık çok zor sabah öğlene kadar iş yapıyorum pilim bitiyor aff napicam ya
bende de nefes konusunda sikinti var
.biraz yorulunca boguluyorum resmen.carpintim oluyor.daha coook var doguma nasil dayanacam bilmiyorum
cok zorlaniyorum.agrilarim filanda var.otuc tutan varmi aramizda.ben tutuyorum gidebildigi yere kadar tutacam.sabah karnim yumusak rahat oluyo ama iftardan sonra cok rahatsiz oluyorum

Ben bir gün denedim ama başım döndü kızıma bakamadım mecbur Biraktim normal zamanda aç bile tutarım dayanikliyim ama hamile ve emzirirken dayanamıyorum

Ben de tutuyorum şimdiye kadar gündüz zorlanmadım ama yemeği birden yiyince benide rahatsız ediyor:) o yüzden su içtikten sonra biraz bekleyip yemek daha rahatlatıcı oluyor

Bu seker olayi cok canımı sıkıyor Patates püresi yapmıştım 158 e fırlamış
Her ogun ne yicem derdi var
Aksi gibide surekli acıkıyorum
Sekeri olanlar siz napiyosunuz
Ne yiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…