2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tokluk şekeriniz kaç çıkıyor. 3 gündür takip ediyorum tokluk 120 yi geçmiyor... Acken de bakıyorum 90 inin altı çıkıyor. Tabi tatlı yememeye çalsiyorum.[/QUOTE]

Bu da benim güncel 3G kocaman olduk psikolojim bozuluyor ☹ ama sanki ben şişiyorum bebek büyümüyor gibi 8 haftadır doktora gitmedim en son 22 haftada gitmiştim 500 grmdi inşallah 1 kg olmuştur bari
ya MaşAllah çok tatlı gözüküyorsunuz canım gayette bebiş almış canım kiloyu sen iyisin bende en son 22. Haftada gitmiştim pazartesi gittim 1400 olmuş seninde 1300-1400 arasıdır muhtemelen canım
Bende aynı cnm iki iş yaptım mi belim sırtım zaten feci ağrıyor nefes nefese kaliyorum son haftalar nasıl olacak diye düşünüyorum iftardan sonra birazcık tansiyonum yükseliyor nabzım hızlanıyor benimde bende tutuyorum cnm nasipse sonuna kadar tutmaya çalışcam

Canim demissin ya adet agrisi gibi agrim oldu gittim ki 4 cm aciklik var..ben hep merak ediyorum dogum ile adet sancisi karsilastirildiginda kac kati agri gibi..mesela ben her adet oldugumda acille gidip agri kesuci yapiyordum cok kötu sancim oluyor bayginlik gecirdigim bile olmus..hani agri esigim yuksek yani mizmiz degilimdir dayanikliyimdir ama adet donemim öyle geciyor ..o yuzden dogumdan cok cok korkuyorum birazcikk anlatirmisin

Cnaim benim normalde de çok aşırı adet sancım olmaz o yüzden çok şiddetli bı ağrı hissetmedim yorgunluktan vs diye düşünmüştüm ama açılmam olmuş korkma hiç inan abartıldığı kadar zor değil herşey yolunda giderse suni sancı bile çok kivrandirmadi doğum anindan bı 10-15 dk anca çekmişimdr sonra çok rahat doğumum oldu şükür hepimiz sağlıkla bı avazda kucağımıza aliriz insAllah

Insallah dedigin gibi olur hic olumlu seyler duymuyoruz ..sen cok rahatlatici konusmussun tesekkur ederim

Insallah dedigin gibi olur hic olumlu seyler duymuyoruz ..sen cok rahatlatici konusmussun tesekkur ederim
Vala doğum konusunda aslında kimseyi dinlememek lazım bence herkesin hikayesi kendine önemli olan kendini bağırıp çağırarak yorgun düşürmekten de düzenli nefes al ve imkanın varsa bol bol yürü otur kalk sancı çekerken cnm ben acilmanin yeterli cm ulaşmasını beklerken serumla hep gezdim odanın içinde bol bol oku doğum anında da tvdeki gibi öyle bağırarak olmuyor hani ben tüm gücümle ıkınmıstım bağırmak yerine iki üç ıkınmada başı çıktı miniğin sonra zaten ikinmayi bırakıyorsun vücudu kendiliğinden çıkıyor

Bu da benim güncel 3G kocaman olduk psikolojim bozuluyor ☹ ama sanki ben şişiyorum bebek büyümüyor gibi 8 haftadır doktora gitmedim en son 22 haftada gitmiştim 500 grmdi inşallah 1 kg olmuştur bari
maşallah canım bebiş büyümüş:) benim hala büyümedi allahtan sağlığımız ıyı

Karnımda batma hissi var. Yaşayan var mı? Değişik bir şey olduğu için anlatmak da zor. Kızımda da benzer bir şey yaşıyordum ama daha büyükken. Ayaklarını kaburgama yaslardı, çok batardı. Şimdi daha 28iz. Acaba döndü de ayaklarını yukarı mı yaslıyor bu da? Bu kez kaburgamda değil daha aşağıda sağ üstte oluyor. Ama henüz minik olmalı. Bu kadar güçlendiler mi?

Batma derken bir yere toplanma gb mi eğer öyleyse bende oluyordu o kasılmaymış magnezyum verdi dr şuan olmuyor öyle geçti

Benim göğsüm ve göbeğim çok kaşınıyor kaşımak istemiyorum ama engel olamıyorum krem vs ne iyi geliyor kaşıntıya nemlendiriyorum sarı kantaron yağı falan da kullanıyorum

Bu seker olayi cok canımı sıkıyor Patates püresi yapmıştım 158 e fırlamış
Her ogun ne yicem derdi var
Aksi gibide surekli acıkıyorum
Sekeri olanlar siz napiyosunuz
Ne yiyorsunuz
Bende de aynı sorun var her gün ne yicem ne yapıcam derdi, her şeyi de yiyemiyorum.

Batma derken bir yere toplanma gb mi eğer öyleyse bende oluyordu o kasılmaymış magnezyum verdi dr şuan olmuyor öyle geçti
Yok toplanma yada sertleşme gibi değil. Kasılmadan, sancıdan farklı. Çok değişik bir şey. Sanki oraya çok kuvvet uyguluyor baskı yapıyor gibi, acıma batma hissi oluyor bende

Allahim hayirla ramazani bitirmeyi nasip etsin.ins hepimiz icin iyi olacak

Kizlar dayanılmaz bir ağrım var bir kaç saattir göğüs altı hizamdan göbek deliğine kadar kasılma var neden olur çok gergin ve çok kasılmış durumda tahmini olan

Kizlar dayanılmaz bir ağrım var bir kaç saattir göğüs altı hizamdan göbek deliğine kadar kasılma var neden olur çok gergin ve çok kasılmış durumda tahmini olan
Mideyle mi ilgili acaba gaz sıkışması gibi. Haftan da büyük bebeğin de büyüktür, belki oraya dayanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…