- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Yok gaz değil canimAllah Allah gaz sıkışması olabilir mi ki canım
Hmm başka tahminim yok arkadaşn dediği gibi bebek büyüyor artık acaba toplandı baskı falan mı oluyor ki bı kaç saattir diyosun doktora mi danissanYok gaz değil canim
Ay çok üzüldüm cnm ya bilmiyorum ki fikrim yok taş olsa da nasıl olur geçer insAllah bı an önce iki gündür diyosun hastaneye mi gitseydkn acaba kaçıncı haftadasinKızlar sol böbreğim sanırım orda dünden beri bıçak saplanir gibi sancılar var ağladım bile sancidan ayağa kalkımca daha cok hissediyorum sürekli yatar oldum 2 gündür.Bebeğimde sağ kaburgamın altından sola geçti sanirim iki gündür solda hissediyorum acaba böbreğime baskı yapiyo mudur?Taş maş demişler nette daha önce başıma gelmedi gelse de tuvalette fark ederdim herhalde di mi?Eşim bile senin canın tatli değildir neden ağliyosun falan dedi o derece bazen saplaniyo
Ay çok üzüldüm cnm ya bilmiyorum ki fikrim yok taş olsa da nasıl olur geçer insAllah bı an önce iki gündür diyosun hastaneye mi gitseydkn acaba kaçıncı haftadasin
Bilmiyorum ki ulaşabilir miyim bu saatte ama geçmiyor sabaha kadar dayancam artikHmm başka tahminim yok arkadaşn dediği gibi bebek büyüyor artık acaba toplandı baskı falan mı oluyor ki bı kaç saattir diyosun doktora mi danissan
etmez insAllah canım29 bitiyo.Daha öncede sağ kaburgama baskı yaptığı için doktor normal demişti bu seferde öyle bişey diye düşündük ama devam ederse yarın da gidicem
Tüh geçer insAllah sabaha kalmadan yaBilmiyorum ki ulaşabilir miyim bu saatte ama geçmiyor sabaha kadar dayancam artik
İnşallah canim sagoletmez insAllah canımnormaldir umarım
Tüh geçer insAllah sabaha kalmadan ya
Benim yukselen ikizler ya, guzel dengelenmis :)) zaten beni taniyan bana balik demiyor :))neyim ben de bilmiyorum hahahaha.. ama oyle deli gibi kararsiz dengesiz biri degilimYengeç olsunn balik burcu ve ikizler burcu duygusal dengesizlik ve kararsizliklari olan burçlar amannnnınnnn cevremde cok balık var sabah mutlu akşam üzgün elbise almaya gider eşofman alır çıkar. Veya kararı birden değişir Hayir yengeccc olsun akrep babanın balik annenin yengeç bebisi
Kantaron yagi kullanmamani tavsiye ederim o olu hucre vs atiyor iyice kurutuyo gibi geliyo bana bende baslarda surdum ama ayni sikayetler vardi bende deBenim göğsüm ve göbeğim çok kaşınıyor kaşımak istemiyorum ama engel olamıyorum krem vs ne iyi geliyor kaşıntıya nemlendiriyorum sarı kantaron yağı falan da kullanıyorum
Canim cok sagol.. ben silverette mi silvernurse mu bilemiyorumKızlar ben çantamı hazırladım içeriğini paylaşayım sizinle
Bebek için
2 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet 5 li hastane çıkışı
5 li ağız mendili
3 çift çorap
1 adet nohut battaniye ( Hastane çıkışlarında 2 adet penye battaniye )
2 adet yedek zıbın
15 adet bez
1 paket bebek temizleme pamuğu ( baby me )
1 paket Islak mendil ( Ben unibaby tercih ettim )
1 paket Alt açma örtüsü ( Ben unibaby tercih ettim )
Pişik önleyici krem ( Ben sebamed tercih ettim )
Burun aspiratörü
Biberon + emzik ( Ben avent tercih ettim )
Hastane çıkışı için puset
Kendim için
1 adet sabahlıklı gecelik + 1 adet normal gecelik
1 adet sabahlıklı pijama + 1 adet normal pijama
Terlik ve taç seti ( Fotoğraf çekimi için )
1 adet altı kaymaz normal terlik
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
5 adet lohusa külodu ( e bebekte satılan kullan at olanlardan tercih ettim )
Kalın yelek + çorap ( Üşüme ihtimaline karşı )
2 paket Depend hasta bezi
Gümüş göğüs kapakları ( silverette )
5 çift ince göğüs pedi
Küçük emzirme yastığı
Hastaneden çıkış için rahat elbise
Hareket edince, pozisyon degistirince rahatlama oluyor mu canim? Pozisyonundandir belki bebeginYok gaz değil canim
Benimki de yapıyor onu ayağını kolunu dayıyor elimle hissediyorum artık ben de hafif bastırarak okşuyorum düzeliyor o an acıyor ama o noktalarGaz değil canim da bilmiyorum dayandı ondan galiba ama çok kotu bir ağrı ya
Ben moon olanı aldım 999 ayar. Ona güvenip krem falan almadım bakalım yorumlar çok iyiydiCanim cok sagol.. ben silverette mi silvernurse mu bilemiyorumbir de simdi moon varmis 999 ayarmis . Alacagim kesin ama silverette suan en pahalisi, ithal oldugu icin pahalidir diyorum neticede gumus gumustur. Ama ayarina karar veremedim.. gogus kremi almayi dusunuyor musun? Gumus kullananlar gerek yok diyor gerci ama bilemedim
Silverette muadili silvernurse sanırım canım. Lansinoh krem aldım birde ne olur ne olmaz diye onu yazmayı unutmuşumCanim cok sagol.. ben silverette mi silvernurse mu bilemiyorumbir de simdi moon varmis 999 ayarmis . Alacagim kesin ama silverette suan en pahalisi, ithal oldugu icin pahalidir diyorum neticede gumus gumustur. Ama ayarina karar veremedim.. gogus kremi almayi dusunuyor musun? Gumus kullananlar gerek yok diyor gerci ama bilemedim
Cnm hasimato musun. Kac haftalikken 60 a kdr cikti tsh. Bn hasimatoyum 20 ye cikmis. 5 haftalik olcam nerdeyse. Cocugu etkilemismidir sordum ama dahiliye doktoru etkilememesini umuyoruz dedi. Senin bilgin var mi kac haftaliktan sonra daha tehlikeli. Ilk haftalarda zarar vermismidir bebegeevet canım benım troidim yüksek çıkmıştı ilk aylarda ilaçla faln 0 lara düşürdük ama virsten dolayı bayadr gdemedm doktora şuan ne durumda bılemıorum ilaca devam edıorum.Buarada benımkı 60 a kadar cıktı senınkı dert edılecek yukseklıkte degil bnce sıkma cnnı
Bebek hareketin nerde canım. Nerde hissediyorsun bebeği. Perşembe günü benim göbeğim birden büyüdü göbek deliğim düz oldu. Göbek şekil olarak aşağıda şişken cuma sabahı uyandığımda midemin üstünün de genişlediğini fark ettim. Ve iki gündür bebek orda ve dediğin gibi göbek deliği ve mide arasında bir baskı hissediyorum. Sağ gögüs altımda sürekli bi hareketlenme hissi var. Göbeğine dikkat et bakalım yukarı doğru genişleme bir şişme var mı?? Bebeğin kendine yer açıyor olabilir.Yok gaz değil canim
Bitmiyor derdimiz vallaBebek hareketin nerde canım. Nerde hissediyorsun bebeği. Perşembe günü benim göbeğim birden büyüdü göbek deliğim düz oldu. Göbek şekil olarak aşağıda şişken cuma sabahı uyandığımda midemin üstünün de genişlediğini fark ettim. Ve iki gündür bebek orda ve dediğin gibi göbek deliği ve mide arasında bir baskı hissediyorum. Sağ gögüs altımda sürekli bi hareketlenme hissi var. Göbeğine dikkat et bakalım yukarı doğru genişleme bir şişme var mı?? Bebeğin kendine yer açıyor olabilir.
Geçmedi hiç bir şekilde gece çok değişik bir agriydiHareket edince, pozisyon degistirince rahatlama oluyor mu canim? Pozisyonundandir belki bebegin
Valla çocuk fikrinden dahi soğudum artık hep sknti hep sknti geçsin bu günler artikBenimki de yapıyor onu ayağını kolunu dayıyor elimle hissediyorum artık ben de hafif bastırarak okşuyorum düzeliyor o an acıyor ama o noktalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?