2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gunaydin anneler
Birsey soracam evde tarti var sabahlari ölctugum kilo ile gun arasindaki daha farkli.yani sabah ac karna daha cok kilolu cikiyorum gun icinde ölctigumde 1 kilo kadar daha az cikiyor sabaha oranla.son dort bes gundur böyle..tarti mi yanlis acabanormalde sabah daha az olmasi lazim degil mikoronodan dolayi evde kala kala kafayi yedim galiba taktigim seye bakin

Hayırlısı az kaldı canım

Tokluk şekeriniz kaç çıkıyor. 3 gündür takip ediyorum tokluk 120 yi geçmiyor... Acken de bakıyorum 90 inin altı çıkıyor. Tabi tatlı yememeye çalsiyorum.
[/QUOTE]
Benim diyetle birlikte tokluk şekerim 110_126 civarı çıkıyor günde 3 kez her öğünden 1saat sonra ölçüyorum.

Bu seker olayi cok canımı sıkıyor Patates püresi yapmıştım 158 e fırlamış
Her ogun ne yicem derdi var
Aksi gibide surekli acıkıyorum
Sekeri olanlar siz napiyosunuz
Ne yiyorsunuz
Listen yokmu canım.Ben listeye göre yiyorum yükselmiyor çok şükür.

Doktorum açlık kan şekerime göre, şeker yüklemesine gerek yok dedi. Çikolata yeme dedi sadece. Şeker yüklemesi Yapmadık. Ama ölçmüyorum da. Açıkçası pek dikkat de etmiyorum. Ne bulursam yiyorum ama dikkat etmek gerek tabi. Meyvenin yanında yogurt yiyorlar. Bunu yapablrz. Baska ne yapablrz neler yasak ya da az tüketilmeli.

Benim açlık şekerimdede sorun yok tu fakat tokluk yüksek çıktı.

Bu zaten genel bir kural. Her diyetlerde verir diyetisyen.. meyvenin yanina mutlaka bir kalsiyum kaynagi olmali :) sut-yogurt iyi ki var :) ama su hani bu mevsimde yenen yesil meyve ile bu ikiside pek gitmiyor :) biliyor musunuz o meyvede suan cikmamis hani yuvarlaak meyveler var ya onlardan daha fazla seker varmis.. ben sok!

Kızlar buna isim diye bi tablo eklesek kim hangi ismi koymak istiyor diye karar verenler yazsa hem karar veremeyenlerede yardım ci olmuş olmazmiyiz

Kendime daha hiçbir şey almadim.Gecelik,pijama,deped külot, emzirme atleti ya da sütyeni tamam da bu göğüs ucu kremi, süt sağma zımbırtısı, gümüş kapak falan bunları şimdiden almak elzem mi ki doğumdan sonra gerek görürsek eczaneden de alabiliriz.Belki lazım olmaz falan bilemedim?

Bu seker olayi cok canımı sıkıyor Patates püresi yapmıştım 158 e fırlamış
Her ogun ne yicem derdi var
Aksi gibide surekli acıkıyorum
Sekeri olanlar siz napiyosunuz
Ne yiyorsunuz
Aman benimde canımı sıkıyor, sürekli diyete göre de yenmiyorki arada değişik şeyler karbonhidrat felan istiyor insanın canı aman arada yiyorum yani sürekli yüksek öıkmadığı sürece arada bir yüksek cıkmasında sakınca yok bence. İlk gebeliğimden tecrübeliyim ama açlık şekerim bu sabah 100 çıktı sinir oldum o ayrı
Bende de aynı sorun var her gün ne yicem ne yapıcam derdi, her şeyi de yiyemiyorum.
Sebzeden bıktım Kızım ve eşime hamurişleri Yapıp yiyemiyorum yaa ama arada bi kaçamak yapıyorum aman napim
Ben de alacagımama henüz tam arastırmadım. Avent göğüs kalkanımda var artık hangisi iyi gelirse kızımda çok çektim, bunda çekmem insalllah.
Onları daha sonra da alabilirsin. Ben avent gögüs kalkanımı daha sonra almıştım mesela.

Kizlar lcw hamile bedenleri nasil?Şu elbiseyi cok beğendim bedenine karar veremedim?Evdeyi diye hamile taytından başka bişi almamiştim ama sunu alasım var
Canım normalde giydiğin bedenin bir üst bedenini al. Ben mesela 38-m bedendim şimdi lcw den pantalon tayt felan aldığımda 40-L aldım iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…