2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım ben küçük bir yerde yaşadığım için her şeyi aldım bana bunların gelişi zaten 2 hafta sürüyor daha imkanlı bir yerdeysen sonra da alabilirsin tabii ki biraz garantici biri olduğumdan aldım ben göğüs uçlarım şimdiden deli gibi kaşınıyor zaten

Benim göğsüm ve göbeğim çok kaşınıyor kaşımak istemiyorum ama engel olamıyorum krem vs ne iyi geliyor kaşıntıya nemlendiriyorum sarı kantaron yağı falan da kullanıyorum
Ben rossmandan güzel bir krem almıştım cnm o iyi geliyor, göğüs ucu için en iyisi hindistan cevizi yağı geldi bana
Benimki de yapıyor onu ayağını kolunu dayıyor elimle hissediyorum artık ben de hafif bastırarak okşuyorum düzeliyor o an acıyor ama o noktalar
Benimki dün dayadı ve çekmedi uzun süre, nasıl acıttı var ya

Kızlar bu gün etiket kesme ile kıyafet işlerine start verdim ama ne kadar ince iş ya rahat bu işlerin bitmesi 1 haftayı alır
Etiket kesme işini nasıl yaptın canım ben kendi kıyafetlerimde kökünden bir türlü çıkaramıyorum o etiketleri makasla dibinden kesince de daha çok kaşındırıyor. Tek tek dikiş kısmından mı söktün o harbi çok zaman alan sinir bozucu bir iş.

Ben rossmandan güzel bir krem almıştım cnm o iyi geliyor, göğüs ucu için en iyisi hindistan cevizi yağı geldi bana

Benimki dün dayadı ve çekmedi uzun süre, nasıl acıttı var ya
Yaaa çok tatlı bi de elini, ayağını sürüyor gibi yapıyor ya hafiften vurup içeri git hadi diyorum ben

Kızlar sampuan, çamaşır deterjanı olarak neyi tercih ettiniz? minorisbaby indirimde.bunu daha önce kullanan falan varmı acaba
Dalin, uni baby, duru karışık aldık. Hepsinden yani. Bebek deterjanlarıyla ilgili pek bilgim yoktu. Tek çıkmamıştım alışverişe zaten. Sonra böyle oldu :)

Kızlar sampuan, çamaşır deterjanı olarak neyi tercih ettiniz? minorisbaby indirimde.bunu daha önce kullanan falan varmı acaba
deterjanda Ugreen baby aldım. şampuan burts bees. ama mınorıs de cok ıyı oldugunu görmüştüm içeriği temizmiş kullanan arkadaşlarım var memnunlar.

Ben en alta giydireceğim zıbınları dikiş kısmından kestim onları e bebekten almıştım onlar ipini uzun bırakmışlar zaten söküp kesebilmek için. Diğerlerininde iç kısımları tenine değmiyor diye düşünerek çok dipten kesmedim çünkü birini denedim baktım sökülüyor

ben bir taneyi yanlıslıkla azıcık kestim içim gitti valla

Şampuan henüz almadım doğal bi sabun aldım onu kullanmayı düşünüyorum belki duruma göre şampuan alırım, deterjanda yeşil anne sitesinden aldım daha gelmedi ama görümcem memnun :)

Bizim burda yeşil yuvarlak var kilosu da 9 lira söylemesi ayıp ben yiyorum.seker mi var

Bizim burda yeşil yuvarlak var kilosu da 9 lira söylemesi ayıp ben yiyorum.seker mi var
Yeşil yuvarlak sarı yuvarlak ne kız şifreli ne konuşuyorsun yeşil yuvarlak deyince direkt gözümde canlanıyor kendileri kayınbabam da şeker vardı. Çok sever kendisi doktoru bu yaz azaltmasını istedi canım. İnternete yaz çıkar. Ölçüsünde yersen bir şey olmaz.

Listen yokmu canım.Ben listeye göre yiyorum yükselmiyor çok şükür.
Diyetisyene gitmedim hastaneye fazla gitmeyim
Diye kendi dr m Ölc bana gonder dedi oyle yapiyorum iyi gidiyorim ama arada kaçıyor
Bi de etrafımda sürekli yaptırmasaydın yüklemeyi bebege zarar diyen insanlar

Tüm herşeyi tamamladım tek eksiklerim bez ıslak mendil bebek yagi...... Bebek bezibolarak ne marka düşünüyorsunuz bir de ıslak mendili yenidoğan mi alacaksiniz yoksa normal sensitive yazanlardan mi kullanmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…