Kendime daha hiçbir şey almadim.Gecelik,pijama,deped külot, emzirme atleti ya da sütyeni tamam da bu göğüs ucu kremi, süt sağma zımbırtısı, gümüş kapak falan bunları şimdiden almak elzem mi ki doğumdan sonra gerek görürsek eczaneden de alabiliriz.Belki lazım olmaz falan bilemedim?
Canım ben küçük bir yerde yaşadığım için her şeyi aldım bana bunların gelişi zaten 2 hafta sürüyor daha imkanlı bir yerdeysen sonra da alabilirsin tabii ki biraz garantici biri olduğumdan aldım ben göğüs uçlarım şimdiden deli gibi kaşınıyor zaten
Benim göğsüm ve göbeğim çok kaşınıyor kaşımak istemiyorum ama engel olamıyorum krem vs ne iyi geliyor kaşıntıya nemlendiriyorum sarı kantaron yağı falan da kullanıyorum
Etiket kesme işini nasıl yaptın canım ben kendi kıyafetlerimde kökünden bir türlü çıkaramıyorum o etiketleri makasla dibinden kesince de daha çok kaşındırıyor. Tek tek dikiş kısmından mı söktün o harbi çok zaman alan sinir bozucu bir iş.
Dalin, uni baby, duru karışık aldık. Hepsinden yani. Bebek deterjanlarıyla ilgili pek bilgim yoktu. Tek çıkmamıştım alışverişe zaten. Sonra böyle oldu :)
Etiket kesme işini nasıl yaptın canım ben kendi kıyafetlerimde kökünden bir türlü çıkaramıyorum o etiketleri makasla dibinden kesince de daha çok kaşındırıyor. Tek tek dikiş kısmından mı söktün o harbi çok zaman alan sinir bozucu bir iş.
Ben en alta giydireceğim zıbınları dikiş kısmından kestim onları e bebekten almıştım onlar ipini uzun bırakmışlar zaten söküp kesebilmek için. Diğerlerininde iç kısımları tenine değmiyor diye düşünerek çok dipten kesmedim çünkü birini denedim baktım sökülüyor
Ben en alta giydireceğim zıbınları dikiş kısmından kestim onları e bebekten almıştım onlar ipini uzun bırakmışlar zaten söküp kesebilmek için. Diğerlerininde iç kısımları tenine değmiyor diye düşünerek çok dipten kesmedim çünkü birini denedim baktım sökülüyor
Şampuan henüz almadım doğal bi sabun aldım onu kullanmayı düşünüyorum belki duruma göre şampuan alırım, deterjanda yeşil anne sitesinden aldım daha gelmedi ama görümcem memnun :)
Bu zaten genel bir kural. Her diyetlerde verir diyetisyen.. meyvenin yanina mutlaka bir kalsiyum kaynagi olmali :) sut-yogurt iyi ki var :) ama su hani bu mevsimde yenen yesil meyve ile bu ikiside pek gitmiyor :) biliyor musunuz o meyvede suan cikmamis hani yuvarlaak meyveler var ya onlardan daha fazla seker varmis.. ben sok!
Yeşil yuvarlak sarı yuvarlak ne kız şifreli ne konuşuyorsun yeşil yuvarlak deyince direkt gözümde canlanıyor kendileri kayınbabam da şeker vardı. Çok sever kendisi doktoru bu yaz azaltmasını istedi canım. İnternete yaz çıkar. Ölçüsünde yersen bir şey olmaz.
Diyetisyene gitmedim hastaneye fazla gitmeyim
Diye kendi dr m Ölc bana gonder dedi oyle yapiyorum iyi gidiyorim ama arada kaçıyor
Bi de etrafımda sürekli yaptırmasaydın yüklemeyi bebege zarar diyen insanlar
Tüm herşeyi tamamladım tek eksiklerim bez ıslak mendil bebek yagi...... Bebek bezibolarak ne marka düşünüyorsunuz bir de ıslak mendili yenidoğan mi alacaksiniz yoksa normal sensitive yazanlardan mi kullanmayı düşünüyorsunuz